Σελίδα 54 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964104154 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Καλες μου φαινοντε και αυτες Νικολα αλλα οι ακραπες εμφανισιακα ειναι αλλο πραγμα..
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Καλες μου φαινοντε και αυτες Νικολα αλλα οι ακραπες εμφανισιακα ειναι αλλο πραγμα..
    Εμ, βέβαια. Πως θα σκάσει ο μονομάχος στην καφετέρια με μαμά εξατμίσεις??
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Εμ, βέβαια. Πως θα σκάσει ο μονομάχος στην καφετέρια με μαμά εξατμίσεις??
    Παλι με καταλαβες βρε απαισιε σκωληκα???

Αιτουμαι διαγραφη του μελους XT Billy ανεπιστρεπτη και προπληρωμη συνδρομων για 5 χρονια.

Προεδρε, οχι οτι θελω να εκβιασω αλλα αν δεν γινουν δεκτα τα αιτηματα μου οι ακραπες και μερικα αλλα καλουδια που μου λειπουν θα πληρωθουν απο το ταμειο...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλι με καταλαβες βρε απαισιε σκωληκα???

Αιτουμαι διαγραφη του μελους XT Billy ανεπιστρεπτη και προπληρωμη συνδρομων για 5 χρονια.

Προεδρε, οχι οτι θελω να εκβιασω αλλα αν δεν γινουν δεκτα τα αιτηματα μου οι ακραπες και μερικα αλλα καλουδια που μου λειπουν θα πληρωθουν απο το ταμειο...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΕΟΣ!!!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αδερφέ, έχεις δίκιο. Οι καλύτερες εξατμίσεις για το 660 είναι της Arrow και της Termignioni.
    Της Termignioni συγκεκριμένα, έχει φτιαχτεί ειδικά και μόνο για το ΧΤ660, και περιλαμβάνει και τα πλαστικά προστατευτικά.

Οι Arrow όμως είναι πιο όμορφες...
    Το εχεις ψαξει πολυ βλεπω...

Και μετα λες εμενα καγκουρα, παλιο καγκουρι..

Το εχεις ψαξει πολυ βλεπω...

Και μετα λες εμενα καγκουρα, παλιο καγκουρι..
    Σαλιγκάρι και καγκούρι δεν πάνε μαζί...

Τουλάχιστον εγώ, αν θα αλλάξω εξατμίσεις, δεν θα τις πληρώσω με τα λεφτά του κλαμπ!!:smilea:

XR
    XTR
    XJR

Σαλιγκάρι και καγκούρι δεν πάνε μαζί...

Τουλάχιστον εγώ, αν θα αλλάξω εξατμίσεις, δεν θα τις πληρώσω με τα λεφτά του κλαμπ!!:smilea:
    Το καινουργιο ειδος που αν δεν προσεξουμε θα εξαφανιστει ο ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣΑΥΡΟΣ (XT Billy) ισως μεσα στην αγνοια που ζει δεν γνωριζει οτι ειναι επιτακτικη η αναγκη αλαγης της εξατμισης στο νεο τενερε λογω του τσιγκινου καζανιου που εχει αντι για εξατμιση.
    Το απλο ΧΤ μια χαρα ειναι, δεν χρειαζεται αλαγη. ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣΑΥΡΕ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το καινουργιο ειδος που αν δεν προσεξουμε θα εξαφανιστει ο ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣΑΥΡΟΣ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

Τελικα ποιος μπορει να μας πει ποιες εξατμισεις για το τενερε υπαρχουν στην Ελληνικη αγορα αυτη την στιγμη και ποιες περιμενουμε να ερθουν αμεσα???
    Anty ακους μπρε καρνταση??

Σημερα ανεβαινοντας την λ.Κηφισιας ειδα εναν συναδελφο αντιθετα ερχομενο δηλ. πηγαινε προς κεντρο με ενα ασπρουλι τενερε (το τριτο που βλεπω στην Αθηνα μαζι με το δικο μου).
    Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ειχε πισω μπαγκαζιερα.
    Επειδη ηταν αντιθετα απο μενα και σχετικα γρηγορος δεν προλαβα να δω την μαρκα αλλα μου εμοιαζε με καπα η γκιβι.
    Ο ευρων αμοιβεται με ισοβια συνδρομη...

Σημερα ανεβαινοντας την λ.Κηφισιας ειδα εναν συναδελφο αντιθετα ερχομενο δηλ. πηγαινε προς κεντρο με ενα ασπρουλι τενερε (το τριτο που βλεπω στην Αθηνα μαζι με το δικο μου).
    Επειδη ηταν αντιθετα απο μενα και σχετικα γρηγορος δεν προλαβα να δω την μαρκα αλλα μου εμοιαζε με καπα η γκιβι.

Και πάλι καλά….

Εγώ ΔΕΝ έχω δει ΚΑΜΙΑ άλλη εκτός της δικιάς μου…

«Φιλαράκι , είναι καλή αυτή γιατί δεν βλέπω να κυκλοφοράνε και πολλές ….»

Mου φαινετε οτι θα την κερδισω εγω την ισοβια συνδρομη...
    Πηρα τηλεφωνο την givi και εχουν φερει βαση για βαλιτσα, κοστος 72 ουρα και ζελατινα 10cm ψηλοτερη αλλα δεν μΕ ειπανε κοστος.
    Αν προλαβω να παω το μεσημερι θα δω και θα ενημερωσω πάραυτα...
    Ακους Anty???

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Good news........ή αλλιώς : ας ευλογίσουμε τα γένια μας.....

Εγγλέζος με δύο μηνών Tenere , ταξίδεψε σε:
    .................................................................................................... ...........................................
    UK, Holland, Belgium, Luxembourg, Germany, Denmark, Sweden, Finland (arctic Circle), Estonia, Latvia, Lithuania, Poland, Czech Republic, Slovakia, Austria, Slovinia, Hungary, Romania, Bulgaria, Greece, Italy, France, Spain, Portugal, Spain, France, Belgium, Holland and back to the UK!

Longest single ride was from the Pyrenees through Spain to Portugal then all the way to Amsterdam.
    .................................................................................................... ............................................

Στην ερώτηση:
    Has it used any liquids like oil, water etc?
    Απάντησε:
    Not a single drop in the last 9000 miles, apart from that stuff that goes in the hole at the top, uses that every 250-300 miles!

Στην ερώτηση:
    Hows the finish of everything like wheels, plastics, general feeling of everything?
    Απάντησε:
    As new, but it should be, the bike's only 2 months old!

Στην ερώτηση:
    Hows the bike running now its a bit more run in?
    Απάντησε:
    Much quicker and alot more responsive - even with 40Kg of luggage!

από το χτ660.com
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Mου φαινετε οτι θα την κερδισω εγω την ισοβια συνδρομη...
    Πηρα τηλεφωνο την givi και εχουν φερει βαση για βαλιτσα, κοστος 72 ουρα και ζελατινα 10cm ψηλοτερη αλλα δεν μΕ ειπανε κοστος.
    Αν προλαβω να παω το μεσημερι θα δω και θα ενημερωσω πάραυτα...
    Ακους Anty???
    Ακούω....
    Μίλησα μαζί τους πρίν μια βδομάδα....."δεν ήρθε η ζελατίνα , πάρτε μας σε μια βδομάδα"

Θέλω πρώτα να την δω , και στο site της Givi δεν έχουν φώτο ακόμη οι π@π@ρες.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Πηρα και την hepco μολις τωρα.
    Μπορει καποιος να παραγγηλει την βαση η οποια ερχεται σε ενα μηνα περιπου.
    Ειχανε μια βαση η οποια ηταν παραγγελια αλλου.
    Ποιος την πηρε???ΟΕΟ???
    Ρε Νικο η ζελατινα πρεπει να ειναι αυτη που εχεις ποσταρει στην σελιδα 52 στο παρον θρεντακι μαζι με την βαση-βαλιτσα givi.
    Για προσεξε το λιγακι...

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3