Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Άλλη μία καυτή παρουσία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Άλλη μία καυτή παρουσία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Βρε παιδια πολυ φαγωμαρα εχει πεσει. Ηρεμηστε λιγο. Το καλοκαιρι φταει? Εγω θελω να σας βρω να τα πουμε και απο κοντα και να γνωριστουμε, και ολο κατι συμβαινει και δεν μπορω!
Και εγω , οπως και ο φιλος ο Glargkatzis ειμαι παντρεμενος και εχω και μια κορη 18 μηνων και με την δουλεια, δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. Μαλλον απο Σεπτεμβριο και μετα που θα ηρεμησουμε και απο μπανια ισως βρεθουμε απο κοντα.
Mitsosnaked και Konsttanttinos το Σ/Κ μετα την δουλεια θα παω Πτελεο που θα εχω την οικογενεια εκει (η γυναικα ειναι απο εκει), αν εισται Μιτζελα (Αμαλιαπολη) να περασω να πιουμε εναν καφε και να γνωριστουμε! (θα ειμαι με το αυτοκινητο ομως).
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Βρε παιδια πολυ φαγωμαρα εχει πεσει. Ηρεμηστε λιγο. Το καλοκαιρι φταει?
Δεν φταιει τπτ..ολα καλα...απλα γινονται παρεξηγησεις...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...
![]()
I look'em in the eye
αυτές οι καυτές παρουσίες που πήγαν ορέ...
http://img293.imageshack.us/img293/5263/pict0418s.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Θα δηλώσετε συμμετοχή για το project "παϊδάκια την Παρασκευή" ??Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Να προτείνω κάτι? Δεν ξέρω αν μπορώ,απλά το λέω ως υπόθεση εργασίας.
Θα γουστάρατε Παρασκευή βράδυ (που ειναι ολοι εδώ και δεν δουλεύετε) να πάμε κάπου για παϊδάκια?
Πλατύκαμπο,Δασοχώρι,Γιάννουλη,Νίκαια, όπου να'ναι.
Εκεί συζητήστε τις διαφορές σας (γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες...) και παράλληλα θα πιούμε και μπύρες... Θα χουμε όσο χρόνο θέλουμε και την άπλα μας και την δροσιά μας...
¨Οσοι ποιο πολλοί είμαστε,τόσο πιο εύκολα θα λυθούν οι παρεξηγήσεις και να ακουστούν όλοι οι σύνεδροι και συνέδρισσες (υπάρχουν???)....
Καταθέστε προτάσεις, εγώ είμαι μέσα πάντως (κι ας είμαι και παντρεμένος...)![]()
1. giorlari (new member)
2.
3.
4.
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
Οι συναντήσεις, στις συναντήσεις παρακαλώ.
moto.gr moderation team
safety doesn't happen by accident
ανοίξτε ένα θρέντ για :
1. το αποψινό μέγα live στη γαλήνη (έστειλα μερικά sms)
2. το παρασκευιάτικο μέγαμπυρο ραντεβού
3. την σαββατιάτικη βόλτα στην αμαλιάπολη (εγώ είμαι μέσα )
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Mitsosnaked και Konsttanttinos το Σ/Κ μετα την δουλεια θα παω Πτελεο που θα εχω την οικογενεια εκει (η γυναικα ειναι απο εκει), αν εισται Μιτζελα (Αμαλιαπολη) να περασω να πιουμε εναν καφε και να γνωριστουμε! (θα ειμαι με το αυτοκινητο ομως).
Με μεγάλη μου χαρά! Θα φτιάξω θρέντ στις συναντήσεις βόλτες για να κανονίσουμε ποιά ώρα ακριβώς θα είμαστε εκεί!
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Άψογα. Θα το φτιάξω σήμερα το θρέντ.Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
3. την σαββατιάτικη βόλτα στην αμαλιάπολη (εγώ είμαι μέσα )
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Μετά τα αποτυχημένα "Παϊδάκια σε χωριό+κρύες μπύρες" και το "Συνάντηση στη Μιτζέλα", να ρίξω μια ιδέα για βόλτα στη Βάλλια Κάλντα αυτό το Σου-Κού?
Αισθάνεστε μάχιμοι για κάτι τέτοιο να ανοίξω θρεντ ή όχι?
Αν θέλετε ξανακάνουμε τη Μιτζέλα!!
Πήγα αλλά ήταν ζάχαρη και ξαναπάω άνετα!
Ακούω σκέψεις και προτάσεις....![]()
![]()
![]()
Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι, θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorlari
Μετά τα αποτυχημένα "Παϊδάκια σε χωριό+κρύες μπύρες" και το "Συνάντηση στη Μιτζέλα", να ρίξω μια ιδέα για βόλτα στη Βάλλια Κάλντα αυτό το Σου-Κού?
Αισθάνεστε μάχιμοι για κάτι τέτοιο να ανοίξω θρεντ ή όχι?
Αν θέλετε ξανακάνουμε τη Μιτζέλα!!
Πήγα αλλά ήταν ζάχαρη και ξαναπάω άνετα!
Ακούω σκέψεις και προτάσεις....![]()
![]()
![]()
Η προταση σου ειναι πολυ καλη...το θεμα ειναι να δουμε τι θα κανουν τα βυτιοφορα...γιατι γυρισα πριν απο λιγο ολα τα βενζιναδικα και δεν υπαρχει σταγονα...
I look'em in the eye
Μιλάμε σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτό το θέμα φυσικά!!
Αλλιώς μας βλέπω να πίνουμε τσίπρα στον Μπαρμπα-Γιώργο στο Φρούριο.....:a51: :a51: :a51:
Παίδες αυτό με τα κολοκαύσιμα σκεφτείτε το σοβαρά!!!Γιατί θα την πιείτε με τους έξυπνους που βρίσκουν πρόφαση και αφορμή να πλασάρουν την special βενζίνηΣήμερα για να μην μείνω γυρνώντας Αθήνα αναγκάστηκα και γέμισα με 1,89 την 100άρα!!!Ελεος τέτοιες τιμές ούτε στην Νορβηγία
![]()
Και ετοιμάζονται για χοντρά ταμπούρλα τις μέρες που έρχονται οι βενζινοπώλες...οπότε υπομονή![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Παίδες αυτό με τα κολοκαύσιμα σκεφτείτε το σοβαρά!!!Γιατί θα την πιείτε με τους έξυπνους που βρίσκουν πρόφαση και αφορμή να πλασάρουν την special βενζίνηΣήμερα για να μην μείνω γυρνώντας Αθήνα αναγκάστηκα και γέμισα με 1,89 την 100άρα!!!Ελεος τέτοιες τιμές ούτε στην Νορβηγία
![]()
Και ετοιμάζονται για χοντρά ταμπούρλα τις μέρες που έρχονται οι βενζινοπώλες...οπότε υπομονή![]()
![]()
![]()
![]()
Αρη γαμισετα αδερφε...θα βαλω στο Ζ μπαστουνι του μπειζμπολ...οπως ειχαν τις καραμπινες οι Καουμποιδες διπλα....
![]()
I look'em in the eye