Σελίδα 55 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε είδα με το μαυρο kawasaki ZX250r σε ενα απο τα τελευταια φαναρια της Κηφισιας πριν την Αλεξανδρας...ειχες και ζουζουνιαρικα αυτακια - βεντουζες στο κρανός, ξανθούλα με τα μεγαλα φωτεινα ματια...

φτου σου κοπελα μου!
    θελω και εγω τετοια αυτακια,αλλα στην επαρχια δε βρισκω.. δωστε κανα λινκ :P

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ρε κουλάδια όταν πάτε πιο αργά κι από την καθυστέρηση ανάμεσα στην κίνηση κοιτάτε και λίγο τους καθρέφτες να ελέγχετε μήπως - λέω μήπως - και υπάρχει η αμυδρή έως απειροελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει μια μηχανή που είναι ανάμεσα από τα κουτιά γιατί κινείτε λίγο πιο γρήγορα από αυτά με την επιθυμία να τα περάσει και δεν είναι μόγγολος σαν κι εσάς που κάθεται ανάμεσα από τα κουτιά γιατί απλά έχει δει κι άλλες μηχανές να το κάνουν. ά στα διάλα πια....

δεν σε ειδα εγω αλλα σε ειδαν αλλοι ανεγκεφαλε πατερα που ησουν τρικαβαλο εσυ η γυνικα σου (με κρανος η γυναικα) και ο μικρος σου γιος στο τεποζιτο τοΥ βαραντερο,ακρανοτοι φυσικα με βερμουδιτσες στην βασ.ολγας να κανεις σφινες αναμεσα απο τα αυτοκινητα!το αποκοριφομα ηταν η σφινα αναμεσα σε αυτοκινητο και αστικο.......ποσο.....μα ποσο αμυαλος!

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ρε κουλάδια όταν πάτε πιο αργά κι από την καθυστέρηση ανάμεσα στην κίνηση κοιτάτε και λίγο τους καθρέφτες να ελέγχετε μήπως - λέω μήπως - και υπάρχει η αμυδρή έως απειροελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει μια μηχανή που είναι ανάμεσα από τα κουτιά γιατί κινείτε λίγο πιο γρήγορα από αυτά με την επιθυμία να τα περάσει και δεν είναι μόγγολος σαν κι εσάς που κάθεται ανάμεσα από τα κουτιά γιατί απλά έχει δει κι άλλες μηχανές να το κάνουν. ά στα διάλα πια....
    Χαλάρωσε λίγο αδερφέ! Ένα σύντομο κορνάρισμα ή ένα σινιάλο με τα φώτα μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο, όμορφα κι ωραία! Λίγο υπομονή δε βλάπτει ... εκτός φυσικά εάν ο μπροστινός έχει Ζ, έχει καθρέπτες, με βλέπει ... και με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

αλλαξομηχανακιας....
    ασχετο.....
    μηπως πρεπει καποιος να φτιαξει ενα νεο ''Σε ειδα''
    εχουμε φτασει στις 55 σελιδες.....και οταν εχεις καποιος μερες να μπει χανεται εδω μεσα....
    ειμαι απο χωριο......

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε είδα με το μαυρο kawasaki ZX250r σε ενα απο τα τελευταια φαναρια της Κηφισιας πριν την Αλεξανδρας...ειχες και ζουζουνιαρικα αυτακια - βεντουζες στο κρανός, ξανθούλα με τα μεγαλα φωτεινα ματια...

φτου σου κοπελα μου!
    μαυρο 250αρι ξανθια και μπλε ματια?
    φοραγε ενα dainese Μπουφαν και shoei κρανος?
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    σε πεζοδρομο,στην ακρη την ειχα,κολλητα σε ενα πεζουλι..
    Τyxeros εισαι που δε χτυπησε ο πιτσιρικάς τότε γιατι θα έμπλεκες.

δεν το νομιζω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το ότι πας ανάμεσα στη κίνηση με +10, +20 γρηγορότερα από τον άλλο δεν είναι σοβαρός λόγος για να λες κάποιον κουλάδι. Αν δεν γουστάρεις, άλλαξε λωρίδα και καντην απο αλλού. Μήπως θες να σου στρώνουν και ροδοπέταλα εκεί που περνάς? Φίλε, ανάμεσα από τα αμάξια περνάμε. Ένας να ανοίξει μία πόρτα, να αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας, την κάτσαμε. Χαλάρωσε και μη πιέζεις το μπροστινό σου. friendly

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    το ότι πας ανάμεσα στη κίνηση με +10, +20 γρηγορότερα από τον άλλο δεν είναι σοβαρός λόγος για να λες κάποιον κουλάδι. Αν δεν γουστάρεις, άλλαξε λωρίδα και καντην απο αλλού. Μήπως θες να σου στρώνουν και ροδοπέταλα εκεί που περνάς? Φίλε, ανάμεσα από τα αμάξια περνάμε. Ένας να ανοίξει μία πόρτα, να αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας, την κάτσαμε. Χαλάρωσε και μη πιέζεις το μπροστινό σου. friendly

Φωτη ο δρόμος ειναι σαν την πιστα... οι πραγματικα γρήγοροι σε περνανε από παντού και οτι ωρα θέλουν διχως να σε ενοχλήσουν, οι wannabe γρηγοροι φωναζουν , οδύρονται κ.α.

(το ιδιο ισχυει και στις ειδικες των εντουρο ή στο σκραμπλ)

δεν το νομιζω..
    Νομιζε οτι θες, φιλικά πάντα. Όταν εισαι παρανομα σταθμευμένος, σε χωρο που ειναι αφιερωμένος στους πεζούς δεν εχεις και πολλα δικαιωματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Νομιζε οτι θες, φιλικά πάντα. Όταν εισαι παρανομα σταθμευμένος, σε χωρο που ειναι αφιερωμένος στους πεζούς δεν εχεις και πολλα δικαιωματα...
    Θα μπορουσε να ειναι για 1000 λογους εκει η μηχανη. Απο τη στιγμη που δεν την οδηγουσα,δε μου λεει κατι.

Θα μπορουσε να ειναι για 1000 λογους εκει η μηχανη. Απο τη στιγμη που δεν την οδηγουσα,δε μου λεει κατι.
    Στο δικαστήριο θα ελεγε όμως.

Eίσαι πολύ τυχερός, έχει δίκιο ο Katanas... άσχετα του τι "νομιζεις"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Σε ειδα χθες βροχουλα μου το βραδυ να με βρεχεις μεχρι κ το σωβρακο...

αλλα δε πειραζει τοσο γελιο που ριξα με το παλικαρι με το βαραντερο με τη σαγιοναρα..το αμανικο..και χωρις κρανος να τρωει τη καταιγιδα κατακεφαλο..χαλαλι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Nαι! επεσε απο τον ουρανο!
    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!

Σε είδα να μου λες, ενω βγηκες απο ΣΤΟΠ με το αμαξι, "ας πήγαινες πιο αριστερα να βγω" και να ζητας και τα ρεστα!

Σταματησα, σου ειπα "κοφτο" κι εσυ αρχισες τις μαλακιες και να συνεχιζεις επιμονα να ζητας το λογο παρα την επιμονη μου να σκασεις! Βγηκες μαλιστα και απο το αμαξι!

Οπως ειδες και ενιωσες δεν ειχαμε καλη καταληξη! Συγνωμη αλλα κρατηθηκα οσο μπορουσα!
    Δε νομιζω ομως μετα απο τον πονο που ενιωσες, ιδιαιτερα στην τσεπη σου, να το ξανακανεις!

Πρωι πρωι, μαλακα!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF