Πάντως διάβασα και ότι ο "Ο παππούς μου ήταν στο ΕΑΜ και άρα δικαιούμαι να διορίσω όλη τη φαμίλια στο δημόσιο" έσκασε με Μερτσέντες στο ΟΑΚΑ και έγινε πάλι σούσουρο.
Πάντως διάβασα και ότι ο "Ο παππούς μου ήταν στο ΕΑΜ και άρα δικαιούμαι να διορίσω όλη τη φαμίλια στο δημόσιο" έσκασε με Μερτσέντες στο ΟΑΚΑ και έγινε πάλι σούσουρο.
Τον χρηματιστή, εννοείς? Γνωστή φάτσα στον χώρο, είχε και κάποια εμπλοκή με τα δομημένα αν θυμάμαι καλά...http://www.iefimerida.gr/news/247495...nei-stin-esiea
σπαμ ονwww.iefimerida.gr; --> Ιδιοκτητης Χρηστος Ραπτης; --> Τεως συνεργατης Θεμου και συνιδρυτης πρωτουθεματος με τριανταφυλλοπουλο; --> ο φερομενος κομιστης; --> iefimerida με τα 230.000 διαφήμιση από το ΚΕΛΠΝΟ; --> .... σπαμ οφφ ,σορρυ δεν κρατηθηκα
σορρυ σορρυ...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βασικά εκεί το είδα, και μάλλον δεν έχει σημασία η πηγή, αλλά η είδηση.
Εκτός και πάμε στην λογική του γιου του, που έλεγε ρουφιάνους το πρώτο θέμα επειδή έβγαλε τα...ΦΕΚ.
Αν έχει τόσο σημασία η πηγή, μπορείς να διασταυρώσεις μόνος σου τα ΔΣ της Artion.
Η επίκληση αριστεροσυνης, δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ...
Αριστεροσυνη του πεοντα...όλη η μπροστινή σειρά, γεμάτη καιροσκόπους πασοκους ηταν
αφού φταίνε οι ρουφιάνοι... Το είπε και ο πρωθυπουργός αφού .... Τί,όχι ;
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Endo με taxi
η κουφάλα ο Τάι πάει στους ελέφαντες κι εγώ αντί να πάω μαζί ασχολούμε με τους νεοφιλελέδες του μοτό...
γμστα...
![]()
ανανήψαντας
δεν είναι δίκαιο αυτό, δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουνε ότι θέλουνε
νοιώθω ευθύνη για το τι συμβαίνει, όχι με την έννοια ότι φταίω για την κατάσταση όπως έχει καταλήξει
αλλά με την έννοια ότι υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάπως να συνεισφέρω στην διόρθωση της κατάστασης... αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το βρω.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Στην ίδια φάση είμαι και εγώ.
Πλήθος υποχρεώσεων με κρατούν σε μία ατέρμονη διεκπαιρεωτική ενασχόληση υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να έχω πέσει σε ένα βαθύ πνευματικό τέλμα.
Λέω στον εαυτό μου, να διαβάσω κάποιο βιβλίο (έχω κάτι χρόνια να το κάνω αυτό και κάποτε διάβαζα πολύ), να προσέχω της πηγές πληροφόρησής μου, (να διαβάζω hamebus) και ιδανικά να μπορούσα να συμμετάσχω κάπου εθελοντικά μόνος μου όμως, χωρίς να το ξέρει κανείς, για τη πάρτη μου, όπου μπορώ να βοηθήσω, μια οικογένεια, έναν άπορο, κάτι, λίγο - λίγο, έστω να γίνει μια αρχή από εμένα για εμένα.