Σελίδα 54 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Σε είδα γυαλιστερο παιδί, που σου αρέσει να πειράζεις αυτιά και να ρεύεσαι, χθες στον Βύρωνα να Ζμπρώχνεις/τσουλάς μια Αφρικάνα προς το βενζινάδικο.

Ήθελα να σταματήσω [κουτάκιας ήμανε] και να σε "λιώσω" στο δούλεμα, μα δεν με άφησε η κόρη [αχ, βρε παλιομισοφόρια....]
    ευτυχως που δεν σταματησες γιατι μπορει να σε εβαζε να ΖΖΖμπρωχνεις κ εσυ!

μπορει το αστραφτερο παιδι να ηθελε να αδειασει εντελως, μεχρι αναθυμιασεως το ντεποζιτο, για να βαλει καμμια 100αρα βενζινη γιατι πηγαινε σαν χελωνα η αφρικανα!!!

:a45:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Στα διόδια της Νεστάνης,που σταμάτησα για τσιγάρο, με χαιρέτησε ένα ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο.Κανείς από εδώ????
    Μάλλον ήμουν εγώ

Επίσης σήμερα το πρωί ήταν παρκαρισμένα ένα tdm 850 μπορντώ και ένα μαύρο ktm 950 φορτωμένα,στα Βελανιδια Βοιων,δεν είδα όμως τους αναβάτες

Νέο μέλος
    Είδα το χάρο σε μαύρο cortina να μου βγαίνει αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει δύο πιτσιρίκια με παπάκια.....
    το θέμα είναι οτι πάρεμεινε στο αντίθετο ρεύμα,παράλληλα απο τα παπάκια για να τους κάνει παρατήρηση .....
    Για καλη μου τύχη άνοιξαν οι πιτσιρικάδες (thanks γατόνια ) και πέρασα ενδιαμεσά τους αλλιώς το τελευταίο πράγμα που θα έβλεπα πάνω απο το gixxer θα ήταν ενας προφυλακτήρας απο cortina να μου διακοσμεί το κεφάλι.......

φιλιά στη μαμά σου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    και

για πε ρε σταφανακ...........
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σας ειδα μαγκες 1 gs σιγουρα το αλλο το εφαγε το φορτωμα!!!! στην Η πολυετεχνειου 3,30 τη νυχτα
    φορτωμενοι ως τον ουρανο
    ειτε φευγετε ειτε ηρθατε καλους δρομους

Είδα πολύ κυβικό στην Έδεσσα

1200 tenere μπλε
    1200 vfr λευκό
    1200 multistrada λευκό

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σας ειδα καμια 20αρια τουλαχιστον ss-looking (μπορει και τα 20 να ηταν hayabusa), να ειστε στην Αθηνων-Κορινθου(Πατρων) προς Κορινθο(Πατρα) στις 3 το μεσημερι της Κυριακης και να ειστε ολοι πισω απο ενα περιπολικο.

Αναρωτηθηκα τι συμβαινει και κατεληξα οτι μαλλον σε καποια κηδεια πηγαινατε? Μπορει να διαφωτισει κανεις?

σας ειδα σε ενα φαναρι στη λαμια.3 στρομ και ενα απριλια.σε ειδα και εσενα κοπελια με το 650 gs το μαυρο,και ενα στρατιωτικο σακκο πισω σε εβγαλα μεχρι την εξοδο την πολης.καλους δρομους κουκλαρα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ειδα μολις τωρα να τρεχει περιπολικο με αναμμενους φαρους σειρηνες τα παντα κομπλε για να κανει τον παπαγαλο να ξυπνησει και να κραζει , και να τρακαρει με αμαξι.... ο διαλογος ειναι ολα τα λεφτα

¨¨ φιλε κανουμε καταδιωξη τραβα στο τμημα αντε γεια ¨

ρε τον καημενο τον αλλον ολο το αμαξι μπροστα , μπηκε μεσα ... αλλα οκ ακουγωντουσαν ας κοιταγε και λιγο απο που ερχετε το ριμαδι...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    σε είδα να πετάς αναμένη γόπα εξω από την Αγχίαλο κ μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.....:a37:
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

σε ειδα τελευταια στιγμη παλιομουναπο γαμω το σπιτι σου να κοβεις την Ποσειδωνος καθετα για να πας στο αντιθετο ρευμα....εχεις ενα ΧΤ...μακαρι την επομενη φορα να βρεθει στον δρομο σου μια νταλικα και να σε κανει αλοιφη...φευγουν καθε μερα τοσο καλοι και προσεχτικοι οδηγοι και εσυ ζεις για να κανεις τις μαλακιες σου...ΟΥΣΤ...

και για οποιον δεν καταλαβε...χτες το βραδυ λιγο πριν το Σεφ (κατευθυνση Πειραια) μαλακας με μηχανη ΧΤ χωρις πισω φως διεσχισε την Λεωφωρο Ποσειδωνος ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ για να παει στο διαχωριστικο διαζωμα (οπου δεν ειχε και μπαριερες)και μαλλον για να παει προς την αντιθετη πορεια...εκει που πηγαινα στην μεσαια λωριδα ξαφνικα ειδα ενα φως που δεν καταλαβα τι ηταν...ξαφνικα το φως ψιλοχανετε και βλεπω (δεν ξερω σε ποση αποσταση) ενα μηχανακι να ειναι καθετα στην πορεια μου...δεξια αριστερα αλλα λιγο πιο πισω μου (ευτηχως) πολλα και διαφορα οχηματα μιας και χτες ειχε πολυ κινηση αφου γυρισαν ολοι οι υπολοιποι μαλακες...το μονο που θυμαμε ειναι τα φρενα και αυτοματο τσεκαρισμα δεξια στους καθρεφτες για τον ελιγμο...το πως τον περασα ξυστα απο το κολοφαναρο που δεν δουλευε....και μετα αμεσα αλλαρμ για να σταματησω στην ακρη του δρομου...ευτυχως που τα χλμ μου ηταν περιπου 110 προλαβα να αντιδρσω και το βασικοτερο η τυχη μου χαμογελασε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 1014....

... κωλογατο,περιμενες τελευταια στιγμη να φτασω και πηδηξες μπροστα μου.
    Δεν ξερω αν με εσωσε το φρενο που προλαβα να πατησω η αν απλα ημουν τυχερος.
    Το σκατο στην καλτσα παντως..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    με ειδα 20 μέτρα πρίν απο το σπίτι να με σταματανε 7 ΔΙΑΣ, να με ψάχνουν απο την κορφή ως τα νύχια, να μου κανουν φυλλο και φτερο το αμαξι, να παίζουν διάλογοι "γνήσια είναι η ταυτότητά σου?", "τί άλλο ρε φίλε να είναι?", "λέω, επειδή μας είπατε οτι έχετε φωτοτυπείο!"

...και άλλα που δεν μπορώ να πω...μην εκθέσουμε και σπίτια

"χασαμε" ενα τέταρτο απο τη ζωή μας, με ευχαρίστησαν ευγενικότατα και με αφησαν...

...μου πέταξαν την τρίαινα όμως!

καλα σου καναν και λιγα σου εκαναν.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Σε ειδα με gsxr και χωρις κρανος. Σηκωνεις σουζα, σηκωνεις δευτερη σουζα. Στο επομενο φαναρι παω να σου μιλησω. Ειδες οτι ειμαι κοπελα και σαστισες λιγο. Σου ειπα "Ωραιος! Αλλά πρωτον βαλε κρανος (εκει αρχισες τα "δεν μπορω το κρανος, δεν....") και δευτερον φαινεται ο πισινος σου οταν κανεις σουζα!". Αναψε το πρασινο και εφυγες φτιαχνοντας το παντελονι σου (χαχα!) και οσο πηγαιναμε παρεα δεν σε ξαναδα να κανεις σουζα!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF