Πηδάει ακόμα ο βασιλιάς Αλέξανδρος τα εμπόδια;![]()
Πηδάει ακόμα ο βασιλιάς Αλέξανδρος τα εμπόδια;![]()
Μερικές φωτό από τους σταθμούς Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας, είναι σίγουρα γοητευτικό να βυθίζεσαι και να περπατάς μέσα στην ιστορία του τόπου σου
Συνημμένο 458780
Συνημμένο 458781
Συνημμένο 458781
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Tsber; 10/12/2024 στις 12:54.
Περίμενες τα γκισέ να είναι σκηνικά, τα παγκάκια προπς και τα ασανσέρ να έχουν τοίχους πίσω απ' τις πόρτες όπως στο Τρούμαν Σόου κι εσύ, ε;
Ας ελπίσουμε να "πιάσει" και να μειωθεί επιτέλους η κίνηση για εμάς τους εποχούμενους στην επιφάνεια, προσωπικά έχω φάει πολύ μετρό στη μάπα στη Νέα Υόρκη, 40 λεπτά πήγαινε - 40 έλα κάθε μέρα, και δεν τρελαίνομαι, αλλά είναι ωραίο να έχεις μία επιπλέον επιλογή.
Ψέματα δεν θα πω... κάπως ετσι το περίμενα όντως.
Προσώπικα είμαι απο τους τυχέρους που με βολέυει μιας και εχω στάση μια ανάσα απο το σπίτι μου. Μέχρι τωρα εχω δει σημαντική διαφορά αφού κινούμαι αρκέτα με μέσα και οτιδήποτε εκτός ΟΑΣΘ είναι ευχάριστο και καλοδεχούμενο. Το αμαξι παίζει να έχει μεινει απο μπαταρία τόσες μέρες που έχω να το κουνήσω.![]()
Καλό εκτός από τα πανηγύρια στα δελτία ειδήσεων και τις παράτες των κομματόσκυλων, είναι να ρίξουμε και μια ματιά στο σχόλιο της Ένωσης Ελλήνων Αρχαιολόγων, που μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από Ιστορία.
"Ο σταθμός Βενιζέλου θα είναι για πάντα ένας τόπος αρχαιολογικού εγκλήματος για την ιστορία της Θεσσαλονίκης.
Θα αποτελεί για πάντα θλιβερή υπενθύμιση της κατηγορηματικής άρνησης του ελληνικού κράτους να εμπιστευτεί τις δυνατότητες του τεχνικού κόσμου της χώρας, προς όφελος «φασόν» λύσεων που κόστισαν υπέρογκα σε χρόνο και χρήμα. Θα θυμίζει πάντα ότι οι βυζαντινές αρχαιότητες της Θεσσαλονίκης δεν αξιώθηκαν των λύσεων που έχουν εφαρμοστεί σε άλλα μετρό όπως αυτό της Σόφιας, της Κωνσταντινούπολης, της Ιταλίας, ακόμη και της Αθήνας. Θα αποτελεί, τέλος, μνημείο της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης πόρων του δημοσίου, υπενθυμίζοντας στο διηνεκές τι σημαίνει εργαλειακή χρήση των αρχαιοτήτων προς όφελος αλλότριων σκοπών, και ιδίως του κέρδους."
Κατά τα άλλα όποιος ευελπιστεί ότι μια γραμμή 10χλμ που στην ουσία διασχίζει το κέντρο και ένα μικρό κομμάτι των ανατολικών συνοικιών, αφήνοντας απ' έξω τις πολυπληθείς Δυτικές συνοικίες, χωρίς οργανωμένους χώρους στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς, θα αποσυμφορήσει έστω και στο ελάχιστο τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης, μάλλον είναι υπερβολικά αισιόδοξος.![]()
Oldfarts never die
Καλησπέρα Κώστα, στο αρχικό μου ποστ είχα γράψει ότι η δημοσίευση των παραπάνω φωτογραφιών γίνεται αποκλειστικά για λόγους φωτογραφικού ενδιαφέροντος επειδή ακριβώς για τα πώς, τα γιατί και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορούμε να μιλάμε για άλλα εκατό χρόνια και δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο τόπικ, και μιας και μιλήσαμε και διά ζώσης επί τούτου θα επιμείνω σε αυτό![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ας όψεται το τρομερό πορτρέτο που έβγαλες.
Μπράβο σου και έχεις μια καλή δικαιολογία να ξαναπάς για τον Όλυμπο αυτή τη φορά
Εμένα η δευτερη μου αρεσε παντως
Μερικοί ακούν ότι οι 70άρηδες φακοί είναι ιδανικοί για πορτραίτα και παραξενεύονται αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αυτός ο 70 - 300, που λόγω κατηγορίας δεν είναι "ξυράφι", δεν παραμορφώνει σχεδόν καθόλου τα (σκυλο)πρόσωπα και δίνει και απαλό μποκέ αν και ανοίγει μόλις στο f 4.5
Επίσης αλήθεια είναι ότι είμαι τεμπέληςκαθώς η παραλία είναι δίπλα αλλά βαριέμαι να περπατήσω πέντε λεπτά σπίτι να πάρω την κάμερα όποτε πετυχαίνω τις τέλειες συνθήκες για αυτή τη φωτό, θα γίνει όμως και αυτό κάποια στιγμή!
Εμένα μου άρεσε λόγω γεωμετρίας, άλλο κάδρο είχα στο μυαλό αλλά με τον τηλεφακό μπορείς να "κόβεις" μίνι συνθέσεις μέσα σε μεγαλύτερες και μόλις εμφανίστηκε στον προσοφθάλμιο απλά ευθυγράμμισα κάπως τα τρίγωνα των καλωδίων πριν το κλικ![]()