Σελίδα 53 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 343484950515253545556575863103153 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 781 έως 795 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    νταξει εχεις δικιο ο μιστερ γκολ δειχνει χαμηλων τονως μπορω να πω..

αλλα εγω θελω μουνοπανα στην ομαδα....να βρισκουνε τον ντιογο και καθε τετοιο καραγκιοζακο και να του κοβουνε τα ποδια.!

παμε τωρα.. :rotflmao:
    Δε με λες εσύ ............ πέρα από φίλος και λάτρης της SUZUKI .......... τι ομάδα είσαι ;;;
    Μην τσακωνόμαστε λάθος δηλαδή !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ
    ΟΧΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!!!!!!!!!!!

Αν και το σημερινο πρωτποσελιδο γαυρικης εφημεριδας ειναι καθησυχαστικο....αφου γραφουν αυτοι οτι θα ερεθει στον Παναθηναϊκο, προετοιμαζουν το εδαφος ωστε το γεγονος οτι θα παει στο γαυρο να παρουσιαστει σαν μεταγραφικη αποτυχια του ΠΑΟ...

Μαλλον τον βλεπω να κατηφοριζει προς το λιμανι....

καλως τα δεχτηκατε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εγώ θα συνταχθώ με τον Terens... αν η ΑΕΚ δεν είχε αυτή την στιγμή τον προπονητή (δεκάρα δεν δίνω για τον άνθρωπο) Μπάγιεβιτς, τότε να δείτε τι μουρμούρα θα υπήρχε.

Για την διοίκηση...

Άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για παίκτες αποδεδειγμένους, μετά κάνει κωλοτούμπα... ή δηλώνει πως με 20 μύρια παίρνει CH.L. (που είσαι ρε Κόκκαλη;... σου φάγαν την αποκλειστικότητα)... μόνο γέλιο μου προκαλούν.

Για τον Νικολαϊδη,... μην λέμε τα ίδια. Μπράβο του που έσωσε την ΑΕΚ με το 44 και κατάφερε κάποια πράγματα... αλλά συγχρόνως οπως φάνηκε και τώρα , έκανε τεράστια λάθη και το χειρότερο είναι πως δεν τα παραδέχθηκε ποτέ και ούτε έκατσε να το παλέψει.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Gandalf

TO AΡΘΡΟ 44........ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ...!!

Ό όποιοδήποτε θά τό πετύχαινε ......μή κάνετε ήρωα τόν ...ΚΟΝΤΟ....!!

Δέν άφήνουν τόσους ψήφους νά πάνε χαμένοι...!!

ΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ Η.........ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΟΠΩΣ.........ΔΙΕΤΕΙΝΕΤΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ...........Γ' ΕΘΝΙΚΗ

καί νά γράψουμε ίστορία....!!!όπως τό θέλαμε όλοι οί άγνοί Ένωσίτες...!!!!

Γιαυτό κύριε........Μπλακμπούζα....καί.....IDI

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ......μέ αύτόν τόν τύπο

ό όποίος παραμύθιασε τούς άγνούς Ένωσίτες πού θέλησαν νά

ξεκινήσουν Έταιρεία Λαικής Βάσης....!!

Ό Μπάγιεβιτς.......ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....!!!

Τόν Μανωλά τόν ξέρουμε.......στά δύσκολα πολλές φορές τήν έκανε...!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν συμφωνώ Terens αλλά δεν θα επεκταθώ κιόλας μιας και θα καταλήξουμε στο γνωστό. Θα συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δεν συμφωνώ Terens αλλά δεν θα επεκταθώ κιόλας μιας και θα καταλήξουμε στο γνωστό. Θα συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε.

Gandalf

ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.........

Δέ συμφωνείς...??

Μήπως μέ τό ότι θά νοιώθαμε όλοι περήφανοι άν πέφταμε Γ' 'Εθνική...??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    TO AΡΘΡΟ 44........ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ...!!

Ό όποιοδήποτε θά τό πετύχαινε ......μή κάνετε ήρωα τόν ...ΚΟΝΤΟ....!!

Δέν άφήνουν τόσους ψήφους νά πάνε χαμένοι...!!

ΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ Η.........ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΟΠΩΣ.........ΔΙΕΤΕΙΝΕΤΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ...........Γ' ΕΘΝΙΚΗ

καί νά γράψουμε ίστορία....!!!όπως τό θέλαμε όλοι οί άγνοί Ένωσίτες...!!!!

Γιαυτό κύριε........Μπλακμπούζα....καί.....IDI

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ......μέ αύτόν τόν τύπο

ό όποίος παραμύθιασε τούς άγνούς Ένωσίτες πού θέλησαν νά

ξεκινήσουν Έταιρεία Λαικής Βάσης....!!

Ό Μπάγιεβιτς.......ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....!!!

Τόν Μανωλά τόν ξέρουμε.......στά δύσκολα πολλές φορές τήν έκανε...!!

Επειδη δε με ξερεις απο τοσο παλια ισως ειμαι απο τους μοναδικους που ελεγα 10000000000 φορες στα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ (και οχι Γ'εθνικη)....το οτι υπηρχε ενας νομος δεν φταιω εγω....ουτε το λαμογιο που μπηκε μπροστα....γιατι ο τρελλος Τιγρης δεν ηταν τοσο τρελλος....το τι θες να κανεις και πως σου βγαινει δεν ειναι παντα πραγματοποιησιμο...

χμμμμμμμμ....διαβασες δηλωσεις Θανοπουλου και το Champions Leauge....

ολα τα λεφτα λεμε....μου ψιλοθυμιζει Τροχανα με τις μαλακιες που ελεγε....αρα ο Βατραχος εφυγε επειδη δεν εβγαζε ακρη με τον Soe....μαλλον για τον ιδιο λογο την εκανε και ο κοντος....αρα γιατι ειναι κατακριτεος????μπορει να με παραμυθιασε αλλα μου προσφερε και ενα οραμα....ΑΥΤΟΙ???

ε ρε γλεντια αμα δεν παει καλα ο Βατραχος τι εχει να γινει.....α ναι....θα εχει το αλλοθι οτι ο ενας εχει Σισε και ο αλλος Μελμπεργκ....που ειναι τα λεφτα που θα βαζαν οι φραγκατοι???

υ.γ. νομιζω οτι ακομα πολλα περουσιακα στοιχεια του κοντου (ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ) ειναι δευσμεμενα σαν εγγυητης....αν κανω λαθος διορθωσε με....
    υ.γ.2 ετοιμο και το προπονητικο που υποσχεθηκε ο Νοτιας εεεεεεε????καλοριζικο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Επειδη δε με ξερεις απο τοσο παλια ισως ειμαι απο τους μοναδικους που ελεγα 10000000000 φορες στα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ (και οχι Γ'εθνικη)....το οτι υπηρχε ενας νομος δεν φταιω εγω....ουτε το λαμογιο που μπηκε μπροστα....γιατι ο τρελλος Τιγρης δεν ηταν τοσο τρελλος....το τι θες να κανεις και πως σου βγαινει δεν ειναι παντα πραγματοποιησιμο...

χμμμμμμμμ....διαβασες δηλωσεις Θανοπουλου και το Champions Leauge....

ολα τα λεφτα λεμε....μου ψιλοθυμιζει Τροχανα με τις μαλακιες που ελεγε....αρα ο Βατραχος εφυγε επειδη δεν εβγαζε ακρη με τον Soe....μαλλον για τον ιδιο λογο την εκανε και ο κοντος....αρα γιατι ειναι κατακριτεος????μπορει να με παραμυθιασε αλλα μου προσφερε και ενα οραμα....ΑΥΤΟΙ???

ε ρε γλεντια αμα δεν παει καλα ο Βατραχος τι εχει να γινει.....α ναι....θα εχει το αλλοθι οτι ο ενας εχει Σισε και ο αλλος Μελμπεργκ....που ειναι τα λεφτα που θα βαζαν οι φραγκατοι???

υ.γ. νομιζω οτι ακομα πολλα περουσιακα στοιχεια του κοντου (ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ) ειναι δευσμεμενα σαν εγγυητης....αν κανω λαθος διορθωσε με....
    υ.γ.2 ετοιμο και το προπονητικο που υποσχεθηκε ο Νοτιας εεεεεεε????καλοριζικο.....

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ........ΤΑΧΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ...!!!

Ό ΚΟΝΤΟΣ.......δέν ήταν πρόεδρος μέ Νοτιά κύριο μέτοχο...??

ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ....!!!

Ποιός άνακοίνωσε τή δημιουργία τού προπονητικού κέντρου...??

Μήπως ό έρωτας σου..??

Ό άδιάφθορος Ντέμης..??

ΤΙ ΕΚΑΝΕ.........σχεδόν 5 χρόνια...??

ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΕ.........ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΑΕΚ.....??

Όλους αύτούς πού μέμφεσαι........έπικεφαλής τόν ΚΟΝΤΟ.....είχανε φίλε...!!!
    Αύτοί τόν έκαναν μάγκα....!!!
    Έχω βαρεθεί νά τό λέω....
    Ό άνθρωπος......ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ......νά διαχειριστεί ούτε
    τούς λεφτάδες πού μάζεψε,
    άλλά τό πιό σημαντικό....
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..........ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΩΣΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.......ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΨΗΛΑ....!!!!

Είχα πολλά χρόνια νά δώ τέτοια άσυλία σέ διοίκηση στήν ΑΕΚ....!!!!

Άλλά αύτός ........ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ........

ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ...........!!!

Πήγε τήν Άεκάρα μας..........4 χρόνια πίσω...!!!!

ΟΥΣΤ........ΛΟΙΠΟΝ.........ΟΥΣΤ.......!!!!

Όσο γιά τό Μπάγιεβιτς....??

ΤΡΙΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ........ΦΙΛΕ

Κί άν τερματίσει έκεί ............κανείς δέ θά τού πεί τίποτε....!!!

Μή βάλω ΠΑΟΚ καί ΑΡΗ........μέ τίς μεταγραφές πού έκαναν....!!!

ΑΕΚΑΡΑ.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ....!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Terens... διαφωνώ με το ισοπεδωτικό του "για όλα φταίει ο Νικολαϊδης". Διαφωνώ με το οτι μας φταίνε όλοι και όλα.

Ο Νικολαϊδης μπήκε μπροστά και πήραμε το 44... δεν θα το έπαιρνε ο όποιος πρόεδρος. Μην το πιστεύεις αυτό γιατί θα είσαι λάθος. Επίσης μπόρεσε και έφερε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ κοντά στην ομάδα. Γνωρίζουμε δηλαδή οτι έχει λαό η ομάδα , αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο ο καθένας κοιτάει τον εγωισμό του και μετά την ομάδα. Απο τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο.

Ο Νικολαϊδης "μέθυσε" απο την δύναμη της προεδρίας και καβάλησε το καλάμι απο κάποιο σημείο και μετά... Σωστό και αποδεκτό.

Όμως ήταν και ο πρώτος που έκανε πράξεις να αδειάσει η κερκίδα απο κάποιους που πήγαιναν γήπεδο μόνο και μόνο για να τα σπάσουν. Δεν τα κατάφερε στο τέλος αλλά κανείς δεν μπορεί να πεί οτι δεν έκανε κάτι. Νομίζω οτι όλοι μας είχαμε δεί παιδάκια και γυναίκες στο ΟΑΚΑ ακόμα και σε ντέρμπυ. Συμμετείχε σαφώς και ο κόσμος αλλά το έναυσμα το έδωσε εκείνος. Γνωστό άλλωστε το περιστατικό με τον τύπο που είχε πετάξει μπουκάλι στον Ριβάλντο μέσα στο ΟΑΚΑ και στην κυριολεξία τον σήκωσαν στα χέρια οι φίλαθλοι και τον πέταξαν έξω την σαιζόν 04-05.

Στον Νικολαϊδη καταλογίζω πολλά... αλλά δεν μπορώ να τα ισοπεδώνω και να λέω οτι πήγε την ΑΕΚ 4 χρόνια πίσω, όταν πιο πριν απο αυτόν η ομάδα ήταν για διάλυση. Και μην ακούω Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ περί πτώσης σε άλλη κατηγορία, γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο , οτι είτε θα γύριζε σύντομα στην SL , είτε θα είχε τον κόσμο δίπλα της. Διότι δεν θα λέγαμε για Β Εθνική όπως πήγε ο Άρης ας πούμε... αλλά για Δ Εθνική - Περιφερειακό που σημαίνει 3 χρόνια τουλάχιστον να ανέβεις.

Εκτός αυτού τίποτα δεν θα διασφάλιζε το υγιές της διοίκησης και πάλι.

Οπότε μην μιλάς για πράγματα με σιγουριά και ειδικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Busa....

Ο Μπάγιεβιτς έχει ενα πολύ μεγάλο + μαζί του. Είτε τον αποδέχονται είτε οχι , είναι ο μόνος που έχει το ιστορικό , τις ικανότητες , τις γνώσεις και την εξοικείωση με το Ελληνικό πρωτάθλημα να μπορέσει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει ίσως "αργό" και "σφιχτό" ποδόσφαιρο.. αλλά θα είναι ΟΜΑΔΑ.. και η ομάδα συνήθως κερδίζει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε αστέρες. Η ιστορία της ΑΕΚ έχει διάφορα τέτοια σημεία αναφοράς, κυρίως στην Ευρώπη.

Σκέψου οτι ανέλαβε πέρισυ ομάδα, χωρίς προετοιμασία και με παίκτες που δεν ήταν και στην καλυτερη σωματική και ηθική στιγμή. Μέχρι τέλους κατάφερε και πάλεψε σε κύπελο (ο τελικός για μένα ήταν η κορωνίδα. Το οτι χάσαμε το οφείλουμε περισσότερο στους παίκτες και το ξέρουμε) αλλά και playoffs (στο τελευταίο παιχνίδι νομίζω οτι ήταν εμφανές πως ο ΠΑΟ ήταν 2-3 φορές καλύτερος, οτι και αν κάναμε). Εν ολίγοις με τουλάχιστον εναντίον του συνθήκες κατάφερε να πάει την ομάδα σε ενα τελικό και να διεκδικεί έξοδο σε CH.L. όταν μέχρι την μέση της SL οι σφαλιάρες πήγαιναν σύνεφο (αποκορύφωση στα Λιόσια το 3-0 που έγινε 3-3!!! ).

Αν τώρα ξεκινήσει με παίκτες που θέλει , όντως πλέον αρχηγός στα αποδυτήρια και με προετοιμασία δική του, θέλω πάρα πολύ να δώ τι θα κάνει.

Το οτι ο ΠΑΟ πήρε τον Σισέ και ο ΟΣΦΠ τον Μάλμπεργκ, δεν μου λέει απολύτως τίποτα μέχρι να τους δώ στο γήπεδο... το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Και να σου πω την αλήθεια , πιο πολύ φοβάμαι τον Κατσουράνη στον ΠΑΟ (που ξέρει τι είναι Ελληνικό πρωτάθλημα) παρά ενα Γάλλο που ναι μεν ξέρει μπάλα, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει αν αρχίσει το κλωτσίδι στην αντίπαλη άμυνα. Όπως και τον αντίστοιχο Σουηδό που τον είδα πολύ ογκώδη άρα οχι και τόσο γρήγορο. Σε συνδυασμό με τον Παπαδόπουλο ίσως να είναι και το πιο αργό αμυντικό δίδυμο.

Αλλά με τα ίσως και τα θα.. μόνο πολιτικές δηλώσεις κάνουμε ....ας αρχίσουν τα παιχνίδια και θα δούμε. Μην ξεχνάμε οτι οι πολύ καλοί παίκτες ούτε καν χρόνο προσαρμογής δεν θέλουν. Μπαίνουν μέσα και απλά φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ........., προετοιμαζουν το εδαφος ωστε το γεγονος οτι θα παει στο γαυρο να παρουσιαστει σαν μεταγραφικη αποτυχια του ΠΑΟ...

Μαλλον τον βλεπω να κατηφοριζει προς το λιμανι....

καλως τα δεχτηκατε!!!

εγώ λέω να ξεκινήσετε ήδη τις κωλοτούμπες...τωρα που τις εχετε ζεστες με τον Λ¨ετο...

γουστάρω Καστίγιο στον βαζελο....θα σας παρακολουθώ ΣΤΑΝΤΑΡ του χρόνου...αγώνα δεν θα χασω...ούτε φιλικο

μακριά απο εμάς ο Καστίγιο κ ας πάει όπου θέλει....πιασαμε μαλάκες τους ρώσσους κ γλιτωσαμε μην γυρνάμε στα παλιά

υ.γ φερτε κ τον Γκονζαλες πίσω ρεεεεεεε.....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αν τώρα ξεκινήσει με παίκτες που θέλει , όντως πλέον αρχηγός στα αποδυτήρια και με προετοιμασία δική του, θέλω πάρα πολύ να δώ τι θα κάνει.

Gandalf
    Φανταζομαι στο ΟΑΚΑ και οχι απο τον καναπε του σπιτιου σου....οπως αλλωστε τοσοι αντι-Ντεμηκοι.....η εστω φιλοβατραχικοι....αντα να δουμε τα διαρκειας φετος....γιατι καποιοι ειναι κοντα στην ΑΕΚ (στο γηπεδο) μονο στα ομορφα....στα δυσκολα ειναι στον καναπε...

εγω βασικα αν εχω καλυτερα να κανω ουτε στον καναπε μου δεν θα ειμαι....

και για να μην ξεχνιομαστε....

http://www.sport-fm.gr/article/182621

«Εγώ έχω πολλές προοπτικές για την καριέρα μου. Μπορώ ν' ασχοληθώ με οτιδήποτε έχει να κάνει με ποδόσφαιρο. Μπορώ να γίνω μάνατζερ, μπορώ να γίνω σκάουτερ, μπορώ να γίνω προπονητής, μιας και έχω δίπλωμα κατηγορίας Α. Δεν με απασχολεί το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής τουλάχιστον τώρα. Δεν πρόκειται όμως να παραμείνω στην ΑΕΚ υπό αυτές τις συνθήκες. Εμμένω στην απόφασή μου, στην απόφαση να παραιτηθώ. Τώρα θέλω να κάνω διακοπές», τόνισε αρχικά ο κ. Μανωλάς

αυτος δεν ειναι ο ΑΕΚΑΡΑΣ που εκραζε γενικα και συγκεκριμενα οτι δεν αφηνουν τους παλαιμαχους να προσφερουν???

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγώ λέω να ξεκινήσετε ήδη τις κωλοτούμπες...τωρα που τις εχετε ζεστες με τον Λ¨ετο...

γουστάρω Καστίγιο στον βαζελο....θα σας παρακολουθώ ΣΤΑΝΤΑΡ του χρόνου...αγώνα δεν θα χασω...ούτε φιλικο

μακριά απο εμάς ο Καστίγιο κ ας πάει όπου θέλει....πιασαμε μαλάκες τους ρώσσους κ γλιτωσαμε μην γυρνάμε στα παλιά

υ.γ φερτε κ τον Γκονζαλες πίσω ρεεεεεεε.....
    μωρε ακου που σου λεω....καλως τον δεχτηκατε!

και μετα θα σε πεισουν κιολας οτι καλως κανατε και τον πηρατε πισω και οτι μας τον πηρατε μεσα απο τα χερια!

