Ρε ακατανόμαστε τσουρέκια μας τα έχετε κάνει με την διαιτησία όσοι αντιδράτε σαν τον Μαρινάκη και τον πατέρα, αφού δεν το είδες το γαμημένο το ματς τι μιλάς???Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τρελο πεναλντι!
δεν ντρεπεστε ρε?
ουτε αυτο το ειδατε?
αλλα ξεχασα! ηταν στο 2- 1, στο 80, και ο γαυρος ειχε κανει 20 ευκαιριες
αρα συμφωνα με εσας ειχε κριθει ετσι και αλλιως το αποτελεσμα
οποτε ενα πεναλντι πανω τι να αλλαξει:rotflmao: :rotflmao:
α ρε νουμερα
δεν εχετε ιχνος @ρχιδιων να παραδεχτειτε το σπρωξιμο
και δεν εχω καθολου εικονα για την κοκκινη του ΤΟΡΟπαπαρα
εκτος βεβαια οτι σε ολα τα γκολ οι "βολιοτες" κοιταγανε..
υ.γ. αμα ηταν αυτο πεναλντι, θα πρεπει να απογορευτει η οποιαδηποτε ΕΠΑΦΗ μεταξυ αθλητων,
θα παιζουν απο τους παγκους ποδοσφαιρο:rotflmao: :rotflmao:
και αντε είδες το πέναλτι που δεν εχω δει η αληθεια είναι σε ριπλέι αλλά δέχομαι ότι δεν ήταν. Το έχασε ή όχι??? Διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Ο Βόλος δεν υπήρχε στο παιχνίδι
μην γίνεστε καραγκιόζηδες και παίζετε το παιχνίδι Μαρινάκη- Πατέρα για το πιος είναι ο πιο αδικημένος ενώ είναι και οι 2 ευνοούμενοι. Το πέναλτυ του Δαλούκα διαμόρφωσε αποτέλεσμα ενώ αυτό όχι, δεν στέκομαι σε αυτό και οι 2 είμαστε ευνοούμενοι μη μας το παίζετε όμως αδικημένοι είναι καραγκιοζιλίκι αυτό. Εγώ δέχομαι ότι πάντα ο Ολυμπιακός είναι στις ευνοούμενες ομάδες από την διαιτησία, όπως και ο Παναθηναικός.
και να σου πω και κάτι, ο Ολυμπιακός παίζει και διαστήματα καλής μπάλας, βάλε το παιχνίδι και δες το, αντιθέτως με σας που σας ξεβράκωσαν οι ξυλοκόποι και όχι μόνο, οπότε δες τα χάλια της ομάδος σου και πάψε να μας πρήζεις τα ουμπαλά για διαιτησία. Είμαστε φίλαθλοι, μίλα και λίγο για μπάλα μη γίνεσαι terens και συ και μιλάς συνεχώς για διαιτησία χωρίς να έχεις δει καν το ματς.
Υ.Γ. Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση επαφή λες ότι υπήρχε, τον βύντρα ποιος τον ακούμπησε και έπεσε και πήρατε το 3ποντάκι