Σελίδα 55 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Να είσαι σίγουρος ότι αυτά είναι μόνο όσα φέρνει ο άνεμος. Υπάρχει ολόκληρος σωρός από πίσω...
    Όσο γι'αυτό... άσε που πιστεύω ότι είναι παγκόσμιο το παιχνίδι κι όλα για κάποιο λόγο γίνονται, εννοείται πως δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, ούτε καν μέσα στο ίδιο μου το κεφάλι και στα σενάρια που προσπαθεί να πλάσει. Θα δείξει η επόμενη μέρα τι θα ξημερώσει..

Καμμία σχέση πάντως με νεφελίμ, μπεταντίν και λοιπά ψυχοφάρμακα...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αμάν, ανίδεοι μπορεί να είμαστε, αλλά ΜΕ φαντασία, απλή λογική και αναγωγές μπορούμε να
    υποθέσουμε.

(έντιτ : Διόρθωση σύνταξης γιατί ούτε εγώ καταλάβαινα τι έγραψα)
    Ε τότε τι κολλήσατε όλοι στη *****ρα;;;; Aυτή (μόνο) σας μάρανε;

Dura lex, sed lex.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    στο αν πρέπει τελικά ή όχι να πιστεύω σ'αυτά που διαβάσω/βλέπω κάθε μέρα. Και τι να πρωτοπιστέψεις δηλαδή, πως μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν πρόκειται για αληθινή είδηση ή απλά για διαστρέβλωση με σκοπό τον αποπροσανατολισμό..
    Τίποτε δεν παίρνουμε σαν φέσφατο ρε Μικέ....επειδή μόνο την κορυφή του παγόβουνου βλέπουμε, προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν σκεπτικιστές.

Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα βγαίνουν οι κουκούλες και τα μαχαίρια, για μια θέση στον "κοινοβουλευτικό" ήλιο, ιδιαίτερα μέσα στα δύο πρώην μεγάλα κόμματα.

Σε ότι αφορά την Κυρία, το προφίλ της το περιέγραψε ένας ραδιοφωνικός παραγωγός, και στα δικά μου αυτιά "μου κάθεται"........τα λεφτά μπορεί και να μην τα΄βγαλε από την πολιτική της καριέρα, μπορεί να ΄ναι απ' την οικογένεια της (που έχει φράγκα)......στο παράδειγμα που δίνει ως δημόσιο πρόσωπο αναφέρομαι
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όσο γι'αυτό... άσε που πιστεύω ότι είναι παγκόσμιο το παιχνίδι κι όλα για κάποιο λόγο γίνονται, εννοείται πως δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, ούτε καν μέσα στο ίδιο μου το κεφάλι και στα σενάρια που προσπαθεί να πλάσει. Θα δείξει η επόμενη μέρα τι θα ξημερώσει..

Καμμία σχέση πάντως με νεφελίμ, μπεταντίν και λοιπά ψυχοφάρμακα...

Νταξ τώρα....????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Νταξ τώρα....????
    Είδη νοιώθω σαν να ζω στην Ελβετία, κερνάω ζεστή σοκολάτα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Η τρόικα …επανιδρύει το ελληνικό κράτος

''Οι πιστώτριες χώρες της Ευρώπης απαιτούν 38 συγκεκριμένες αλλαγές στα ελληνικά προγράμματα δαπανών, φόρων και μισθών μέχρι το τέλος του μήνα κι έχουν απαριθμήσει επιπλέον μεταρρυθμίσεις που αντιστοιχούν σε μικροδιαχείριση της κυβέρνησης της χώρας για δύο χρόνια, σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισαν οι Financial Times.

Οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται σε τρία ξεχωριστά μνημόνια συνόλου 90 σελίδων, είναι το τίμημα που δέχτηκε να πληρώσει η Ελλάδα για να εξασφαλίσει την δεύτερη συμφωνία διάσωσης 130 δισ. ευρώ και να αποφύγει την στάση πληρωμών, που η κυβέρνηση φοβάται ότι θα ρίξει την ελληνική κοινωνία στην αναταραχή.

Τα μέτρα ποικίλουν από σαρωτικές αλλαγές στις δικαστικές διαδικασίες, συγκέντρωση της ασφάλισης υγείας και ολοκλήρωση ακριβούς κτηματολογίου, μέχρι την εξαγορά νέου ηλεκτρονικού συστήματος για την φοροείσπραξη, την αλλαγή του τρόπου συνταγολόγησης φαρμάκων και τον καθορισμό ελάχιστων αποθεμάτων αργού πετρελαίου.

«Το πρόγραμμα είναι πολύ, πολύ πιο φιλόδοξο από μια οικονομική μεταρρύθμιση. Πρόκειται για ίδρυση κράτους, όπως το εννοούμε κατά κανόνα σε παραδοσιακές χαμηλού εισοδήματος περιπτώσεις» δήλωσε ο κ. Mujtaba Rahman, ευρωπαϊκός αναλυτής της Eurasia Group.

Στις πιο επείγουσες κινήσεις περιλαμβάνεται σε 10σέλιδη λίστα με «προκαταβολικές κινήσεις» που πρέπει να ολοκληρωθούν ως την Τετάρτη προκειμένου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να δώσουν το τελικό «πράσινο φως» στην έκτακτη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Τα 38 μέτρα είναι ένα μίγμα από νόμους που πρέπει να εγκρίνει η βουλή, υπουργικές αποφάσεις και προεδρικά διατάγματα, που επηρεάζουν όλο το δίχτυ της ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας, από τις δαπάνες υγείας μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση και την είσπραξη φόρων.

Λίγα μόνο από τα μέτρα καταγράφονται ως ολοκληρωμένα ή στην διαδικασία της εφαρμογής, μεταξύ των οποίων η πολυσυζητημένη μείωση των συντάξεων 300 εκατ. ευρώ και τα 325 ευρώ σε άλλες περικοπές δαπανών. Οι υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις εμπίπτουν σε έξι κατηγορίες, με τις περισσότερες αλλαγές στις περικοπές δαπανών, τις τραπεζικές ρυθμίσεις και τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Ανάμεσα στα μέτρα που πρέπει να ολοκληρωθούν στις επόμενες επτά ημέρες, είναι μειώσεις φαρμακευτικών κρατικών δαπανών κατά 1,1 δισ. ευρώ, ολοκλήρωση 75 καθολικών ελέγχων και 225 ελέγχων ΦΠΑ μεγαλο-οφειλετών, καθώς και απελευθέρωση επαγγελμάτων όπως τα σαλόνια ομορφιάς, οι ξεναγοί και τα κέντρα αδυνατίσματος.

Ακόμη και οι πιο μακροπρόθεσμες μεταρρυθμίσεις πρέπει να ολοκληρωθούν ταχέως. Στο προσχέδιο του 49σέλιδου «συμφώνου κατανόησης για συγκεκριμένες προϋποθέσεις οικονομικής πολιτικής» με ημερομηνία 9 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνονται δεκάδες μέτρα που πρέπει να ολοκληρωθούν στο πρώτο μισό του έτους.

Πολλά από τα διαρθρωτικά μέτρα είχαν συμφωνηθεί το 2010 στο πλαίσιο του πρώτου πακέτου διάσωσης, αλλά είχαν μπλοκαριστεί από ομάδες συμφερόντων με επιρροή, εργατικά σωματεία και ορισμένους υφυπουργούς στα οικονομικά υπουργεία.

Ο κ. Rahman τονίζει ότι η κλίμακα και η ταχύτητα των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται, δημιουργεί το ερώτημα μήπως οι δύσπιστοι ηγέτες της ευρωζώνης ετοιμάζουν την Ελλάδα για να καταρρεύσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

«Ακόμη κι αν κατανοήσουμε την επιτακτική πολιτική ανάγκη, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτύχει, γιατί πολλοί από τους στόχους είναι αδύνατον να επιτευχθούν,» συμπεραίνει''.

Σορυ για το σεντονι (το οποιο ειναι απο εδω http://www.newsit.gr/default.php?pna...124029&catid=9) αλλα φτανει το παραμυθι με το ενα μυριο.
    Ειναι πολλα τα λεφτα λεμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Τελικα βρεθηκε κι ο "αντρας" που γουσταρει τη Μαρκελα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	samaras-merkel.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	78,7 KB 
ID:	248330
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Food for thought:

http://www.zougla.gr/automoto/articl...-ipsilis-timis

1.500.000 μυριο γερμαναραδες, αυτοι οι καλοπληρωμενοι ιμερεαλιστες φασιστες ντε, θα κανουν μποϊκοταζ στα καυσιμα... ειναι ακριβη λεει η βενζινη...1,5 ευρω το λιτρο

Φανταζομαι να το ειχε προτεινει καποιος εδω την εποχη των στρουμπουλων αγελαδων... "ασε μας ρε φιλε, θα πα να το γιομισω τιγκα το Q8 να παω στο χιονοδρομικο να τσουλησω το κορμι μου στα χιονια" η ακομα "ρε δεν μας χεζεις; ξεχειλο το GSXR και βουρ για Επιδαυρο, τωρα που του εβανα και εγκεφαλο και λαστιχα; δεν κρατιεμαι μανα μου!"

Ωραια ηταν τοτενες...

Για την βουλευτινα αν ειναι αυτη που νομιζω, ενσταση και αθωα! Ειναι επιστευτα sexy με αυτον τον υπογειο τροπο που στη δινει ακομη περισσοτερο. Oσο καμουφλαζ politicaly correct κοινοβουλευτισμου και να βαλει, το βλεμμα της τα λεει ολα! Ειναι πολυ ανωμαλο το κοριτσι, υποκλινομαι, και αν μας διαβαζει εχω να της προτεινω να παρουμε το μυριο και παμε Ν.Αμερικη, στα @@δια μου τι θα κανετε εσεις εδω κοροϊδα!

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για την βουλευτινα αν ειναι αυτη που νομιζω, ενσταση και αθωα! Ειναι επιστευτα sexy με αυτον τον υπογειο τροπο που στη δινει ακομη περισσοτερο. Oσο καμουφλαζ politicaly correct κοινοβουλευτισμου και να βαλει, το βλεμμα της τα λεει ολα! Ειναι πολυ ανωμαλο το κοριτσι, υποκλινομαι, και αν μας διαβαζει εχω να της προτεινω να παρουμε το μυριο και παμε Ν.Αμερικη, στα @@δια μου τι θα κανετε εσεις εδω κοροϊδα!
    +10000000

Ειναι δυνατον να σε λενε Καμμενο και να ηγηθεις νεου κομματος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

αγαπαω el λεμε!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ειναι δυνατον να σε λενε Καμμενο και να ηγηθεις νεου κομματος;
    επειδη πολλες φορες εχω ακουσει διαφορους να λενε οτι ο ελληνας ξεχναει...προσεχτε μην ειναι αργα ε...παιδι της οννεδ με μακρυ χερι επι εποχης τεμπονερα.

κουιζ:ποιοι ειναι στη φωτο?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plevris1.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	42,5 KB 
ID:	248339
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    επειδη πολλες φορες εχω ακουσει διαφορους να λενε οτι ο ελληνας ξεχναει...προσεχτε μην ειναι αργα ε...παιδι της οννεδ με μακρυ χερι επι εποχης τεμπονερα.

κουιζ:ποιοι ειναι στη φωτο?

Δεν ξερω, αλλα αυτος με το zeig heil χαιρετισμο πρεπει να περασε δυσκολα χρονια στο σχολειο... αμα ειναι ακομπλεξαριστος ο ανθρωπος μπαμ κανει ρε παιδι μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Απλά οι υπόλοιποι, ως πιο έξυπνοι, έχουν τις καταθέσεις σε λογαριασμούς off-shore. Tι το καινούργιο βλέπετε? ΟΛΕΣ οι ελβετικές τράπεζες έχουν από 2-3 υπαλλήλους έλληνες αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του υπέρογκου αριθμού ελλήνων καταθετών, πάρα πολλοί εκ των οποίων κατέχουν δημόσιες θέσεις, αιρετές και μή. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ για τι ποσά μιλάμε... Έχω κουβεντιάσει κατά καιρούς με κάποιους εξ αυτών. Κάποιες τράπεζες (ονόματα δε θα σας πω) δε δέχονται πλέον ως πελάτες (μεγαλοκαταθέτες δηλαδή) έλληνες δημοσίους υπαλλήλους....
    +1000

Είναι γνωστό σε ΟΛΟΥΣ όσους ασχολούνται έστω και κατ' ελάχιστον με τα οικονομικά ότι η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν μια φτωχή χώρα με πολλούς πλούσιους κατοίκους...
    Γύρω στα 180 δισ αναπάυονται σήμερα σε Ελληνικές τράπεζες και υπολογίζονται συντηρητικά περίπου τα διπλάσια σε τράπεζες του εξωτερικού. Και μην ξεχνάμε ότι μπορεί το κράτος να χρεωκόπησε αλλά το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων είναι από τα ζηλευτά μικρότερα στον κόσμο, ενώ και το ποσοστό ιδιόκτητης στέγης είναι επίσης από τα υψηλότερα...

Είναι τέτοια σε μέγεθος και χρόνο η έκταση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, του μαύρου χρήματος, των αδικαιολόγητα τεράστιων αμοβών που όσοι έχουν πρόσβαση σε τραπεζικά μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας (άνθρωποι της διπλανής πόρτας όχι τίποτα βιομήχανοι ή μεγαλοεπιχειρηματίες) ακόμα και σήμερα διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς και κρυφές περιουσίες που αν τα δείτε θα σας πέσουν τα σαγόνια...
    Αυτή η χρόνια ανισοκατανομή του πλούτου που συντελούνταν επί 30ετίας καμουφλαρισμένη πίσω από δήθεν "σοσιαλιστικό προσωπείο" είναι η κύρια υπεύθυνη για την σημερινή κατάσταση.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF