Σελίδα 54 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος
    Αντε βρέ συμφωνήσαμε! Θα έρθει το χρήμα!

Μπορεί να βοηθήσει , να τα βρούμε και με τις πλατφόρμες..

Σιγή ασυρμάτου... στο φορουμ.

Απο τον επόμενο Χειμώνα οι Έλληνες για τα επόμενα 50 χρόνια θα ακούν "αριστερά" και θα φτύνουν τον κόρφο τους.

Μη βαράτε .. Είναι κοντά ο χειμώνας.

Μια απλή πρόβλεψη κάνω !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Τον Αύγουστο ο Έλληνας κατεβάζει διακόπτες. μόνο τα μπάνια έχει στο μυαλό του.
    μην περιμένεις να κάτσουμε να ασχολούμαστε με τα χαζοπολιτικά.

πλάκα πλάκα και κανονικό πραξικόπημα να γινόταν Αύγουστο σιγά μην σκοτιζόμασταν

Φανταστειτε μονο να ειχαμε τους υπουργους του Σαμαρα να τρεχουν σε ξενοδοχεια και να συμφωνουν σε τοσο επώδυνα μετρα μεσα σε ενα 24ωρο και να τα φερνουν στη βουλη για ψηφιση μεσα σε δυο μερες, ολα αυτα Αυγουστιατικα μετα απο ενα δημοψηφισμα οπου ο λαος ειπε αλλα και μετα απο ψηφοφοριες οπου η κυβερνητικη πλειοψηφια δεν υπήρχε, τι θα εσερνε ο Συριζα και οι Ανελ περι προδοτων, πραξικοπηματος κλπ...

Αλλα ειπαμε, πρωτη φορα αριστερα

Υποψιν, οτι αυτο ειναι το πρωτο πακετο μετρων, το δευτερο (και μακρυτερο...) ερχεται τον Οκτωβριο μετα τις εκλογες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φανταστειτε μονο να ειχαμε τους υπουργους του Σαμαρα να τρεχουν σε ξενοδοχεια και να συμφωνουν σε τοσο επώδυνα μετρα μεσα σε ενα 24ωρο και να τα φερνουν στη βουλη για ψηφιση μεσα σε δυο μερες, ολα αυτα Αυγουστιατικα μετα απο ενα δημοψηφισμα οπου ο λαος ειπε αλλα και μετα απο ψηφοφοριες οπου η κυβερνητικη πλειοψηφια δεν υπήρχε, τι θα εσερνε ο Συριζα και οι Ανελ περι προδοτων, πραξικοπηματος κλπ...

Υποψιν, οτι αυτο ειναι το πρωτο πακετο μετρων, το δευτερο (και μακρυτερο...) ερχεται τον Οκτωβριο μετα τις εκλογες
    όπως τα λες αν και νομίζω ότι πρώτα θα επιδιώξουν να περάσουν και το επόμενο πακέτο και μετά θα πάνε σε εκλογές (και κούρεμα καταθέσεων )

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όπως τα λες αν και νομίζω ότι πρώτα θα επιδιώξουν να περάσουν και το επόμενο πακέτο και μετά θα πάνε σε εκλογές (και κούρεμα καταθέσεων )
    αναλόγως πώς θα εκτιμήσουν ότι θα το πλασάρουν καλύτερα στον κόσμο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    αναλόγως πώς θα εκτιμήσουν ότι θα το πλασάρουν καλύτερα στον κόσμο...
    Μανώλη μου , νομίζω ότι ήδη το έχουν πλασάρει στον κόσμο (με την λογική του there is no alternative) και με το γεγονός ότι ο καθένας βρίσκεται μπερδεμένος και στην κοσμάρα του μια χαρά περνάνε όλα τα μέτρα

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Μανώλη μου , νομίζω ότι ήδη το έχουν πλασάρει στον κόσμο (με την λογική του there is no alternative) και με το γεγονός ότι ο καθένας βρίσκεται μπερδεμένος και στην κοσμάρα του μια χαρά περνάνε όλα τα μέτρα
    ναι το χουν πλασάρει στο οι άλλοι υπέγραψαν χωρίς διαπραγματεύσεις αμέσως άρα υποτάχτηκαν ενώ εμείς παλέψαμε και πετύχαμε το χειρότερο αλλά το δεν το θέλουμε αλλά θα το υπογράψουμε και για την ώρα περνάει ( ; ) το αγωνιστικό κομμάτι.
    (τώρα γιατί το χειρότερο είναι καλύτερο από το κακό δεν το χω καταλάβει αλλά άλλο θέμα)

αλλά σε λίγο θα αρχίσει να έρχεται κι ο λογαριασμός, οι φορολογικές δηλώσεις είναι μέσα στο μήνα έρχεται κι ο ΕΝΦΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Αντε βρέ συμφωνήσαμε! Θα έρθει το χρήμα!

Μπορεί να βοηθήσει , να τα βρούμε και με τις πλατφόρμες..

Σιγή ασυρμάτου... στο φορουμ.

Απο τον επόμενο Χειμώνα οι Έλληνες για τα επόμενα 50 χρόνια θα ακούν "αριστερά" και θα φτύνουν τον κόρφο τους.

Μη βαράτε .. Είναι κοντά ο χειμώνας.

Μια απλή πρόβλεψη κάνω !
    Σου διαφεύγει ένα μικρό πραγματάκι.
    Η "αριστερα" δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ ότι το κέντρο και η δεξιά.
    Άρα απλά θα πάρει κι αυτή το δρόμο της και θα βρεθεί κάποιος άλλος να πιάσει
    το χώρο που άφησε κενό. (μετακινούμενη δεξιά)
    Τώρα για 50 χρόνια δεν ξέρω αλλά εγώ είμαι 50 και ακούω δεξιά και ξερνάω στο πάτωμα
    από το 80....
    Βλέπεις μπορεί ο τύπος και τα ΜΕΕ να μην τα λένε αλλά όσοι έζησαν θυμούνται πως....

Οι βασανιστές της Χούντας πήγαν σπίτι τους
    Ο έλεγχος στα οικονομικά της χούντας δεν έδειξε τίποτα
    Ο φάκελος της Κύπρου δεν άνοιξε ποτέ
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Αλλά ξέχασα εδώ φτάσαμε από τη γενιά του πολυτεχνείου που ζούσε κατά 99,999% στο εξωτερικό.
    Να την πούμε λοιπόν Γενπολ. εξωτερικού !
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σου διαφεύγει ένα μικρό πραγματάκι.
    Η "αριστερα" δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ ότι το κέντρο και η δεξιά.
    Άρα απλά θα πάρει κι αυτή το δρόμο της και θα βρεθεί κάποιος άλλος να πιάσει
    το χώρο που άφησε κενό. (μετακινούμενη δεξιά)
    Τώρα για 50 χρόνια δεν ξέρω αλλά εγώ είμαι 50 και ακούω δεξιά και ξερνάω στο πάτωμα
    από το 80....

Βλέπεις μπορεί ο τύπος και τα ΜΕΕ να μην τα λένε αλλά όσοι έζησαν θυμούνται πως....

Οι βασανιστές της Χούντας πήγαν σπίτι τους
    Ο έλεγχος στα οικονομικά της χούντας δεν έδειξε τίποτα
    Ο φάκελος της Κύπρου δεν άνοιξε ποτέ
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Αλλά ξέχασα εδώ φτάσαμε από τη γενιά του πολυτεχνείου που ζούσε κατά 99,999% στο εξωτερικό.
    Να την πούμε λοιπόν Γενπολ. εξωτερικού !
    Ε.. Δεν ξερνούσες μόνο..
    Είχες χρόνο για πανεπιστημιακή μόρφωση , έκανες οικογένεια , είχες δουλειά, συμμετείχες σε 36ώρα , μπορούσες να ταξιδέψεις ελεύθερα στο εξωτερικό και να διατυπώνεις τις απόψεις σου χωρίς περιορισμούς και συνέπειες , επίσης ψήφιζες το κόμμα της επιλογής σου σε ελεύθερες ανόθευτες εκλογές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ε.. Δεν ξερνούσες μόνο..
    Είχες χρόνο για πανεπιστημιακή μόρφωση , έκανες οικογένεια , είχες δουλειά, συμμετείχες σε 36ώρα , μπορούσες να ταξιδέψεις ελεύθερα στο εξωτερικό και να διατυπώνεις τις απόψεις σου χωρίς περιορισμούς και συνέπειες , επίσης ψήφιζες το κόμμα της επιλογής σου σε ελεύθερες ανόθευτες εκλογές.
    ούτε να με ήξερες....
    ανανήψαντας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να ρωτήσω ρε παλικάρια κάτι... ναι σε εσάς λέω που μας πρήζατε τα συκώτια τόσο καιρό με τα λάθη της "αριστερής" (αν ο σύριζα είναι αριστερά, εγώ είμαι ο Τσε Γκεβάρα...) κυβέρνησης... στο ευρώ δεν μείναμε; Οι τράπεζες δεν σωθήκανε; Δεν εξακολουθούμε να έχουμε αυτό το νεοφιλελέδικο τουρκομπαρόκ πολιτικοικονομικό σύστημα που τόσο σας άρεσε και δεν θέλατε να το χάσετε; Τι γκρινιάζετε λοιπόν; Ο σύριζα είναι πιο δεξιά και από την δεξιά, όλα μέλι - γάλα...

Οπότε γκρινιάζουμε για ένα αυτοαποκαλούμενο ως αριστερό κόμμα - συνονθύλευμα, γιατί μας βολεύει, άλλωστε πάντα η αριστερά εξυπηρετούσε μια χαρά το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου...

Ευτυχώς -παναία μου που υπάρχει πάντα και η άσπιλη - αμόλυντη - ακέραια δεξιά για να βρίσκουμε σωσίβιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Ευτυχώς -παναία μου που υπάρχει πάντα και η άσπιλη - αμόλυντη - ακέραια δεξιά για να βρίσκουμε σωσίβιο...
    Ο θεος μας φυλαξε και δεν χασαμε κι αυτα τα κεκτημενα......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

μουναμί αφού ο Σαμαράς έδωκε πλειοψηφία ποιός ο λόγος να φωνάξει???

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Ο θεος μας φυλαξε και δεν χασαμε κι αυτα τα κεκτημενα......
    Η ουσία είναι ότι τον ήπιαμε κι έγραφε ΣΥΡΙΖΑ
    σωσίβια και κεκτημένα ντεν υπάρχουν πλέον καρντιά μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Η ουσία είναι ότι τον ήπιαμε κι έγραφε ΣΥΡΙΖΑ
    σωσίβια και κεκτημένα ντεν υπάρχουν πλέον καρντιά μου!
    Καθολου δεν διαφωνω αγαπητε.... τον ηπιαμε και μας αρεσει μπορω να προσθεσω....

Αυτο που με χαλαει ειναι η ισοπεδωση καποιων ορων οπως "αριστερα"..... λες και ειναι αριστερα ο Τσιπρας ασουμ..... αλλα ριξε ριξε λασπη κατι θα μεινει....

και θα ειναι μεγαλη επιτυχια καποιων να συνδυασουν τον ορο αριστερα μ'αυτα που κανουν τωρα οι Τσιπρες.... ως παρακαταθηκη για μελλοντικη χρηση ξερωγωναουμ....

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19