Προσπαθουν οι αντιροσικοι να κρυφτουν και η χαρα δεν τους αφηνει.....![]()
Προσπαθουν οι αντιροσικοι να κρυφτουν και η χαρα δεν τους αφηνει.....![]()
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!
Ο shooter δεν έπαθε κατάθλιψη
Ούτε είναι διασκεδαστης
Αν ανοίξω το στόμα μου τύφλα να έχει η 7 η 4 και όλες οι θύρες μαζι.
Όπως απαξιώνω το σημερινό κάλπικο αποτέλεσμα, έτσι απαξιώνω και τέτοιου ειδους σχόλια από άτομα πού η μόνη λογική και η γνώση τούς περιορίζεται στο ότι η ζάχαρη είναι γλυκιά το λεμόνι ξινό κλπ πού περιορίζονται στην γνώση και το IQ δημοτικού.
Και πολύ βάζω μέχρι και ο μικρός μου που πάει τρίτη σταμάτησε να μού λέει για τον sfb που ήταν τρελαμένος μαζί τού.
Άμα θες να σου χαρίσω το καπέλο και την κούπα τού να τα κάνεις εικόνισμα για το 5ο ,γιατί χωρίς αυτόν
ΤΑ @@ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ
χαχαχα α ρε Devil's
Οταν σου γράφω σοβαρά δεν απαντάς. Απάντησες μια μόνο φορά και αυτή ηταν σε μεμονωμένη πρόταση.
O ALZAMORA ξέρει!
Δεν ξέρω μη δεν έχει δουλειά απο του χρόνου![]()
Κύκλους
οπως ειχε πει και Ktinos καποτε σε παρομοιο θεμα..."σημασια εχει ποιος περναει την γραμμη του τερματισμου πρωτος και μαζευει βαθμους, οχι απαραιτητα ο πιο γρηγορος ή αυτος που του φταινε οι ζελατινες"..συμπληρωνω εγω "και οι συντεχνιες"...
ε, ο lorenzo περασε πρωτος την γραμμη τερματισμου..μαζεψε και τους βαθμους του, περασε τον rossi και πηρε το πρωταθλημα...
χωνεψτε το...αν δεν μπορεσετε βοηθαει η σοδα...αλλιως limoncello, που ειναι και κιτρινο και ιταλικο...
![]()
Αφού παραδέχεσαι οτι βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τον πιο γρήγορο, τον πιο σταθερό, τον πιο γκρινιάρη, με τον πιο βρωμιάρη λόγω συντεχνίας η συζήτηση κάπου εδώ τελειώνει.
Το Limoncello μάλλον θα το χρειαστείς εσύ για να ξυπνήσει κάνα εγκεφαλικό κύτταρο από τη βιταμίνη C και την οξύτητα γιατί τα παραπάνω ΔΕΝ είναι το ίδιο.
Ο VALE στα τόσα χρόνια πού τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν με όποιον και αν είχε αντίπαλο και όποιον τίτλο και αν έχασε πάντα μα πάντα στις δηλώσεις τού ήταν ευδιάθετος.
Λίγους αγώνες πριν στις δηλώσεις ήταν τόσο σοβαρός όσο ποτέ.
Μάλλον είχε κάτι σοβαρό να πει
Μάλλον έλεγε αλήθεια.
Σίγουρα απ ότι είδα και εγώ είχε δίκιο.
Αυτά
Ερε γέλια αυριο στον Κρίκο που θα πέσουν,συνεχίστε παιδες![]()
Εγω πάντως το έχω χωνέψει απο τον προηγούμενο αγώνα. Ουτε υποθέσεις για το τι μπορει να ειχε γινει έκανα, ούτε τίποτα. Ισα ίσα αναγνώρισα την προσπάθεια του Lornzo. Το πόσο περίφανος θα ήμουν αμα το έπαιρνε υπο αυτές τις συνθήκες ο Rossi ή το τι θα βλέπαμε σε αντίστοιχη περίπτωση που ο Rossi θα είχε bodyguards, είναι άλλο θέμα!
Απο του χρόνου που θα αρχίσει να πιέζει "τους" γρήγορους ο Marquez.
Κύκλους
κρίμα που τα gp έγιναν f1....με παρασκηνιο και ιντριγκα ! ακόμα και σήμερα ο MM έδωσε το πρωτάθλημα στη jlopez μην κάνοντας καμία προσπάθεια να τον περάσει αλλά προστατεύοντας τον σα γκουβερνάντα ! απ την άλλη ο petrobot κοτεψε ως συνήθως ... όλα ρυθμίστηκαν όπως θέλαν τα ι..σπανακια ! αλλά και τα ιτα...λαμογακια δεν πάνε πίσω....δε λυπήθηκα που το χασε ο γιατρός..... του άξιζε για τις κατά καιρούς ψιλοτσογλανιες του. ! όλοι όμως αυτοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους...ΠΠ .....όχι τυχαίοι και ούτε τυχαία !......πάμε πάλι αύριο να στριψουμε στην Κατεχάκη .... με το 46 στη ζελατίνα όπως τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια!!!! και του χρόνου........
αφου δεν μπορω να γινω κατανοητος με λογικα επιχειρηματα και το μονο που κανετε ειναι να αναπαραγετε τις δηλωσεις του rossi, χωρις να εχετε αποψη επι του πραγματος...
και επειδη γενικοτερα ολοι οσοι υποστηριζετε τον rossi εχετε καταπιει πολλες δοσεις "apaleftin" και εχετε Αυτον πανω απο ολους και ολα, οχι λες, αλλα ακριβως οπως ο Θεος, το μονο που μπορω να κανω ειναι να σας βαζω στην πραγματικοτητα οσο πιο ωμα μπορω...
επισης εσεις ειπατε οτι ειναι πολεμος και λουμπεν και σουπες και μουπες και δεν χωρανε συναισθηματισμοι και σας το κοπαναω πανω στην ηδη υπαρχουσα κατασταση (ενω ουσιαστικα δεν το πιστευω γιατι θα'πρεπε να υπαρχει ενα γενικοτερο fair play)...που φυσικα δεν σας βολευει...αλλα τωρα που δεν σας βολευει, το κανετε γαργαρα....
αλλωστε δεν εγινε και τιποτα παρανομο...ουτε εμβολισμος επαιξε, ουτε κατι αντιστοιχο...
σας λεω οτι οπως εστρωσε ο ροσεας κοιμαται, οσον αφορα την συμπεριφορα του στον marquez και δεν το καταλαβαινετε...
γενικα δεν καταλαβαινετε...αυτο συμβαινει γιατι ειστε οπαδοι.-
αντικειμενικοτητα καμια...
τωρα που ο rossi, κλαιει και κανει σαν μικρο παιδακι που εχασε το πρωταθλημα, δεν το βλεπετε οτι ειναι κλαψιαρης...
οταν εκλαιγε ο lorenzo ηταν κλαψιαρης...
δεν υπαρχει πουθενα που να "πιανεστε"...ολα τα γυριζετε οπως σας συμφερει....
συγχαρητηρια λοιπον, χασατε...
αυτη ειναι η αληθεια...και στους sex pistols βεβαιως...βεβαιως....
ας λεει ο καθενας τα δικα του και ολα καλα...
![]()
Μαρτυρανε χωρις ξυλο αυτοι...
Κ εκει που λενε οι καθαροι κ αμολυμντοι αντιροσσικοι πως ο παππους εβλεπε φαντασματα κ ελεγε μπαρουφες(γιατι αυτοι ξερουν καλυτερα απο τον παππου) ερχονται οι δηλωσεις αυτες απο Λορενθο...
Απορω για μερικους που συνεχιζεται να εκτιθεστε επειδη υποστηριξατε αλλα προηγουμενως...
Δεν ειναι κακο να πειτε πως εγινε μαλακια φετος...κ ο μ@λακας ο ΜΜ κατεστρεψε θεωρητικα την αξια του τιτλου του Λορενθο.
Ξαναδιαβαστε 2-3 φορες το αρθρο μπας κ δειτε το βαθυτερο νοημα...![]()
Ride(s) the wind of change...
Χέσε τις δηλώσεις του Ρόσσι. Αγώνες βλέπουμε και μια γνώμη μπορούμε να σχηματίσουμε. Ίσως προκατειλημμένη λίγο, αλλά μιας και δεν βλέπουμε αγώνες κανα δυο χρόνια το τι κάνει ο καθένας μπορούμε να το κρίνουμε.
Δεν βγάζουν νόημα όσα γράφεις παραπάνω, ίσως να το ξαναδιαβάσεις γιατί δεν καταλαβαίνω. Σου έβαλα δηλώσεις σου, για το είδος των αγώνων που θέλεις να βλέπεις, όπως και εγώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι. Τι θέλεις τελικά?
Ξαναλέω πως είναι κρίμα όχι γιατί δεν το άξιζε ο JL που οδήγησε εξαιρετικά, αυτό που λέω (και ως αντιροσσικός αρνείσαι να δεις), είναι πως ο Rossi ΔΕΝ άξιζε να το χάσει έτσι. Το να μου ποστάρεις βαθμολογίες και sex pistols...δεν έχουμε να πουμε πολλά γιατί άλλο άθλημα βλέπουμε.
Πιστεύεις πχ οτι ο ΜΜ που είναι ό πιο επιθετικός (και επικίνδυνος ενίοτε όπως έχεις πει και εσύ), με τον μισό αγώνα του στην ρόδα του JL, δεν τόλμησε ΚΑΝ να βγεί στο πλάϊ του, και είναι θεμιτό και αγώνας υπερ πάντων (ποιών πάντων, του ομοεθνή του?). Ίσως τελικά και να χειροκρότησες το πρωτάθλημα του Capirrossi.
Τουλάχιστον εκείνος καθάρισε μόνος του, δεν είχε ανάγκη από ορτινάτζες και ιπποκόμους.