Νερι τσογλανι για παντα στο λιμανι

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μωρε ακου που σου λεω....καλως τον δεχτηκατε!

και μετα θα σε πεισουν κιολας οτι καλως κανατε και τον πηρατε πισω και οτι μας τον πηρατε μεσα απο τα χερια!

Νερι τσογλανι για παντα στο λιμανι

όπως φαντάζομαι πρόσεξες δεν μιλάω για τον ολυμπιακό...

όταν φύγει ο παπαροκετσπάγια κ πάρουμε ξανα προπονητή κ όχι μασκοτ θα ασχοληθώ και με τα της ομάδας μου

μέχρι τότε παρακολουθώ ΟΛΟΥΣ τους άλλους και ειδικά το πράσινο τσίρκο με μεγάλο ενδιαφέρον...
    παίζει να κατέβετε φέτος και σε κανα πρωτάθλημα Ζιου Ζιτσου...
    πήρατε και το πιθήκη τον Σισέ μια χαρά έδεσε...τρέμε Medrano
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ο σισε θα σας κλεισει το σπιτι ρε.

(αν δεν σπασει κανα ποδι )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Terens... διαφωνώ με το ισοπεδωτικό του "για όλα φταίει ο Νικολαϊδης". Διαφωνώ με το οτι μας φταίνε όλοι και όλα.

Ο Νικολαϊδης μπήκε μπροστά και πήραμε το 44... δεν θα το έπαιρνε ο όποιος πρόεδρος. Μην το πιστεύεις αυτό γιατί θα είσαι λάθος. Επίσης μπόρεσε και έφερε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ κοντά στην ομάδα. Γνωρίζουμε δηλαδή οτι έχει λαό η ομάδα , αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο ο καθένας κοιτάει τον εγωισμό του και μετά την ομάδα. Απο τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο.

Ο Νικολαϊδης "μέθυσε" απο την δύναμη της προεδρίας και καβάλησε το καλάμι απο κάποιο σημείο και μετά... Σωστό και αποδεκτό.

Όμως ήταν και ο πρώτος που έκανε πράξεις να αδειάσει η κερκίδα απο κάποιους που πήγαιναν γήπεδο μόνο και μόνο για να τα σπάσουν. Δεν τα κατάφερε στο τέλος αλλά κανείς δεν μπορεί να πεί οτι δεν έκανε κάτι. Νομίζω οτι όλοι μας είχαμε δεί παιδάκια και γυναίκες στο ΟΑΚΑ ακόμα και σε ντέρμπυ. Συμμετείχε σαφώς και ο κόσμος αλλά το έναυσμα το έδωσε εκείνος. Γνωστό άλλωστε το περιστατικό με τον τύπο που είχε πετάξει μπουκάλι στον Ριβάλντο μέσα στο ΟΑΚΑ και στην κυριολεξία τον σήκωσαν στα χέρια οι φίλαθλοι και τον πέταξαν έξω την σαιζόν 04-05.

Στον Νικολαϊδη καταλογίζω πολλά... αλλά δεν μπορώ να τα ισοπεδώνω και να λέω οτι πήγε την ΑΕΚ 4 χρόνια πίσω, όταν πιο πριν απο αυτόν η ομάδα ήταν για διάλυση. Και μην ακούω Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ περί πτώσης σε άλλη κατηγορία, γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο , οτι είτε θα γύριζε σύντομα στην SL , είτε θα είχε τον κόσμο δίπλα της. Διότι δεν θα λέγαμε για Β Εθνική όπως πήγε ο Άρης ας πούμε... αλλά για Δ Εθνική - Περιφερειακό που σημαίνει 3 χρόνια τουλάχιστον να ανέβεις.

Εκτός αυτού τίποτα δεν θα διασφάλιζε το υγιές της διοίκησης και πάλι.

Οπότε μην μιλάς για πράγματα με σιγουριά και ειδικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Busa....

Ο Μπάγιεβιτς έχει ενα πολύ μεγάλο + μαζί του. Είτε τον αποδέχονται είτε οχι , είναι ο μόνος που έχει το ιστορικό , τις ικανότητες , τις γνώσεις και την εξοικείωση με το Ελληνικό πρωτάθλημα να μπορέσει να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει ίσως "αργό" και "σφιχτό" ποδόσφαιρο.. αλλά θα είναι ΟΜΑΔΑ.. και η ομάδα συνήθως κερδίζει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε αστέρες. Η ιστορία της ΑΕΚ έχει διάφορα τέτοια σημεία αναφοράς, κυρίως στην Ευρώπη.

Σκέψου οτι ανέλαβε πέρισυ ομάδα, χωρίς προετοιμασία και με παίκτες που δεν ήταν και στην καλυτερη σωματική και ηθική στιγμή. Μέχρι τέλους κατάφερε και πάλεψε σε κύπελο (ο τελικός για μένα ήταν η κορωνίδα. Το οτι χάσαμε το οφείλουμε περισσότερο στους παίκτες και το ξέρουμε) αλλά και playoffs (στο τελευταίο παιχνίδι νομίζω οτι ήταν εμφανές πως ο ΠΑΟ ήταν 2-3 φορές καλύτερος, οτι και αν κάναμε). Εν ολίγοις με τουλάχιστον εναντίον του συνθήκες κατάφερε να πάει την ομάδα σε ενα τελικό και να διεκδικεί έξοδο σε CH.L. όταν μέχρι την μέση της SL οι σφαλιάρες πήγαιναν σύνεφο (αποκορύφωση στα Λιόσια το 3-0 που έγινε 3-3!!! ).

Το οτι ο ΠΑΟ πήρε τον Σισέ και ο ΟΣΦΠ τον Μάλμπεργκ, δεν μου λέει απολύτως τίποτα μέχρι να τους δώ στο γήπεδο... το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Και να σου πω την αλήθεια , πιο πολύ φοβάμαι τον Κατσουράνη στον ΠΑΟ (που ξέρει τι είναι Ελληνικό πρωτάθλημα) παρά ενα Γάλλο που ναι μεν ξέρει μπάλα, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει αν αρχίσει το κλωτσίδι στην αντίπαλη άμυνα. Όπως και τον αντίστοιχο Σουηδό που τον είδα πολύ ογκώδη άρα οχι και τόσο γρήγορο. Σε συνδυασμό με τον Παπαδόπουλο ίσως να είναι και το πιο αργό αμυντικό δίδυμο.

Αλλά με τα ίσως και τα θα.. μόνο πολιτικές δηλώσεις κάνουμε ....ας αρχίσουν τα παιχνίδια και θα δούμε. Μην ξεχνάμε οτι οι πολύ καλοί παίκτες ούτε καν χρόνο προσαρμογής δεν θέλουν. Μπαίνουν μέσα και απλά φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Gandalf

ΜΑΓΕ.........ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ

Άν νομίζεις ότι ό κοντός ήταν ό λόγος πού ή ΑΕΚ μπήκε στό άρθρο 44....!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Ή ΑΕΚ........δέν θά πήγαινε στήν 4η Έθνική ....ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ......είσαι άδιάβαστος,

κατόπιν συγχώνευσης...!!

Καί θά έπανέρχετο ..ΟΠΩΣ....ή Φιορεντίνα...!!

ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ......ΧΡΕΗ....!!!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΚΤΣΗΣ.......ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ....!!!

Ή ΑΕΚ.........δέν πήγε 4 χρόνια πίσω........ΠΗΓΕ 8.........!!!

Βρές τό γιατί....!!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ..........ΜΠΑΡΤΣΑ

ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ............ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΣΑΜΕ.......!!!

υγ. Πρόσεχε φίλε.......
    Ό Παπαδόπουλος........τό μόνο πού έχει είναι ή ταχύτητα....έσύ πού βλέπεις μπάλλα...??!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607