Δηλαδή αν μας πάει στον πάτο και δεν έχει-σύμφωνα με τον δικό σου προσωπικό ορισμό περί φασιμού- θα ναι καλύτερος;
ΥΓ:Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει 'φασίστες" ο σύριζα;
ΥΓ2:μέχρι πρότινος οί συριζαίοι έλεγαν φασίστα και τον καμμένο με τους ανέλ.
Τώρα που είναι στην συγκυβέρνηση όμως έγινε καλός ο κυρ Πάνος;
Α ρε κωλοτούμπες λέμε!
Ποιές πίπες,το δήλωσε:
https://www.youtube.com/watch?v=PFLOAXANVlo
Αν γίνει αυτό, τότε θάποκτήσει ες αεί δεξαμενή ψηφοφόρων χρίς να χρειάζονται οι διορισμοί των 80's.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Ρε μαζέψου λέμε και καρφώνεσαι.
Οι υπόλοιποι έχουνε λουφάξει και περιμένουνε γερή στραβή για να βγούνε απ'τα λαγούμια τους.
Θα το τραγουδήσετε το Erika, και με αριστερίζουσα κυβέρνηση, κάνε λίγο υπομονή.
Το τί κάνει ο καθένας στο παραβάν δεν με αφορά διότι ο καθένας του μόνος του αποφασίζει. Ας ψηφίζεις και το Δ.Βεργή.
Το άσχημο είναι κάποιος εθελοτυφλεί μπροστά σε κακώς κείμενα του αγαπημένου του κόμματος.
Το βίντεο είνα αληθινό όπως και η στάση του σύριζα στο θέμα των αλλοδαπών.
Προφανώς δεν εχεις καν ζησει στο εξωτερικό με δουλειά και με πτυχία και παρ' όλα αυτα να βιώνεις τον ρατσισμό και τον φασισμό.
Και προφανώς, δεν πήγες σε κάποια χώρα μωρό ή στην κοιλιά της μάνας σου ή να σε έκαναν εκεί οι γονείς σου που για ενα εκατομμυριο διαφορετικούς λόγους αποφάσισαν να φύγουν απο τον τοπο τους (και να γυρνάνε σαν αδικες κατάρες και να τους εκμεταλλεύονται οι διάφοροι δουλέμποροι) και να νοιώσεις σαν μωρό/παιδί/έφηβος τον ρατσισμό και τον φασισμό.
Προφανώς λοιπόν επειδή δεν τα έχεις νοιώσει όλα αυτά, δέχομαι ότι δεν ξέρεις τι λες (εσύ κι όλοι όσοι λένε κάτι π@π@ριές) και δεν σου αφαιρώ το λόγο, τουλάχιστον εδώ μέσα που μπορώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παλαιό ιδρυτικό μέλος το moto.gr, το αγαπημένο της τραγούδι ήταν αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=lDnNH0RMCqs
Λοιπόν για να μη απαντάω ξεχωριστά:
1)ξεκολλάτε με τις χρυσαυγοταμπέλες σε όποιον αναφέρει το θέμα των παράνομων αλλοδαπών. Αν εσείς δε το θεωρείτε πρόβλημα είναι επιλογή σας,αλλά μην προσποιείστε ότι δεν υπάρχει.
2)ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά όσο γίνεται ψηφίστε συνειδητά
3)αν έχετε επιχειρήματα,λινκ,βίντεο καλό είναι να τα παραθέτετε. Αν πάλι όχι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε σα να πέφτετε απ'τα σύννεφα όταν κάποιος άλλος έχει.
4)μην κάνετε σαν υστερικοί όταν βλέπετε ότι το κυβερνών κόμμα έχει πολλά στραβά και άλλα τόσα ανάποδα.
Αλλιώς αρκεστείτε σε γελάκια,μπύρες και φατσούλες,κανείς δε σας το απαγορεύει.
Προφανώς-και ευτυχώς- δεν έζησα κάτι τέτοιο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές.
ρατσιστές σε σχέση με ποιό λαό;
Υπηκοότητα ας δώσει,ιθαγένεια όμως γιατί;
Μην ανοίξουμε τώρα το θέμα ποιοί είναι αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα και πού βρήκαν τα λεφτά για να έρθουν εδώ,ναι;
Το αν ξέρω τί λέω ας το κρίνουν οι αναγνώστες.
Αυτό που ξέρω είναι ότι είπα συγκεκριμένα πράγματα(οικονομικά και μη) για την τωρινή μας κυβέρνηση και κάποιοι άρχισαν τη χρυσαυγειάδα νούμερο 666!
Εγω ξέρω πάντως ότι αν η κατάσταση στραβώσει τελείως (και το τελείως εννοώ τον πόλεμο), προτιμώ να έχω 5 εκ. νέους σε κομματικό στρατό εδώ, παρά σε άλλη χώρα.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Έχω και κρύωμα και όταν γελάω βήχω ρε γμτ... bad timing