Σελίδα 55 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105155 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    AAAA σαν πολλοι δεν γιναμε; Θα αρχισουν να κλεβουν και Bandit στο τελος! :rotflmao:

Καλοριζικη φιλε μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

Αυτός ο ΜΕΤΑ είναι νομίζω αυτός που εγκρίνει και η Suzuki. [/B]
    Πράγματι. Οταν περνούσε τον συναγερμό ο μάστορας είδα οτι η σειρήνα έγραφε suzuki.Αρα πρέπει να τον βγάζει ο ΜΕΤΑ για την suzuki.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    AAAA σαν πολλοι δεν γιναμε; Θα αρχισουν να κλεβουν και Bandit στο τελος! :rotflmao:
    Μήπως να αρχίσουμε να μετράμε για να δούμε τελικά πόσοι είμαστε??
    Giorgos

ο συναγερμος ειναι φτιαγμενος για την suzuki αυτον εχω βαλει και γω στο δικο μου,σε τεσερεις μερες κλεινω μηνα,τον πληρωσα γυρω στα 250 ευρω με καποια εκπτωση που μου εκαναν στο Σφακιανακη...

εχω κανει περιπου 600 km περισσοτερες εντυπωσεις και απο μενα οταν θα γυρισω απο Ιταλια 4 Ιουνιου....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Με την οικονομική οδήγηση των ημερών της απεργίας, γέμισα σήμερα γιατί έλειπα από Αθήνα από την Τετάρτη... Και έκαψε 11,85 λίτρα για 190,5 χιλιόμετρα. Πλακωμένο καίει λίγο παραπάνω, αλλά το καλοκαίρι όπως έχω γράψει έβγαλε 280 περίπου χιλιόμετρα με 17-18 λίτρα (πλακωμένο). Καλά καίει... Με την 100άρα και εγώ δεν είχα δει διαφορές.

Δείτε το motoGP show το επόμενο Σάββατο... Δεν έχει το Bandit (δυστυχώς, λόγω απεργιών). Αλλά θα έχει τον συνάδελφό σας στις Σέρρες. Σχολείο, διαγωνισμός, desmosedici ΘΕΑ, θα τα γράψω κάποια στιγμή αλλά αισθάνομαι ψωνάρα ήδη. Και μη γελάτε με το γορίλα πάνω στο παπάκι... Έραψε κοστούμια σε CBR1000RR σε μερικές στροφές και κέρδιζε μέτρα στην είσοδο της στροφής σχεδόν με όλους τους συμμετέχοντες στο track day/σχολείο. Θέλω να πάρω Aprilia125 για track days, τόσο πολύ μου άρεσε το μικρό. Το bandit μου φαίνεται ελέφαντας τώρα
    Παρακολουθησες μαθηματα CSS; Πως τα ειδες τα πραγματα;

Παρακολουθησες μαθηματα CSS; Πως τα ειδες τα πραγματα;
    Πέρυσι είχα πάει και είχα κάνει το 0-300 Riding School, τα έχω γράψει κάπου στο thread. Αυτό που έγινε τώρα, ήταν από το περιοδικό motoGP World του Δημήτρη Διατσίδη, με χορηγία BP, Honda Σφακιανάκης και άλλους, δείτε τη σελίδα εκεί που λέει "διαγωνισμοί" πάνω αριστερά. Κάθε μήνα, αν στείλετε email ή SMS κληρώνονται 4 άτομα, που παρακολουθούν μαθήματα οδήγησης με CBR125R. Στη δική μας περίπτωση, το γεγονός συνέπεσε και με ένα track day και σχολείο που οργάνωσε το Colori της Λάρισας, οπότε γίναμε μία ομάδα. Θεωρία, οδήγηση, όλη μέρα!
    Ο Γιάννης Διατσίδης που έκανε τα θεωρητικά, είχε διαφορετικό σύστημα εκμάθησης από το 0-300 και από τα βιβλία του Keith Code, ίσως τα έλεγε όπως τα έλεγε γιατί έτσι τα αντιλαμβάνεται καλύτερα ο μέσος αναβάτης και δε χρειάζεται να επαναπρογραμματίσει το μυαλό του, όπως με το 0-300. Γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι δοκίμασα όσα είπε και όλα κάνουν δουλειά! Δυστυχώς δεν είχα και το bandit να δώ κάποια πράγματα και με περισσότερα άλογα.
    Ο Δημήτρης Διατσίδης μας έδειχνε γραμμές στην πίστα, μας ξεμπλόκαρε και το φόβο της εισόδου με πολλά στη στροφή (είπα κάποια στιγμή ότι δεν είναι τρελλός να θέλει να μας σκοτώσει, οπότε έστριβα όλη την πίστα αφρενάριστη, εκτός από την Κ1 που φρέναρα ίσα να κατέβει το CBR από τα 120 σχεδόν στα 90-95). Μετά από παρατηρήσεις για το πως στρίβω και επειδή το CBR έξυνε συνέχεια κάτω, προσπάθησα και νομίζω ότι κατάφερα να κρέμομαι αρκετά απ'έξω ώστε να μη βρίσκει παρά μόνο στην K5 και αν έμπαινα "άτσαλα" λίγο στην Κ10 αν δεν έχω χάσει το μέτρημα. Το καλό με το CBR είναι ότι είναι πανάλαφρο, οπότε είμασταν όρθιοι στα μαρσπιέ και απλά το μετακινούσαμε από κάτω μας ή περνάγαμε από τη μία πλευρά του στην άλλη πανεύκολα. Το πλήρωσα βέβαια, όντας πιασμένος για 2 μέρες μετά... Αλλά άξιζε!

Τα πρώτα μαθήματα, τα έκανα με εμπειρία... 1500 δίτροχων χιλιομέτρων το πολύ. Και τα προτείνω σε όλο τον κόσμο. Αν δεν πάτε σε πίστα, να σας τα πουν σωστά, όχι το ράδιο αρβύλα και η μαγκιά του κάθε ξερόλα "παλαίουρα" και να μπορέσετε να τα εφαρμόσετε με την άνεση χρόνου και χώρου, με εκπαιδευτή να σας βλέπει και να σας διορθώνει, με ασφάλεια απόλυτη (εξαιρείται η βλακεία στο κεφάλι του καθ' ενός από εμάς, από εκεί δε τη γλιτώνουμε) δεν προχωράτε εύκολα σαν ικανότητα. Και πραγματικά, το πόσο ασφαλείς θα αισθανθείτε μετά, οδηγώντας στο δρόμο με τα ίδια χιλιόμετρα με πριν, δεν περιγράφεται. Μετατοπίζεται το όριο "πανικού" πολύ πιο πάνω και ο δρόμος φαίνεται πιο άνετος και πιο "ελεύθερος". Αν κάνει το Colori Λάρισας επόμενο "επίπεδο" φέτος, θα πάω. Μαζί με την μετακίνηση και μιά διανυκτέρευση Σέρρες (55? σε πολύ όμορφο ξενοδοχείο, ακόμα και ίντερνετ στα δωμάτια) θα βγεί ίδια λεφτά με το CSS αλλά η πίστα Σερρών είναι μαγεία.

Τελικά το παρήγγειλα και εγώ αφού πρώτα το οδήγησα μου το έδωσε ενα παλλικάρι χωρίς να τον γνωρίζω απλά του είχα αφήσει ένα σημείωμα στην μηχανή.Μου άρεσε αρκετά και έτσι πούλησα το cb500 και τώρα το περιμένω μέχρι την Παρασκευη πιστεύω να το έχω σε χρώμα γκρι με abs.

GIANNIS2004 με το καλό! Πολύ χαίρομαι που γινόμαστε πολλοί!!!

Γιατί ρε παιδιά δεν υπάρχει κατηγορία SUZUKI GSF BANDIT??? Δηλαδή μόνο τα honda αξίζουν να έχουν σε κάθε μοντέλο που βγάζουν?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WILDCAT_mmm
    Γιατί ρε παιδιά δεν υπάρχει κατηγορία SUZUKI GSF BANDIT??? Δηλαδή μόνο τα honda αξίζουν να έχουν σε κάθε μοντέλο που βγάζουν?
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WILDCAT_mmm
    Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ καταναλωτικου προιοντος για τους πολλους και προιοντος για αυτους που ξερουν
    Χι,χι,χι (διαβολικο γελιο)

Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ καταναλωτικου προιοντος για τους πολλους και προιοντος για αυτους που ξερουν
    Χι,χι,χι (διαβολικο γελιο)
    Παιδιά μη ξεγελιέστε, η Honda δεν είναι τυχαία εταιρία και δεν έγινε για πλάκα αυτή που είναι. Το χιλιοειπωμένο γεγονός ότι το bandit δεν πούλησε στην Ελλάδα που ο κάθε @@ας θεωρεί εαυτόν Ρόσι το λιγότερο και άρα "πρέπει" να κυκλοφορεί με 1000άρι RR, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική του αξία. Αν και πλέον, έχει αρχίσει και ανεβαίνει στις πωλήσεις. Το ότι δεν έχουμε δικό μας thread... ΛΟΛ είναι ρατσιστικό, αλλά δεν έχει πουλήσει και ΤΟΣΟ πολύ...

Παλαιό μέλος
    Χμ Πρεπει να εξαθρωσουμε την Κουξ κου κλαν του φορουμ πριν μας καψουν ζωντανους επειδη σηκωσαμε κεφαλι!
    Ζητω οι μαυροι του φορουμ. Ζητωωω

Νέο μέλος

Question

Καλησπέρα.
    Ξέρει κανένας εάν και πόσο κλέβει το κοντέρ του bandit 07;

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Αν δεν κάνω λάθος 10-12χλμ. όπως σχεδόν όλα..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από saab
    Καλησπέρα.
    Ξέρει κανένας εάν και πόσο κλέβει το κοντέρ του bandit 07;
    Μετρημενο με GPS εως τα 50 δεν κλεβει καθολου, στα 100 περιπου 7 και στα 160-170 περιπου 12 - 13 . Ποιο ψηλα δεν δοκιμασα αλλα μαλλον στην τελικη των 240 περιπου κοντερ θα εχει 220 πραγματικα. Αυτο περιπου αναφερουν και τεστ περιοδικων για την τελικη του.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •