Σφουγγάρι έχει.
Σφουγγάρι έχει.
Όταν λέει παει με λεφτά, τι, πληρώνει για το σεξ;
Κοιταξτε εγω εκανα περιπου 10 χρονια κοντρες με αυτοκινητα.........δεν επαιξα ΠΟΤΕ και ουτε θα κατσω να παιξω τωρα λεφτα.... το θεωρω μεγιστη αλητεια και δε μου ταιριαζει.... Αν τωρα τυχει και τον πετυχω παραλιακη θα γινει επιτοπιο νταραβερι. Α! και απο οτι εμαθα παταει σταση μονο. αυτα.
500
Αυτο το " αν θες εχω ενα φειζερ ΜΙΑ ΝΟΥ φιλου να πατησεις" ειναι ολα τα λεφτα....
Quod me nutrit... me destruit.....
Η μπανιερα του, δεν σουζαρει. Σε δρομο με καλη προσφυση παρα πολυ πιθανο να φυγει αρκετα στην εκκινηση, αυτο το ξερει και μια γιαγια που ρωτησα τωρα που ηρθα απο το περιπτερο.
Το ζητημα ειναι, τι θα γινει οταν ενα 600άρι 4κυλινδρο κουμπωσει 2α ... γιατι εκει καμια 80αρια αλογα ειναι ετοιμα, η σουζα δεν υπαρχει και το βαρος ειναι αρκετα κιλα μικροτερο.
Θα το σταξει το 500άρι My guess.
Εκτος και αν την ειδε τσατσα, να εκτελει με τη μπανιερα του κατοπιν ραντεβου φερνοντας αλλα μηχανακια! LOL
Kριμα παντως τα μυαλα και τη φιλοσοφια εκεινων που παιρνουν το λαθος μηχανακι για τη λαθος δουλεια.
Μεγαλυτερο το κριμα, εκεινων που επιμενουν κιολας ...
Σωστή είναι η δουλειά. Να κάνει "γρήγορους" τους κουλούς.
Life begins at 45°.
Παράκληση στον Admin, όποιος αποκαλέσει ξανά τα συμπαθή αυτά δίτροχα μπανιέρες, αποβολή και απο δευτέρα με τον κηδεμόνα του.
Αυτό που υποστηρίζετε αρκετοί, ότι ένα αυτόματο σε καλή άσφαλτο θα πάει καλύτερα από κάποιο με ταχύτητες, δεν μπορώ να το χωνέψω.
πιθανοτατα στο οτι ειναι δυσκολο να ξεκινησεις σωστα απο σταση?
Η πιο ευλογη απορια μου ειναι οτι αντε και υποστηριζει οτι περναει φειζερ φτιαγμενα... δλδ πες 110 αλογων.... αυτο ποσα αλογα πρεπει να ειναι για να περναει τετοια αναλογια κιλων ανα ιππο? 130? και που στο καλο τα βρηκε?![]()
Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 27/10/2015 στις 23:24.
Εαν μιλας για 'μενα. Υποστηριξα οτι σε καλη ασφαλτο, εχει πλεονεκτημα του μεταξονιου. ΔΕΝ σουζαρει, ανοιγεις τερμα και στα @@ σου... ειναι ενα σοβαρο πλεονεκτημα, αλλα οχι αρκετο....
Εδω δε μας ειπε ποσα κυβικα το "εφτιαξε" ... επτασφραγιστο μυστικο!
Περιμενεις να μαθουμε που τα βρηκε;; Εμεις οι κοινοι θνητοι;; ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙ ;;;;;