Σελίδα 55 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1001

Θέμα: Eνας χωρος συζήτησης για το Hard Enduro !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    είναι νωπός ο χαμός του παληκαριού μας έβαλες και το running up that hill.. θα μας πάρουν τα ζουμιά στη δουλειά ρε zub..

Anyway.. πρεπει να βγούμε βολτούλα το σκ να χαλαρώσω.. μιλάμε έχω μαυρίσει άσχημα..

δεν είναι τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου video σήμερα.

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    ontos ρε zub και ειναι μαυρισμενος ψυχικα απο εχθες που το εμαθα τι το εβαλες το βιντεακι
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    δεν είναι τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου video σήμερα.
    Το ποιο ωραιο βιντεο που εχει μπει εδω περα Αποστολη........

Δεν ξέρω αν μπορώ,δεν ξέρω αν θέλω και τι θέλω.

Τρελό και αλλοπαρμένο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    Δεν ξέρω αν μπορώ,δεν ξέρω αν θέλω και τι θέλω.

Φίλε αν όλα αυτά που δεν μπορείς να κάνεις αναφέρονται στο θλιβερό περιστατικό, έχω να σου πω κάποια πράγματα από την εμπειρία μου.
    Πριν από 2 χρόνια έχασα ένα πολύ καλό μου φίλο από μηχανή. Λάθος καθαρά απροσεξίας.
    Από τότε είπα ότι δεν θα ξανακαβαλήσω μηχανή και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτά.
    όμως από την στιγμή που καβαλάς ξέρεις ότι πέρνεις ρίσκο.
    Η λύση δεν είναι να αφήσεις αυτό που σου αρέσει στην άκρη. Τότε θα αφήσεις και ένα κομμάτι από την ψυχή σου και πίστεψε με είναι χειρότερα.
    Πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να συνηδητοποιήσω την απώλεια και ίσως ακόμα να μην την έχω ξεπεράσει.
    Στην αρχή και εγώ σκεφτόμουν όπως εσύ. Δεν μπορώ να ξανακαβαλήσω, δεν θέλω, όλα μου θύμιζαν αυτόν.
    ένα κομμάτι όμως έλειπε από μέσα μου. Στο κάτω κάτω μόνοι μας ρυθμίζουμε την τύχη μας.
    Αποτέλεσμα: μετά από τρεις μήνες ξανακαβάλησα την μηχανή μου, βγήκα στο βουνό και το καταχάρηκα. Με άλλη λογική όμως. Είναι το χόμπι μου, το κάνω γιατί μου αρέσει, πάντα προσεκτικά. Δεν κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα κάνω, δεν πάω τάπα, προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι.
    Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω και δεν έχω σκοπό να τους αφήσω έτσι απλά.
    Απλά προσέχω για να έχω....
    Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.
    Εδώ... εκεί... παραπέρα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από whowho
    Φίλε αν όλα αυτά που δεν μπορείς να κάνεις αναφέρονται στο θλιβερό περιστατικό, έχω να σου πω κάποια πράγματα από την εμπειρία μου.
    Πριν από 2 χρόνια έχασα ένα πολύ καλό μου φίλο από μηχανή. Λάθος καθαρά απροσεξίας.
    Από τότε είπα ότι δεν θα ξανακαβαλήσω μηχανή και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτά.
    όμως από την στιγμή που καβαλάς ξέρεις ότι πέρνεις ρίσκο.
    Η λύση δεν είναι να αφήσεις αυτό που σου αρέσει στην άκρη. Τότε θα αφήσεις και ένα κομμάτι από την ψυχή σου και πίστεψε με είναι χειρότερα.
    Πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να συνηδητοποιήσω την απώλεια και ίσως ακόμα να μην την έχω ξεπεράσει.
    Στην αρχή και εγώ σκεφτόμουν όπως εσύ. Δεν μπορώ να ξανακαβαλήσω, δεν θέλω, όλα μου θύμιζαν αυτόν.
    ένα κομμάτι όμως έλειπε από μέσα μου. Στο κάτω κάτω μόνοι μας ρυθμίζουμε την τύχη μας.
    Αποτέλεσμα: μετά από τρεις μήνες ξανακαβάλησα την μηχανή μου, βγήκα στο βουνό και το καταχάρηκα. Με άλλη λογική όμως. Είναι το χόμπι μου, το κάνω γιατί μου αρέσει, πάντα προσεκτικά. Δεν κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα κάνω, δεν πάω τάπα, προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι.
    Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω και δεν έχω σκοπό να τους αφήσω έτσι απλά.
    Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.
    Βοήθησες πραγματικά.
    Το αγαπάω πολύ.( Τότε θα αφήσεις και ένα κομμάτι από την ψυχή σου και πίστεψε με είναι χειρότερα.)

Σ΄ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από whowho
    πάντα προσεκτικά. Δεν κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα κάνω, δεν πάω τάπα, προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι.

+1000 για τα συγκεκριμένα λόγια.

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΩΡΟ .ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ Η ΚΥΡΤΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ .ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ .ΤΟ DVD TOY SHANE WATTS TO DIRT WISE .ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ . ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΑΣ ΓΚΑΣΑΚΙ ΜΟΥ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: ΥΠΑΡΧΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΩΡΟ .ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ Η ΚΥΡΤΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ .ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ .ΤΟ DVD TOY SHANE WATTS TO DIRT WISE .ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ . ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΑΣ ΓΚΑΣΑΚΙ ΜΟΥ
    nantin πού μπορούμε να το βρούμε εκτός διαδικτύου ?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

xm xm για να πουμε λιγο dvds που εχουμε απο χωματινα πραγματα μηπως και εχεις απορειες καποιος για καποιο dvd πριν το αγορασει
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

Re: Re: ΥΠΑΡΧΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    nantin πού μπορούμε να το βρούμε εκτός διαδικτύου ?
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΗΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ DVD TOY ISDE TV ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΔΩΣΑ 36 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΟΛΑΣ .ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΤΟ ΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ISOHUNT ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ .ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    καλημερα σε ολους!
    μηπως τελικα πρεπει να δημιουργηθει ενα οργανωμενο section για θεματα σχετικα με εντουρο-mx κτλ....
    το υπαρχων εχει αρχισει να "μπουκωνει" και η ανυπαρξια υποθεματων το κανει ενα μακρυυυυυυυ, και δυσκολο να αναγνωστει, thread
    ...αυτια! καλημερες

Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
    καλημερα σε ολους!
    μηπως τελικα πρεπει να δημιουργηθει ενα οργανωμενο section για θεματα σχετικα με εντουρο-mx κτλ....
    το υπαρχων εχει αρχισει να "μπουκωνει" και η ανυπαρξια υποθεματων το κανει ενα μακρυυυυυυυ, και δυσκολο να αναγνωστει, thread
    ...αυτια! καλημερες
    +10
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
    καλημερα σε ολους!
    ...αυτια! καλημερες

Kοίτα να δείς τί συμβαίνει.
    Το μεγάλο αφεντικό εδω μέσα (να δεις πως τον λένε. Α ναι Julius ή κάπως έτσι) είναι στριτάς και γενικά όταν ακούει για 21 μπροστινό βγάζει καντήλες.
    Το παλικάρι δεν έχει οδηγήσει ποτέ του χωμάτινο μηχανάκι και γενικά στο χώμα είναι λίγο κουλάτζα.
    Δώστου Επίδαυρο και Άγιο και πάρτου την ψυχή. Στα Τρακ Ντε'ι' δε , σπάει τα χρονόμετρα.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να τον πείσουμε να μας την κάνει την χάρη για χωμάτινη ενότητα.

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Enduro ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
    από taxydromos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 12:12
  2. South Trails Enduro Club (Poll για το logo)
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 18:06
  3. ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Enduro 690
    από git στο forum KTM
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας