Σελίδα 55 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα πρωί πρωί με το σκουτεράκι σου, το κοντομάνικο μπλουζάκι σου, το κοντό παντελονάκι σου, το αμάνικο μπουφανάκι σου και την ξεσκέπαστη (κυριολεκτικά) κεφάλα σου και είπα τι στον μπέο??? δεν κρυώνεις??
    Αλλά μετά είδα πως άτριχος ήσουν μόνο στο ακατοίκητο (αν κρίνω από τις γάμπες και τα χέρια που θύμιζαν homo neaterdal).

Τελικά εσείς οι τίγκα τεστοστερόνη δεν κρυώνετε, έτσι??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα με την μαύρη BMW 3κάτι να κάνεις αριστερή στροφή στο Χαλάνδρι (εκεί που απαγορεύεται).

Είδα μετά ξαπλωμένο στο δρόμο κάτω από το παπί τον ταλαίπωρο πακετά που ερχόταν από το αντίθετο με πράσινο και πλακώθηκε στα φρένα για να μην γίνει χαλκομανία.

Το καλό είναι ότι είδα και τις πινακίδες σου όπως και άλλοι 10 και εννοείται ότι ο αριθμός σου τώρα είναι θέμα συζήτησης στην αστυνομία.

Ελπίζω να την έκανες από το σημείο επειδή πραγματικά δεν κατάλαβες κάτι (χλωμότατο μετά από τις φωνές που ακουστήκανε) και όχι επειδή είσαι λαμόγιος.
    I will take the mountains!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα με το ΧΤ σου σήμερα στην άνοδο του Κηφισού μέσα στο απόλυτο πήξιμο.

Εκεί που ανεβαίναμε όλοι μεταξύ αριστεράς και μεσαίας, μπροστά βρήκαμε περιπολικό με φάρους και σειρήνα που προσπαθούσε να πάει γρήγορα στην ίδια γραμμή με εμάς.

Επειδή το περιπολικό κολλούσε όπως ήταν αναμενόμενο συχνά-πυκνά, φτιάχτηκε ένα κονβόι από μηχανάκια πίσω του.

Εσύ ήρθες με το XT, μας πέρασες όλους όπως νάναι και μετά προσπάθησες να περάσεις και το περιπολικό!!!

Φυσικά, κάποια στιγμή έπεσες στον προφυλακτήρα του και παραλίγο να πέσεις και κάτω. Τα άκουσες (λογικότατα) από το πλήρωμα και μετά αποφάσισες να συνεχίσεις τα ίδια μια λωρίδα δεξιότερα.

Περιττό να πούμε ότι 500 μέτρα πιο πάνω και παρά τα απίστευτα τσαλίμια, συνεχίσαμε να κινούμαστε παράλληλα...

Τζάμπα ο κόπος σου και το ρίσκο. Άστο! Δεν πετυχαίνει πάντα.
    I will take the mountains!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Χαζούλη γυαλάκια με το κινεζόπαπο την επόμενη φορά που θα έρθεις να κατσεις μπροστά μου στο φανάρι ενω είμαι πρώτος ακριβώς πίσω απο την διάβαση πεζών, και θα σκαλίζεις την μυτη σου/χαζευεις/τα ξυνεις αντί να φύγεις σφαίρα μόλια αναψει πράσινο, θα την φας κανονικά και θα ξαπλώσεις.
    Στο είπα κιόλας και παρεξηγήθηκες αλλά δεν πειράζει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σαλταρισμενο μελος Το avatar του/της MILT1964
    Σε ειδα ηλιθιε χθες αργα στην Αλεξανδρας με τη βροχη, σφαιρα αναμεσα απο τα αυτοκινητα ξεκρανωτος με το σκουτερ να περνας αφρεναριστος το κοκκινο.
    Στοιχημα ειχες βαλει;
    Δεν σου ειπαν οτι το '80 ηταν 30 χρονια πριν;
    Shit happens

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα κοπελια με το smart & το κινητο, να με κλεινεις χωρις να δεις καθρεπτες & να προλαβαινω στο τσακ... (αυτα τα κινητα καμια μερα θα μας στειλουν...)
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σε είδα αγαπητέ "Ρόσι" με το 650 το GS, στις στροφές του Δασυλίου να στρίβεις..... ίσια και τελικά να έρχεσαι προς την αγκαλίτσα μου. Δεν θέλω άλλες αγκαλίτσες φίλε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα φίλε με το KTM ξαπλωμένο (μάλλον αναίσθητο) και πλήθος κόσμου γύρω σου στη γωνία Παν.Τσαλδάρη και Σαρανταπόρου στο Περιστέρι.Ελπίζω να μη είναι τίποτα σοβαρό και να τη σκαπουλάρεις.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    K1300Σ μεσημεράκι στο λιμάνι.....είπες βιαζόσουν αλλά δεν το χες !!!!! Εξαιρετικό όμως το Κ

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Μολις προσπερασα μια νταλικα και εσυ ακολουθουσες απο πισω μου, πλησιαζω ενα φαναρι με 50-60χαω το οποιο γινεται πορτοκαλι και ενω προλαβαινα οριακα να περασω αποφασισα να σταματησω (εγκαιρως). Εσυ βεβαια δεν ειχες την ιδια γνωμη και επιταχυνοντας με το ασπρο γκολφ σου αποφασισες να με προσπερασεις απο δεξια, ενω και εγω πηγαινα προς τα εκει γιατι εκτος του οτι μολις προσπερασα την νταλικα, στα φαναρια συνηθως σταματαω στο δεξι μερος του δρομου. Πουστ@ρα λιγο ελειψε να με βρεις!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    @ggs:σου βρηκα λυση για το χρωματακι στο τενερε..πριν καμια βδομαδα στο κεντρο της πατρας.....too much,για τα γουστα μου τουλαχιστον..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0350.jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	111,8 KB 
ID:	307766
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

σε είδα πάπιε να βάζεις 2 (δύο) ευρά βενζίνη όταν εγώ έβαζα 35.....

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σας βλέπω συνεχώς και αναρωτιέμαι....πώς στο δι@ολο βλέπετε με τα δάκρυα να τρέχουν από τα μισάνοιχτα μάτια πρωινιάτικα στον Κηφισσό και με τις μύξες να κρέμονται,μοτοσυκλετιστές της καφετέριας ρε πστ μου....?
    Keep spamming!!!:a13:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σε είδα εχθές το πρωί στη Συγγρού με ένα μαύρο tenere με χάλια πριτσινωμένη πινακίδα. Χρειαζόταν λίγο χρώμα το κουκουνάρι σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σε είδα δίποδο γελάδι με το σκούτερ να ξεκινάμε στο φανάρι μαζί και να καταλήγεις να με χτυπάς στο χέρι με το τιμόνι σου. Στο είπα βρε γελαδομούσχαρο, όταν ξεκινάμε από στάση, ξεκινάμε ίσια και όχι σαν τον τρεμο-Λάζαρο εδώ θα πέσω εκεί θα πέσω.
    Πάει καλά το σώσαμε πρωινιάτικο σκέφτομαι και συνεχίζω μέχρι το επόμενο φανάρι που ήρθες κι έσκασες πίσω μου. Μα καλά ρε, δεν σου έδειξε κανένας ότι τα μηχανάκια φρενάρουν με τις μανέτες και όχι σέρνοντας τα πόδια στην άσφαλτο??
    Η σβερκιά που σου 'ριξα όμως πρέπει να σε ξύπνησε για τα καλά. Ελπίζω μαζί με τα γυαλιά σου να καθάρισε και το μυαλό σου!

Ήμαρτον πρωί πρωί σε απόσταση 4 χλμ τι βλέπει κανείς.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε