Σελίδα 54 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 44449505152535455 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

ναι όντως στην αρχή είπα οτι το πρόγραμμα το είναι διαθέσιμο αλλά μετα από μερικές προσπάθειες από κάποιους που τάχα ενδιαφέρονταν να φτάξουν ένα ενδείκτη αλλά στο τέλος αποδείχτηκε οτι ήθελαν να φτιάχνουν κι να τα πουλάνε δεν το δίνω πλέον. Το πρόγραμμα για να μπορεί να μπει σε άλλο pic πρέπει να τροποποιηθεί, οπότε δεν μπορει να μπει όπως είναι. όποιος ενδιαφέρεται έχω κάποιοα pic προγραμματισμένα τα οποία μπορώ να πουλήσω προς 15ε.

An mporeis tote kai dn mazeftoume poli mporeis na ftiakses siskeves toses osa pic exeis???

1.zedar
    2.kalogeros
    3.nickmavros
    4.abc
    5.lexisbkshp
    6..............
    7..............
    8..............
    9..............
    10cristos_29

πρέπει να έχω καπου 4 pic αλλα υλικα για να κανω έτοιμες συσκευές έχω μόνο για 2 ίσως και 3. Θα δώ και θα σας απαντησω ακριβως αργοτερα.

1.zedar
    2.kalogeros
    3.nickmavros
    4.abc
    5.lexisbkshp
    6.cristos_29
    7..............
    8..............
    9..............
    10............

λοιπόν παιδιά υλικα για να κάνω δεν εχω τελικά ουτε για 1 κατασκευή μόνο 4 προγραμματισμενα pic εχω.

ta ulika ektos tou pic dn einai sxetia ftina??? kai dn yparxoun pantou sthn ellada??

σχετικά φτηνά είναι αλλά δεν ξέρω αν βρίσκονται εύκολα το φωτεινό display και το βύσμα RJ45 για το display. Εγώ για να τα βρω τα υλικά (και αν τα βρω ) θα έπρεπε να κατεβω θεσσαλονίκη και δεν πηγαίνω συχνά.

eimaste 6 atoma kai yparxoun 4 pic... ego exw ola ta ypolipa(exw kai mia erotisi gia ton greorgek). lew to eksis epidi dn vlepw na mazevonte atoma gia na ginei maziki kataskevi protino me protereotita apo panw pros ta katw kai opios pistevei oti mporei na to ftiaksi mono tou na agorasei me 15e ton mikroelenkti kai na to ftiaksi. pistevw dn einai adiko...

greorgek na sou stilo pm diefthinsi kai esi logariasmo gia to dealing?

δηλαδή να σου τα στείλω και τα 4 και θα τα κάνεις για τους άλλους? Συννενοήσου με τους άλλους και στα στέλνω. Ναι στείλε πμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
    σχετικά φτηνά είναι αλλά δεν ξέρω αν βρίσκονται εύκολα το φωτεινό display και το βύσμα RJ45 για το display. Εγώ για να τα βρω τα υλικά (και αν τα βρω ) θα έπρεπε να κατεβω θεσσαλονίκη και δεν πηγαίνω συχνά.
    Μπορώ να τα πάρω εγώ που είμαι θεσσαλονίκη, αρκει να μου πεις από που να τα προμυθευτω και τι να ζητήσω.
    I would rather make history than read about it.

ginete kai afto alla dn thelei na analavei o greorgek mporoume osi theloume na paroume apo 1 pic kai na ta ftiaksoume... mas ton dinei 15e

Unhappy

Φίλοι μου ο κύριος λόγος που θέλω να βάλω το πραγματάκι αυτό είναι γιατί πολλές φορές προσπαθώ να κουμπώσω 7η ταχύτητα και όπως όλοι θα ξέρετε το vstrom δεν έχει.... βρήκα λοιπόν ένα κύκλωμα που έχει led για όλες τις ταχύτητες και με μία μικρή μετατροπή το έκανα να ανάβει ενα led μόνο όταν κουμπώνω την 6η. Το πρόβλημά μου λύθηκε αλλά στη λίστα είμαι μέσα. Θα ανεβάσω φωτό μόλις το εγκαταστήσω στη μηχανή και πλήρες σχέδιο του κυκλώματος. Κόστος 7,00 ευρώ περίπου και χρόνος 2-3 ώρες (αν όλα πάνε καλά).
    V-STROM "ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ"

ti kiklomataki dld einai afto file m... mporeis na mas pis perisotera gia afto??

Αυτό είναι το σχέδιο. Το βρήκα σε ένα άλλο forum και του έκανα μερικές αλλαγές. Το led ανάβει όταν έχεις νεκρά και όταν φτάσεις στην 6η. Άν δεν βρείτε τα Ohms των αντιστάσεων ακριβώς δεν πειράζει.
    Αρκεί βέβαια να μην έχουν μεγάλη διαφορά πχ. αντί για 604 να βάλετε 600. Πιθανόν κάποιες αντιστάσεις να είναι περιττές μιιας και το αρχικό σχέδιο έπαιζε για όλες τις ταχύτητες αλλά δεν έκανα άλλες περικοπές για να είμαι σίγουρος. Το δοκίμασα και παίζει μια χαρά. Όταν το βάλω στη μηχανή θα στείλω φοτο.
    V-STROM "ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ"

Σελίδα 54 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 44449505152535455 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11