Σελίδα 55 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πιθανον ρε φιλε. Αλλα δεν την περιορίζω σε ενα τσιγάρο
    Αν την πίστευες πραγματικά, θα την περιόριζες ακόμα και σ ένα τσιγάρο. Αν πίστευες σ αυτή θα καταλάβαινες οτι αυτός ο νόμος την καταπατεί άσχετα απ το αν μιλάμε για τσιγάρο και το αν καπνίζεις η όχι..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    7 χρόνια τώρα που καπνίζω..δε σταμάτησε κανείς να έρχεται. Τώρα βέβαια μπορεί να σταματήσει γτ έχει ξυπνήσει μέσα στον Έλληνα το αίσθημα του αντικαπνιστή καταπατώντας κάθε ελευθερία και λογική..σωστά..
    σου ξαναλεω....μιας και δεν βλεπω να το καταλαβαινετε....

δεν ξυπνησε τωρα ξαφνικα το αισθημα....απλα μεχρι τωρα δεν εβρισκες πουθενα το δικιο σου ας πουμε.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    σου ξαναλεω....μιας και δεν βλεπω να το καταλαβαινετε....

δεν ξυπνησε τωρα ξαφνικα το αισθημα....απλα μεχρι τωρα δεν εβρισκες πουθενα το δικιο σου ας πουμε.....
    Και σου ξαναλέω και εμένα μ ενοχλεί ο καπνός. Όσες φορές ζήτησα ευγενικά απο κάποιον να τον απομακρύνει απο πάνω μου το έκανε. Τώρα εσένα μου λες οτι στον φυσάνε και στα μούτρα ε τσέκαρέ το με κάποιον πλαστικό γιατί κάτι έχουν τα μούτρα σου. Απο εκεί και πέρα δε λέω να υπάρχει η ασυδωσία αλλά η λογική ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ..

Και σου ξαναλέω και εμένα μ ενοχλεί ο καπνός. Όσες φορές ζήτησα ευγενικά απο κάποιον να τον απομακρύνει απο πάνω μου το έκανε. Τώρα εσένα μου λες οτι στον φυσάνε και στα μούτρα ε τσέκαρέ το με κάποιον πλαστικό γιατί κάτι έχουν τα μούτρα σου. .

πςςςς....ετσι ετσι.....με σοβαρα επιχειρηματα

Μεγάλοι άνθρωποι και δημοκρατία και ελευθερία νομίζετε σημαίνει κάνω ότι γουστάρω και ότι νομίζω εγώ σωστό.

Ε λοιπόν ποτέ δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει δημοκρατία με την έννοια που της δίνετε και με οποιαδήποτε έννοια. Ευφημισμός είναι.

Για τον πολύ απλό λόγο ότι ζούνε πολλοί μαζί σε μια κοινωνία κτλ και ποτέ με ποτέ δεν θα συμφωνήσουν όλοι άρα πάντα η πλειοψηφία θα υπερισχύει καλώς ή κακώς, λογικά ή παράλογα, νόμιμα ή παράνομα σε βάρος της μειοψηφίας.

Who said life is supposed to work?

Εν τω μεταξυ το όλο θεμα ειναι κλασσικο ενδημικο αυτης της χώρας και της ελληνικής κουτοπονηριάς.

Πάντα όταν κατι ειναι να αλλάξει, ζητάμε περίοδο προσαρμογής, παρατάσεις, παρατάσεις στις παρατάσεις και τελικα δεν κάνουμε τίποτα ουτε στην προσαρμογή ουτε στις παρατάσεις. Πάντα να έρθει η μερα "και βλέπουμε, κατι θα γινει". Λογική φτωχομπινέ και καταφερτζή.

Τέθηκε 1/9 σε ισχυ ο νομος. Ολοι περιμένουν τη 1/10 με τη λογική της αρπαχτής "μη χάσουμε κόσμο", στο μεσοδιάστημα όλοι κανουν οτι δε συμβαινει τίποτα.

Παραδείγματα πλείστα.

Οδηγίες της ΕΕ για τις χωματερές, όλοι αδιαφορουν μεχρι τη μερα του προστίμου

Οδηγία της ΕΕ για τα πορθμεία ανοιχτού τύπου σε σχεση με το τοναζ και την διανυόμενη αποσταση. Αδιαφορία εδω. Αποτέλεσμα: Χωρις πλοιο η Γαυδος φέτος

Οδηγία της ΕΕ για τον Ελληνικό Νηογνώμονα. 12 χρονια παίρνουμε παρατάσεις για να "εναρμονιστούμε με τις οδηγίες", κωλοβαραμε και τελικα μας τον έκλεισαν πριν λιγες μέρες. Πιεση, κλάψα και νεα παράταση, γελάνε μαζί μας

Τελικά όντως δεν ειναι το τσιγάρο. Ειναι πρόβλημα νοοτροπίας ενος ολόκληρου λαού που κουβαλάει στη συλλογική του μνήμη τη λογική του καταφερτζή και του γυρολόγου

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τώρα εσένα μου λες οτι στον φυσάνε και στα μούτρα ε τσέκαρέ το με κάποιον πλαστικό γιατί κάτι έχουν τα μούτρα σου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[...] καταπατώντας κάθε ελευθερία και λογική[...]
    Ελεος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πςςςς....ετσι ετσι.....με σοβαρα επιχειρηματα
    Ε μα τι να σε κάνω μια ώρα..κάνετε τους χαζούς..οι περισσότεροι δε καταλαβαίνετε οτι σήμερα περνάνε με το έτσι θέλω κάτι που διαλύει τη ζωή έως και την ελευθερία κάποιων. Και άυριο τη δική σας. Τους βολέυει να τρωγόμαστε και να ρουφιανευόμαστε και οι περισσότεροι απλά ακολουθείτε..

Ελεος...

καλα..θα βγαλεις ακρη

[..] κάτι που διαλύει τη ζωή έως και την ελευθερία κάποιων[...]
    ξανά έλεος, για τσιγάρο μιλάμε, ντροπή ρε σεις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    ... ν ασκήσει τη μικροεξουσία του στον διπλανό του..
    Oλο το νοημα του κομπλεξισμου και της ρουφιανας του αιωνιως καταπιεσμενου νεοελληνα σε μια πολυ ωραια φραση.
    Αντι να δεχτουμε μεν το μετρο, αλλα να μην υποκυψουμε στο τετραψηφιο της ρουφιανιας, διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα μας βλεποντας τον ''εχθρο'' μας στον καπνιστη που θα τολμησει να αναψει τσιγαρο σε κλειστο χωρο...και τοτε ξυπναει ο ''χωροφυλακας'' μεσα μας και φροντιζουμε την αμεση τιμωρια.

Ειναι σαν την δικαιολογια του ρουφιανου : ''εγω δεν ειμαι ρουφιανος, αλλα δυο πραγματα που ξερω θα τα πω, για το καλο ολων''
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ρε εδώ άλλοι στέλνουν ρουφιανο-γράμματα στην Αττική Οδό, στο τηλ. για το κάπνισμα θα κολώσουν?

Παλαιό μέλος
    ξανά έλεος, για τσιγάρο μιλάμε, ντροπή ρε σεις...
    Για τσιγάρο μιλάμε ακριβώς. Δε θέλω να σ ενοχλώ αλλά καπνίζω. Συγνώμη που καπνίζω αλλά είμαι εθισμένος σ αυτό. Γιατί αφού εγώ δε θέλω να σ ενοχλώ εσύ θες να μη καπνίζω?Γιατί δε ζητάς να είμαστε χώρια?Γιατί περιμένεις να καταλάβω οτι ενοχλείσαι απ τον καπνό μου και εσύ να μη καταλαβαίνεις οτι ενοχλούμε να μου απαγορεύεις το τσιγάρο με το έτσι θέλω εφ όσον είμαι εθισμένος σ αυτό?

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Ρε εδώ άλλοι στέλνουν ρουφιανο-γράμματα στην Αττική Οδό, στο τηλ. για το κάπνισμα θα κολώσουν?

Και τους απαντάνε κιόλας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF