Φταίει κανείς μετά να σκεφτεί ότι η yamaha θέλει σιγά σιγά να τελειώνει με το γιατρό, γιατί ο άλλος ο ξινομούρης θα τους πάει περισσότερα χρόνια (όπως τους πάει) απ ότι ο Ρόσι....
Άιντε..
Αν στήριζαν τον οδηγό που τους έχει δώσει τόσα, τώρα ήταν η στιγμή να το κάνουν και να βγουν τσαμπουκαλεμένα να τον υπερασπιστούν...Αντίθετα έχουν μαζέψει σαν τις φώκιες και κάνουν δηλώσεις politically correct..Σκατά στα μούτρα τους..Πρέπει να βγει ο Ρόσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να τους ξεχέσει με το άδειασμα που του κανουν τώρα...
Είναι λεπτή και η δική τους θέση. Δε μπορούν να πουν δημοσίως ότι καλώς έκανε ό,τι έκανε, ακόμα κι αν το πιστεύουν. Ο Marquez είχε την "εξυπνάδα", αλλά κυρίως την πολυτέλεια, να το τραβήξει όσο χρειαστεί. Ο Vale δε μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε κακώς το ξεκίνησε από την αρχή. Κινδύνεψε με πτώση 1-2 φορές και έκανε το λάθος να "σπάσει", με τρόπο που είναι ενάντια στους κανονισμούς. Δε μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάτι τέτοιο, έπρεπε να τιμωρηθεί. Και όταν είναι κάτι ρητώς αντιαθλητικό (και του ΜΜ ήταν, αλλά όχι στα χαρτιά), η ομάδα οφείλει να το καταδικάσει.
Life begins at 45°.
+1000
Δηλαδη ακομα πιστευετε πως ο μικρος εκατσε εκτος γραμμης κ τον εριξε ο Ροσι...
Κ να υποθεσω αυτα τα 2 replay τα εχετε δει...
ΟΚ ο,τι κ να πουμε ειναι πλεον περιττο...
Υ.Γ Για να μην παρεξεγηθω στην κανονικη ροη κ εγω ειπα την εκανε την μαλακια ο Ροσι απο τα νευρα του.
Ride(s) the wind of change...
Το έγραψα πιο πρίν. Στην προηγούμενη στροφή, πριν σηκώσει το χέρι ο VR
εκεί μέσα κάτι έγινε. Τον ακούμπησε; δεν ξέρω. Τον τζαζάρισε; Έκοψε στην έξοδο το γκάζι;
Αλλά να σου πω όχι τι υποψιάζομαι, αλλά τι είδα.
Στην Αργεντινή, στο apex ο VR γυρίζει και κοιτάει πίσω (πρωτοφανές). Επόμενο πλάνο ξάπλα ο ΜΜ.
Δεν το θεωρώ περίεργο να του την φυλλάει ο Ισπανός.
Δεν το πέταξε έτσι στην συνέντευξη ο Ρόσσι.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ναι αλλά εξακολουθείς να μη λες.
λες "κάτι έγινε"
πες μας τι υποθέτεις ότι έγινε ή άστο, μην πετάς απλά υπονοούμενα.
Δεν περιμένω να πεις ότι ξέρεις τι έγινε, αλλά αυτό που υποθέτεις πες το, ως υπόθεση/εκτίμηση/υποψία όχι ως γεγονός.
πχ για την Αργεντινή τι εννοείς; ότι ο Ρόσσι τον έριξε εσκεμμένα;
(υποενότητα πτώσεων θα ανοίξει)
αυτο εννοεις???....https://www.youtube.com/watch?v=To5usAzBcDw
Ρε άνθρωπε, σου λέω δεν ξέρω. Και αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Τα lap charts είναι περίεργα. Δεν βλέπω "προφανή" λόγο να τα πάρει τόσο άσχημα, εφ'όσον οι γραμμμές και των δύο γίνανε ότι να 'ναι.
Δεν έχει κόψει τόοοοοσο πολύ ρυθμό ο ΜΜ και απο την άλλη αν έκοψε τόσο πολύ γιατί δεν έφυγε μπροστά ο VR;
Δεν έγραψα ότι κατέχω την αλήθεια, δεν έγραψα ότι κατέβηκαν εξωγήινοι. Λέω απλώς ότι οι χρόνοι, όπως τους βλέπω, δεν βγάζουν σαφές συμπέρασμα.
Για την Αργεντινή. Κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει (αν κάποιος έχει πλάνο απο κάτι παρόμοιο, παρακαλώ). Η τηλεμετρία ΤΟΥΣ, θα έλυνε το ζήτημα θεωρώ.
Είμαι σαφής τώρα;
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;