Να δω τι θα πεις στον Ποσειδώνα τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....
...μου πέταξαν την τρίαινα όμως!![]()
Να δω τι θα πεις στον Ποσειδώνα τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....
...μου πέταξαν την τρίαινα όμως!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
καλα σου καναν και λιγα σου εκαναν.
φτυσ τα μπουτια σου μωρη σαγιοναρα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε είδα μπροστά να περνάς από το ταχυδρομείο με ενα XT, να θελω να προλαβω ενα μαγαζί και να σε δω τελευταια στιγμή, και είχες πίσω ενα KORG τεράστιο... και λέω με το νου μου.. ο Χίος θα είναι..αλλά μετά συλλογιέμαι..πήρε μηχανή ο Χίος??![]()
fuck...Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
σε ειδα μαγαζακι μου να σε καινε χωρις να ξερω το γιατι ..
![]()
όχι ρε φίλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
![]()
οχι ρε Γιαννακο...κριμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
![]()
![]()
ΩΧ! Τι έγινε ρε παλήκαρε;;;;;;
καταρχην συγνωμη απο τους mod το σπαμ.
την κυριακη 03:15 με πηρε ο αδερφος μου και μου ειπε οτι καιγεται το μαγαζι.
μπηκε με την οπισθεν μαυρο τζιπ , κατεβασε την τζαμαρια και πεταξε "εφλεκτο υλικο"
δεν εχω ασφαλεια.
ουτε καν θυμαμαι απο ποτε εχω να τσακωθω.
δεν χρωσταω σε κανεναν (εκτος απο τραπεζα).
μονο απο ανταγωνισμο παιζει το σεναριο αλλα και παλι τι να πω?να φτασαμε εκει?..
ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι πραγματικοι φιλοι και με βοηθαν σε ολους τους τομεις.
και δεν πηγα ουτε μια μερα διακοπες γιατι προσπαθουσα για αυτο το μαγαζι και δεν ηθελα να του λειψει τιποτα.τι να λεμε τωρα.
καλο μηνα να εχετε...και ασφαλιστε την περιουσια σας (μαλλον θα ηταν μια καλη ευχη).
Σε ειδα ρε φιλε με το Shiver στο υψος του Χιλτον με κατευθυνση για Καλλιμαρμαρο.
Να σπας το μηχανακι σου στη λεωφορειολωριδα αγνοωντας τον καθε παπαρα που μπορει να πεταχτει...
Ασε που εκανες και σφηνες μετα με τεζα ταχυτητα.
Για πες και μενα τι καταλαβες;;;
Αφου σε προφταινα σε καθε φαναρι λογω κοκκινου χωρις να του γ@μω τη μανα για μηχανακι...!!!
Λιγο μυαλο αδερφε και να πας αργα γιατι ...βιαζεσαι !!!
σε είδα με το πανέμορφο TDM ,και τι δεν είχες αλλάξει πάνω του ... στο ύψος του ευκλείδη ,μαύρο όλο και παίζει να το είχες κάνει ΜΑΤΤ χρώμα
Μπράβο για το μεράκι σου ...
σε ειδα ηλιθιε παπακια με το μωρο σου,ξεκρανωτοι κι δυο να πεταγεσαι ενω με βλεπεις,απο καθετο δρομο σε λεωφορο και να ζητας και τα ρεστα που σου κορναρα....
καλα που σε ειπα μακακα....
:a37:
σε ειδα τρυφερο 18χρονο αγορακι με το αμαξακι σου να μου την κανεις σε πολυ κλειστο μονοδρομο,προλαβα και ανοιξα τη γραμμη μου και καθησα στο παραθυρο σου,σου ειπα οτι πας αναποδα και μου ειπες αι γαμησου,κοψε μου κληση.........
σε λυπηθεικα πραγματικα γιατι στον επομενο που θα κανεις και θα πεις κατι τετοιο θα σου γαμησει το σπιτι συθεμελα μουλικο....εγω ειμαι αλλου.....
δικο σου....
http://www.youtube.com/watch?v=S4xbzfbjZxQ
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
.... και καθησα στο παραθυρο σου,σου ειπα οτι πας αναποδα και μου ειπες αι γαμησου,κοψε μου κληση.........
και γιατι δεν εχωνες τη χερουκλα σου μεσα απο το παραθυρο να τον βουτηξεις απο τον λαιμο το μπουστη??![]()
ξερω, ξερω...μη τσακωνεστε στο δρομο, δεν ξερεις τι κραταει... κλπ κλπ!
Δεν θα προλαβαινε να κανει καμμια κινηση πρωτων και 2ον δεν θα προλαβαινα εγω να σκεφτω ψυχραιμα! Στα διαλα!
@fournas λυπαμαι πολυ φιλε! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ομως!!!![]()
Υπομονη σε σενα και την τσεπη σου!
@ Φωτης, με τον καλο λογο στο στομα εισαι!![]()
![]()