@ Dimmanoukas - μπλε Χαλκιδικής πριν λίγες ημέρες, άνετα για μπανάκι μέχρι αρχές Οκτωβρίου
@ doctor_john - τα γλυπτά τα "κόβει" ούτως ή άλλως πινακίδα, δεν είναι δική μου έμπνευσημε τον τηλεφακό μπορούσα και πολύ πιο κοντά αλλά δεν θα φαινόταν το εφέ που φαίνονται ίδια ανεξάρτήτως γωνίας.
Ο μοναδικός λόγος που θα πήγαινα στο Kobe!
Πάρε ένα A5 ribeye. Έχει 300 δολάρια τα 100 γραμμάρια αλλά είναι ότι καλύτερο σε κρέας μπορείς να γευτείς σε αυτό το μάταιο κόσμο.
τα κομπε είναι για αρχοντους![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ούτε για δαύτους πλέον, δυστυχώς έχει καταντήσει τα ίδια με τους σούπερ σπέσιαλ καφέδες που λέγαμε σε άλλο τόπικ, πλέον μόνο σε λίγα μέρη του κόσμου θα βρεις το αυθεντικό εκτός από το ίδιο το Κόμπε βέβαια.
Κάποτε φοιτητάκος στην Αμερική τα είχα με μια γιαπωνέζα από το Κόμπε - μου άρεσε πολύ που δεν ήταν εντελώς εξαμερικανισμένη όπως οι περισσότεροι νεαροί-ές εξ Ιαπωνίας και τότε το Kobe beef δεν το ήξερε σχεδόν κανείς, μου το σύστησε αυτή και το είχε μόνο ένα εστιατόριο σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη - 160 δολάρια για μία μπριζόλα πριν 20+ χρόνια που φυσικά δεν πλήρωσα εγώ αλλά ο ξάδελφός μου
Το πράγμα άρχισε να στραβώνει όταν βγήκε η εκπομπή τοπ σεφ και την κέρδισε ένας τύπος που μαγείρεψε Kobe beef στον τελικό, αμέσως άρχισαν να το ζητούν όλοι και πλέον για να βρεις το πραγματικό πρέπει να πας στο Κόμπε σαν τον Χρήστο από πάνω
Spam off