Σελίδα 54 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Είμαστε σε φόρουμ που στην έκδοση για κινητά έχει μπλε χρώματα με κίτρινα κουμπιά. Παράγκα του μοτό.γρ υπέρ του "παππού", τι περιμένεις.
    Και όχι μόνο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    ουτε ο Ρόσι με τον Μάρκες δεν τσακώνονται, όπως καποιοι φίλοι εδω μέσα
    απόψεις ανταλλάσσουμε

εχεις πρόβλημα αν βλέπεις κάτι άλλο...
    πουτσ@@@@@@@@@

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ο σαπίλας παραπάνω εβαλε την τηλεμετρία της αυστραλίας, την είδες?

δες την και μετα πες μας τι σκέφτεσαι

αν πάλι βαριέσαι, περίμενε να στη δείξω εγώ

Συνημμένο 343577

τιπ: ακολουθα τις βουνοκορφές με ένα μολυβάκι
    α, μάλιστα είναι η τηλεμετρία όλη...όχι τα γυρολόγια; που ανακοινώνονται; το λαπτσαρτ που λέμε. Θέλεις να κάνεις και πλάκα.

Ο αναβάτης που κατηγορούμε -και εγώ μαζί-, στην Αυστραλία τι γύρο έκανε στο τέλος; Γύρο ζω-πεθαίνω;
    Γύρο πέφτω και βγάζω δεύτερο τον Ρόσσι; Κάτι δεν κολλάει ή όχι;

Και στην τελική ο Ροσσι ήθελε να πάει πιο γρήγορα για να τον τραβήξει μπροστά. Εντάξει, ξυνίσαμε γιατί δεν έκατσε η κοτσαδούρα.

Με την παπαριά που πέταξε, πειστήκαμε ότι τα γυρολόγια του ήταν γρηγορότερα του Λορένθο. Έγινεεεεε

Είστε πεπεισμένοι ότι ο βασιλιάς του fair play είναι ο VR. Αυτό και αν έγινεεεεεε
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μην εισαι αφελης ρε συ Νικο...
    για το πεσιμο το εγραψα...99% πατηθηκε το φρενο του αφου δεν περιμενε το γονατο του rossi στο χερι του...
    για το περασμα απο την εσωτερικη και το ποσο ασχετος ειναι, εχει βγει απο τα συμφραζομενα...ηθελε να δει μεχρι που θα το τραβηξει ο vr...λειτουργησε ηλιθιωδως γιατι κατα 99% τον ειχε...

τωρα οσον αφορα την μαχητικοτητα του με τον lorenzo και την μαχητικοτητα του με τον rossi...επειδη το εγραψαν πολλοι, αρκει να σας πω οτι απο το ιδιο λαθος (στα φρενα) περασε και ο lorenzo και αργοτερα και ο rossi...
    συγκεκριμενα 18 laps to go και ενω εχει κανει new record ο lorenzo με 2:00,606 και εχει αφησει πισω τον rossi που εκεινη την στιγμη ειναι ο αργοτερος ολων με 2:01,268 και εχει πλησιασει τον mm, κανει το λαθος ο marquez (2:00,818) στα φρενα και περναει ο Lorenzo που εχει δαιμωνιωδη ρυθμο...

τωρα ειναι τρενακι lorenzo, marquez, rossi με τον pedrosa να εχει κανει μια μικρη διαφορα...

στον επομενο γυρο (17 laps to go) περναει και ο rossi τον marquez, χωρις καλα να εχει ξαμακρυνει ο lorenzo...o pedrosa ειναι σχεδον 1 δευτ μπροστα απο lorenzo...
    ο rossi απο lorenzo ειναι σκαρτο μισο...

1ο ερωτημα: γιατι δεν ανοιξε ο rossi για να αντεπιτεθει οταν τον περασε ο lorenzo?
    2ο ερωτημα: γιατι οταν περασε τον marquez δεν ανοιξε για να πλησιασει τον lorenzo?

απλουστατα γιατι ο rossi σε ρυθμους αγωνα ηταν πιο πισω και απο τον εναν και απο τον αλλον...και επειδη ειδε οτι προδιαγραφοταν παλι μια 4η οπως στην Αυστραλια, εκανε τον τσαμπουκα στον marquez ο οποιος ηταν πιο κοντα στο γυρολογιο του...

για οτι λεω εχω αποδeiξεις επειδη εχω κατεβασμενο τον αγωνα σε hd και μπορω να κανω screenshots οποτε μου ζητηθει...
    Την ίδια ώρα κοίταζα τα lap charts. Τον πάει 2 δέκατα πάνω στο split και τα παίρνει; Στο άλλο split καταλαβαίνει το μισό δεύτερο; Κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν ξέρω, αλλά έχω την υποψία ότι κάτι δεν έπιασαν οι κάμερες. Δεν μου κολάει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Επειδή το θέμα θα πάει μακριά γιατί πάντα αυτά τα θέματα τραβάνε θα πω την τελική μου άποψη και θα την κάνω.
    Πάντα ήμουν υπέρ του αθλητικού πνεύματος, για αυτό πχ δεν έπαιξα ποτέ χαρτιά με λεφτά. (ούτε την 1ο χρονιά)
    Το "πνεύμα" όμως ή το χεις ή δεν το χεις και δεν υπάρχει κανονισμός να σε υποχρεώσει.
    Ο πονηρίδης θα βρει πάντα τρόπο να ντριπλάρει.
    Έχουμε δει ανθρώπους στο 36ωρο να βουτάνε κύπελλο και να φεύγουν τρέχοντας
    Έχουμε δει ανθρώπους σε μοτο καλλιστεία να ψηφίζουν μονοκούκι και να κουβαλάνε τη μάνα τους και το μπατέρα τους
    Έχουμε δει σε ρεγκιουλαριτέ κριμένα ηλεκτρονικά χρονόμετρα και ΤΖι πι ες
    και μιλάμε για ερασιτεχνικές διοργανώσεις γιατί αν πάμε και στις ήμιεπαγγελματικές
    κάτι πανελλήνια και βάλε έχουν πέσει και μπούφλες. :a31:
    Το θέμα είναι πως μ όλα αυτά οι άνθρωποι χαλάνε τις καρδιές τους και ξενερώνουν.
    Τα ματς λοιπόν πρέπει αν κρίνονται στα γήπεδα και πουθενά αλλού.
    Λυπάμαι να βλέπω ανθρώπους παγκοσμίου επιπέδου να φέρονται σα σκουλικιάριδες
    και δεν θ ασχοληθώ άλλο.
    Ο Πετρούτσι πάντως είναι μέσα στους στόχους και ο ΓιΝΝόΝε έμεινε από ηλεκτρικά !
    Τι παράξενο για ντουκάτι αλήθεια !
    Και εις άλλα με υγεία αλλά με τύπους σαν το ντον ΕΖμπελέτα δεν περίμενα τίποτα
    καλύτερο
    ΟΥΣΤ ΑΠ ΔΩ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗ ΜΠΛΑΚΑ

υγ
    γιατί για όσους δεν κατάλαβαν αυτά όλα είναι για να περνάμε καλά
    ανανήψαντας

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    πρεπει να τερματισει ο λορενθο..............και πρωτος...............
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    νομίζω ότι πρώτα κάνει κεφαλιά το κράνος του ΜΜ στην ξύστρα του Ρόσσι και μετά ανταποδίδει ο Ρόσσι με κλοτσιά ... nuff said .Μόνο για το συμβάν , για τα προηγούμενα υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά .Αθώος δεν είναι κανείς . Ο ΧΛ δεν χρειάζεται τις πλάτες του ΜΜ για το πρωτάθλημα . Ο ΜΜ δεν πρέπει να ανακατευτεί με την εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν τον αφορά .(έμμεσα τον αφορά γιατί θέλει κάποια στιγμή να γίνει "μεγαλύτερος" σε τίτλους από το Ρόσσι /ισπανική παράγκα) .Ο Ρόσσι μάλλον κλοτσάει τον ΜΜ (δικαίως για μένα στην περίπτωση αυτή , ο μικρός έχει πάρει φόρα , είδε λίγη τρίχα κάτω από τα @@του και νομίζει ότι θα απαυτώσει τους πάντες ) . Τέλος στη Λαγκούνα Σέκα ο Ρόσσι έχει κόψει νωρίτερα και λίγο πιο άγαρμπα γνωρίζοντας ότι ο Στόνερ είναι στον πίσω τροχό του (όταν το έλεγα τότε και όταν μιλούσα για γυρολόγια κάποιοι εδώ έλεγαν τα δικά τους ... Αυτό για να μη με πείτε και Ροσσικό )
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bmwr1100gs Προβολή μηνύματος
    Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρώ απαράδεκτη την αντίδραση του JL για την τιμωρία του VR. Πρέπει να επέμβει η YAMAHA και να τον βάλει στην θέση του. Δεν μπορεί πλέον να τηρήσει ούτε τα προσχήματα.
    O Rossi και ο Lorenzo δεν είναι συμπαίχτες γιατί απλά το Moto GP δεν είναι ποδόσφαιρο.
    Το ό,τι έχουν το ίδιο μηχανάκι δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο καθένας έχει διαφορετική ομάδα.

Μπορούν άνετα να παίζουν και μπουνιές στα πιτς που λέει ο λόγος, γιατί να παρέμβει η Yamaha;
    Πιο λογικό θα ήταν να παρέμβει στις δηλώσεις του Rossi πριν τον αγώνα, τότε που δεν είχε γίνει τίποτα ακόμα. Τώρα, από που κι ως που θα πει τίποτα στον Lorenzo;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    1. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για το κοψιμο του καλωδιου ΤCtrl στον Pedrosa προπερσι.
    2. O MM δεν τιμωρηθηκε για το χτυπημα στον Γιατρο στο φετινο Ασσεν.
    3. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για ολη του τη συμπεριφορα στο χθεσινο Gp.

Με αφορμη τα προηγουμενα θα επρεπε να τιμωρηθει και μαλιστα αυστηρα.

Ο Ροσσι εχει κανει μαλακιες ΑΛΛΑ ποτε δεν μπηκε αναμεσα σε συναθλητες του με σκοπιμοτητα ωστε αλλος να παρει το πρωταθλημα.
    Ο ΜΜ ναι ειναι κωλοπαιδαρακι...αλλα στο χωριο μου λενε...
    "-Απο που σαι φυλλαρακι?
    - Απο κεινο το δεντρακι"

Αρα μαλλον οι συμβουλατορες του και δη...ο πατερας του νομιζουν οτι θα παρει περισσοτερα πρωταθληματα απο τον Ροσσι.

Συγχαρητηρια στους Ισπανους που μετα απο αυτο το σκηνικο καταφερανε πλην του Πεντροσα να τους σιχαθει το αθλημα.

Περιμενετε απλα να δειτε τι θα γινει απο του χρονου με τη γιουχα που θα πεσει.

Εδω φτάσανε οι Ομοεθνεις του Λορενθο να τον γιουχαρουν.
    Τι αλλο ρε μεγαλε για να καταλαβεις οτι εισαι απλα κορυφαιος οδηγος και σκατας για το αθλημα???

Ο ΡΟΣΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Rossi-Champion.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	67,8 KB 
ID:	343581

Απλώς τώρα ειναι και του MMA...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    1. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για το κοψιμο του καλωδιου ΤCtrl στον Pedrosa προπερσι.
    2. O MM δεν τιμωρηθηκε για το χτυπημα στον Γιατρο στο φετινο Ασσεν.
    3. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για ολη του τη συμπεριφορα στο χθεσινο Gp.

Με αφορμη τα προηγουμενα θα επρεπε να τιμωρηθει και μαλιστα αυστηρα.
    agreed.
    + ότι Έκανε μπέρμπ τον JL
    That's racing σχολή. Στην πίστα... τα επιτρέψαμε όλα.
    Θες χωράφι, πέρνα απο το χωράφι. Θες block pass; Κάντο. Τώρα ξυνίζουμε στο πόσες φορές θα γίνει, αλλά ας το παίζανε Iannone όλοι.
    Οι δύο τους, είναι οι μοναδικοί αναβάτες, που έχουν προσπέρασμα(τα) εκτός βιράζ. Γεγονός.
    Οι μοναδικοί -πρωτοκλασάτοι αναβάτες- που επανελλειμένως σπρώχνουν ή έσπρωξαν αναβάτη προς το εξωτερικό.

flame on
    Εντάξει ο ΜΜ είναι ο πρώτος απο τους γρήγορους, που δεν κάνει στην μπάντα να περάσει ο διεκδικητής.
    Οι προηγούμενοι...απλώς έφευγαν μπροστά. :a029:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ο Ροσσι εχει κανει μαλακιες ΑΛΛΑ ποτε δεν μπηκε αναμεσα σε συναθλητες του με σκοπιμοτητα ωστε αλλος να παρει το πρωταθλημα.
    Τις χρονιές που έτρεξε, χωρίς να έχει είναι διεκδικητής...δεν προλάβαινε να πιάσει μπροστά αυτούς που πήγαιναν για τον τίτλο

Και για να μην το παίζουμε ότι κρυβόμαστε πίσω απο το δακτυλάκι μας, όποτε ο VR ζορίστηκε
    δεν το έπαιξε μέσα στο γήπεδο, αλλά στις δηλώσεις. Καλός άνθρωπος, καλά έκανε, να μην τσιμπάγανε οι άλλοι.
    Τώρα που βρέθηκε κάποιος που του γύρισε το μάτι...μην βάζεις τα κλάματα όμως.

flame off

Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την υπόθεση ότι ο Rossi σε δύο αγώνες είχε το γυρολόγιο να πιάσει τον αντίπαλο διεκδικητή.
    Δεν είναι δεμένος ο γαϊδαρος έτσι;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Θέλω να πω, επειδή το αναφέρουν πολλοί, ότι το γεγονός ότι ο Rossi δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πιθανότατα δεν ήταν επιλογή του. Μην είστε αφελείς. Δε θα τον άφηνε η ομάδα του να πει ό,τι να'ναι, όταν βρίσκεται σε τόσο λεπτή θέση.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 26/10/2015 στις 09:01.
    Life begins at 45°.

@Blitzer, το γράψαμε. PR involved. Κουκούλωμα. Ξέρουν τι έγινε και πρέπει πρώτα να πέσει δασκάλεμα.
    Κρατάνε στα χέρια τις τηλεμετρίες τους.... δεν βλέπουν βίντεο σε slow motion.

Lin Jarvis: ... we cannot deny that Valentino’s move was not the sort of move we want to see in MotoGP at that time. ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την υπόθεση ότι ο Rossi σε δύο αγώνες είχε το γυρολόγιο να πιάσει τον αντίπαλο διεκδικητή.
    Δεν είναι δεμένος ο γαϊδαρος έτσι;
    Ήταν αναγκαίο να έχει γυρολόγιο να πιάσει τον αντίπαλο; Τσου, του αρκεί να τερματίζει και κοντά του.
    Οπότε ακόμα και αν δεν μπορεί επ'ουδενί να κερδίσει για όποιο λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει ότι χρειάζεται.

Το μικρό ηλίθιο τι κέρδος είχε από τα περίεργα περάσματα που έκανε, αφού ούτε πρωτάθλημα κυνηγάει ούτε βαθμούς χρειάζεται για κάτι, γενικά δεν είχε λόγο να μαρκάρει και να πιέζει άσχημα. Ναι είναι μαχητές ναι αν μυριστούν αίμα ορμάνε κλπ, αλλά το ότι χαλάει τον αγώνα ενός ανθρώπου που έχει να χάσει, το ξέρει πολύ καλά. Ότι με τα προσπεράσματα κλπ του χαλάει τον ρυθμό και αφήνει τους άλλους να φύγουν, το ξέρει πολύ καλά. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους αγωνοδίκες, απλά επειδή δεν έκανε τίποτα παράνομο, απλά κάτι ανήθικο, δεν είχαν δικαίωμα να πουν κουβέντα (ο Βουλγαράκης τώρα χαμογελάει) όπως και έγινε.

Όπως και να έχει, η ιστορία έγραψε. Υπάρχει επίσημη τιμωρία για τον έναν και επίσημη παραδοχή της π00στιάς του άλλου. Δεν φαίνεται ότι θα κερδίσει ο καλύτερος πάντως.

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 182