Σελίδα 55 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος
    Σε είδα και σε άκουσα Ducati panigale και βάρεσε κόφτη η καρδιά μου. Είσαι η Μόνικα Μπελουτσι των μηχανών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε είδα στην Εθνική Κοντά στην Τρίπολη με το κουτί σου και τη φόρμα του μηχανικού 10:30 το πρωί να οδηγείς και να πίνεις μπύρες! Σας είδα και εσάς χθες το βράδυ στην Πειραιώς (11:00) πιτσιρικάδες με το πενηντάρι παπί σας ο πίσω με τα πόδια κάτω να κρατάτε από μια μπύρα και ένα τσιγάρο και να πηγαίνετε όσο πάει το παπί κάνοντας σφήνες...

gt 1000 ducati avec termignioni.....

κ ο σ μ η μ α
    πουτσ@@@@@@@@@

50+ με 2 παιδιά γυρνατε την Ευρώπη με αυτοκινουμενο και το 1200 LC απο πίσω για την κατα τόπους τσαρκα...ωραίοι ..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20150908_212352.jpg 
Προβολές:	659 
Μέγεθος:	101,3 KB 
ID:	340824
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 08/09/2015 στις 21:31.

Μέλος Το avatar του/της giannis1070
    Σε είδα, πιτσιρικά.....Στη Σαλαμίνα.....Γυρνούσες από θάλασσα, γυμνός από τη μέση και πάνω και ακράνοβιτσ, να παίρνεις τη στροφή, να βλέπεις το μπλόκο μπροστά σου και να πλακώνεσαι στα φρένα μπαίνοντας σε ένα στενό. Το κουτί από πίσω σου να πλακώνεται και αυτό και από πίσω και εγώ με το δικό μου το κουτί, να πλακώνομαι....Πλακωθήκαμε όλοι στα φρένα για χάρη σου μαλακιστήρι...

Ε ρε ξύλο που θέλετε...

Οι μπάτσοι γελούσαν...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα να κάνεις αναστροφή με το βρωμοσκούτερ σου ρε θείο-Χάρε-Δολοφόνε 9:00 το πρωί στην Ιερά οδό και να αρχίζω τα φρένα να σε περνάω και να παρατηρώ το θράσος σου,μετάνοιωσες που ήσουν στην κάθοδο της Ιεράς οδού και γύρισες και πήγες ανάποδα ρε αντίχριστε 200 μέτρα πάνω....Προσέχετε γιατί κυκλοφοράνε ελεύθεροι,όσο πάει αυξάνετε το ποσοστό ηλιθίων....θα τον στούκαρε κανας χριστιανός που πήγαινε κανονικά και θα ένοιωθε και τύψεις για το 2ποδο ζώο!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα να σε να αρπαζεις τις μαπες σου και να σε "σβουριζουν"σαν χταποδι επανω στο καπο απο το φιατακι.
    Ρε βλακα, πηγαινες αναποδα στον δρομο βραδιατικα και χωρις φως και παρολη την βλακεια σου,ο οδηγος του κουτιου σε απεφυγε.
    Τις μαγκιες τι τις ηθελες;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα να σου ψάχνομαι, να βρίσκω το πρόβλημα, να συμφωνούμε στην τιμή, να μου δίνεις το "οκ" να προχωρήσω "άμεσα,τώρα,σήμερα" και όταν σου ζήτησα προκαταβολή για να φέρουμε το ανταλλακτικό που κοστίζει όσο μισό παπί, να μου λές πώς δεν υπάρχει μία και θα έχεις στις αρχές του άλλου μήνα. Δηλαδή πότε θα μου το 'λεγές? Αφού τελειώναμε?

Άντε γ@μήσου εσύ και οι όμοιοι σου. Μακριά κι αλάργα και μείνε για ένα μήνα χωρίς ρόδα. Γεμίσαμε πονηρίδηδες.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Σας ειδα Ζηταδες να κοβετε την κινηση με το ετσι θελω ισα ισα για να περασετε απεναντι να πατε για καφεδακι στα εβερεστ!!!

Σε ειδα και σενα πανιβλακα με το RC8 ακρανοβιτς σαγιοναρα και επειδη κατι πιτσιρικαδες σε ρωτησαν χιουμοριστικα αν παει καλα το εργαλειο να ανοιγεις πανω στην πατησιων και να πιανεις πανω απο μια κατοσταρα και να σηκωνεις και καντηλι για πολλα μετρα ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Banned
    Κίνηση Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και έχει πολύ κίνηση λόγο τροχαίου που συνέβη στο ύψος της Αχαρνών, κίνηση αργή και σε είδα γατάκι κάτω από τα αμάξια (αριστερή λωρίδα) ευτυχώς εκείνη την στιγμή φεύγει το αμάξι που ήσουν από κάτω και σε δευτερόλεπτα κλείνω δρόμο και σε μαζεύει ο συνεπιβάτης μου και φεύγουμε, τώρα απολαμβάνεις το μέρος με τις άλλες γάτες με φαγητό και νερό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα με το πορτοκαλοάσπρο Tuono στην Ηρωών Πολυτεχνείου-Αργυρουπόλεως. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλούς σου δρόμους

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα να μου αλλάζεις υγρά ψυγείου στο σκούτερ και να μου λες ότι το άφησα κανά 10λεπτο στο ρελαντί για να γίνει "εξαέρωση" αντί να ανοίξεις το ρημαδοκάπακο με τα κουλά σου και να την κάνεις από την ειδική βαλβίδα που έχει για το σκοπό αυτό... Οι ιστορίες για τύπους που έχεις αφήσει λοιπόν να φύγουν χωρίς υγρά ψυγείου μάλλον πρέπει να είναι αληθείς. Σε βλέπω να τρως άκυρο εξουσιοδοτημένε κ εσύ...

Σε είδα και σενα μεσήλιξ με το ΤΜΑΧ και την ακράπα μαγκιά κλανιά να ρίχνει πορδές στην Κατεχάκη. Για ευθειάκιας καλός είσαι για καμιά παρατεταμένη κούρμπα όμως κοκοκο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σας είδα και σήμερα σχεδόν όλους να μιλάτε με τα κινητά με το ένα χέρι και να οδηγείτε με τα γόνατα είτε αμάξι είτε παπί. Σε είδα χαρμάνι να στρίβεις και τσιγάρο με τα 2 χέρια και να στρίβεις το τιμόνι με την πατούσα. Σε είδα πιτσιρίκο να περνάς πεζός το φανάρι της Καβάλας στη πλαατεία Καραισκάκη ανάμεσα σε οχήματα που είχαν ήδη ξεκινήσει, οι μισοί να φρενάρουν οι άλλοι μισοί να κάνουν ελιγμούς και τη μάνα σου να φωνάζει σαν υστερικιά για τη μλκια που έκανες και θα σκοτωνόσουν. Και αφού πέρασες το δρόμο σα κουνέλι αλώβητος να γελάς με την άγνοια κινδύνου που τα κατάφερες.
    Σε είδα με τη τζιπάρα σου το Audi Q6 να έχεις παρκάρει το τανκς στο Πανεπιστήμιο επάνω στη διασταύρωση και να πρέπει και όσοι φεύγουν από το πάρκινγκ αλλά και όσοι έρχονται από το στενό να κάνουν ελιγμούς για να δουν στη διασταύρωση αν έρχεται κανένας από τον κάθετο. Και να είσαι μέσα και να μιλάς με έναν πεζό σα να πίνετε καφέ ενώ όλοι να σας βρίζουν με την απάθειά σας.

Σε είδα με την άκρη του ματιού μου από δεξιά κόρναρα και φρέναρα πριν γίνουμε σάντουιτς το μεσημέρι στην αρχή της Σταδίου. Εσύ στη μεσαία λωρίδα καβάλα σε ένα Transalp κόκκινο εκεί που είναι το ασημί Peugeot και εγώ εκεί που είναι το σκούτερ. Και ξαφνικά δίχως φλας δίχως τίποτα σε βλέπω να κόβεις τέρμα αριστερά για να βγεις στο φανάρι της Ομόνοιας. Σταμάτησες λιγότερο από μισό μέτρο από τη ρόδα μου και το αριστερό σου πόδι. Σε κοίταξα με κοίταξες, μου κούνησες το κεφάλι στεναχωρημένος από τη μλκία και φύγαμε δίχως να πούμε κάτι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	paroligon.jpg 
Προβολές:	370 
Μέγεθος:	77,8 KB 
ID:	340914

Σε είδα και σένα κοπελιά στη Λένορμαν στο φανάρι που κρατάει για πάντα έξω από το fast food, με το κρανάκι AGV Rossi και το φρέσκο τραύμα στο πόδι από πέσιμο καβάλα στο ασημί cb-1. Σου είπα να είναι το τελευταίο και πάντα όρθια και μου πες οτι ντελιβεράς έκανε αναστροφή πάνω σου και οτι μόλις το έβγαλες από το συνεργείο. πιάσαμε κουβέντα για τη κατάσταση και μου λες κοίτα τους όλους ακράνωτους και πως πάνε στα χαμένα. Μου ριξες ένα thumbs up, ανταπέδωσα και συνεχίσαμε το δρόμο μας. Καλούς δρόμους.

αρχίσαν τα σχολεία.....

σας είδα μαλακογονείς.....

:a31:
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα κι εγω χτες στην παραλιακη
    και ομολογω πως ειναι ολα αλήθεια οσα γραφονται
    κατα καιρους για σενα ... Kωστα Σομμερ.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183