Σελίδα 55 από 57 ΠρώτοΠρώτο ... 5455051525354555657 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 844

Θέμα: Φωτογραφίες που τραβήξαμε

Νέο μέλος
    Πηδάει ακόμα ο βασιλιάς Αλέξανδρος τα εμπόδια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mastrojohnny Προβολή μηνύματος
    Πηδάει ακόμα ο βασιλιάς Αλέξανδρος τα εμπόδια;
    Πηδεί και βασιλεύει

Μερικές φωτό από τους σταθμούς Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας, είναι σίγουρα γοητευτικό να βυθίζεσαι και να περπατάς μέσα στην ιστορία του τόπου σου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0908.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	103,5 KB 
ID:	458777

Όνομα:	DSC_0868.jpg 
Προβολές:	330 
Μέγεθος:	102,7 KB 
ID:	458778

Όνομα:	DSC_0870.jpg 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	102,9 KB 
ID:	458779

Όνομα:	DSC_0896.jpg 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	101,6 KB 
ID:	458785

Συνημμένο 458780

Συνημμένο 458781

Όνομα:	DSC_0892.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	458782

Συνημμένο 458781

Όνομα:	DSC_0878.jpg 
Προβολές:	313 
Μέγεθος:	101,3 KB 
ID:	458784

Όνομα:	DSC_0883.jpg 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	86,7 KB 
ID:	458786

Όνομα:	DSC_0910.jpg 
Προβολές:	329 
Μέγεθος:	110,6 KB 
ID:	458783
    Τελευταία τροποποίηση από Tsber; 10/12/2024 στις 12:54.

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Μερικές φωτό από τους σταθμούς Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας, είναι σίγουρα γοητευτικό να βυθίζεσαι και να περπατάς μέσα στην ιστορία του τόπου σου
    Προσωπικά σφίχτηκα λιγο την πρώτη φορά που κατέβαινα άλλα η αλήθεια ειναι πως είναι οντώς "γοητευτικό" το συναίσθημα...
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 10/12/2024 στις 10:48.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά σφίχτηκα λιγο την πρώτη φορά που κατέβαινα άλλα η αλήθεια ειναι πως είναι οντώς "γοητευτικό" το συναίσθημα...
    Περίμενες τα γκισέ να είναι σκηνικά, τα παγκάκια προπς και τα ασανσέρ να έχουν τοίχους πίσω απ' τις πόρτες όπως στο Τρούμαν Σόου κι εσύ, ε;

Ας ελπίσουμε να "πιάσει" και να μειωθεί επιτέλους η κίνηση για εμάς τους εποχούμενους στην επιφάνεια, προσωπικά έχω φάει πολύ μετρό στη μάπα στη Νέα Υόρκη, 40 λεπτά πήγαινε - 40 έλα κάθε μέρα, και δεν τρελαίνομαι, αλλά είναι ωραίο να έχεις μία επιπλέον επιλογή.

Νέο μέλος Το avatar του/της ThatSlowMF
    Περίμενες τα γκισέ να είναι σκηνικά, τα παγκάκια προπς και τα ασανσέρ να έχουν τοίχους πίσω απ' τις πόρτες όπως στο Τρούμαν Σόου κι εσύ, ε;
    Ψέματα δεν θα πω... κάπως ετσι το περίμενα όντως.

Προσώπικα είμαι απο τους τυχέρους που με βολέυει μιας και εχω στάση μια ανάσα απο το σπίτι μου. Μέχρι τωρα εχω δει σημαντική διαφορά αφού κινούμαι αρκέτα με μέσα και οτιδήποτε εκτός ΟΑΣΘ είναι ευχάριστο και καλοδεχούμενο. Το αμαξι παίζει να έχει μεινει απο μπαταρία τόσες μέρες που έχω να το κουνήσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Καλό εκτός από τα πανηγύρια στα δελτία ειδήσεων και τις παράτες των κομματόσκυλων, είναι να ρίξουμε και μια ματιά στο σχόλιο της Ένωσης Ελλήνων Αρχαιολόγων, που μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από Ιστορία.

"Ο σταθμός Βενιζέλου θα είναι για πάντα ένας τόπος αρχαιολογικού εγκλήματος για την ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Θα αποτελεί για πάντα θλιβερή υπενθύμιση της κατηγορηματικής άρνησης του ελληνικού κράτους να εμπιστευτεί τις δυνατότητες του τεχνικού κόσμου της χώρας, προς όφελος «φασόν» λύσεων που κόστισαν υπέρογκα σε χρόνο και χρήμα. Θα θυμίζει πάντα ότι οι βυζαντινές αρχαιότητες της Θεσσαλονίκης δεν αξιώθηκαν των λύσεων που έχουν εφαρμοστεί σε άλλα μετρό όπως αυτό της Σόφιας, της Κωνσταντινούπολης, της Ιταλίας, ακόμη και της Αθήνας. Θα αποτελεί, τέλος, μνημείο της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης πόρων του δημοσίου, υπενθυμίζοντας στο διηνεκές τι σημαίνει εργαλειακή χρήση των αρχαιοτήτων προς όφελος αλλότριων σκοπών, και ιδίως του κέρδους."

Κατά τα άλλα όποιος ευελπιστεί ότι μια γραμμή 10χλμ που στην ουσία διασχίζει το κέντρο και ένα μικρό κομμάτι των ανατολικών συνοικιών, αφήνοντας απ' έξω τις πολυπληθείς Δυτικές συνοικίες, χωρίς οργανωμένους χώρους στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς, θα αποσυμφορήσει έστω και στο ελάχιστο τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης, μάλλον είναι υπερβολικά αισιόδοξος.
    Oldfarts never die

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Καλό εκτός από τα πανηγύρια στα δελτία ειδήσεων και τις παράτες των κομματόσκυλων, είναι να ρίξουμε και μια ματιά στο σχόλιο της Ένωσης Ελλήνων Αρχαιολόγων, που μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από Ιστορία.

"Ο σταθμός Βενιζέλου θα είναι για πάντα ένας τόπος αρχαιολογικού εγκλήματος για την ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Θα αποτελεί για πάντα θλιβερή υπενθύμιση της κατηγορηματικής άρνησης του ελληνικού κράτους να εμπιστευτεί τις δυνατότητες του τεχνικού κόσμου της χώρας, προς όφελος «φασόν» λύσεων που κόστισαν υπέρογκα σε χρόνο και χρήμα. Θα θυμίζει πάντα ότι οι βυζαντινές αρχαιότητες της Θεσσαλονίκης δεν αξιώθηκαν των λύσεων που έχουν εφαρμοστεί σε άλλα μετρό όπως αυτό της Σόφιας, της Κωνσταντινούπολης, της Ιταλίας, ακόμη και της Αθήνας. Θα αποτελεί, τέλος, μνημείο της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης πόρων του δημοσίου, υπενθυμίζοντας στο διηνεκές τι σημαίνει εργαλειακή χρήση των αρχαιοτήτων προς όφελος αλλότριων σκοπών, και ιδίως του κέρδους."

Κατά τα άλλα όποιος ευελπιστεί ότι μια γραμμή 10χλμ που στην ουσία διασχίζει το κέντρο και ένα μικρό κομμάτι των ανατολικών συνοικιών, αφήνοντας απ' έξω τις πολυπληθείς Δυτικές συνοικίες, χωρίς οργανωμένους χώρους στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς, θα αποσυμφορήσει έστω και στο ελάχιστο τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης, μάλλον είναι υπερβολικά αισιόδοξος.
    Καλησπέρα Κώστα, στο αρχικό μου ποστ είχα γράψει ότι η δημοσίευση των παραπάνω φωτογραφιών γίνεται αποκλειστικά για λόγους φωτογραφικού ενδιαφέροντος επειδή ακριβώς για τα πώς, τα γιατί και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορούμε να μιλάμε για άλλα εκατό χρόνια και δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο τόπικ, και μιας και μιλήσαμε και διά ζώσης επί τούτου θα επιμείνω σε αυτό

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Καλησπέρα Κώστα, στο αρχικό μου ποστ είχα γράψει ότι η δημοσίευση των παραπάνω φωτογραφιών γίνεται αποκλειστικά για λόγους φωτογραφικού ενδιαφέροντος επειδή ακριβώς για τα πώς, τα γιατί και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορούμε να μιλάμε για άλλα εκατό χρόνια και δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο τόπικ, και μιας και μιλήσαμε και διά ζώσης επί τούτου θα επιμείνω σε αυτό

Πήγα παραλιακά το πρωί για απαστράπτοντα Όλυμπο στο βάθος αλλά είχε τρία κλικ παραπάνω ομίχλη, δεν πειράζει, next time

Όνομα:	DSC_0916-1.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	458957

Όνομα:	DSC_0929.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	75,2 KB 
ID:	458958

Μέλος
    Ας όψεται το τρομερό πορτρέτο που έβγαλες.

Μπράβο σου και έχεις μια καλή δικαιολογία να ξαναπάς για τον Όλυμπο αυτή τη φορά

Νέο μέλος
    Εμένα η δευτερη μου αρεσε παντως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Ας όψεται το τρομερό πορτρέτο που έβγαλες.

Μπράβο σου και έχεις μια καλή δικαιολογία να ξαναπάς για τον Όλυμπο αυτή τη φορά
    Μερικοί ακούν ότι οι 70άρηδες φακοί είναι ιδανικοί για πορτραίτα και παραξενεύονται αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αυτός ο 70 - 300, που λόγω κατηγορίας δεν είναι "ξυράφι", δεν παραμορφώνει σχεδόν καθόλου τα (σκυλο)πρόσωπα και δίνει και απαλό μποκέ αν και ανοίγει μόλις στο f 4.5

Επίσης αλήθεια είναι ότι είμαι τεμπέλης καθώς η παραλία είναι δίπλα αλλά βαριέμαι να περπατήσω πέντε λεπτά σπίτι να πάρω την κάμερα όποτε πετυχαίνω τις τέλειες συνθήκες για αυτή τη φωτό, θα γίνει όμως και αυτό κάποια στιγμή!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Oneman1987 Προβολή μηνύματος
    Εμένα η δευτερη μου αρεσε παντως
    Εμένα μου άρεσε λόγω γεωμετρίας, άλλο κάδρο είχα στο μυαλό αλλά με τον τηλεφακό μπορείς να "κόβεις" μίνι συνθέσεις μέσα σε μεγαλύτερες και μόλις εμφανίστηκε στον προσοφθάλμιο απλά ευθυγράμμισα κάπως τα τρίγωνα των καλωδίων πριν το κλικ

Προ ημερών στο φανταστικό φαράγγι του βουραικού

Όνομα:	DSC_0184-1.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	92,1 KB 
ID:	458975

Όνομα:	DSC_0140-001.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	111,0 KB 
ID:	458973

Όνομα:	DSC_0159-001.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	107,4 KB 
ID:	458974
    Τελευταία τροποποίηση από costas_versys; 19/12/2024 στις 23:15.

Όνομα:	IMG_20250102_180849.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	42,2 KB 
ID:	459105
    Αν δεν φας και καμιά σταγόνα.. δε βλέπεις
    τα ωραία..
    Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2024, 20:22
  2. Καλλιτεχνικές μοτοφωτό που τραβήξαμε μόνοι μας...
    από macrozan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 461
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2013, 09:45
  3. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 12:37
  4. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε