Τι αμεσοδημοκρατία μωρέ...
Ότι δηλαδή ο αγρότης παλεύει όλη μέρα στο χωράφι και ξαφνοικά του έρχεται ο πρωθυπουργός με ένα πάκο χαρτιά και του λέει
«ρε φίλε, ξέρεις έχω αυτά 5 μήνες τώρα και δεν βγάζω άκρη, εσύ τι λες να κάνω;
Α, και που 'σαι, άμα κάνεις λάθος τον ήπιες για 50 χρόνια.
Πάω στο Μαξίμου τώρα, μόλις τελειώσεις το σκάψιμο ρίξε μια ματιά. Έχεις τρεις μέρες.»
και αυτό το λες δημοκρατία;
Δεν είναι δημοκρατία αυτό αγαπητέ, λάθος την έχετε μάθει την έννοια της δημοκρατίας.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Το σκάτο έχει πάει στη κάλτσα για μερικούς μερικούς διακρίνω, εντός φλόρουμ και εκτός. Και μόνο για αυτό ρε φίλε, και μόνο για το ότι κάποιοι φιλελε έχουν χάσει τον ύπνο τους γουστάρω. Άσε που τώρα όλες οι γυναίκες θα ψάχνουν για την νέα κολεξιόν γιατί θα είναι τα πουτανάκια της Ευρώπης ενώ πριν ήταν οι τσατσάδες...
Έλα να βλέπω χέσιμο...
p.s Ναι το ξέρω φίλοι είμαι προκλητικός αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και η ώρα των γ@μημένων τόσα χρόνια. Όποιος έχει να χάσει κάτι ας κλαίει. Νομίζω ότι οι ικανοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη βρίσκουν την άκρη.
Οκ . Αφαιρούμε το λοιπόν το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές από τους αγρότες και από όσους δεν έχουν ιδέα τι είναι το ΑΦΝΣ Ρ3. Ή στην τελική να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να δούμε αν θα πρέπει να τους το αφαιρέσουμε ή όχι
ρε μάγκες εχω βαρεθει να ακούω την ατακα "ρε ας είμουνα εγω πρωθυπουργός για μια μ'ερα...κλπ κλπ"...στην ουσια γίνεσε οταν ψηφίζεις στήν κάλπη...είναι στην ουσία γιατί εξουσιοδοτής κάποιον τρίτο...επιτέλους έχεις την δυνατότητα να το κάνεις στην πράξη και 'εχετε φρικάρει...
εν τέλει ας μην γίνει δημοψήφισμα αλλα μόκο απο εδώ και περα για οτι γίνετε...
Διαβάζω για πατριώτες και προδότες! Διαβάζω για γενναίους και δειλούς! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά. Εκεί φτάσαμε?
Άς ψηφίσει ο καθένας ότι θέλει, σκεφτόμενος το μέλλον των παιδιών μας. Μην μπαίνουμε σε διχαστικές διαδικασίες. Ότι είναι να γίνει ας γίνει.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Ας γράψω δυο αράδες καθαρά για τροφή σκέψης. Όποιος θέλει και όποιος δε θέλει πάλι φίλοι.
Τα έχω κάνει πουτάνα λοιπόν και πάω να με βοηθήσουν. Μου προτείνουν το ένα λέω ναι, το άλλο λέω ναι, το παράλλο λέω ΝΑΙ. Περνάει κάμποσος καιρός και είμαι ακόμα πιο πουταναριό και κάποιοι κάνουν πάρτυ εσωτερικά και εξωτερικά. Του λέω ρε κοπέλια δε βγαίνει έτσι, το λέω μια, δυο με αρκετούς τρόπους. Παίρνω τα @@ μου στη λαδόκολα και στο τέλος αρχίζει το εκβιασμός ή θα πεις ΝΑΙ ή θα πάρεις το μπούλο. Τι θα πρέπει να κάνω ρε αγόρια; Τι θα πρέπει να περιμένω; Τι να ελπίζω; Γιατί να μάχομαι;
Μήπως με τριγουνίζει μέσα μου να τη κάνω σε άλλο τόπο να προσπαθήσω από την αρχή; Ή να κάτσω να λέω απλά ΝΑΙ μέχρι να μην ξέρω γιατί ζω;
Φίλε τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα παιδιά( αν γίνω αρκετά εγωιστής για να κάνω) μου θα έχουν κοινό συμφέρον με τα παιδιά του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου και της Ντόρας? Επειδή λοιπόν ξέρω πως τα παιδάκια μου όπως και εγώ δεν έχουμε μέλλον έτσι όπως πάει το πράγμα θέλω το κάτι άλλο που τυγχάνει να είναι διαφορετικό από τα θέλω κάποιων.
Εγώ γελάω με το βρισιδι που άκουσε ο Γιωργάκης τότε που είπε δημοψήφισμα. Τώρα είναι ζήτω η άμεση δημοκρατία...;
Δεν είναι ότι τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά δικαιώνεται...
ρε φίλε εδω και 5? χρόνια σε πηδάμε/πηδάνε πατόκορφα...το ξέσκισμα δεν το γλιτώνεις αλλα με ψήφισες να στο κάνω λιγότερο επίπονο...απο την αλλη αυτοί που είναι οι νταβατζήδες μας θέλουν να σε πηδήξω πολύ περισσότερο για οσο καιρό γουστάρουν...τους έδωσα εναλλακτικές αλλα γράφουν την ψήφο τους στα @@ τους...αυτο που σου υποσχέθηκα δεν μπορώ να το κάνω...αν παραιτηθώ θα γυρίσουν οι προηγούμενοι που σε έφεραν σε αυτην την κατασταση η μπορει να ερθουν ακόμα χειροτεροι...αρα...
λες ναι και τρως την τσαπού που σου εχουν ετοιμάσει, μέχρι να την αλλάξουν με μια ακομα μεγαλύτερη
λες οχι και ειλικρίνα παμε στο άγνωστο...μπορεί να ειναι ολίκη καταστροφή αλλα μπορεί και οχι...
Btw δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ...γιατί δεν θέλουν ολοι το ίδιο πράγμα...πλειοψηφία λέγετε...
υ.γ. ειδαμε και τους γνώστες απο όλες τις πλευρές που το 2015 μας έβγαζαν απο τα μνημόνια η την εξομοληγησή τους οτι έγιναν συνεχόμενα λαθη...
Μόνο που για τα παιδάκια σου και τα δικά μου και του δίπλα και όλων πάλι άλλος αποφασίζει το τι θα κάνει μετά... άσε που ο Βαρδινογιάννης κι ο Σάλλας κι ο Κωστόπουλος και ο Λάτσης με όποιον να βγει καλά τα έχουν και τα συμφέροντά τους δεν θίγονται... Θυμάσαι τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάλγητους τραπεζίτες και τράπεζες; Δεν κραύγαζαν ότι θα ακυρώσουν την σκανδαλώδη πώληση της Αγροτικής στην Πειραιώς; Μάντεψε τι απάντησε ο Βαρουφάκης και ο Στρατούλης όταν πριν λίγο καιρό οι συνδικαλιστές της ΑΤΕ πήγαν και ζήτησαν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους...