Σελίδα 54 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    Με ειδα να κανω 50 χιλιομετρα πανω στο ποδηλατακι μου και το ευχαριστηθηκα..........
    Σας ειδα και εσας ζωα που πηγατε να μας χτυπησετε με τα κωλαμαξα σας ενω πηγαιναμε κανονικα στην πορεια μας μεσα στην πολη
    Σε ειδα και εσενα γιαγιουλα που κατεβηκες απο το πεζοδρομιο και χτυπησα το κουδουνακι του ποδηλατου....σορρυ αν τυχον σε τρομαξα, αλλα δεν ημουνα σιγουρος για το αν με ειχες δει....

μήπως σε είδα ωρέ ζεύκα με βερμούδα και μπουφάν στην πειραιώς γύρω στις 12παρά?? :wacko:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Άκυρο μαν...έχω κατέβει στους Άγιους Τόπους

Σε ειδα πανηλιθιε με το ( τι αλλο ) τζι ες να με περνας στο μισο μετρο ενω ημουν στη δεξια λωριδα κ ειχα την κοπελα μου επανω.
    Σε ειδα κ εσενα πιτσιρικο,που πηγες και εσκασες με τα οσα με το ποδηλατο πισω απο την αγαπη μου. Πως στο διαολο μετακινησες μια μηχανη 190 κιλων δε μπορω να καταλαβω,ησουν δεν ησουν 11. Εκλεισε το σταντ και ξαπλα το CB.. Ευτυχως που δεν επεσε επανω σου,να σε σκοτωσει..
    Ετρεξα να τη σηκωσω,ηδη πηγαινε να την σηκωσει ο μαλακας ο πατερας σου και του εβαλα κωλοχερο,μην την ακουμπας του λεω.Πανω στα νευρα μου τη σηκωσα μονος μου και τωρα εχω μια ενοχληση στο δεξι χερι. Και πανω στα νευρα μου,αντι να πεις ενα συγγνςμη μαλακα πατερα,μου εβαλες χερι οτι το σταντ επρεπε να τη γερνει πιο πολυ,για να μην πεσει. Σε κοιταξα και δεν απαντησα..πηγες να βγεις κ απο πανω? Μπηκα παλι στο μαγαζι και συνεχισα τη δουλεια μου,για να μη σε κοπανησω. Σε ξερω,αν αυριο σου χρεωσω τη σπασμενη βαση της ουρας δε θα φταιω..

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Σε ειδα DimZab να πηγαινεις για πλύσιμο ΞΑΝΑ το ΚΤΜ....προσεχε γιατι χαλαει!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Σε ειδα DimZab να πηγαινεις για πλύσιμο ΞΑΝΑ το ΚΤΜ....προσεχε γιατι χαλαει!!!

εσενα ΔΕΝ σε είδα ακομα ομως να ερχεσαι!

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    spam mode on

Θα ερθω και σε σενα....

spam mode off
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σε ειδα πανηλιθιε με το ( τι αλλο ) τζι ες να με περνας στο μισο μετρο ενω ημουν στη δεξια λωριδα κ ειχα την κοπελα μου επανω.
    Σε ειδα κ εσενα πιτσιρικο,που πηγες και εσκασες με τα οσα με το ποδηλατο πισω απο την αγαπη μου. Πως στο διαολο μετακινησες μια μηχανη 190 κιλων δε μπορω να καταλαβω,ησουν δεν ησουν 11. Εκλεισε το σταντ και ξαπλα το CB.. Ευτυχως που δεν επεσε επανω σου,να σε σκοτωσει..
    Ετρεξα να τη σηκωσω,ηδη πηγαινε να την σηκωσει ο μαλακας ο πατερας σου και του εβαλα κωλοχερο,μην την ακουμπας του λεω.Πανω στα νευρα μου τη σηκωσα μονος μου και τωρα εχω μια ενοχληση στο δεξι χερι. Και πανω στα νευρα μου,αντι να πεις ενα συγγνςμη μαλακα πατερα,μου εβαλες χερι οτι το σταντ επρεπε να τη γερνει πιο πολυ,για να μην πεσει. Σε κοιταξα και δεν απαντησα..πηγες να βγεις κ απο πανω? Μπηκα παλι στο μαγαζι και συνεχισα τη δουλεια μου,για να μη σε κοπανησω. Σε ξερω,αν αυριο σου χρεωσω τη σπασμενη βαση της ουρας δε θα φταιω..
    Και βεβαια πρεπει να του χρεωσεις οποιαδηποτε ζημια αλλα απο την αλλη γιατι του μιλησες ετσι,ειδικα μπροστα στο παιδι του?Ο πατερας μαλλον να βοηθησει ηθελε..δεν καταλαβαινω πως νευριασες,παιδι ειναι και το εκανε καταλαθος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

στο πεζοδρομιο την ειχες;

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σας ειδα στην πλατεια αγιων αναργηρων

εχθες κατα τις 11 το βραδυ ktm adv+ktm smr950....

με χαιρετησε ο τελευταιος και ανταπεδωσα λιγο αργα....

καλους δρομους να εχετε και αν ειστε γειτονακια να τα ξαναπουμε....

Σε είδα με το CBR στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας σήμερα το πρωί.

Έκανες σινιάλο με τα φώτα και νόμισα ότι χαιρέτισες..μετά κατάλαβα ότι το 'κανες για το μπλόκο της τροχαίας λίγο παρακάτω

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σε είδα με το μαυρο kawasaki ZX250r σε ενα απο τα τελευταια φαναρια της Κηφισιας πριν την Αλεξανδρας...ειχες και ζουζουνιαρικα αυτακια - βεντουζες στο κρανός, ξανθούλα με τα μεγαλα φωτεινα ματια...

φτου σου κοπελα μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε είδα με το μαυρο kawasaki ZX250r σε ενα απο τα τελευταια φαναρια της Κηφισιας πριν την Αλεξανδρας...ειχες και ζουζουνιαρικα αυτακια - βεντουζες στο κρανός, ξανθούλα με τα μεγαλα φωτεινα ματια...

φτου σου κοπελα μου!
    ωπ και γω την είδα αυτή.. πριν το φανάρι της πανόρμου την προσπέρασα..

Θ Ε Α ! ! !
    Fuck the universe.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Και βεβαια πρεπει να του χρεωσεις οποιαδηποτε ζημια αλλα απο την αλλη γιατι του μιλησες ετσι,ειδικα μπροστα στο παιδι του?Ο πατερας μαλλον να βοηθησει ηθελε..δεν καταλαβαινω πως νευριασες,παιδι ειναι και το εκανε καταλαθος.
    Το μονο που του ειπα ηταν να μην την ακουμπησει.παραπερα δεν του ξαναμιλησα. Δεν καταλαβαινεις πως νευριασα?τι επρεπε να κανω οταν ειδα τη μηχανη κατω,να χαμογελασω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    στο πεζοδρομιο την ειχες;
    σε πεζοδρομο,στην ακρη την ειχα,κολλητα σε ενα πεζουλι..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF