Σελίδα 54 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 987

Θέμα: Κυριακή 21 Φλεβάρη

Λοιπον επειδη ακριβως με τις βενζινες δεν ξερω τι παιζει και αν θα βρουμε,επειδη η διαδρομη απο Πατρα νομιζω ειναι πανω 500 km και η δικια μου αυτονομια γυρω στα 100+,για αυτα κυριως και γιατι δεν θελω να χαλασω σε κανεναν την εκδρομη,προβληματιστηκα και ακυρωνω τη συμμετοχη μου

πολυ πολυ ηθελα να ρθω αλλα το τεποζιτο πε προδιδει

next time!
    athens.indymedia.org

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    Λοιπον επειδη ακριβως με τις βενζινες δεν ξερω τι παιζει και αν θα βρουμε,επειδη η διαδρομη απο Πατρα νομιζω ειναι πανω 500 km και η δικια μου αυτονομια γυρω στα 100+,για αυτα κυριως και γιατι δεν θελω να χαλασω σε κανεναν την εκδρομη,προβληματιστηκα και ακυρωνω τη συμμετοχη μου

πολυ πολυ ηθελα να ρθω αλλα το τεποζιτο πε προδιδει

next time!
    Σε σκεφτομασταν χθες με τον Στρατο ρε Χρηστακο...Τι να σου πω ρ φιλε...
    Μην σου πω ελα και μετα σε παρω στο λαιμο μου και με βλαστιμας.
    Εγω παντως δεν θα ρισκαρω να παρω το ΚΤΜ.Παντως και την τελευταια στιγμη να το αποφασισεις το κινητο μου το εχεις οποτε ριξε τηλεφωνο...

ναι φιλος τα σκεφτηκα και γω...δεν ειναι παιχνιδακι να πρεπει να βρεις βενζινες 5 φορες και σε μερη που δεν εχεις ξαναπατησει...
    θα χω να τραβηξω τη δυσκολια με τα 40 μουλαρια,να αγχνωμαι μηπως ξεμεινω κιολας?Μπαααα

οποτε απο το να μεινω στο δρομο λεω ας μεινω σπιτι
    athens.indymedia.org

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    ναι φιλος τα σκεφτηκα και γω...δεν ειναι παιχνιδακι να πρεπει να βρεις βενζινες 5 φορες και σε μερη που δεν εχεις ξαναπατησει...
    θα χω να τραβηξω τη δυσκολια με τα 40 μουλαρια,να αγχνωμαι μηπως ξεμεινω κιολας?Μπαααα

οποτε απο το να μεινω στο δρομο λεω ας μεινω σπιτι
    Καλα αμα μεινεις δεν θα σε παρατησουμε και θα φυγουμε
    Αλλα τωρα αμα αγχωνεσε δεν θα το ευχαριστηθεις καθολου...

Εχω αρχίσει να ελπίζω οτι δε θα 'χουμε πρόβλημα. Οι εταιρίες καυσίμων ζήτησαν να τους επιτραπεί ο εφοδιασμός και να εκτελωνιστούν μετά τα καύσιμα, στη Β. Ελλαδα και Κρήτη εληξε η απεργία.

Άρχισαν οι εκτελωνισμοί καυσίμων σε Β. Ελλάδα και Κρήτη
    Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 [ 13:43 ]

Διασπάστηκε το απεργιακό μέτωπο των τελωνειακών, σήμερα, Παρασκευή, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει οι εκτελωνισμοί καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας, καθώς και στην Κρήτη.

Στην Αττική και αλλες περιοχές της χώρας τα πρατήρια έχουν στεγνώσει από αμόλυβδη και σούπερ αμόλυβδη, καθώς και από πετρέλαιο θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, χωρίς προβλήματα εκτελωνίζονται από το πρωί τα καύσιμα στο Στ' Τελωνείο Θεσσαλονίκης, καθώς μερίδα τελωνειακών υπαλλήλων επέστρεψαν στα πόστα τους, κόντρα στην απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους για συνέχιση της απεργίας του κλάδου μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη.

Μάλιστα, δεκάδες οδηγοί βυτιοφόρων από την Αθήνα ξεκίνησαν το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα, όπως επιβεβαίωσαν στο ΑΠΕ οι πρόεδροι σωματείων Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων.

Επιπλέον, από τα ξημερώματα κανονικά εργάζονται όλοι οι υπάλληλοι στα τελωνεία Νίκης, στο νομό Φλώρινας και Ευζώνων στο νομό Κιλκίς. Επίσης, ο σταθμός φορτοεκφόρτωσης των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), στη Σίνδο, κάνει κανονικά φορτώσεις, καθώς οι βυτιοφορείς ανέστειλαν την προγραμματισμένη για σήμερα απεργία τους.

Παράλληλα, κανονικά γίνονται οι εκτελωνισμοί καυσίμων στην Κρήτη, καθώς οι τελωνειακοί επέστρεψαν στην εργασία τους. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, η εξέλιξη προκάλεσε την παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας τελωνειακών Κρήτης.

Πάντως, έως ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση με την τροφοδοσία της αγοράς σε καύσιμα, οι ουρές εξακολουθούν να σχηματίζονται στα βενζινάδικα της Αττικής και άλλων περιοχών της χώρας.
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=19/02/2010
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Λοιπόν...

Η Γριούλα μου ( το 600αράκι το Hornet ντέ, το καρμπυρατεράτο του '04) , με ήρεμη εκδρομική οδήγηση και ταχύτητες 120-140 km/h που μεταφράζεται σέ 5500 - 6500 σαλ με 6η, μου βγάζει λίγα πάνω απ' τα 270 δικάβαλα χλμ μ' ένα ρεζερβουάρ, ήτοι κάτι πάνω απο 16,5 km/l.
    Με ακόμη πιό ήρεμα γκάζια και ταχύτητες μέχρι 120 km/h, μου βγάζει σχεδόν 300 χλμ μέχρι να μείνει, ήτοι κάτι πάνω απο 19 km/l (λέω σχεδόν, γιατί δέν έχει μείνει ποτέ) .

Σήμερα γέμισα κι ένα ειδικό κάνιστρο μεταφοράς καυσίμων των 6 λίτρων, που θα έχω την Κυριακή μαζί μου. Αυτή η μπετζίνα, ρεζερβουάρ+κάνιστρο, μου φτάνει και μου περισσεύει γιά όλη την εκδρομή.
    Άν δέν έχουμε απότομες επιταχοεπιβραδύνσεις, που δέν χρειάζονται εν κατακλείδι, σκεφθείτε οτι μπορείτε να βγάλετε πάνω απο 15-20% των χιλιομέτρων που βγάζετε συνήθως με το ρεζερβουάρ σας.

Έ! Τί διάολο! Στη διαδρομή κάπου θα βρούμε να φουλάρουμε!
    ...Κι άν κάποιο ήσυχο παιδί, που δέν θα έχει επιδοθεί προηγουμένως σε προσπεράσεις επιδείξεως και σπιναροντριφταρίσματα, τύχει και μείνει... άς μ' αναζητήσει να του δώσω τη μπετζίνα του κανίστρου...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!!

:o

Vstrom, Vstrom. δε γ@μιεται?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Vstrom, Vstrom. δε γ@μιεται? Vstrom, Vstrom. δε γ@μιεται?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	9comedy.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	44,3 KB 
ID:	189298
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ναι καλα, λεγε εσυ!!!

τωρα μας μενει να βρουμε γαντια!

ναι καλα, λεγε εσυ!!!
    τωρα μας μενει να βρουμε γαντια!
    Ελεος βρε μλκ, πετάξου και πάρε, σε λιγο θα πρέπει να σου βρούμε και σωβρακο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ελεος βρε μλκ, πετάξου και πάρε, σε λιγο θα πρέπει να σου βρούμε και σωβρακο

ρε ππρ, εχω στεγνωσει με το μαγαζι!!!

τι να τα κανω αλλωστε?????

ρε ππρ, εχω στεγνωσει με το μαγαζι!!!
    τι να τα κανω αλλωστε?????
    Να τα έχεις για όταν θα ξαναπάρεις μηχανή ρε χαμένο

(και ξαναπάρε γρήγορα γιατί δεν αντέχουμε τη κλαψα )

Θα σου έδινα δικό μου ζευγάρι αλλα δε θα σου κάνει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Λόγω του ότι υπάρχει και η ταβέρνα στη μέση, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο αδερφός μου τελικά δεν θα έρθει και εγώ είμαι με ερωτηματικό.

Επειδή οι βόλτες γίνονται για να μας φεύγει το άγχος της εβδομάδας και όχι για να προσθέτουμε περισσότερο (θα βρω βενζινάδικο ή θα την πάρω στον ώμο......), εγώ και ο Speedmaster φίλος αποσυρόμαστε ησύχως ως ότου επέλθει κοινωνική ειρήνη...Θα στραφούμε προς άλλα μέρη όπου το ρεζερβουάρ θα μας βγάζει πήγαινε-έλα στα σίγουρα...Καλή τύχη στην υπόλοιπη παρέα.

Μην εχοντας καταγραφει η συμμετοχη μου
    θεωρω οτι δεν αλλαζει τπτ αν την ακυρωσω.

Καλα να περασετε.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 21 Φλεβάρη - μεθεόρτια, photos, κλπ
    από chris 1150 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 412
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 16:34
  2. Κυριακη 21 φλεβαρη-προσπαθεια για την ωρα της αληθειας 2
    από zephyr1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2010, 10:21
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  5. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων