Σελίδα 54 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μην πείτε μαλακία.... στα πρώτα μουλτιμίξερ το έχω δει να είναι όλα λάσκα

και τα κ5 κ6 κοβαν σκελετο το εχω δει και αυτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    και τα κ5 κ6 κοβαν σκελετο το εχω δει και αυτο
    μετά από σούζα?

δικαιολογείται
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα,αν ειχαμε ολοι φραγκα θα παιρναμε γερμανικο()η ιταλικο..
    Και τωρα ξεπεσαμε στον σχιστοματη.
    Φοβερη θεωρια.
    κααααπως ετσι...γιατι εχουν φθηνα σερβις(που τα κανεις και μονος που λεει ο λογος)γιατι δεν καινε πολυ,γιατι εχουν φθηνα ανταλλακτικα,γιατι διατηρουν αξια μεταπωλησης...
    ολα για τα μπικικινια δηλαδη...
    αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν...και για καθημερινο mv veloce...να το βλεπεις και να καυλωνεις..και στα φρυδια σου αν χαλαγε...
    στο γκαραζ αντε κανα καλο σκουτερακi θα ειχες απο τζαπαν...σαν τον φιλο μας τον johny...γιατι το χρημα χαλαει τον ανθρωπο και αλλαξοπιστει...απο ιαπωνοφιλος γινεται φαν ευρωπης...κακο πραγμα το χρημα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

ναι ρε το ρ1 το δινουν τσαμπα για το φτωχο λαο και εχει και φτηνα σερβις
    ναι μωρε...ιδια τιμη με το παπαγαλε sl...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν......
    στο γιώργο αναφέρεσαι? ναι, ένα δίκιο το χεις οφείλω να ομολογήσω....
    πουτσ@@@@@@@@@

δεν συζητω για αξιοπιστια(γτ θα διαφωνισουμε οποτε αδικος κοπος)αλλα απο αποψη ποιοτητας,ντιζαιν και μοναδικοτητας τα ιαπωνικα ειναι χρονια πισω.το ιταλικο σου δινει αυτην την αισθηση οτι καποιος πραγματικα ασχοληθηκε για σενα,για να σου δωσει κατι που θα σε καυλωνει και δεν θα σε μεταφερει απο το α στο β αοσμα,αχρωμα αλλα αξιοπιστα(ειπαμε υπο συζητηση και αυτο).βαλε απλα μπρος και μαρσαρε ενα μουλτι και μετα κανε το ιδιο με το τρεισερ η με το βαραντερο...χαοτικη διαφορα...
    οποτε ενα mv φ4ρρ που κανει τους ιδιους χρονους με ενα r1m και μπορει να χαλαει πιο συχνα και να ειναι και πιο ακριβο δεν αξιζει καστανο...
    οποιος εχει τα μπικικινια θα παρει ιταλικο η γερμανικο μηχανακι...και εννοω να εχει τα μπικικινια και για τα ακριβα σερβις τους και για πιθανες ζημιες...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...οπως και στα κουτια...
    Δηλαδη τα φραγκα φταινε και εχουμε "μηχανακια του κιλου";;;; Πιστευεις οτι αυτο είναι το μόνο κριτήριο; Δηαλαδή όταν οι τράπεζες έδιναν δάνεια αερα-πατερα, δεν θα επρεπε να είχαμε γεμισει BMW Ντουκάτια; Και ομως δεν έγινε...
    Και για να καταλάβω, τα BMW και τα Φτουκατια, δεν ειναι μαζικής παραγωγης; Το έραψε καποιος κατα παραγγελία; Σαν όλα τα αλλα είναι και αυτα, του κιλου!

Παντερμη φτωχεια, θα είχα Ντουκάτι τώρα!!!!

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

αν το φυσσαγες καβαλα σε φ4ρρ και παπαγαλε ρ θα ησουν...και για καθημερινο mv veloce...
    Εγω προσωπικα για ΚΑΝΕΝΑ λογο.
    Θα τα εκανα χιλιομετρα..
    Να σου πω οτι οσοι εχουν ευρωπαικο εδω,το αγορασαν με αιμα,και το βγαζουν αργιες και Κυριακη του Πασχα βολτα.
    1000 χλμ το χρονο και αν...
    Ετσι ξερω κι εγω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μετά από σούζα?

δικαιολογείται
    απαγορευεται η σουζα με gsxr και η κουφια με ducati
    δεν το λεω εγω τα εγχειριδια ετσι γραφουν με ψηλα γραμματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=5nQSOSQMn10
    πουτσ@@@@@@@@@

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τα μοτερ αυτα καιγαν ελαχιστο λαδακι και ηταν φυσιολογικο και προβλεπομενο να γινεται. Καποια δεν καιγαν και καθολου. Αναλογα την χρηση.
    Αν υπαρχει μια κατηγορια υπερανω κριτικης για την αξιοπιστια της ειναι τα RFVC...

Mην τα ισοπεδωνουμε ολα..
    Άρα όπως το πάρεις βλάβη έβγαζαν. Είτε καίγανε λάδι ενώ δεν έπρεπε, είτε δεν καίγανε ενώ έπρεπε...
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη τα φραγκα φταινε και εχουμε "μηχανακια του κιλου";;;; Πιστευεις οτι αυτο είναι το μόνο κριτήριο; Δηαλαδή όταν οι τράπεζες έδιναν δάνεια αερα-πατερα, δεν θα επρεπε να είχαμε γεμισει BMW Ντουκάτια; Και ομως δεν έγινε...
    Και για να καταλάβω, τα BMW και τα Φτουκατια, δεν ειναι μαζικής παραγωγης; Το έραψε καποιος κατα παραγγελία; Σαν όλα τα αλλα είναι και αυτα, του κιλου!

ρε ομορφε,αλλο να πουλας χ αριθμο και αλλα να πουλας 30χ...αλλο να εχεις στην γκαμα σου χ μοντελα και αλλο να εχεις 10χ μοντελα...κατσε καποια στιγμη και παρατητησε το ψαλιδι και τη ζαντα του μουλτι και μετα δες το αντιστοιχο χοντα η σουζουκι και πες μου πιο μοιαζει του κιλου...αντε να βγαλουμε την υποχρεωση,αυτο μου βγαζει ο ιαπωνας...ενω οπως ειπα ο ιταλος καθεται και σπαει το κεφαλι του και λεει"τι ακομα να κανω να βλεπει ο ιδιοκτητης και να χ@νει"αυτο...
    ενταξει ρε αδερφε ολα καλα...αν σου χαριζαν το gsxr και το παπαγαλε ρ η το mv φ4ρρ εσυ να επερνες το σουζουκι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ο ζευκας ειπε οτι αν ησαστε ευσομοι με κοιλια και μοιρους μην παρετε ducati, αγοραστε varkadero,κρανακι απο το πρακτικερ, μπουφανακι απο αγια βαρβαρα νταινιζ, μπαντανα επισης απο αγια μονο που πρεπει να περιμενεται το πανηγυρι εχει κατι φτηνες με φτερα.
    και εγω που θελω να παρω ενα 749 με 4-5χιλιαρικα ειμαι μεγαλη ψωναρα και χερας τρελος,
    ανταλαζω το sd με yamaha fazer 600 γιατι ειμαι και πολυ ξενερωτος που εχω ευρωπαικο μηχανακι

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.....
    αρε ελληνα βγαζεις σε καθε φαση το κομπλεξ σου με καθε τροπο

του ζευκα ο γειτονας που εχει πιο ωραια γυναικα απο αυτον βαζω στοιχημα οτι ειναι κοντοχοντρος και η γκομενα εινα ξενερωτη στο κρεβατι
    οπως και ο λακαμας που εχει μ3 και δεν ξερει να το παει
    αυτό ακριβώς. αυτά που δεν φτάνω τα κάνω κρεμαστάρια!

απαγορευεται η σουζα με gsxr και η κουφια με ducati
    δεν το λεω εγω τα εγχειριδια ετσι γραφουν με ψηλα γραμματα
    περα από την πλάκα, λίγες ήταν οι φορές που ο επίσημος έλεγε στους ιδιοκτήτες με τα σπασμένα κ5 "δεν είναι για σούζες το μηχανάκι - εσείς φταίτε"?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Εγω προσωπικα για ΚΑΝΕΝΑ λογο.
    Θα τα εκανα χιλιομετρα..
    Να σου πω οτι οσοι εχουν ευρωπαικο εδω,το αγορασαν με αιμα,και το βγαζουν αργιες και Κυριακη του Πασχα βολτα.
    1000 χλμ το χρονο και αν...
    Ετσι ξερω κι εγω
    ευρωπαικο εχω...και δυστυχως τον τελευταιο χρονο το εχω λιωσει σε....χιλιομετρα παπιου...το εχω 4 χρονια και περα απο εναν διακοπτη(γιαπωνεζου προμηθευτη)το μηχανακι δεν εχει κανει κιχ...

ευρωπαικο εχω...και δυστυχως τον τελευταιο χρονο το εχω λιωσει σε....χιλιομετρα παπιου...το εχω 4 χρονια και περα απο εναν διακοπτη(γιαπωνεζου προμηθευτη)το μηχανακι δεν εχει κανει κιχ...
    Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω,αλλα αναφερομαι στην πλειοψηφια,οχι στον εναν στους 100

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF