Σελίδα 56 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    κατανοώ το point. απλώς σε ένα τέτοιο γενικό νήμα γράφουμε και γενικότητες του τι να επιλέξει κάποιος σαν λύση. προφανώς και δε θα κάνουμε την εγκατάσταση βήμα βήμα ιντερνετικά. και επίσης προφανώς δε ζητάει και αυτός που ρωτά τα ρέστα αν δε δουλέψει όπως θα ήθελε μια λύση που προτάθηκε.
    οι οδηγίες μας προς ναυτιλλομένους είναι γενικές και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την λύση που θα έδινε ένας μάστορας από κοντά.
    Εξαρτάται τον μάστορα. Μην κρίνετε εξ ιδίων αγαπητοί.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Εξαρτάται τον μάστορα. Μην κρίνετε εξ ιδίων αγαπητοί.
    δε βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι

Να ριξω κι εγω το ερωτημα μου, μην και εχει καποιος καποια ιδεα, κατι που δεν μου περασε απο το μυαλο.

Το περιβαλλον:
    Flexpod (NetApp 3520 ONTAP 9.1, ESXi 5.5, FI 6248 UCSM 3.1, Cisco Blades B200M4).
    RHEL 6.5, Cluster.
    Τα παιδια που το υλοποιησαν (ορθως) χρησιμοποιησαν LVM, μα εκαναν ενα μεγαλο vg και κατοπιν "κοψανε" lvs (οχι best practice).
    Το προβλημα:
    Δεν μπορω να βρω τον τροπο να κανω σωστο alignment των volumes, εκτος και αν κανω 1:1 mapping αυτων απο το NetApp-->LVM.

Καμια ιδεα να αποφυγω το data migration σε νεα volumes τα οποια θα ειναι provisioned σωστα;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Να ριξω κι εγω το ερωτημα μου, μην και εχει καποιος καποια ιδεα, κατι που δεν μου περασε απο το μυαλο.

Το περιβαλλον:
    Flexpod (NetApp 3520 ONTAP 9.1, ESXi 5.5, FI 6248 UCSM 3.1, Cisco Blades B200M4).
    RHEL 6.5, Cluster.
    Τα παιδια που το υλοποιησαν (ορθως) χρησιμοποιησαν LVM, μα εκαναν ενα μεγαλο vg και κατοπιν "κοψανε" lvs (οχι best practice).
    Το προβλημα:
    Δεν μπορω να βρω τον τροπο να κανω σωστο alignment των volumes, εκτος και αν κανω 1:1 mapping αυτων απο το NetApp-->LVM.

Καμια ιδεα να αποφυγω το data migration σε νεα volumes τα οποια θα ειναι provisioned σωστα;
    το πρόβλημα σου για 1:1 είναι το overhead των LVs που δε μπορεί να "μεταφερθεί" λόγω διαφορετικών alignment policies?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ερώτηση προς τους κομπιουτεράδες μας:

Για NOVA GO, κάνα office, καμιά σειρά / ταινία, τι λέτε για το παρακάτω ;

https://www.digitec.ch/en/s1/product...4092?pcscpId=1

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση προς τους κομπιουτεράδες μας:

Για NOVA GO, κάνα office, καμιά σειρά / ταινία, τι λέτε για το παρακάτω ;

https://www.digitec.ch/en/s1/product...4092?pcscpId=1

θα κάνει τα πάντα μέχρι 2K ανάλυση και μέχρι 4Κ με κάποιους περιορισμούς σε bitrate χωρίς να ιδρώσει.

λίγο προσοχή με το τσέχικο keyboard (δε θυμάμαι αν έχει en-us διάταξη ώστε να δουλέψουν σωστά τα ελληνικά σε αντιστοίχιση 100%)

κάπως παλιό μοντέλο πάντως και θα μπορούσες να κοιτάξεις και 6ης γενιάς με καμια usb3 θύρα έξτρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    το πρόβλημα σου για 1:1 είναι το overhead των LVs που δε μπορεί να "μεταφερθεί" λόγω διαφορετικών alignment policies?
    Η ορθη εκφραση θα ηταν
    Δεν μπορω να βρω τον τροπο να κανω σωστο alignment των volumes, εκτος απο το να κανω 1:1 mapping αυτων απο το NetApp-->LVM
    Γιατι εχοντας 2 logical volume mgmt processes (ONTAP & RHEL LVM), δεν βγαζει ακρη το καημενο.

Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι θα πρεπει να ¨δωσω¨ 5.7ΤΒ χωρου για να κανω CPU enabled copy.
    Τα οποια δεν τα εχω, μπορω να τα δημιουργησω, αλλα θα πρεπει απο Flashpool να παω σε SATA aggregate και μετα παλι πισω.
    Αρα πολλες χαμενες ωρες.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Aristidi Μονο 17αρια κοιτας? Ο συγκεκριμενος ειναι 5ης γενιας επεξεργαστης, και χαμηλα στη λιστα, επισης δεν εχει καρτα γραφικων. Η τιμη βεβαια ειναι πολυ καλη.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γιατί να πάρεις laptop 17''; Δεν είναι "laptop" πλέον.
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Γιώργο (SP) ελβετικό είναι το πληκτρολόγιο (είναι ανάποδα νομίζω το Ε με το Ζ)

Ζαννή & Γιώργο (κροκόδειλε) 17άρι γιατί αφενός το nova go δεν τρέχει σε desktop, αφετέρου δεν θα το χρησιμοποιώ για δουλειά, άρα να το κουβαλάω κάθε μέρα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν έχω ιδέα τι είναι το nova go, αλλά πώς γίνεται να τρέχει σε laptop και όχι σε desktop;!

Τέλος, δεν κατάλαβα αν χρειάζεται να το μεταφέρεις συχνά ή όχι. Αν δεν, προτίμησε desktop. Αν ναι, πάω πάσο, δεν έχεις επιλογή. Παρ'όλα αυτά εγώ θα προτιμούσα ένα με μικρότερη διαγώνιο, καθώς θεωρώ ότι, μετά τις 15'' και κάτι ψιλά, απλά χάνουν όλα τα πλεονεκτήματα (δηλαδή το ένα ) που προσφέρει ένας φορητός υπολογιστής.
    Life begins at 45°.

Εχεις δικιο για το Nova Go, ειχα προσπαθησει και εγω ενα ολοκληρο απογευμα να το κανει να παιξει και αλλα δε τα καταφερα οτι και αν δοκιμασα.
    Αν το πληκτρολογιο σε ενοχλησει το αλλαζεις πολυ ευκολα, το εκανα προσφατα σε κατι dell laptops που πηραμε στο γραφειο με αγγλικο keyboard.
    Anyway, για 17αρι laptop δε νομιζω οτι θα βρεις κατι φθηνοτερο και αυτα που θελεις θα τα κανει και με το παραπανω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα τι είναι το nova go, αλλά πώς γίνεται να τρέχει σε laptop και όχι σε desktop;!

Τέλος, δεν κατάλαβα αν χρειάζεται να το μεταφέρεις συχνά ή όχι. Αν δεν, προτίμησε desktop. Αν ναι, πάω πάσο, δεν έχεις επιλογή. Παρ'όλα αυτά εγώ θα προτιμούσα ένα με μικρότερη διαγώνιο, καθώς θεωρώ ότι, μετά τις 15'' και κάτι ψιλά, απλά χάνουν όλα τα πλεονεκτήματα (δηλαδή το ένα ) που προσφέρει ένας φορητός υπολογιστής.
    Φαντασου οτι το Nova Go δε δουλευει ουτε οταν ενωνεις το laptop με TV μεσω hdmi, VGA, etc.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Φαντασου οτι το Nova Go δε δουλευει ουτε οταν ενωνεις το laptop με TV μεσω hdmi, VGA, etc.
    Ε βέβαια !
    Μην χάσουν τη χρέωση του μουλτιβιου. .......
    Τους απατεώνες
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ε βέβαια !
    Μην χάσουν τη χρέωση του μουλτιβιου. .......
    Τους απατεώνες
    Σιγουρα θα εχει βγει καποιο exploit τωρα πια. Πανε χρονια απο τοτε που ειχα δοκιμασει. Με το που καταλαβαινε οτι αλλαζες οθονη κλειδωνε και δεν επαιζε.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο