πωωωω ναι καρτ το ξεχασα...παιδες οντως ακυρο για το σκ και απο μενα!Θα ειναι τρελο event αυτο στο κεντρο!
πωωωω ναι καρτ το ξεχασα...παιδες οντως ακυρο για το σκ και απο μενα!Θα ειναι τρελο event αυτο στο κεντρο!
athens.indymedia.org
aaa nai re πως το ξεχασα!!!
ξερει κανεις τι ωρα θα ειναι ο αγωνας?
http://www.pickpatras.gr/publications/program_gr.pdf kai gw to xa ksexasei
ξερει κανεις ποια ακριβως θα ειναι η διαδρομη?Για να πιασουμε και καλο ποστο να βλεπουμε κανα αναποδο![]()
![]()
athens.indymedia.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ξερει κανεις ποια ακριβως θα ειναι η διαδρομη?Για να πιασουμε και καλο ποστο να βλεπουμε κανα αναποδο![]()
![]()
γεωργιου θα ναι σιγουρα...
οσοι εχετε περασει ειδικα με τη μοτο θα εχετε προσεξει την ασφαλτο που ειναι σκετος πειρασμος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να περασεις...παει η παλια ασφλατος που ηταν για παιχνιδακια...εκει μεχρι και με το μπρικι μου ενα corsa 1.2 εκανα αναποδα για πλακα...ηταν πολυ fun οι στροφες...τωρα ειδα οτι το στρωσανε με νεα ασφαλτο και εγινε μουφαααααΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
γεωργιου θα ναι σιγουρα...
οσοι εχετε περασει ειδικα με τη μοτο θα εχετε προσεξει την ασφαλτο που ειναι σκετος πειρασμος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
nai re kai με την παλια εχω περασει τωρα κανα μηνα την εχουν αλλαξει...
και με την παλια προλαβαμε να κανουμε χαβαλε...
δε πειραζει βεβαια υπαρχουν απειρα σημεια με τετοιο δρομο μεσα στην πατρα
![]()
![]()
![]()
Παραιπιπτώντως,το Σαββατοκύριακο (αν όλα πάνε καλά) θα βρισκόμαστε και η ομάδα Formula Student εκεί...Θα συμμετάσχουμε σε με το τελευταίο μονοθέσιο της ομάδας και με μια ιδέα από τα επόμενα που σύντομα έρχονται...
Ελπίζουμε να περάσεται όλοι μια βόλτα από το "περίπτερό" μας.
Δυστυχώς,λεπτομέρειες δεν γνωρίζω ακόμα,αλλά θα ενημερώσω αν μάθω κάτι ακόμα για τη συμμετοχή μας...
Ορίστε μια ιδέα της δουλειάς των παιδιών μέχρις στιγμής:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Παραιπιπτώντως,το Σαββατοκύριακο (αν όλα πάνε καλά) θα βρισκόμαστε και η ομάδα Formula Student εκεί...Θα συμμετάσχουμε σε με το τελευταίο μονοθέσιο της ομάδας και με μια ιδέα από τα επόμενα που σύντομα έρχονται...
Ελπίζουμε να περάσεται όλοι μια βόλτα από το "περίπτερό" μας.
Δυστυχώς,λεπτομέρειες δεν γνωρίζω ακόμα,αλλά θα ενημερώσω αν μάθω κάτι ακόμα για τη συμμετοχή μας...
Ορίστε μια ιδέα της δουλειάς των παιδιών μέχρις στιγμής:
:ζηλεια: :ζηλεια: :ζηλεια:
μακαρι να μασταν και μεις στην ομαδα...
θα περασουμε προφανως!
![]()
service park που θα εχει???Στην πλατεια Γεωργιου???
Θα ειμαι και εγω...Μαλλον θα πιασω θεση η στην πανω ή στην κατω μερια της πλατειας...![]()
Δεν χρειάζεται να είσαι μηχανολόγος μηχανικός για να συμμετάσχεις.Το Formula Student είναι ένα καθαρά εθελοντικό project.Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν αν πραγματικά το γουστάρουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:ζηλεια: :ζηλεια: :ζηλεια:
μακαρι να μασταν και μεις στην ομαδα...
θα περασουμε προφανως!
![]()
![]()
Πραγματικά δεν γνωρίζω ούτε εγώ ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
service park που θα εχει???Στην πλατεια Γεωργιου???
Θα ειμαι και εγω...Μαλλον θα πιασω θεση η στην πανω ή στην κατω μερια της πλατειας...![]()
Σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα στήσουμε ένα μικρό περίπτερο,πιθανότατα όντως πάνω στην πλατεία Γεωργίου...
Ελπίζω να μάθω και εγώ λεπτομέρειες σύντομα και να ενημερώσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Δεν χρειάζεται να είσαι μηχανολόγος μηχανικός για να συμμετάσχεις.Το Formula Student είναι ένα καθαρά εθελοντικό project.Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν αν πραγματικά το γουστάρουν...
![]()
αληθεια ρε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι πείς αφεντικό. Στείλε πμΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Παιδες μην ξεχνατε αυτο το Σ/Κ εχει καρτ στο κεντρο της Πατρας νομιζω πως δεν ειναι να κανονιστει για το σ/κ αυτο.
Εμιλιανο αν ανεβεις σαββατο επανω σου εχω αγκαρια να κανεις αμα εχεις χρονο θα σου στειλω πμ.![]()
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