Σελίδα 54 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964104154 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καλα σε οτι αφορα στην ενσταση κατσε να δεις τι γνωμη εχει και η UEFA....

σε αυτο δεν μπορω να απαντησω....

μια ερωτηση μονο γιατι δεν το ξερω....

η εγχωρια διοργανωση εχει τους δικους της κανονισμους...οκ..?

δεν ειναι ιδιοι με του εξωτερικου-ουεφα...?

και αν δεν ειναι ιδιοι ..αναιρουντε απο τους κανονισμους της ουεφα..?

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ηταν τελικα ή δεν ηταν....?....βασει του κανονισμου ηταν...

επειδη δεν εφαρμοζονται οι κανονες στους αλλους αγωνες να σταματησουν να εφαρμοζονται και στους αγωνες του γαυρου..?...

βλεπεις ποδοσφαιρο ή δεν βλεπεις??
    επειδη δεν εφαρμωζεται ο κανονισμος εις βαρος σας δεν θα πρεπει να εφαρμώζεται και υπέρ σας....για να υπάρχει στοιχειώδη ισοτιμια.....
    δεν ειναι δυσκολο στην κατανοηση...αρκει να βγαλεις τα λεπια απο τα ματια...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    βλεπεις ποδοσφαιρο ή δεν βλεπεις??
    επειδη δεν εφαρμωζεται ο κανονισμος εις βαρος σας δεν θα πρεπει να εφαρμώζεται και υπέρ σας....για να υπάρχει στοιχειώδη ισοτιμια.....
    δεν ειναι δυσκολο στην κατανοηση...αρκει να βγαλεις τα λεπια απο τα ματια...
    για να υπαρχει ισοτιμια ο κανονισμος πρεπει να εφαρμοζετε σε ολους....δεν υπαρχει υπερ και κατα...

απλα πρεπει να εφαρμοζετε....

ειδες πουθενα να φωναζω ή να κλαιγομαι οτι με αδικισαν...?...και ναι υπαρχουν φορες που με αδικισαν...

αυτα τα κανετε εσεις(εννοω παο - αεκ)....αλλα π.χ. δυο συνεχομενες φορες που ευνοησαν την αεκ (ηρακλη -παο) το εχουν κανει γαργαρα....

μεχρι και η λαρισσα που φωναζε για διαιτησια χθες το πεναλντυ γαργαρα το εκανε....

θα ερθει ο βαζελος ή ο αεκτζης να μου πει εμενα για διατησια...ή και εγω να πω σε εσας για διαιτησια...?

δλδ ελεος.....αυτα τα κανουν τα μικρα παιδακια....

αυτα συμβαινουν με ολους...

κοιτα να ασχοληθεις με τα χαλια της ομαδα σου και εγω με της δικιας μου και ας αφησουμε στην ακρη τα περι διαιτησιας....

ο καγκουρας...

Και κατι που δεν το εδειξε καμμια εκπομπη χθες το βραδυ....

Αυτος ο τσογλανος ο Ποστιγκα οταν εβαλε το γκολ πηγε στο σημαιακι του κορνερ και εκανε την γνωστη χειρονομια στον κοσμο με τα χερια να πηγαινουν μπρος πισω στο υψος της μεσης....Σας γ@μησα και ετσι...

Ακομα δεν ηρθε εγινε χουλιγκανος και φανατικος βαζελας....

Να τον χαιρεστε....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Αυτος ο τσογλανος ο Ποστιγκα οταν εβαλε το γκολ πηγε στο σημαιακι του κορνερ και εκανε την γνωστη χειρονομια στον κοσμο με τα χερια να πηγαινουν μπρος πισω στο υψος της μεσης....Σας γ@μησα και ετσι...

Να τον χαιρεστε....
    αν το εκανε αυτο πρεπει να τιμωρηθει...

ελεος με τους ηλιθιους που προσπαθουν να το παιξουν πορωμενοι για να αποκτησουν την ευνοια των φιλαθλων.

Δηλαδη ο Κακα, ο Μεσι, ο Ζουνινιο και ολοι αυτοι οι παικταραδες τι επρεπε να κανουν;

να τον βγαζουν εξω και να τον παιζουν σε καθε γκολ;

Να τον χαιρεστε....
    ναι ρε φιλε ειδες ο ΑΛΗΤΗΣ..........φτου του δηλαδη...το κολοπαιδο

ρε καντε μας την χαρη λεμε.... αντε που βγαλατε και γλωσσα...

δεν βλεπω να γραφεις για το ¨καλο παιδι¨τον Δελλα που στις δυο πρωτες φασεις πηγε να κοψει την μπαλα στον Ντοι!!!
    ΓΑΡΓΑΡΑ Ε;;;;;;;

ουτε για τον μαγκακο τον αποτυχημενο τον Ζηκο που σε ολο το παιχνιδι εψαχνε τσαμπουκαδες!!!
    ΓΑΡΓΑΡΑ Ε;;;

και αν εκανε ετσι που λες ο ποστιγκα....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΣΑΣ Γ @@@@

Είμουνα στο επάνω διάζωμα και το είδα....ήταν πεντακάθαρη χειρονομία...Έγινε ψιλοχαμός στην κερκίδα...Παρόλα αυτά ούτε οι<<κίτρινες>> φυλλάδες δεν το ανέφεραν...

Τέσπα...

Kalgeorge οπως ξέρεις απο την κερκίδα,ειδικά σχεδόν πέταλο δεν βλέπεις όλο το γήπεδο..Ο Πόστιγκα την έκανε μπροστά μου την χειρονομία..Τι έκανε ο Δέλλας δεν είδα..Ας το έβλεπε ο διαιτητής..Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για κανέναν...Και δεν σημαίνει τίποτα το ότι επειδή έγιναν και άλλα πρέπει να μην μιλάμε για τίποτα.Η λογική σου είναι απαράδεκτη.Όπως και ο <<χουλιγκανίστικος>> τρόπος που εκφράζεσαι.

Είμουνα στο επάνω διάζωμα και το είδα....ήταν πεντακάθαρη χειρονομία...Έγινε ψιλοχαμός στην κερκίδα...Παρόλα αυτά ούτε οι<<κίτρινες>> φυλλάδες δεν το ανέφεραν...

Τέσπα...

Kalgeorge οπως ξέρεις απο την κερκίδα,ειδικά σχεδόν πέταλο δεν βλέπεις όλο το γήπεδο..Ο Πόστιγκα την έκανε μπροστά μου την χειρονομία..Τι έκανε ο Δέλλας δεν είδα..Ας το έβλεπε ο διαιτητής..Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για κανέναν...Και δεν σημαίνει τίποτα το ότι επειδή έγιναν και άλλα πρέπει να μην μιλάμε για τίποτα.Η λογική σου είναι απαράδεκτη.Όπως και ο <<χουλιγκανίστικος>> τρόπος που εκφράζεσαι.
    δεν ειπα φιλε μου οτι δεν πρεπει να τα λεμε αυτα που γινονται...αλλα να τα λεμε ολα και οχι οτι μασ συμφερει....

α και που σαι...αν εννοεις χουλιγκανισμο το να γουσταρω το πως αντεδρασε ο ποστιγκα.....τοτε μαλλον πρεπει να ασχοληθεις με αλλο αθλημα..:rotflmao:

Τέσπα...

κατσε ρε ....(το ρε φιλικα)...

και ποιος σου ειπε οτι και αυτο που εκανε ο ποστιγκα το ειδε ο διαιτητης..?

δλδ στα δικα μας απλα δεν τα ειδαν ..... αλλα των αλλων τα ειδαν και δεν ειπαν τπτ ...?...

ελεος με τα κορακια....φτανει πια....

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    κατσε ρε ....(το ρε φιλικα)...

και ποιος σου ειπε οτι και αυτο που εκανε ο ποστιγκα το ειδε ο διαιτητης..?

δλδ στα δικα μας απλα δεν τα ειδαν ..... αλλα των αλλων τα ειδαν και δεν ειπαν τπτ ...?...

ελεος με τα κορακια....φτανει πια....
    ρε γιωργο...ειπαμε....αεκακια.

στο πρωτο παιχνιδι μας τα εκαναν τουμπανο με το θεατρο του ντοι....και τι καλο παιδι που ειναι ο Δελλας, και δεν πειραζει ανθρωπο..κλπ κλπ κλπ
    τωρα με τις δυο δολοφονικες του επεμβασεις....ΓΑΡΓΑΡΑΑΑ....

ρε κοιτατε τα χαλια σας και μην κοιτατε το τι εκανε ο ποστιγκα....ψαχνετε κατι να πειτε...αλλα οπως ειχα πει για την ομαδα Μου προπερσυ.....
    οταν χανεις ολα τα ντερμπυ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.....απλα ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αεκακιααααααααααααααααα
    που κρυφτηκατε ωρε;;;;

δεν θα μιλησετε τωρα για το φοβερο ροστερ της ομαδουλας σας και την μπαλαρα που παιζει;;;;

δεν θα βγει ο Ντεμης να κλαψομουνιασει για την διαιτησια;;;;; ( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ;;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ

αρκετα μας τα κανατε τουμπανο με την ομαδα σας και το παραμυθι σας..

ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗ;;;;;,
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:;::

εσυ δεν ελεγες οτι δεν σε αφηνουν να παρεις πρωταθλημα;; και οτι αν ειστε μαγκες θα κανετε το 11 στα 11 και θα παρετε και ολα τα ντερμπυ στην εδρα σας;;;

αλλα βλεπω αεκακια....για το πεναλτακυ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΕ;;;;
    ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ....
    :rotflmao: :rotflmao:
    μια ζωη αεκακι......
    Μην γινεσαι και εσυ γαυρος.....
    Το ροστερ ειναι αυτο...δεν ειπα οτι ποτε παιζουμε μπαλλαρα....αλλα ουτε και εσυ παιζεις σαν την Barca.....
    Το πεναλντυ οπως ειπαν ολοι δεν ηταν.....εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη και θα συμφωνησω με τους υπολοιπους....αλλα οπως συνγχρονος ειπαν ηταν και δυσκολη φαση και απο δυσκολη γωνια για το κορακι....και οτι κατι τετοια δινει ο Παμποριδης συνεχεια....

Δεν σου ειπα ποτε οτι δεν με αφηνουν να παρω πρωταθλημα......ειπα και λεω οτι δεν με αφηνουν να ΔΙΕΚΔΕΙΚΙΣΩ επι ισους ορους....βεβαια χτες φανηκε οτι δεν μπορουσα να κερδισω.....και λογικο ειναι οτι δεν κερδισα....ασχετα αν οι παιχτες φανηκε οτι το θελανε πολυ....
    και για να μην ανυσηχεις σκοπευουμε να βγαλουμε dvd για να μην γκρινιαζουμε συνεχεια..... ....ξερεις εσυ...με πλαγιους αετοματηδες που βλεπουν σε αποσταση 50 μετρων...με αλλους που δεν βλεπουν ουτε στο μισο.....με σημαιακια που εχουν χαλασει τα κουμπακια....με παιχτες που ο Λουγκανις ντρεπεται μπροστα τους.....και βεβαια για να δειξουμε οτι καλυτερα να παιζεις με 10 παρα με 11.... ...και δεν μειλαω τοσο το σαββατιατικο οσο τις πρωτες 10-11?? αγωνιστικες....ειπαμε...ξερεις εσυ....

υ.γ. και δεν κρυβομαι ποτε....απλα εχω πει οτι θα ασχολουμε μονο για θεματα κανονισμων και διαδικασιων για να μην ξεχασουμε και τα λιγα που ξερουμε,με τις μαλακιες που διαβαζουμε εδω μεσα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ....
    ²

αγορι μου τα ιδια λεμε,.,,,δεν καταλαβες
    ελεγες οτι δεν σε αφηνουν επι ισοις οροις και σου ελεγα...δεν ειναι οτι δεν σε αφηνουνν.-..αλλα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

μεχρι και με μουφα πεναλτυ και ουτε μια εύκαιρια.....καταλαβες;;
    και σου ελεγα...ασε που θες και να παρεις τα ντερμπυ αλλα δεν ακουγες

οσο για τα αλλα που λες μαλλον αναφερεσαι στους γαυρους....και οχι σε εμας...
    οπως και να εχει...οπως εγραψα και απο πανω,......οταν δεν παιρνεις ντερμπυ...απλα δενμιλας

Μην γινεσαι και εσυ γαυρος.....
    Το ροστερ ειναι αυτο...δεν ειπα οτι ποτε παιζουμε μπαλλαρα....αλλα ουτε και εσυ παιζεις σαν την Barca.....
    Το πεναλντυ οπως ειπαν ολοι δεν ηταν.....εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη και θα συμφωνησω με τους υπολοιπους....αλλα οπως συνγχρονος ειπαν ηταν και δυσκολη φαση και απο δυσκολη γωνια για το κορακι....και οτι κατι τετοια δινει ο Παμποριδης συνεχεια....

Δεν σου ειπα ποτε οτι δεν με αφηνουν να παρω πρωταθλημα......ειπα και λεω οτι δεν με αφηνουν να ΔΙΕΚΔΕΙΚΙΣΩ επι ισους ορους....βεβαια χτες φανηκε οτι δεν μπορουσα να κερδισω.....και λογικο ειναι οτι δεν κερδισα....ασχετα αν οι παιχτες φανηκε οτι το θελανε πολυ....
    και για να μην ανυσηχεις σκοπευουμε να βγαλουμε dvd για να μην γκρινιαζουμε συνεχεια..... ....ξερεις εσυ...με πλαγιους αετοματηδες που βλεπουν σε αποσταση 50 μετρων...με αλλους που δεν βλεπουν ουτε στο μισο.....με σημαιακια που εχουν χαλασει τα κουμπακια....με παιχτες που ο Λουγκανις ντρεπεται μπροστα τους.....και βεβαια για να δειξουμε οτι καλυτερα να παιζεις με 10 παρα με 11.... ...και δεν μειλαω τοσο το σαββατιατικο οσο τις πρωτες 10-11?? αγωνιστικες....ειπαμε...ξερεις εσυ....

υ.γ. και δεν κρυβομαι ποτε....απλα εχω πει οτι θα ασχολουμε μονο για θεματα κανονισμων και διαδικασιων για να μην ξεχασουμε και τα λιγα που ξερουμε,με τις μαλακιες που διαβαζουμε εδω μεσα....

edit....μπροστα μου το εκανε ο Ποστιγκα....προσωπικα δεν με χαλασε.....μπινελικι εφαγε βεβαια...αν τωρα Γιωργο συγκρινεις 2 σκληρα μαρκαρισματα με το θεατρο του ''αραπακου''σου....τοτε... αααααα....ναι.....και βεβαια κιτρινη καρτα στον Μπλανκο για την μπλουζα που εγραφε περαστικα στον πατερα του....μετα απο 3 μερες πεθανε....

edit....μπροστα μου το εκανε ο Ποστιγκα....προσωπικα δεν με χαλασε.....μπινελικι εφαγε βεβαια...αν τωρα Γιωργο συγκρινεις 2 σκληρα μαρκαρισματα με το θεατρο του ''αραπακου''σου....τοτε... αααααα....ναι.....και βεβαια κιτρινη καρτα στον Μπλανκο για την μπλουζα που εγραφε περαστικα στον πατερα του....μετα απο 3 μερες πεθανε....
    σορυ αλλα αυτο που γραφεις ειναι καθαρα ΜΑΛΑΚΙΑ

ασχετο μεταξυ τους---
    και πιο ειναι πιο σοβαρο;;;;;
    το θεατρο του ντοι η το δολοφινικο τακλιν του δελλα
    για ζυγισε τα μια παλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

οσο για τα αλλα που λες μαλλον αναφερεσαι στους γαυρους....και οχι σε εμας...
    οπως και να εχει...οπως εγραψα και απο πανω,......οταν δεν παιρνεις ντερμπυ...απλα δεν μιλας
    πληροφοριακα τις 10-11 πρωτες αγωνιστηκες επαιζε ο καθε αντιπαλος σου με 10 παιχτες......

δεν πιστευω να λες οτι οι παιχτες σου δεν βουτανε????

αφου ρε μαλακα δεν πρεπει να μειλαω τι με ρωτας εδω μεσα???περιμενεις να με βγαλεις στην σεντρα και να μην απαντησω???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38