Σελίδα 55 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 5455051525354555657585960 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Η μίζα γύρναγε κανονικά κ ζωηρά; / ή απλά άκουγες ένα κρρρρρρρρ; / ή μήπως ενα τακ-τακ; / (οπτικοποιημένοι ήχοι)

Τωρα η μηχανή κινείται ή όχι κ την έχεις στον "μάστορα";
    Αυτό έκανε και με την παλιά και με την καινούρια μπαταρία (στο 00:20) :

https://www.youtube.com/watch?v=aTDGr8XyEhk

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο εκτός ανορθωτή δηλαδή;

*Δεν κινείται, στον μάστορα είναι τώρα!

@lykourgi με την καινούρια έπαιρνε κανονικά αλλά δεν κράτησε πολύ, μετά από μια μέρα έμεινε πάλι..

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Τι να πω.
    Πολλά "κουλά" μαζεμένα.
    Το ότι δεν έλεγξαν τον ανορθωτή πρίν αλλάξουν μπαταρία.
    Το ότι δεν έλεγξαν τις τιμές φόρτισης του κυκλώματος αφού σου έβαλαν καινούργια.
    Κουλό επίσης μου φαίνεται να μην κάνει ο ανορθωτής απο ΧΤR/Χ στο Ζ ,των οποίων τα ηλεκτρικά κυκλώματα/ανάγκες/κινητήρες είναι πανομοιότυπα.
    Δεν το έχω ψάξει σε βάθος βέβαια ,κ ίσως υπάρχει κάτι που να μου διαφεύγει.

Στείλε μου πμ με την περιοχή σου ,μήπως κ μπορέσω να σε βοηθήσω με κάποιον τρόπο που σκέφτομαι.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Το βίσμα της πλεξούδας που πάει στον ανορθωτή το είχες φτιάξει ποτέ? Το έλεγξαν αυτό?

Πες στο μάστορα πως αν δεν είναι ανορθωτής τον καινούριο θα του τον βάλεις εκεί που ξέρει. Γιατί αν είναι το πιο κοινό και πιο γνωστό πρόβλημα των ζ και δεν το ξέρει να βάλει λουκέτο.

Γιατί μετά θα σου πει ότι το βύσμα χάλασε και τον ανορθωτή και όταν του ζητήσεις τον παλιό θα σου πει ότι τον πέταξε.

Και εμένα μου άναβε το κίτρινο λαμπάκι που βγάζει όταν έχει πρόβλημα στα ηλεκτρικά και μετά έσβηνε. Ή αν το έσβηνα εγώ δεν έπαιρνε γιατί η μπαταρία είχε εξαντληθεί.
    Τα συμπτώματα είναι αυτά του ανορθωτή που δεν φορτίζει τη μπαταρία αλλά φταίει το βύσμα. Όταν δουλεύει το μηχανάκι αν η μπαταρία αδειάσει δεν σβήνουν μόνο τα φώτα αλλά σβήνει και το ίδιο γιατί δεν δουλεύει ούτε η αντλία καυσίμου που είναι ηλεκτρική.

Και όπως είπε ο γατος...

3 μέρες για διάγνωση ανορθωτή?
    Και μάλιστα απ' τη στιγμή που τόσα χρόνια δεν έχω διαβάσει πουθενά για κανέναν χαλασμένο ενώ όλα μα όλα είχαν πρόβλημα στο βύσμα? Τόσο τυχερός είσαι?
    Αν ο μάστορας έχει δίκιο παίξε λοτο κάποια στιγμή θα αλλάξει η τύχη σου μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το βίσμα της πλεξούδας που πάει στον ανορθωτή το είχες φτιάξει ποτέ? Το έλεγξαν αυτό?

Πες στο μάστορα πως αν δεν είναι ανορθωτής τον καινούριο θα του τον βάλεις εκεί που ξέρει. Γιατί αν είναι το πιο κοινό και πιο γνωστό πρόβλημα των ζ και δεν το ξέρει να βάλει λουκέτο.

Γιατί μετά θα σου πει ότι το βύσμα χάλασε και τον ανορθωτή και όταν του ζητήσεις τον παλιό θα σου πει ότι τον πέταξε.

Και εμένα μου άναβε το κίτρινο λαμπάκι που βγάζει όταν έχει πρόβλημα στα ηλεκτρικά και μετά έσβηνε. Ή αν το έσβηνα εγώ δεν έπαιρνε γιατί η μπαταρία είχε εξαντληθεί.
    Τα συμπτώματα είναι αυτά του ανορθωτή που δεν φορτίζει τη μπαταρία αλλά φταίει το βύσμα. Όταν δουλεύει το μηχανάκι αν η μπαταρία αδειάσει δεν σβήνουν μόνο τα φώτα αλλά σβήνει και το ίδιο γιατί δεν δουλεύει ούτε η αντλία καυσίμου που είναι ηλεκτρική.

Και όπως είπε ο γατος...

3 μέρες για διάγνωση ανορθωτή?
    Και μάλιστα απ' τη στιγμή που τόσα χρόνια δεν έχω διαβάσει πουθενά για κανέναν χαλασμένο ενώ όλα μα όλα είχαν πρόβλημα στο βύσμα? Τόσο τυχερός είσαι?
    Αν ο μάστορας έχει δίκιο παίξε λοτο κάποια στιγμή θα αλλάξει η τύχη σου μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ωραίος! Ευχαριστώ.. Δεν το είχα φτιάξει, χθες το έμαθα το θέμα με την πλεξούδα ψάχνοντας στο νετ. Βρήκε να πέσει και το moto τώρα 3 μέρες και έχασα χρόνο! Οπότε πρέπει να τον ρωτήσω εγώ αν γνωρίζει το θέμα και αν το έχει τσεκάρει ήδη.. πριν παραγγείλει άλλον ..και μετά μάλλον πρέπει να βρω άλλον μάστορα

Moderator
    Εγώ ήμουν απ' τους πολύ πρώτους που το έπαθαν. Μου άναψε λαμπάκι μετά από βολτα 450 χλμ γύρω στα 10 χλμ απ' το σπίτι. Ηλεκτρικά λέω, πάμε γιατί 1ον δεν μπορώ να κάνω τίποτα, 2ον αν σταματήσω δεν ξέρω αν θα ξαναξεκινήσω. Έξω απ' το σπίτι έσβησε από μόνο του και δεν ξαναπήρε. (ούτε κόρνα δεν πάταγε). Μα πόσο κωλόφαρδος!

Το ίδιο βράδυ φορτίζω μπαταρία και το επόμενο πρωί ελέγχω ανορθωτή. @ φόρτιζε.

Μου ξαναέμεινε 100 μέτρα πριν φτάσω στην αντιπροσωπία 27 χλμ απ' το σπίτι μου. Έπρεπε να τραβήξω το βύσμα απ' τα φώτα ο μλκ.

Εκεί βγήκε το πόρισμα ότι δεν είχε πατήσει καλά το βύσμα του ανορθωτή γιατί το κούνησαν και έπιασε, οπότε το πάτησαν καλά και όλα εντάξει. (Εντάξει που να φανταστούν!)

Την επόμενη πάλι το ίδιο. Αυτή τη φορά έκανα μόνος μου ότι έκαναν και αυτοί και το πήγα στην πάτρα. Αν δεν φτιαχνόταν θα μου άλλαζε πλεξούδα αλλά το έφτιαξε.

Μην τον αφήσεις να σου αλλάξει ανορθωτή αν δεν είσαι 120% σίγουρος ότι δεν φταίει το βύσμα του ανορθωτή.

Επίσης κάτω απ' το τεπόζιτο ακριβώς δίπλα στην δεξιά (όπως οδηγούμε) δοκό του πλαισίου, βγαίνει απ' την πλεξούδα ένα μικρό καλωδιάκι που δεν ξέρω τι σκατά κάνει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μπορεί να τριφτεί και να κάνει σώμα με το πλαίσιο και να σου σβήνει (δεν το έπαθα το διάβασα και το διόρθωσα για να μη το πάθω). Δεν νομίζω όμως να φταίει αυτό ούτε να σου αδειάζει την μπαταρία, ούτε να έχει συμπτώματα χαλασμένου ανορθωτή. Σε κάποιο θρεντ που είχα μαζέψει όλα αυτά τα προβλήματα αλλά δε θυμάμαι τίποτα περισσότερο. Ίσως ήταν σε κάποιο ποστάκι που χάθηκε στο χάος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Επίσης κάτω απ' το τεπόζιτο ακριβώς δίπλα στην δεξιά (όπως οδηγούμε) δοκό του πλαισίου, βγαίνει απ' την πλεξούδα ένα μικρό καλωδιάκι που δεν ξέρω τι σκατά κάνει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μπορεί να τριφτεί και να κάνει σώμα με το πλαίσιο και να σου σβήνει (δεν το έπαθα το διάβασα και το διόρθωσα για να μη το πάθω). Δεν νομίζω όμως να φταίει αυτό ούτε να σου αδειάζει την μπαταρία, ούτε να έχει συμπτώματα χαλασμένου ανορθωτή. Σε κάποιο θρεντ που είχα μαζέψει όλα αυτά τα προβλήματα αλλά δε θυμάμαι τίποτα περισσότερο. Ίσως ήταν σε κάποιο ποστάκι που χάθηκε στο χάος.
    Ναι τα έχεις γράψει εδώ και εσύ και ο ggs:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=99829&page=2

τα είχα δει αυτά πριν πάω στον μάστορα αλλά τον εμπιστεύτηκα-είχα κλείσει ήδη κ για σερβις,,

Ο Ggs γράφει ότι το πρόβλημα με την φίσα καίει ανορθωτή, γίνεται αυτό; Η απλώς θέλουν σφίξιμο και τέλος;

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Ναι τα έχεις γράψει εδώ και εσύ και ο ggs:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=99829&page=2

τα είχα δει αυτά πριν πάω στον μάστορα αλλά τον εμπιστεύτηκα-είχα κλείσει ήδη κ για σερβις,,

Ο Ggs γράφει ότι το πρόβλημα με την φίσα καίει ανορθωτή, γίνεται αυτό; Η απλώς θέλουν σφίξιμο και τέλος;
    Εμένα ήθεαν σφίξιμο και τέλος. Αλλά το έπαθε πριν τα 5000 χλμ αν θυμάμαι καλά. Το δικό σου έχει 32000. Για να το λέει ο ggs κάτι θα ξέρει!. Ίσως θέλει και ανορθωτή και φτιαξιμο στο βύσμα (δεν αλλάζεται χωρίς να αλλαχθεί η πλεξούδα εκτός και αν βρεις το ίδιο βύσμα, η γιαμάπα δεν το δίνει ξεχωριστά).

Όπως και να έχει να βεβαιωθείς πρώτα ότι δεν φταίει το βύσμα.

Αν το βύσμα σου έκαψε τον ανορθωτή θα κάψει και τον επόμενο. Θα γίνεις και εσύ χοντάκιας θα κυκλοφορικούς με ανορθωτή στην κωλότσεπη.

Ταξιδιάρα Ψυχή Το avatar του/της osevax
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Επειδή με φίλο σιδερά ,έμπειρο σε σχεδιασμό κ' ειδικές κατασκευές ,μελετάμε την κατασκευή προστατευτικών κάγκελων για ΧΤΖ660-Tenere '08+ ...

Ευχαριστώ.
    Καλησπερα…

Γατουλι ειχες καποτε αναφέρει κατι περί κατασκευής προστατευτικων ….
    Το προχώρησες μήπως…;
    Get up ,Stand up....Stay up.

Ναι ρε, μήπως φτιάχνετε γενικώς τέτοια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από osevax Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα…

Το προχώρησες μήπως…;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε, μήπως φτιάχνετε γενικώς τέτοια...
    Αν επιτρέπετε παιδιά, τι τα θέλετε τα προστατευτικά κάγκελα στο Tenere;

Τέλεια στηρίγματα για σαμάρια στις διακοπές, τι δεν καταλαβαινς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από osevax Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα…

Το προχώρησες μήπως…;
    Οχι παιδιά ,δεν προχώρησε.
    Εγώ το'χα δεί "ζεστά" ,αλλά ό φίλος έμπλεξε με άλλες δουλειές ,πέρασε ο καιρός ,αμελήθηκε ,κ ξεχάστηκε....
    " the PouroDuro team "

Που ειναι εκεινος ο Σουπιας να πει:

-ΡΕ πατε καλα;;
    Θα βαλετε καγκελα στο ηδη θεοβαρο μηχανακι;;;
    Εδω σκεφτομαστε πως να αφαιρεσουμε βαρος!!!

Και θα'χει κ δίκιο.
    Και όχι μόνο λόγω βάρους.
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τέλεια στηρίγματα για σαμάρια στις διακοπές, τι δεν καταλαβαινς
    Μιλώντας για προστατευτικά νόμιζα πως εννοούσατε κάγκελα μπροστά...

Αυτά που λες εσύ δεν θα τα ονόμαζα προστατευτικά (αν και σε κάποιες περιπτώσεις εκπληρώνουν και τέτοιο έργο).
    Βασικά αυτό ήθελα να πω, πως το Tenere ΔΕΝ χρειάζεται προστατευτικά, με μια εξαίρεση ίσως τις βάσεις για βαλίτσες ή σαμάρια πίσω, που ναι μεν εξυπηρετούν την ανάρτηση βαλιτσών (ή σαμαριών) αλλά και προστατεύουν στο μόνο σημείο που θα μπορούσε να είναι απαραίτητα κάποια προστατευτικά.

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49