Γιατί στη χώρα μας η παιδεία αρκούσε για αυτόν... http://people.csail.mit.edu/costis/ αλλά για τον κάθε δήθεν επαναστάτη αρκεί το να φιλοσοφεί δήθεν και να πετάει πέτρες σε ανθρώπους αγροίκους κατώτερης μορφώσεως (μπάτσοι) γιατί έτσι κάνουν οι άνθρωποι με όραμα δημιουργούνε πετώντας πέτρες και τούβλα στα κεφάλια άλλων ανθρώπων. Και αυτό κύριοι λέγεται επανάσταση..... και χρειάζεται πολλούς καμένους κάδους και αυτοκίνητα (όχι τα δικά μας προς Θεού) για να γίνει.....
Α ναι ξέχασα ο Ρωμανός θέλει να πάει στο ΤΕΙ λέει για να μορφωθεί αφού είναι δικαίωμά του σύμφωνα με τη νομοθεσία την οποία δεν αναγνωρίζει και μάλιστα θέλει και άδεια όχι με τηλεδιάσκεψη.......
Ουτε αυτο λεω (ουτε καν το υποννοω) ουτε αυτη ηταν η ουσια,και τα λογικα αλματα που κανεις δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Εγω βεβαια δεν ξερω απο λυσεις οσον αφορα τα προβληματα της οικουμενης.
Και αμα σου καψουν την δικη σου ελα να σου χαρισω την δικη μου,αλλα δεν ξερω αν σου αρεσουν τα SV,ασε που θελει λαστιχα υγρα σερβις...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δηλαδη εσυ προτιμας να δεις τον Ρωμανο και τον καθε Ρωμανο νεκρο,γιατι ετσι θα τον αναγνωρισεις σαν γνησιο επαναστατη που εφτυσε το συστημα και τους νομους μεχρι την τελευταια πνοη του;
Δηλαδη η σποντα του "αφου θελετε νομιμοτητα οπως λετε δωστε μου την" ειναι καθαρη υποκρισια απο την πλευρα του;
Κριμα που δεν εσφιξε και το χερι του Κακουλια (ναι ετσι γραφεται) για να σε δικαιωσει χωρις να χρειαστει να πεθανει προηγουμενως.
Α και επισης τα εργαστηρια δεν μπορεις να τα παρακοπουθησεις με τηλεδιασκεψη (η οποια δεν υφισταται ουτως η αλλως αυτη την στιγμη) αλλα αυτες ειναι φιλολογιες.
-..Not Yet!
ρε μαστορα ειμαι 27 και κατι ψιλα.
δεν εχω ψηφισει ποτε νδ πασοκ δημοκρατικη αριστερα και οτι αλλο εχει κυβερνησει οσο ψηφιζω.
κατεβαινω σε πορειες,χωρις να σπαω καιω πεταω πετρες κλπ.
δεν εχω ζητησει ποτε ρουσφετι,βολεμα κλπ.
δεν εχω κλεψει ποτε,δεν εχω παρει αβαντα στην πλατη κανενος.
οποτε νομιζω οτι δικαιουμαι να τα χωνω στο συστημα,στο δημοσιο και σε οσους το εχουν κανει σκατα και συνεχιζουν να το κανουν ακομα χειροτερο...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Όχι, προφανώς και δε προτιμώ να δω κάποιον νεκρό αλλά δε μπορώ να υποτιμήσω τη νοημοσύνη μου και να θεωρήσω πως ο Ρωμανός για τον οποίο γίνεται λόγος είναι ένας αθώος έφηβος που πήρε το καλάσνικοφ και έκανε ληστεία για να βελτιώσει το σύστημα...... ούτε επίσης πως πίσω από το θέμα που γίνεται αυτές τις μέρες με το ΤΕΙ κρύβεται η δήψα ενός ανθρώπου για μάθηση και όχι ένα πολιτικό παιχνίδι....
Μα συγνωμη εγω στο καταλογιζω αυτο;
Δηλαδη τι ειπα εγω οτι πρεπει να ειμαστε ολοι χιπηδες να ζουμε σε παρατημενα βαγονια και να ανταλλαζουμε τα σωβρακα μας;
Διαβασε τι λες,ειναι λες και συζηταμε γυρω απο τον δικο σου μικροκοσμο αυτη την στιγμη,που νοιαζεσαι μονο για την μηχανη σου ενω γινεται της πουτανας εξω απο το γκαραζ σου.
-..Not Yet!
Και ερχόμαστε πάλι στην αρχή και 200 χρόνια πίσω. Κατάργηση προσωπικής ιδιοκτησίας και το 99 % των προβλημάτων μας θα λυθεί !!!
Κανεις και εσυ με την σειρα σου ενα καρο λογικα αλματα πατωντας πανω σε μια αφηγηση πολυ συγκεκριμενη (και εξ'ισου ηλιθια).
Και ειλικρινα μπορεις να μου εξηγησεις ποιο ειναι αυτο το πολιτικο παιχνιδι;
Και μετα πες μου αν θες εσυ γιατι πιστευεις οτι το κανει ο Ρωμανος ολο αυτο ασχετα απο το πολιτικο παιχνιδι που λες (του οποιου ο Ρωμανος ΔΕΝ ειναι μερος μιας και δηλωνει αναρχικος αλλα τελος παντων).
-..Not Yet!
Γραφω το παρακατω υπερασπιζομονος την προσωπικη περιουσια..... Ο μονος στην κουβεντα που το κανει μεχρι στιγμης...
Απαντας αυτο
Εσυ στη θεση μου τι θα καταλαβαινες δλδ;
Και συνεχιζεις να μου λες ολα τα ωραια για τον μικροκοσμο του γκαραζ μου....
πουτσ@@@@@@@@@