Τι έχετε πάθει με αυτα τα France. Μόνο σε εμένα δεν άρεσαν. American stars, καλή τιμή στα 30 ml. Cookie εννοείς το νοουτυ μπαντι κουκι; Γλυκιζε πολύ αυτό θυμάμαι.
Τι έχετε πάθει με αυτα τα France. Μόνο σε εμένα δεν άρεσαν. American stars, καλή τιμή στα 30 ml. Cookie εννοείς το νοουτυ μπαντι κουκι; Γλυκιζε πολύ αυτό θυμάμαι.
Ναι απαφτό εννοώ Τόλαρε!Δε ξέρω ρε τζούφιο πολύ μου βγήκε..σου λέω αν δεν είχα αλλάξει χτες αντίσταση να νόμιζα οτι κάηκε το σύμπαν...τι πιο χαμηλά έπαιξα τι πιο δυνατά...μου γμσε τα πρέκια...ο Bach φίλος είναι γαμώ!τρομερός συνδυασμός!
Εφόσον σε σου έκανε δε τον συζητάμε καν τότε. Neeext!
Το cookie της American stars μου έδωσε και εμένα άθλια γεύση. Σαν να έχεις πάει για τρέξιμο και μετά ατμιζεις τις κάλτσες σου ένα πράμα..
Εγώ τελευταία, σε βάση Atmos 100% VG, 5mg νικοτίνη,
ρίχνω 5 σταγόνες μπισκότο &
15 σταγόνες R69Y,
στα 10ml.
Όλα Atmos.
Βγάνει στο τέλος κυρίως καπνικό αποτέλεσμα, με λίγο μυρωδιά μπισκότου.
PFC
Aυτό το bebeca της Atmos, πως το καπνίζετε ρε παιδιά.. Πολύ ιδιαίτερη γεύση και η μυρωδιά που αφήνει μετά απαράδεκτη.
Εγώ έχω κολλήσει με το Castle Long της Five Pawns, ακριβό αλλά τα αξίζει πιστεύω.
Και το Gin's Addiction της Halcyon Haze είναι πολύ καλό και δροσιστικό, αλλά δεν είναι ιδανικό για όλη τη μέρα.
Νέες απόπειρες, με Ατμος (βάση 100% VG, νικοτίνη περίπου στο 5)
Gina: 12 σταγόνες στα 10ml. Σαν κολώνια ένα πράμα βγαίνει. Θα δω μη τυχόν με το χρόνο στρώσει. Προς το παρόν δρόμο..
RY4 : 15 σταγόνες στα 10ml. Πάρα πολύ ωραίο. Καπνικό σε ψιλοβιρτζίνια μου κάνει. Το κρατάμε.
PFC
Πολύ καλά αποτελέσματα με αρώματα Atmos όπως,kapnos και Apache.Το kapnos έχει μια γλυκάδα μελιού θα έλεγα στην εκπνοή.Το apache,καπνική ωραία βάση που μπορείς να του φορτώσεις εύκολα ένα φουντούκι επάνω και να δέσει όμορφα.
Φίου φίου φι φι φίου
Ψάχνω για τρία η.τ
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζε γιατί το έχω χάσει λίγο το θέμα.
Θα ήθελα να κρατάει αρκετά η μπαταρία να μη χάνει υγρά και επειδή το ένα είναι για γυναίκα να είναι κάπως κομψό.
Ευχαριστώ.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αγαπητέ Σέτε, μεγάλο θέμα ανοίγεις.
Σήμερα υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές επιλογές και για μπαταρίες και για ατμοποιητές.
Από μεριά μου έχω να προτείνω, για μπαταρίες κάτι σε BOX, (istick 30, ή το 40w που έχω αυτό τον καιρό)
και από ατμοποιητές τους gs Air ms (που πάλι έχω αυτό τον καιρό).
αυτά από εμένα πρόχειρα, ας περιμένουμε και τους υπόλοιπους εν ατμώ συντρόφους να πούνε γνώμες![]()
PFC
Εμενα αυτο το egrip απο την joytech μου αρεσει οπτικά.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου