Σελίδα 53 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Αγοραζεις αυτο που σε φτιαχνει,αυτο που γουσταρεις να το βλεπεις καθε μερα,αυτο που το καβαλας και σου φτιαχνει την διαθεση!
    M' αρεσε όπως το είπες.... αυτό που γουστάρεις να βλέπεις κάθε μέρα....
    Παμε για GSR

Όσο αναφορά την πονεμένη ιστορία των λ7ων... Πώς την παλεύετε ρε? Όταν άρχισα να ρωτάω για τα κόστη συντηρησης και γενικώς τα έξοδά της "έπεσα από τα σύννεφα"....κι ακόμα ν' αναίβω δηλαδη!!
    -Σερβις 6.000Κμ = 150€
    -Σερβις 12.000Κμ = 300€
    -Λαστιχο πίσω = 300€
    -Βενζήνες/μήνα = 80-100€
    -Ασφάλεια = Δε θυμάμαι αλλά δεν είναι και 60€ που δίνω για το παπάκι μου, που στόμα έχει και μιλια δεν έχει ( για να ζητάει εννοω )

Το πρώτο σοκ βέβαια το έχω περάσει και έχω αρχίσει να το βάζω καλά στο μυαλό μου
    Αχ.... Αντίο γεμισμα ρεζερβουάρ με 3€ την εβδομάδα... Αντίο σέρβις των 20€....
    Αλλά μετά πάλι, όταν σκευτομαι οτι θα τα δίνω για μία τόσο ωραία γυναίκα τα ξεχναω όλα!!!
    Ο έρωτας τσέπες δε κοιτά... χαλάλι. Και άλλα τόσα να ζήταγε πάλι θα τα έδινα!!

:a34:

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris

Και κάτι ακόμα. Στον Stef_26 πιο πάνω του προτείνατε να το πάρει καινούριο γιατι 1500€ έιναι σχετικά λίγα... Το θέμα έιναι πως για π.χ έγω που διαθέτω λίγο σχετικά μετρητο θα αναγκαστώ να πάρω ενα μικρό δάνειο με μια δόση της ταξης των 100-130€. Τα 1500€ που φαινομενικά είναι λίγα, στην πράξη είναι ένας - ενάμιση χρόνος παραπάνω δόσεις. Άρα δεν έιναι και τόσο "λίγα" τα 1500€ αν το σκευτείς έτσι!! Αμε τον εξοπλησμό που τον πας??? Αστα ρε φίλε..... ακριβο χόμπι......
    Φιλε μου με το καλω να παρεις το GSR
    εγω σε περιπου μια ωρα θα παω να το παρω. εκανα και την ασγαλεια το πρωι
    Τελικα πηρα το μεταχειρησμενο το οποιο το ειδα το οδηγησα, το ειδε μηχανικος και ειναι σε αριστη κατασταση ουτε γρατζουνια δεν εχει και μαλιστα ειναι μοντελο 07/2006 (ουτε χρονο δεν εκλεισε, αλλα ο τυπος που το ειχε θελει το GSXR γι' αυτο το δινει) και το παιρνω μεσω της αντιπροσωπιας που μου δινει και 2 χρονια εγγυηση.
    Οσο για τα 1500€ ουτε εμενα μου φανηκαν λιγα αν υπολογισεις και τον εξοπλησμο

Τα λεμε αργοτερα παω να παρω το GSR μου.

M' αρεσε όπως το είπες.... αυτό που γουστάρεις να βλέπεις κάθε μέρα....
    Παμε για GSR

Όσο αναφορά την πονεμένη ιστορία των λ7ων... Πώς την παλεύετε ρε? Όταν άρχισα να ρωτάω για τα κόστη συντηρησης και γενικώς τα έξοδά της "έπεσα από τα σύννεφα"....κι ακόμα ν' αναίβω δηλαδη!!
    -Σερβις 6.000Κμ = 150€
    -Σερβις 12.000Κμ = 300€
    -Λαστιχο πίσω = 300€
    -Βενζήνες/μήνα = 80-100€
    -Ασφάλεια = Δε θυμάμαι αλλά δεν είναι και 60€ που δίνω για το παπάκι μου, που στόμα έχει και μιλια δεν έχει ( για να ζητάει εννοω )

Το πρώτο σοκ βέβαια το έχω περάσει και έχω αρχίσει να το βάζω καλά στο μυαλό μου
    Αχ.... Αντίο γεμισμα ρεζερβουάρ με 3€ την εβδομάδα... Αντίο σέρβις των 20€....
    Αλλά μετά πάλι, όταν σκευτομαι οτι θα τα δίνω για μία τόσο ωραία γυναίκα τα ξεχναω όλα!!!
    Ο έρωτας τσέπες δε κοιτά... χαλάλι. Και άλλα τόσα να ζήταγε πάλι θα τα έδινα!!

:a34:
    Νομιζω οτι σου εχουν πει τσιμπιμενες τιμες!Απο Αθηνα εισαι?Το σερβις των 18.000km(τωρα εχω 23.500) αν θυμαμαι καλα πρεπει να μου ειχε παει 180 ευρα.
    300 ευρα για πισω λαστοιχο?350 μου ειχε παει η αλλαγη προς πισω μαζι με τοποθετηση,ζυγοσταθμηση κλπ.(εχω βαλει παλι τα της μανας του BT014)
    Για τις βενζινες η τιμη ποικιλει αφου εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις!

Οπως και να εχει καλη αγορα και δω θα ειμαστε για τις ευχες οταν με το καλο το αποκτησεις!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
    Τελικα πηρα το μεταχειρησμενο το οποιο το ειδα το οδηγησα, το ειδε μηχανικος και ειναι σε αριστη κατασταση ουτε γρατζουνια δεν εχει και μαλιστα ειναι μοντελο 07/2006 (ουτε χρονο δεν εκλεισε, αλλα ο τυπος που το ειχε θελει το GSXR γι' αυτο το δινει) και το παιρνω μεσω της αντιπροσωπιας που μου δινει και 2 χρονια εγγυηση.

Καλοταξιδο,με πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα!
    Ποσταρε καμια φωτο!

Να ενα αδερφακι σε μια μοναχικη βολτα στο Σουνιο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10022007055-001 (small).jpg 
Προβολές:	355 
Μέγεθος:	56,5 KB 
ID:	88866
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26

Καλοτάξιδο ρε φίλε!!! Να προσέχεις και σου εύχομαι πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα!
    Αντε και στα δικά μας! Θα περιμένουμε τις πρωτες σου εντυπώσεις!
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Νομιζω οτι σου εχουν πει τσιμπιμενες τιμες!Απο Αθηνα εισαι?Το σερβις των 18.000km(τωρα εχω 23.500) αν θυμαμαι καλα πρεπει να μου ειχε παει 180 ευρα.
    300 ευρα για πισω λαστοιχο?350 μου ειχε παει η αλλαγη προς πισω μαζι με τοποθετηση,ζυγοσταθμηση κλπ.(εχω βαλει παλι τα της μανας του BT014)
    Για τις βενζινες η τιμη ποικιλει αφου εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις!

Οπως και να εχει καλη αγορα και δω θα ειμαστε για τις ευχες οταν με το καλο το αποκτησεις!
    Ναι ρε George Αθήνα μένω και τις τιμές μου τις έδωσε το εξουσιοδοτημένο στο Μπουρνάζι. Για πίσω λάστιχο για την ακρίβεια μου είπε ο κολλητός μου με το Ζ οτι είναι 280€.

Ρε με το θέμα κλοπής κοιμάστε ήσυχοι ? Το παπί μου μπροστά σχεδόν στα ματια μου πηγαν να το σηκώσουν κατι γύφτοι να το βαλουν στο αγροτικό και μάλιστα σε εκδήλωση στο Παλατάκι στο Μπουρνάζι που είχε της πουτ@νας τον κόσμο. Ασε που δεν έχω και γκαράζ και θα το αφήνω έξω τα βράδια Εδω με το παπι και το πρώτο πράμα που κάνω είναι να κοιτάζω οτάν ξυπνάω είναι να ανοιγω να δω αν...ειναι ακόμα εκεί. Θα αρχίσω και τα αγχολιτικά μαζι με την αγορά του μου φαίνεται!
    Ένας γειτωνας αγόρασε προσφατα ένα Gsr - και μάλιστα σε ένα πολύ ωραίο κοκκινο-μπορντο χρώμα που μ αρεσε πολύ και θα το ψάξω - και το άφήνει έξω με κουκούλα. Βεβαια πρεπει να την έχει για Σαβκο γιατί μόνο τότε τη βλέπω να λείπει! Δεν τον ξέρω το τύπο αλλά πρεπει να τον συναντήσω να μου πει και για το χρωμα που δε το έχω δει να κυκλοφορεί καθόλου.
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

Ναι ρε George Αθήνα μένω και τις τιμές μου τις έδωσε το εξουσιοδοτημένο στο Μπουρνάζι. Για πίσω λάστιχο για την ακρίβεια μου είπε ο κολλητός μου με το Ζ οτι είναι 280€.

