Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Φάε κουμπάρε και ελιές.
Καλό είναι και το χαβιάρι
Καλό αλλά ακριβό κουμπάρε
Ακριβό αλλά τ αξίζει.
γελοία χώρα με ανύπαρκτους νόμους ....ελλαδα 2023
συνελήφθη για 51η φορά να κλέβει μοτο...https://www.zougla.gr/greece/article...-ix-ke-mixanon
Αντε να γινω ο κακος μαλακας:αν του κοβανε το ενα χερακι ,,θα ξανακλεβε;
αν κλεβει λογω ουσιων θελει κλειστο προγραμμα απεξαρτησης μπας και σωθει
δεν ειναι κλεφτης ειναι αρρωστος
αν κλεβει απο συνηθεια δεν ξερω αν και πως μπορει να σταματησει
Δλδ οι αρχαιοι μας,ηταν λιγο λακαμαδες,που λεγανε:οπου δεν πιπτει............και ολοι καταλαβαινουμε οτι ρε φιλε..μια δυο τρεις..αρπαγε τωρα τις ψιλες σου και αν μαγκας ξανακαντο
Ευκαιρίας δοθείσης, μια μίνι ιστορία:
Κάποτε,περί τα τέλη του 1970 αρχές '80 βρέθηκε ο γέρος μου, όντας ναυτικός στην Σαουδική Αραβία να ξεφορτώσουν φορτίο. Βγήκε στο λιμάνι και πέριξ αυτού, στην τοπική αγορά, ένα είδος λαικής, να το πω έτσι. Είχε πάγκους με ρολόγια ακριβά, χρυσό, νομίσματα, φωνές, κακό.... σε μια δόση ακούγεται από τον παρακείμενο μιναρέ η φωνή του μουεζίνη. Λες και ένα μαγικό ραβδί χτύπησε την αγορά, τα παράτησαν όλα χύμα έτσι όπως ήταν και έφυγαν να....προσευχηθούν!!! Ψυχή στην αγορά! μετά από κάποια ώρα επέστρεψαν όλοι και συνέχισαν αυτό που κάνανε σαν να μην έγινε τίποτα.
Ποιος να τολμήσει να απλώσει χέρι στον οποιοδήποτε πάγκο;;;; όταν ξέρει ότι θα το χάσει επί τόπου, χωρίς δίκες και πολιτισμένες μ@λακείες......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
προχθες μαζεψε η αστυνομια στη νικαια σε συμπλοκη εναν 17αρη με μαχαιρι
ο εισαγγελεας τον αφησε ελευθερο
ο μικρος το ιδιο βραδυ πηρε κρυφα το αμαξι της μανας του χωρις διπλωμα και το εριξε σε γκεμο με αλλους 3 μεσα
εγω αν ημουν αστυνομικος δεν θα ασχολιομουν ξανα..........
ρε αμα γινοταν αυτο ,δεν θα προλαβαινε το ΕΣΥ ,να εξυπηρετησει αυτους με τα κομενα χερια ,δεν θα υπηρχαν τεχνητα μελη,δεν θα ειχαμε χειρουργους,ορθοπεδικους κλπ,θα γινοταν χαμος στο συστημα ,και θα γινοταν μυλος στα πρωιναδικα για την ανεπαρκεια του συστηματος υγειας.Αστο καλυτερα ,λιγωτερη φασαρια εχουμε με το παρον συστημα.Δουλευει και τοσος κοσμος και τρωει ψωμακι.(αστυνομια,δικαστικοι,σωφρονιστικοι,δημοσιογρ φοι,πολιτικοι,και λοιπες παραγωγικες ταξεις.)![]()
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 19/05/2023 στις 10:41.
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και οι προεκτάσεις του αγγίζουν το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας με κάποιον τρόπο.
Για παράδειγμα, από τη νυν οδό Άλκη Καμπανού περνάω κάθε φορά που πηγαίνω σε έναν φίλο να δούμε ποδόσφαιρο καθώς μένει δυο στενά πιο πάνω. Στην κυριολεξία θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του αν περνούσα την ακατάλληλη στιγμή. Και τα μαχαιρώματα και λοιπά περιστατικά βίας μεταξύ και κατά πάντων συνεχίζονται σε μια πόλη που από τις κερκίδες του Χαριλάου βλέπεις τα φώτα στην Τούμπα να ανάβουν. Στην κυριολεξία γειτονιά! Και σε όλη την Ελλάδα φυσικά, ανεξαρτήτως ομαδικών προτιμήσεων...
Και αυτό είναι μόνο μία πτυχή του προβλήματος μίας κοινωνίας που εδώ και δεκαετίες αποθεώνει την εικόνα, το χρήμα, τη μαγκιά του να να είσαι "καλύτερος" με κάθε βρώμικο τρόπο γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα είσαι απλά μαλάκας.
Για μένα όλα ξεκινούν από τον πραγματικό σεβασμό για τον συνάνθρωπο, για αυτό που πραγματικά είναι και όχι για αυτά που κατέχει, επιδεικνύει ή χρησιμοποιεί για να μπολιάσει τα παιδιά του με την ίδια αρρωστημένη νοοτροπία.