Σελίδα 55 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Oλοι οι τελειωμενοι ετρεξαν να παρουν τα ψιχουλα απο τα ατμ και να παρουν και ολα τα τροφιμα για την παρτη τους.
    Τοσο Μ@Λ@ΚΟΛΑΟΣ ρε πουστη μου.
    Ειπαμε ΡΗΞΗ και ξανα απο την αρχη.

:a37:
    Καλά έπεσε και η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος πάνω στο τέλος του μήνα που
    ούτως ή άλλως γίνονται ουρές στα ΑΤΜ γιατί μπαίνουν μισθοί και συντάξεις.
    Όχι ότι δεν πάει ο κοσμάκης να τραβήξει τα 500 ευρώ που του έχουν μείνει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, μια και αρχίσαμε τα δημοψήφισματα να βάλουμε μετά κι άλλο ένα για τον εκσυγχρονισμό των ΑΦΝΣ P-3 που έγινε τόσος ντόρος, ο λόγος στον πολίτη κι όχι στο ΚΥΣΕΑ, αυτό είναι δημοκρατία - και αν δεν ξέρει από δημοκρατία ο απόγονος αυτών που την εφεύραν ποιος ξέρει καλύτερα; ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Σοφέ byron μήπως έχεις και τα νούμερα του τζόκερ για αύριο;
    Εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι τελικά ο κόσμος δεν θέλει να συμμετέχει σε δημοκρατικές διαδικάσιες, δεν το έχει μάθει-δεν του αρέσει. Αμεσοδημοκρατία και αρχίδια. Ένα ψηφαλάκι να ρίχνουμε(κατά παράδοση/συνήθεια/συμφέρον) κάθε 3-4 χρόνια και είμαστε καλυμμένοι. Αν δε στην πορεία στραβώσει κάτι, εμείς δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη. Το κακό το κράτος θα τα φταίει.
    Στο καφενείο ειδήμωνες και στην πράξη κότες.
    Τι αμεσοδημοκρατία μωρέ...
    Ότι δηλαδή ο αγρότης παλεύει όλη μέρα στο χωράφι και ξαφνοικά του έρχεται ο πρωθυπουργός με ένα πάκο χαρτιά και του λέει
    «ρε φίλε, ξέρεις έχω αυτά 5 μήνες τώρα και δεν βγάζω άκρη, εσύ τι λες να κάνω;
    Α, και που 'σαι, άμα κάνεις λάθος τον ήπιες για 50 χρόνια.
    Πάω στο Μαξίμου τώρα, μόλις τελειώσεις το σκάψιμο ρίξε μια ματιά. Έχεις τρεις μέρες.»

και αυτό το λες δημοκρατία;

Δεν είναι δημοκρατία αυτό αγαπητέ, λάθος την έχετε μάθει την έννοια της δημοκρατίας.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Τι λες μωρέ...

Να πάρουμε ποια απόφαση εμείς;
    Θα γίνουν ξαφνικά οικονομολόγοι πέντε εκατομμύρια κόσμος, θα μελετήσουν μια οικονομοτεχνική πρόταση που δεν έχει καν μεταφραστεί ακόμα στα ελληνικά και θα αποφασίσουν σε τρεις μέρες;
    Τότε για ποιο λόγο να έχουμε κυβέρνηση; Ας κληρώνονται 15 νοματαίοι τη βδομάδα να παίζουν τον Υπουργό...

Τόσα χρόνια μες στην κρίση όλοι παραπονιούνται:
    Γιατί οι βουλευτές
    • και οι υπουργοί παίρνουν έναν σκασμό λεφτά τη στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος δεν τη βγάζει καν;
    • Γιατί τα βουλευτικά αυτοκίνητα;
    • Γιατί τα προνόμια;

Ε, να λοιπόν γιατί! Για να έχουν την ευθύνη αυτές τις στιγμές!

Για να μπορούν να ασχολούνται μόνο με αυτή την ευθύνη και να μην τους απασχολεί τίποτα άλλο.
    Για να σηκώνουν αυτό το βάρος.
    Αυτό είναι το τίμημα της εξουσίας φίλε, η εξουσία δεν είναι μόνο ωραία στα εύκολα, είναι και βαριά και ασήκωτη στα δύσκολα.
    Και μπορεί να γίνεις ήρωας και να σε γράψει η Ιστορία με χρυσά γράμματα, ή να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου ατιμασμένος και να σε βρίζουν χιλιάδες γενιές παγκοσμίως.
    Αυτό το σκέφτεσαι πριν την ζητήσεις, όχι όταν τα 'χεις κάνει πλέον όλα σκατά.
    • Δηλαδή πως πάει η δουλειά για να καταλάβω, σταματάει ο χειρούργος την επέμβαση στη μέση και ρωτάει τους λοιπούς συγγενείς που πρέπει να κόψει και που να ράψει;
    • Ανεβάζει ο καπετάνιος στη θύελλα τους επιβάτες στο deck και τους ρωτάει τι να κάνει;

Όχι ρε φίλε, αυτή η απόφαση δεν είναι ούτε δική μου ούτε δική σου ούτε της κυρά Φρόσως που είναι 85 ούτε του πιτσιρικά που το μόνο που σκέφτεται είναι οι διακοπές στη Μύκονο.
    Είναι της Κυβέρνησης.
    Κι αν δεν μπορεί μόνη της, να πάρει μαζί και την υπόλοιπη Βουλή. Αυτούς που αυτή η ευθύνη είναι η δουλειά τους.

Γιατί στο κάτω κάτω, αν θέλει να αποφασίσω εγώ, να γίνει σωστά τουλάχιστον.
    Να μου δώσει και την καρέκλα του, και το μέγαρο Μαξίμου, και τη Βουλευτική Ασυλία και τη μισθάρα του και να πάει σπίτι του, δεν τον χρειάζομαι.
    Φίλε μου τόσο καιρό εδώ μέσα όμως ασκείς κριτική σα να είσαι και οικονομολόγος και πολιτικός αναλυτής, ξαφνικά όμως δεν ξέρω δεν απαντώ ?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το σκάτο έχει πάει στη κάλτσα για μερικούς μερικούς διακρίνω, εντός φλόρουμ και εκτός. Και μόνο για αυτό ρε φίλε, και μόνο για το ότι κάποιοι φιλελε έχουν χάσει τον ύπνο τους γουστάρω. Άσε που τώρα όλες οι γυναίκες θα ψάχνουν για την νέα κολεξιόν γιατί θα είναι τα πουτανάκια της Ευρώπης ενώ πριν ήταν οι τσατσάδες...

Έλα να βλέπω χέσιμο...

p.s Ναι το ξέρω φίλοι είμαι προκλητικός αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και η ώρα των γ@μημένων τόσα χρόνια. Όποιος έχει να χάσει κάτι ας κλαίει. Νομίζω ότι οι ικανοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη βρίσκουν την άκρη.

Οκ . Αφαιρούμε το λοιπόν το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές από τους αγρότες και από όσους δεν έχουν ιδέα τι είναι το ΑΦΝΣ Ρ3. Ή στην τελική να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να δούμε αν θα πρέπει να τους το αφαιρέσουμε ή όχι

ρε μάγκες εχω βαρεθει να ακούω την ατακα "ρε ας είμουνα εγω πρωθυπουργός για μια μ'ερα...κλπ κλπ"...στην ουσια γίνεσε οταν ψηφίζεις στήν κάλπη...είναι στην ουσία γιατί εξουσιοδοτής κάποιον τρίτο...επιτέλους έχεις την δυνατότητα να το κάνεις στην πράξη και 'εχετε φρικάρει...

εν τέλει ας μην γίνει δημοψήφισμα αλλα μόκο απο εδώ και περα για οτι γίνετε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Το σκάτο έχει πάει στη κάλτσα για μερικούς μερικούς διακρίνω

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, αλλά προσωπικά (επειδή έχω γράψει τα περισσότερα για το θέμα) δεν μου έχει πάει το σκατό στην κάλτσα, αλλά το αίμα στο κεφάλι.
    Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος

p.s Ναι το ξέρω φίλοι είμαι προκλητικός αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και η ώρα των γ@μημένων τόσα χρόνια. Όποιος έχει να χάσει κάτι ας κλαίει. Νομίζω ότι οι ικανοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη βρίσκουν την άκρη.
    και θεωρείς πως ήρθε η ώρα σας......
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Διαβάζω για πατριώτες και προδότες! Διαβάζω για γενναίους και δειλούς! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά. Εκεί φτάσαμε?

Άς ψηφίσει ο καθένας ότι θέλει, σκεφτόμενος το μέλλον των παιδιών μας. Μην μπαίνουμε σε διχαστικές διαδικασίες. Ότι είναι να γίνει ας γίνει.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας γράψω δυο αράδες καθαρά για τροφή σκέψης. Όποιος θέλει και όποιος δε θέλει πάλι φίλοι.

Τα έχω κάνει πουτάνα λοιπόν και πάω να με βοηθήσουν. Μου προτείνουν το ένα λέω ναι, το άλλο λέω ναι, το παράλλο λέω ΝΑΙ. Περνάει κάμποσος καιρός και είμαι ακόμα πιο πουταναριό και κάποιοι κάνουν πάρτυ εσωτερικά και εξωτερικά. Του λέω ρε κοπέλια δε βγαίνει έτσι, το λέω μια, δυο με αρκετούς τρόπους. Παίρνω τα @@ μου στη λαδόκολα και στο τέλος αρχίζει το εκβιασμός ή θα πεις ΝΑΙ ή θα πάρεις το μπούλο. Τι θα πρέπει να κάνω ρε αγόρια; Τι θα πρέπει να περιμένω; Τι να ελπίζω; Γιατί να μάχομαι;

Μήπως με τριγουνίζει μέσα μου να τη κάνω σε άλλο τόπο να προσπαθήσω από την αρχή; Ή να κάτσω να λέω απλά ΝΑΙ μέχρι να μην ξέρω γιατί ζω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Φίλε τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα παιδιά( αν γίνω αρκετά εγωιστής για να κάνω) μου θα έχουν κοινό συμφέρον με τα παιδιά του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου και της Ντόρας? Επειδή λοιπόν ξέρω πως τα παιδάκια μου όπως και εγώ δεν έχουμε μέλλον έτσι όπως πάει το πράγμα θέλω το κάτι άλλο που τυγχάνει να είναι διαφορετικό από τα θέλω κάποιων.

Εγώ γελάω με το βρισιδι που άκουσε ο Γιωργάκης τότε που είπε δημοψήφισμα. Τώρα είναι ζήτω η άμεση δημοκρατία...;

Δεν είναι ότι τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά δικαιώνεται...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Τι αμεσοδημοκρατία μωρέ...
    Ότι δηλαδή ο αγρότης παλεύει όλη μέρα στο χωράφι και ξαφνοικά του έρχεται ο πρωθυπουργός με ένα πάκο χαρτιά και του λέει
    «ρε φίλε, ξέρεις έχω αυτά 5 μήνες τώρα και δεν βγάζω άκρη, εσύ τι λες να κάνω;
    Α, και που 'σαι, άμα κάνεις λάθος τον ήπιες για 50 χρόνια.
    Πάω στο Μαξίμου τώρα, μόλις τελειώσεις το σκάψιμο ρίξε μια ματιά. Έχεις τρεις μέρες.»

και αυτό το λες δημοκρατία;

Δεν είναι δημοκρατία αυτό αγαπητέ, λάθος την έχετε μάθει την έννοια της δημοκρατίας.
    ρε φίλε εδω και 5? χρόνια σε πηδάμε/πηδάνε πατόκορφα...το ξέσκισμα δεν το γλιτώνεις αλλα με ψήφισες να στο κάνω λιγότερο επίπονο...απο την αλλη αυτοί που είναι οι νταβατζήδες μας θέλουν να σε πηδήξω πολύ περισσότερο για οσο καιρό γουστάρουν...τους έδωσα εναλλακτικές αλλα γράφουν την ψήφο τους στα @@ τους...αυτο που σου υποσχέθηκα δεν μπορώ να το κάνω...αν παραιτηθώ θα γυρίσουν οι προηγούμενοι που σε έφεραν σε αυτην την κατασταση η μπορει να ερθουν ακόμα χειροτεροι...αρα...
    λες ναι και τρως την τσαπού που σου εχουν ετοιμάσει, μέχρι να την αλλάξουν με μια ακομα μεγαλύτερη
    λες οχι και ειλικρίνα παμε στο άγνωστο...μπορεί να ειναι ολίκη καταστροφή αλλα μπορεί και οχι...

Btw δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ...γιατί δεν θέλουν ολοι το ίδιο πράγμα...πλειοψηφία λέγετε...

υ.γ. ειδαμε και τους γνώστες απο όλες τις πλευρές που το 2015 μας έβγαζαν απο τα μνημόνια η την εξομοληγησή τους οτι έγιναν συνεχόμενα λαθη...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Φίλε τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα παιδιά( αν γίνω αρκετά εγωιστής για να κάνω) μου θα έχουν κοινό συμφέρον με τα παιδιά του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου και της Ντόρας? Επειδή λοιπόν ξέρω πως τα παιδάκια μου όπως και εγώ δεν έχουμε μέλλον έτσι όπως πάει το πράγμα θέλω το κάτι άλλο που τυγχάνει να είναι διαφορετικό από τα θέλω κάποιων.
    Μόνο που για τα παιδάκια σου και τα δικά μου και του δίπλα και όλων πάλι άλλος αποφασίζει το τι θα κάνει μετά... άσε που ο Βαρδινογιάννης κι ο Σάλλας κι ο Κωστόπουλος και ο Λάτσης με όποιον να βγει καλά τα έχουν και τα συμφέροντά τους δεν θίγονται... Θυμάσαι τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάλγητους τραπεζίτες και τράπεζες; Δεν κραύγαζαν ότι θα ακυρώσουν την σκανδαλώδη πώληση της Αγροτικής στην Πειραιώς; Μάντεψε τι απάντησε ο Βαρουφάκης και ο Στρατούλης όταν πριν λίγο καιρό οι συνδικαλιστές της ΑΤΕ πήγαν και ζήτησαν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους...

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε