Σελίδα 55 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    ......και δεν πρόκειται να καταλήξουμε, στό ποιός την έχει πιό μεγάλη..............................................
    άμα καταλήγαμε θα αρκούσαν 2-3 σχόλια για την απόφαση και 2-3 σελίδες για τις μπύρες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    @Blitzer, το γράψαμε. PR involved. Κουκούλωμα. Ξέρουν τι έγινε και πρέπει πρώτα να πέσει δασκάλεμα.
    Κρατάνε στα χέρια τις τηλεμετρίες τους.... δεν βλέπουν βίντεο σε slow motion.

Lin Jarvis: ... we cannot deny that Valentino’s move was not the sort of move we want to see in MotoGP at that time. ..
    Φταίει κανείς μετά να σκεφτεί ότι η yamaha θέλει σιγά σιγά να τελειώνει με το γιατρό, γιατί ο άλλος ο ξινομούρης θα τους πάει περισσότερα χρόνια (όπως τους πάει) απ ότι ο Ρόσι....
    Άιντε..
    Αν στήριζαν τον οδηγό που τους έχει δώσει τόσα, τώρα ήταν η στιγμή να το κάνουν και να βγουν τσαμπουκαλεμένα να τον υπερασπιστούν...Αντίθετα έχουν μαζέψει σαν τις φώκιες και κάνουν δηλώσεις politically correct..Σκατά στα μούτρα τους..Πρέπει να βγει ο Ρόσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να τους ξεχέσει με το άδειασμα που του κανουν τώρα...

Την ίδια ώρα κοίταζα τα lap charts. Τον πάει 2 δέκατα πάνω στο split και τα παίρνει; Στο άλλο split καταλαβαίνει το μισό δεύτερο; Κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν ξέρω, αλλά έχω την υποψία ότι κάτι δεν έπιασαν οι κάμερες. Δεν μου κολάει.
    πές μας όμως επιτέλους τις υποψίες σου γιατί όλο κάτι δεν κολλάει, όλο κάποιο κουκούλωμα έπεσε, όλο δε μας δείχνουν την τηλεμετρία αλλά κάτι χαζοβίντεο... πες μας τι υποψιάζεσαι να τελειώνουμε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι λεπτή και η δική τους θέση. Δε μπορούν να πουν δημοσίως ότι καλώς έκανε ό,τι έκανε, ακόμα κι αν το πιστεύουν. Ο Marquez είχε την "εξυπνάδα", αλλά κυρίως την πολυτέλεια, να το τραβήξει όσο χρειαστεί. Ο Vale δε μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε κακώς το ξεκίνησε από την αρχή. Κινδύνεψε με πτώση 1-2 φορές και έκανε το λάθος να "σπάσει", με τρόπο που είναι ενάντια στους κανονισμούς. Δε μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάτι τέτοιο, έπρεπε να τιμωρηθεί. Και όταν είναι κάτι ρητώς αντιαθλητικό (και του ΜΜ ήταν, αλλά όχι στα χαρτιά ), η ομάδα οφείλει να το καταδικάσει.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Φταίει κανείς μετά να σκεφτεί ότι η yamaha θέλει σιγά σιγά να τελειώνει με το γιατρό, γιατί ο άλλος ο ξινομούρης θα τους πάει περισσότερα χρόνια (όπως τους πάει) απ ότι ο Ρόσι....
    Άιντε..
    Αν στήριζαν τον οδηγό που τους έχει δώσει τόσα, τώρα ήταν η στιγμή να το κάνουν και να βγουν τσαμπουκαλεμένα να τον υπερασπιστούν...Αντίθετα έχουν μαζέψει σαν τις φώκιες και κάνουν δηλώσεις politically correct..Σκατά στα μούτρα τους..Πρέπει να βγει ο Ρόσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να τους ξεχέσει με το άδειασμα που του κανουν τώρα...
    h Yamaha ekane efesi stin FIM gia tin apofasi twn agwnodikwn, tin opoia exase....diladi ti allo tha borousa na kanei???

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    +1000

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ

ποιος απο εσάς δεν θα έσπρωχνε με το γόνατο?

https://www.facebook.com/37034828980...7570155084365/
    Δηλαδη ακομα πιστευετε πως ο μικρος εκατσε εκτος γραμμης κ τον εριξε ο Ροσι...
    Κ να υποθεσω αυτα τα 2 replay τα εχετε δει...
    ΟΚ ο,τι κ να πουμε ειναι πλεον περιττο...

Υ.Γ Για να μην παρεξεγηθω στην κανονικη ροη κ εγω ειπα την εκανε την μαλακια ο Ροσι απο τα νευρα του.
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Άιντε..
    περάσαμε από τα posts που επιχειρηματολογούσαν ενάντια σε προηγούμενα, σε posts που επιχειρηματολογούν ενάντια στον εαυτό τους και αυτοαναιρούνται..
    νομίζω έχει έρθει η ώρα να κλειδώσει..
    surfing the wild side

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    πές μας όμως επιτέλους τις υποψίες σου γιατί όλο κάτι δεν κολλάει, όλο κάποιο κουκούλωμα έπεσε, όλο δε μας δείχνουν την τηλεμετρία αλλά κάτι χαζοβίντεο... πες μας τι υποψιάζεσαι να τελειώνουμε.
    Το έγραψα πιο πρίν. Στην προηγούμενη στροφή, πριν σηκώσει το χέρι ο VR
    εκεί μέσα κάτι έγινε. Τον ακούμπησε; δεν ξέρω. Τον τζαζάρισε; Έκοψε στην έξοδο το γκάζι;

Αλλά να σου πω όχι τι υποψιάζομαι, αλλά τι είδα.
    Στην Αργεντινή, στο apex ο VR γυρίζει και κοιτάει πίσω (πρωτοφανές). Επόμενο πλάνο ξάπλα ο ΜΜ.
    Δεν το θεωρώ περίεργο να του την φυλλάει ο Ισπανός.
    Δεν το πέταξε έτσι στην συνέντευξη ο Ρόσσι.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Όταν το κάνει ο ντοκτόρε -να καθυστερεί αναβάτη- είναι οκ, φυσιολογικό και μαγκιά.
    Όταν του το κάνουν -τώρα που βρέθηκε ο τσόγλανος- μπουαμπούα και κλαψ κλαψ;
    Πες μας πότε ο Rossi καθυστερούσε επίτηδες αλλον αναβάτη με σκοπό να κοντρολλάρει την έκβαση του αγώνα.
    Μπορείς?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Για 5 χρόνια τουλάχιστον μετά τον θάνατο του άλλου υπερτιμημένου συγχωρεμένου οδηγού (Σένα) οι οπαδοι του αθλήματος σιχαίνονταν τον MS. κάποια στιγμή ήρθε ο χρόνος και οι νέες γενιές απλά δεν ασχολήθηκαν στο τι πιστευουν οι πατεράδες τους. ο MS συνέχισε να είναι εκεί και να πηγαίνει κόντρα στη λογική και να κερδίζει κάθε χρόνο. κάποια στιγμή αναγκάστηκε ο κόσμος να τον παραδεχθεί τελικά ότι υπάρχει και μια πιθανότητα κάποιος να ήταν πιο γρήγορος από τον θεό που είχαν πλάσει στο μυαλό τους. όπως είπα όμως MS δεν θα ξαναπεράσει.
    Kαλά εδώ το εχασες τελείως..κρίμα.
    Ο Σεννα δεν ηταν καθόλου υπερτιμημένος, διάβασε λίγο τι έλεγαν οι υπόλοιποι οδηγοί F1 για να καταλάβεις οτι ηταν σε αλλο επίπεδο απο τους υπόλοιπους, του Σουμάχερ συμπεριλμαβανομένου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πες μας πότε ο Rossi καθυστερούσε επίτηδες αλλον αναβάτη με σκοπό να κοντρολλάρει την έκβαση του αγώνα.
    Μπορείς?
    κανε σωστα την ερωτηση Αρη....ποτε ο Vale καθυστερησε ηθελημενα αλλο αναβατη χωρις να εχει προσωπικο οφελος....

btw...εσυ ξερεις ποιος ειπε "ελπιζω αυτο το γεγονος να τελειωσε σημερα αλλα δεν το πιστευω οτι θα γινει ετσι"???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μπορείς?
    κλασικά εικονογραφημένα.
    Να φανταστώ το βίντεο που έβαλα με τον Gibernau δεν θα μετρήσει ε; Δεν πάει επίτηδες αργά εκεί για να καλαμπουρίσει τον Ισπανό.
    Κάνει τον αγώνα του εκεί. Ξέρω ξέρω.

Το έγραψα πιο πρίν. Στην προηγούμενη στροφή, πριν σηκώσει το χέρι ο VR
    εκεί μέσα κάτι έγινε. Τον ακούμπησε; δεν ξέρω. Τον τζαζάρισε; Έκοψε στην έξοδο το γκάζι;

Αλλά να σου πω όχι τι υποψιάζομαι, αλλά τι είδα.
    Στην Αργεντινή, στο apex ο VR γυρίζει και κοιτάει πίσω (πρωτοφανές). Επόμενο πλάνο ξάπλα ο ΜΜ.
    Δεν το θεωρώ περίεργο να του την φυλλάει ο Ισπανός.
    Δεν το πέταξε έτσι στην συνέντευξη ο Ρόσσι.
    ναι αλλά εξακολουθείς να μη λες.
    λες "κάτι έγινε"
    πες μας τι υποθέτεις ότι έγινε ή άστο, μην πετάς απλά υπονοούμενα.
    Δεν περιμένω να πεις ότι ξέρεις τι έγινε, αλλά αυτό που υποθέτεις πες το, ως υπόθεση/εκτίμηση/υποψία όχι ως γεγονός.
    πχ για την Αργεντινή τι εννοείς; ότι ο Ρόσσι τον έριξε εσκεμμένα;
    (υποενότητα πτώσεων θα ανοίξει)

κλασικά εικονογραφημένα.
    Να φανταστώ το βίντεο που έβαλα με τον Gibernau δεν θα μετρήσει ε; Δεν πάει επίτηδες αργά εκεί για να καλαμπουρίσει τον Ισπανό.
    Κάνει τον αγώνα του εκεί. Ξέρω ξέρω.

αυτο εννοεις???....https://www.youtube.com/watch?v=To5usAzBcDw

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    ναι αλλά εξακολουθείς να μη λες.
    λες "κάτι έγινε"
    πες μας τι υποθέτεις ότι έγινε ή άστο, μην πετάς απλά υπονοούμενα.
    Δεν περιμένω να πεις ότι ξέρεις τι έγινε, αλλά αυτό που υποθέτεις πες το, ως υπόθεση/εκτίμηση/υποψία όχι ως γεγονός.
    πχ για την Αργεντινή τι εννοείς ότι ο Ρόσσι τον έριξε εσκεμμένα;
    (υποενότητα πτώσεων θα ανοίξει)
    Ρε άνθρωπε, σου λέω δεν ξέρω. Και αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    Τα lap charts είναι περίεργα. Δεν βλέπω "προφανή" λόγο να τα πάρει τόσο άσχημα, εφ'όσον οι γραμμμές και των δύο γίνανε ότι να 'ναι.
    Δεν έχει κόψει τόοοοοσο πολύ ρυθμό ο ΜΜ και απο την άλλη αν έκοψε τόσο πολύ γιατί δεν έφυγε μπροστά ο VR;
    Δεν έγραψα ότι κατέχω την αλήθεια, δεν έγραψα ότι κατέβηκαν εξωγήινοι. Λέω απλώς ότι οι χρόνοι, όπως τους βλέπω, δεν βγάζουν σαφές συμπέρασμα.

Για την Αργεντινή. Κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει (αν κάποιος έχει πλάνο απο κάτι παρόμοιο, παρακαλώ). Η τηλεμετρία ΤΟΥΣ, θα έλυνε το ζήτημα θεωρώ.

Είμαι σαφής τώρα;

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano