Σελίδα 53 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103153 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

αεκακιααααααααααααααααα
    που κρυφτηκατε ωρε;;;;

δεν θα μιλησετε τωρα για το φοβερο ροστερ της ομαδουλας σας και την μπαλαρα που παιζει;;;;

δεν θα βγει ο Ντεμης να κλαψομουνιασει για την διαιτησια;;;;; ( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ;;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ

αρκετα μας τα κανατε τουμπανο με την ομαδα σας και το παραμυθι σας..

ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗ;;;;;,
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:;::

εσυ δεν ελεγες οτι δεν σε αφηνουν να παρεις πρωταθλημα;; και οτι αν ειστε μαγκες θα κανετε το 11 στα 11 και θα παρετε και ολα τα ντερμπυ στην εδρα σας;;;

αλλα βλεπω αεκακια....για το πεναλτακυ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΕ;;;;
    ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ....
    :rotflmao: :rotflmao:
    μια ζωη αεκακι......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    εγω πηγα γηπεδο..

το πεναλτι δεν ήταν..ειναι σαν αυτα που εχει παρει φετος ο παο και ο γαυρος..
    μακρυα απο μας.

ο αγωνας ηταν της πλακας.δε περιμενα κατι περισσότερο απο 2 τετοιες ομάδες..
    ο παο κατεβηκε με 3!!! καθαρα αμυντικα χαφ....σιγα ρε πετσειρο με το αεκ παιζεις χαλαρωσε λιγο.

αν του λεγανε του πεσειρο σου δινω το χ να μη γινει ο αγωνας θα συμφωνουσε..αν ρισκαρε περισσοτερο θα το επερνε ευκολα το ματς νομιζω.

για το αεκ τι να πω..
    δε μου αρεσει τιποτα..

ο κωστενογλου...ειχε σηκωσει 3-4 παικτες τους εβαζε αλλαζαν...τους ξαναεβαζε στις φορμες τους..
    δεν ηξερε τι να κανει ο κακομοίρης..

τι να πω ρε για γέλια.

ο σπυροπουλος ειναι ο καλυτερος αριστερος μπακ που εχει ο παο..

ο παπασταθοπουλος η ατραξιον της αεκ...

και δεν ξεχωρισα τιποτα αλλο.
    για το πεος.αλλη μια φορα στο αλλο ντερμπι θα παω και τελος και για φετος.

υ.γ.: εγω γηπεδο πηγα γιατι μου δωσανε διαρκείας τσαμπα...για να ξηγιομαστε εγω λεφτα για να δω τετοια ομάδα δε δίνω με τίποτα.
    να φτασω να βλεπω τον μπουρμπο παλι δεξι μπακ..και τον γεωργεα να σηκωνεται για ζεσταμα..

ημαρτον δηλαδη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω πηγα γηπεδο..

το πεναλτι δεν ήταν..ειναι σαν αυτα που εχει παρει φετος ο παο και ο γαυρος..
    μακρυα απο μας.

ο αγωνας ηταν της πλακας.δε περιμενα κατι περισσότερο απο 2 τετοιες ομάδες..
    ο παο κατεβηκε με 3!!! καθαρα αμυντικα χαφ....σιγα ρε πετσειρο με το αεκ παιζεις χαλαρωσε λιγο.

αν του λεγανε του πεσειρο σου δινω το χ να μη γινει ο αγωνας θα συμφωνουσε..αν ρισκαρε περισσοτερο θα το επερνε ευκολα το ματς νομιζω.

για το αεκ τι να πω..
    δε μου αρεσει τιποτα..

ο κωστενογλου...ειχε σηκωσει 3-4 παικτες τους εβαζε αλλαζαν...τους ξαναεβαζε στις φορμες τους..
    δεν ηξερε τι να κανει ο κακομοίρης..

τι να πω ρε για γέλια.

ο παπασταθοπουλος η ατραξιον της αεκ...

και δεν ξεχωρισα τιποτα αλλο.
    για το πεος.αλλη μια φορα στο αλλο ντερμπι θα παω και τελος και για φετος.

υ.γ.: εγω γηπεδο πηγα γιατι μου δωσανε διαρκείας τσαμπα...για να ξηγιομαστε εγω λεφτα για να δω τετοια ομάδα δε δίνω με τίποτα.
    να φτασω να βλεπω τον μπουρμπο παλι δεξι μπακ..και τον γεωργεα να σηκωνεται για ζεσταμα..

ημαρτον δηλαδη.
    +1000

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Ο ΡΕΦΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 1' ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Χ. ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΣΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΑΣΗ.

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΟ Κ. ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΣΙΑ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ

ΥΓ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΥΛΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Την καλυτερη,πιο ευστοχη ατακα την εγραψε ο Χελακης στην Sportday...

<<Ο ενας τοσο ηθελε,ο αλλος τοσο μπορουσε>>

Και εχει απολυτο δικιο...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εφημεριδες, ''δημοσιογραφοι'' και αθλητικογραφοι εξηρουν τον ΠΑΟ με πομπωδεις τιτλους στα πρωτοσελιδα και φαμφαρολογια στο ραδιοφωνο...

Εγω δεν το αποδιδω σε ξαφνικη Παναθηναϊκολαγνεια, αλλα σε ξαφνικη ανησυχια για να μην χασουν την κουταλα μαζι με τα ζουμια...

και εξηγουμε παραυτα...

Υπαρχει τετοια εκπτωση στο Ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου, τοση κακη ποιοτητα και απουσια θεαματος που ο κοσμος εχει αρχισει να αποστασιοποιειται.

Εκτος απο τους κλασσικους γραφικους που γεμιζουν -οσο γεμιζουν εν πασει περιπτωση- τα γηπεδα, οι υπολοιποι ''υγιεις'' που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ειναι σιγουρο πως την επομενη Κυριακη θα προτιμησουν να πανε για παϊδια στην Βαρη, παρα να παρακολουθησουν τα τεκταινομενα του θιασου της super league.

Και αυτο ειναι κατι που εχει αρχισει να αποκταει ανησυχιτικες -για αυτους- διαστασεις οντας ενα φαινομενο που αυξανεται με γεωμετρικο προοδο.

Ειμαστε η χωρα η οποια εχει τις περισσοτερες αθλητικες εφημεριδες απο οποιαδηποπτε αλλη. Επισης συντηρουμε ενα μεγαλο αριθμο δημοσιο-καφρων που εχουν ως αντικειμενο το ποδοσφαιρο....υπαρχει γενικα μια παρασιτικη κοινοτητα που συντηρειτε εδω και χρονια απο την διψα του κοσμου για ''πληροφορηση''...ξερετε αυτοι οι ''μεσα στα κολπα'' που προσυπογραφουν τα κειμενα τους με ψευδωνυμα οπως ''ο ξερολας'', '' ο γαοτος'', ''ο αποδυτηριακιας'' κ.τ.λ...

Αυτοι λοιπον φερουν σημαντικοτατο μεριδιο της ευθυνης για την κατασταση του Ελληνικου ποδοσφαιρου...

Τωρα που ο περισσοτερος κοσμος λεει : ''δεν γ@μιεστε και εσεις και οι κολο-ομαδες σας'' τρεμουν στην ιδεα οτι μπορει να μεινουν χωρις δουλεια.

Εγω προσωπικα, εχω παραδειγμτα αρρωστων ''οπαδων'' που πραγματικα εχουν βαρεθει και ειναι πολλα!

Δεν αγοραζουν πλεον τις κολοφυλλαδες, δεν παρακολουθουν αθλητικες εκπομπες στην τηλεοραση και στο ραδιοφωνο.

Γιατι παλιοτερα τουλάχιστον, εβλεπες που και που λιγο μπαλα ...οκ ποτε δεν ειμασταν η ποδοσαφαιρικη Μεκκα της Ευρωπης, αλλα κατι γινοταν...τα τελευταια χρονια ειμαστε καθε περισυ και καλυτερα...

Οποτ εμενα δεν μου κανει εντυπωση που προσπαθου να περισωσουν οτι μπορουν απο την αθλιοτητα της Super League...οσοι -τελευταιοι- πιστοι προσελθετε....

Γιατι παραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσο ενδιαφερον ειναι ενα πρωταθλημα οταν δυο απο τους διεκδικητες του τιτλου παρουσιαζουν τετοιο θεαμα...

δεν μιλαω για φασεις και γκολ, αλλα τουλαχιστον για λιγο παθος...σκ@τ@...

κατα τα αλλα ''ΑΤΣΑΛΙ Ο ΠΑΟ''. ''Το πρωταθλημα δικο του'' κτλ-κτλ ουστ ρε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

μηπως να λεγαμε ο καλυτερος αριστερος μπακ του πρωταθληματος??

αλλα που να συνδυαστει χτες με τα κριαρια....έλειπε κ ο Ιβανσιτς ...αστα να πανε....
    ο αλλος κατεβασε 7 αμυντικα χαφ......ΟΞΩΩΩΩΩ

ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ....
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΠΟΣΤΙΓΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΩ....

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΚΑΖΩΝΕΙ....
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Χ Ο ΓΑΥΡΟΣ....ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ......

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ....ΑΝ ΝΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ....
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ....
    ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    το πεναλντυ υπερ της ΑΕΚ ...το κανανε υπερ του ΓΑΥΡΟΥ....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΕΕ ΜΟΥ....

αααα...και που εισαι.....και κοκκινη ηταν και επρεπε να φανε αλλες 10 καρτες οι παικτες του αστερα στο 1ο ημιχρονο.....

αν δεν ειδες το ματς τοτε μη μιλας (για το συγκεκριμενο ματς)...αν το ειδες τοτε ...

η παραγκα του μοτο ζει και βασιλευει....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    το πεναλντυ υπερ της ΑΕΚ ...το κανανε υπερ του ΓΑΥΡΟΥ....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΕΕ ΜΟΥ....

αααα...και που εισαι.....και κοκκινη ηταν και επρεπε να φανε αλλες 10 καρτες οι παικτες του αστερα στο 1ο ημιχρονο.....

αν δεν ειδες το ματς τοτε μη μιλας (για το συγκεκριμενο ματς)...αν το ειδες τοτε ...

η παραγκα του μοτο ζει και βασιλευει....
    Το ειδα το ματς...και μαλιστα μου αρεσε και πολυ....
    αν ηταν κοκκινη αυτη τοτε καθε αγωνας θα τελειωνε σαν αγώνας 5x5 ....
    τυχαια ομως το γραμμα του νομου εφαρμώζεται μονο υπερ του Ολυμπιακού.....
    τυχαιο βεβαια επισης οτι καπάκι μετα την αποβολη αφηνει τον Κοβασεβιτς απο θεση οφσαιντ να βαλει το γκολ.....αλλα ηταν ατυχος κ δεν του κατσε να ολοκληρωθει το οργιο....

επισης αν δεν σας αρεσει το ποδοσφαιρο να πεις στον Τζωρτζεβιτς να πάει να παιξει βολευ να προστατευεται πισω απο το φιλέ....γιατι το ποδοσφαιρο ειναι για ΑΝΔΡΕΣ.....

Και κατι ακομα ....KARDOSO RULES....τωρα στον Παναθηναικο η παιχτουρα....

Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.....ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Κ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Το ειδα το ματς...και μαλιστα μου αρεσε και πολυ....
    τυχαιο βεβαια επισης οτι καπάκι μετα την αποβολη αφηνει τον Κοβασεβιτς απο θεση οφσαιντ να βαλει το γκολ.....αλλα ηταν ατυχος κ δεν του κατσε να ολοκληρωθει το οργιο....

επισης αν δεν σας αρεσει το ποδοσφαιρο να πεις στον Τζωρτζεβιτς να πάει να παιξει βολευ να προστατευεται πισω απο το φιλέ....γιατι το ποδοσφαιρο ειναι για ΑΝΔΡΕΣ.....

Και κατι ακομα ....KARDOSO RULES....τωρα στον Παναθηναικο η παιχτουρα....
    πρωτον....σοτν παναθηναικο ο καρδοσο δεν χωραει...
    δευτερον...θυμησου το ....δεν θα τραβηξει καθολου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πρωτον....σοτν παναθηναικο ο καρδοσο δεν χωραει...
    δευτερον...θυμησου το ....δεν θα τραβηξει καθολου
    Στη θεση του Τζιολη μια χαρά χωράει....
    πολύ καλύτερος στο ενας με εναν,
    πιο γρηγορος
    πιο δυναμικος
    καλύτερη υποδοχη μπάλας και καλύτερη πασα (θυμιζει λιγο λεντεσμα στο γρηγορο και σωστο μοιρασμα της μπαλας)....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αφηστε τον να τον παρουμε εμεις που θελουμε 2 αμυντικα χαφ του χρονου

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

ηταν τελικα ή δεν ηταν....?....βασει του κανονισμου ηταν...

επειδη δεν εφαρμοζονται οι κανονες στους αλλους αγωνες να σταματησουν να εφαρμοζονται και στους αγωνες του γαυρου..?...

οπως και με το θεμα της ενστασης....επαιξε αντικανονικα....το λεει ο κανονισμος.......τοτε το παιχνιδι παει υπερ μας στα χαρτια ...τελος...το λεει ο κανονισμος....ετσι απλα....ολα τα αλλα μπαρμπουτσαλα που λετε....

για τις 10 καρτες που επρεπε να φανε απο το 1ο ημιχρονο δεν βλεπω να καιγεσε....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ηταν τελικα ή δεν ηταν....?....βασει του κανονισμου ηταν...

επειδη δεν εφαρμοζονται οι κανονες στους αλλους αγωνες να σταματησουν να εφαρμοζονται και στους αγωνες του γαυρου..?...

οπως και με το θεμα της ενστασης....επαιξε αντικανονικα....το λεει ο κανονισμος.......τοτε το παιχνιδι παει υπερ μας στα χαρτια ...τελος...το λεει ο κανονισμος....ετσι απλα....ολα τα αλλα μπαρμπουτσαλα που λετε....

για τις 10 καρτες που επρεπε να φανε απο το 1ο ημιχρονο δεν βλεπω να καιγεσε....
    καλα σε οτι αφορα στην ενσταση κατσε να δεις τι γνωμη εχει και η UEFA....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗς ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΛΛΑ
    ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ

ΥΓ Η ΑΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ-ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΜΙΛΗΣΕ!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13