Ρε με το θέμα κλοπής κοιμάστε ήσυχοι ? Το παπί μου μπροστά σχεδόν στα ματια μου πηγαν να το σηκώσουν κατι γύφτοι να το βαλουν στο αγροτικό και μάλιστα σε εκδήλωση στο Παλατάκι στο Μπουρνάζι που είχε της πουτ@νας τον κόσμο. Ασε που δεν έχω και γκαράζ και θα το αφήνω έξω τα βράδια Εδω με το παπι και το πρώτο πράμα που κάνω είναι να κοιτάζω οτάν ξυπνάω είναι να ανοιγω να δω αν...ειναι ακόμα εκεί. Θα αρχίσω και τα αγχολιτικά μαζι με την αγορά του μου φαίνεται!
    Ένας γειτωνας αγόρασε προσφατα ένα Gsr - και μάλιστα σε ένα πολύ ωραίο κοκκινο-μπορντο χρώμα που μ αρεσε πολύ και θα το ψάξω - και το άφήνει έξω με κουκούλα. Βεβαια πρεπει να την έχει για Σαβκο γιατί μόνο τότε τη βλέπω να λείπει! Δεν τον ξέρω το τύπο αλλά πρεπει να τον συναντήσω να μου πει και για το χρωμα που δε το έχω δει να κυκλοφορεί καθόλου.
    Ποτε δεν μπορεις να εισαι ηρεμος με το θεμα της κλοπης.
    Απλα παιρνεις οσες πιο πολλες προφυλαξεις μπορεις.Συναγερμοι,λουκετα,αν μπορεις να την βαζεις σε γκαραζ κλπ.
    Ρε συ...πολυ σε βλεπω και το αναλυεις το θεμα!Αφου το γουσταρεις παρτο και σκεφτεσαι τα αλλα μεταα!!!
    Μπαινω στο merge...

240 το εξαμηνο και κοιμαμαι ησυχος

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.
    Μπαινω στο merge...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Πολλα δινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

370 το χρονο και αντε γειααααα

Οποιος απο Θεσ/κη θελει ας μΕ κανει ΠΜ να του πω

Εξαρταται πως το βλεπει κανεις....Απο οτι ξερω δινει ο Σφακιανακης κλοπη στην AIG πολυ φτηνα...δεν ξερω αν ισχυει μονο στα καινουργια αλλα Κ7 1000 για 14990 πληρωνει φιλος 265 με 30% αυξηση λογω νεου οδηγου...

Εγω το εχω interamerican...

379ε δινω και καλυπτει τα παρακατω

1. Κλοπη ολικη (7,600)
    2. Φωτια (7,600)
    3.Τρομοκρατικη ενεργεια (7,600)
    4. Καιρικα φαινομενα (7,600)
    5.Οδικη βοηθεια
    6.Ζημιες προς τριτους
    7.Εξοδα δικηγορων (2700+ νομιζω)

Στην interamerican ολα τα παραπανω

Καλοτάξιδο ρε φίλε!!! Να προσέχεις και σου εύχομαι πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα!
    Αντε και στα δικά μας! Θα περιμένουμε τις πρωτες σου εντυπώσεις!
    Ευχαριστώ πολύ.
    Οι εντιπώσεις μου δε διαφέρουν και πολυ από όσες έχουν είδη πει κάποιοι άλλοι εδώ μέσα.
    Είμαι ενθουσιασμένος με τη μηχανη
    Είναι απίστευτη. Είναι τόσο εύκολη στην οδήγηση που με το που την πήρα ήταν λες και την οδουγάσα καιρό και βέβαια με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιταχύνεις με οποιαδήποτε σχέση.

Βέβαια μας τα χάλασε ο καιρός και δε θα μπορέσω να πάω καμια εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Τι να κάνουμε το επόμενο.
    Φωτό θα βάλω μόλις βγάλω μερικές.

Και κάτι τελευταίο:
    παιδιά σας ευχαριστώ για όσα γράφετε έδω μέσα γιατί με βοήθησαν να αγοράσω μια φανταστική μηχανη.
    GSR 600 for ever

Καλα χιλιομετρα φιλε παντα με κρανος

μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το μηχανακι για τεστ drive; καπου στην αθηνα......
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα