Σελίδα 56 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Για τσιγάρο μιλάμε ακριβώς. Δε θέλω να σ ενοχλώ αλλά καπνίζω. Συγνώμη που καπνίζω αλλά είμαι εθισμένος σ αυτό. Γιατί αφού εγώ δε θέλω να σ ενοχλώ εσύ θες να μη καπνίζω?Γιατί δε ζητάς να είμαστε χώρια?Γιατί περιμένεις να καταλάβω οτι ενοχλείσαι απ τον καπνό μου και εσύ να μη καταλαβαίνεις οτι ενοχλούμε να μου απαγορεύεις το τσιγάρο με το έτσι θέλω εφ όσον είμαι εθισμένος σ αυτό?
    Μα αυτό εγινε. Θα είμαστε χώρια. Αλλα αντι να είμαστε χώρια όλο το βραδυ (και να μου λείπεις ), θα είμαστε για λιγο οταν θα βγαινεις έξω να καπνισεις

(κι έτσι και ξαναμιλήσεις στον Bryan εξω στο δρομο θα στο βγάλω το μαλί )

Μια και μιλησες για εθισμο, τα ναρκωτικά να συνεχίσουμε να τα απαγορεύουμε, η κι εκει θες κατανόηση στο ονομα των δημοκρατικών ελευθεριώνΕ ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    κάτι που διαλύει τη ζωή έως και την ελευθερία κάποιων. Και άυριο τη δική σας..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ντροπη που λεει και ο καπτεν

μακαρι να κανατε τιποτα σοβαρο και για την ανεργια, τους φορους, την υγεια

και αλλα πολλα

αυτα αραγε, εισαι σιγουρος οτι ειναι εξω απο τα ορια του μαγαζιου σου και του σπιτιου?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εν τω μεταξυ το όλο θεμα ειναι κλασσικο ενδημικο αυτης της χώρας και της ελληνικής κουτοπονηριάς.

Πάντα όταν κατι ειναι να αλλάξει, ζητάμε περίοδο προσαρμογής, παρατάσεις, παρατάσεις στις παρατάσεις και τελικα δεν κάνουμε τίποτα ουτε στην προσαρμογή ουτε στις παρατάσεις. Πάντα να έρθει η μερα "και βλέπουμε, κατι θα γινει". Λογική φτωχομπινέ και καταφερτζή.

Τέθηκε 1/9 σε ισχυ ο νομος. Ολοι περιμένουν τη 1/10 με τη λογική της αρπαχτής "μη χάσουμε κόσμο", στο μεσοδιάστημα όλοι κανουν οτι δε συμβαινει τίποτα.

Παραδείγματα πλείστα.

Οδηγίες της ΕΕ για τις χωματερές, όλοι αδιαφορουν μεχρι τη μερα του προστίμου

Οδηγία της ΕΕ για τα πορθμεία ανοιχτού τύπου σε σχεση με το τοναζ και την διανυόμενη αποσταση. Αδιαφορία εδω. Αποτέλεσμα: Χωρις πλοιο η Γαυδος φέτος

Οδηγία της ΕΕ για τον Ελληνικό Νηογνώμονα. 12 χρονια παίρνουμε παρατάσεις για να "εναρμονιστούμε με τις οδηγίες", κωλοβαραμε και τελικα μας τον έκλεισαν πριν λιγες μέρες. Πιεση, κλάψα και νεα παράταση, γελάνε μαζί μας

Τελικά όντως δεν ειναι το τσιγάρο. Ειναι πρόβλημα νοοτροπίας ενος ολόκληρου λαού που κουβαλάει στη συλλογική του μνήμη τη λογική του καταφερτζή και του γυρολόγου
    +100000000000000000000000000000000000000000

φωνή βοώντος εν ερήμω.

Α.. και για την ιστορία το μέτρο είναι Πανευρωπαϊκό , οπότε οτι και να λένε εδώ .. θα εφαρμοστεί πλήρως γιατί πέρα απο τις εισπράξεις θα έχει μετά και πρόστιμα το Ελληνικό κράτος.Οπότε.....

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=4372804

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Γιατί να μη βγαίνεις εσύ λίγο έξω να καπνίσω εγώ? (μέχρι το Μάιο εσύ θα βγαίνεις έξω τα βράδια). Τώρα μιλάμε για τα μεσημέρια..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μα αυτό εγινε. Θα είμαστε χώρια. Αλλα αντι να είμαστε χώρια όλο το βραδυ (και να μου λείπεις ), θα είμαστε για λιγο οταν θα βγαινεις έξω να καπνισεις

(κι έτσι και ξαναμιλήσεις στον Bryan εξω στο δρομο θα στο βγάλω το μαλί )

α το πουλακι μουυυυυυυυ

γυρναει και με σενα στις καφετεριες τα απογευματα???/

και μενα μου λεει οτι εχει δουλεια στο μαγαζι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Αντι να δεχτουμε μεν το μετρο, αλλα να μην υποκυψουμε στο τετραψηφιο της ρουφιανιας, διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα μας βλεποντας τον ''εχθρο'' μας στον καπνιστη που θα τολμησει να αναψει τσιγαρο σε κλειστο χωρο...και τοτε ξυπναει ο ''χωροφυλακας'' μεσα μας και φροντιζουμε την αμεση τιμωρια.

Ειναι σαν την δικαιολογια του ρουφιανου : ''εγω δεν ειμαι ρουφιανος, αλλα δυο πραγματα που ξερω θα τα πω, για το καλο ολων''
    +1
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

και αλλα πολλα

αυτα αραγε, εισαι σιγουρος οτι ειναι εξω απο τα ορια του μαγαζιου σου και του σπιτιου?

και αλλα πολλα

Μακάρι να κάναμε ποιοι?εσύ είσαι απ έξω?Αυτά που αναφέρεις είναι η ψήφος μου και η ενεργός μου δράση σαν πολίτης..αλλά που κολάνε με το να μου απαγορεύεις εσύ να καπνίζω και να μη ζητάς και εσύ ένα δευτερο χώρο έστω για εμένα?Κάπου που να νιώθω και εγώ ελέυθερος να κάνω αυτό που μου πουλάνε και με φορολογούν χωρίς να σ ενοχλώ?

Γιατί κάνετε όλοι καραμέλα ρε σεις και γαργάρα το να χαρακτηριστούν τα μαγαζιά καπνιζόντων και μη?

[...]Γιατί κάνετε όλοι καραμέλα ρε σεις και γαργάρα το να χαρακτηριστούν τα μαγαζιά καπνιζόντων και μη?
    Γιατι το 'χουμε ξανασυζητήσει και βαριόμαστε.

Ο διαχωρισμός των μαγαζιών καταπιπτει συνταγματικά και ειναι ο λόγος που δεν εφαρμόζεται και που απέτυχε η πρώτη εφαρμογή του νόμου σΑβραμόπουλου...

Κυρίως γιατι ΔΕΝ υπάρχουν αμιγείς παρέες καπνιστών και μη. Γιατι ΔΕΝ γινεται και ΔΕΝ πρέπει να βγαινεις χωριστα

Πόσες φορές να το γράψουμε δηλαδή οτι ο διαχωρισμός μαγαζιών οδηγησε εδω που φτάσαμε;

Η δηομκρατία κύριοι (επειδή πολλή κουβέντα γίνεται γι' αυτήν) οφείλει να σέβεται τη μειοψηφία, αυτό ειναι δημοκρατία. Ειδικά εαν η μειοψηφία υφίσταται το πρόβλημα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γιατί κάνετε όλοι καραμέλα ρε σεις και γαργάρα το να χαρακτηριστούν τα μαγαζιά καπνιζόντων και μη?
    ρε παιδια πια καραμελα?

αυτο που λετε δεν παιζει να γινει

ΟΛΟΙ θα κανουν αιτηση για μαγαζι καπνιστων

ποιοι θα παρουν?
    σε ποσους θα δωσουν?

μηπως θα δωσουν βυσματικα τις αδειες?

και τα μπαρ που τοσο νοιαζεστε, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
    γιατι η πλειοψηφια θα πηγαινουν στων καπνιζοντων

δεν ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβετε

για τα αλλα που λες,

για την ψηφο

της ψηφισες ρε φιλαρακι την προηγουμενη φορα?

ασε μη μου πεις, ειναι προσωπικη ετσι και αλλιως

αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μας ελεγες

οχι πασοκ οχι νδ
    ποτε δεν εχω βρει ψηφοφορο τους

παρολο που ειναι το 68+ τοις εκατο

που στο διαολο ειναι?ζουν ολοι σε αλλη χωρα?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Τώρα που δε θα καπνίζει κανείς?Δε θα κλείσουν?

Η να το πω αλλιώς. Δε θα κλείσει καμία καφετέρια και κανένα μπαρ?

Δε θα έπρεπε και εσείς οι αντικαπνιστές να υπερασπίζεστε το δικαίομά μας των καπνιστών δλδ να καπνίζουμε σε κάποιον ειδικά διαμορφωμένο χώρο?Αντ αυτού να χαίρεστε που το εισόδημά σας καταλήγει σε μια ρουφιανογραμμή και κάποιες χιλιάδες αστυνόμων που όλοι μας πληρώνουμε για να μας κυνηγάνε να μη καπνίζουμε?

Αυτό δεν είναι ντροπή?Δεν είναι αίσχος?

Δε θα έπρεπε και εσείς οι αντικαπνιστές να υπερασπίζεστε το δικαίομά μας των καπνιστών δλδ να καπνίζουμε σε κάποιον ειδικά διαμορφωμένο χώρο?Αντ αυτού να χαίρεστε που το εισόδημά σας καταλήγει σε μια ρουφιανογραμμή και κάποιες χιλιάδες αστυνόμων που όλοι μας πληρώνουμε για να μας κυνηγάνε να μη καπνίζουμε?

οχι ρε φιλε δεν θα κλεισει

γιατι ολες οι επιλογες θα ειναι ιδιες(θεωρητικα)

δεν ειναι λογος για να κλεισει ενα μαγαζι το τσιγαρο

ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ να πεις δεν παω σε μαγαζι επειδη δεν καπνιζω

μπορει να μην θελεις να κατσεις το ιδιο πολυ
    αλλα οχι να μην πας

μπορει να μειωθουν τα κερδη του
    αλλα οχι να κλεισει

αλλοι ειναι λογοι που θα κλεισουν τα μπαρ

αλλα εσεις θα τσακωνεστε για το τσιγαρο στο χερι

στο κατω κατω
    εχουμε γεμισει μπαρ σε αυτην την χωρα

οποιος δεν ηξερε τι να κανει ανοιξε ενα μπαρ ή τοσταδικο

και σε καθε γειτονια εχουμε 2-3

οσα δεν τα σηκωνει η αγορα, και οι νεες συνθηκες της
    αναγκαστικα θα κλεισουν
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κανένα δε θα κλείσει (αν και για πλείστες καφετέριες του κώλου δε θα με χάλαγε).

Θα καπνιζεις σε ειδικό χώρο, απλα δεν ειναι διαμορφωμένος. Εξω δηλαδή.

Ρε μαγκες, δινετε ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαστάσεις σε κατι γελοίο. Εχουμε πολλά προβλήματα για να ασχοληθουμε με αυτό.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αλλοι ειναι λογοι που θα κλεισουν τα μπαρ

ν
    τι να κλεισουν ρε συ....εδω διαμαρτυρονται για τα μαγαζια που εχουν 5 και 6 ευρω τον καφε....και 10 και 12 ευρω το ποτο...και παλι το πλημμυριζουν....

πλακα μου κανεις??

na kserete oti se evropaika krati pou efarmostike to metro magazia eklisan
    osi exete pai italia 8a exete di espresadika sto or8io

ke magazia me karekles ke trapezia mono gia fagosima

ke bar na klinoun apo tis 9 to vradi giati den patai psixi
    ka8onte oloi ke ksesalonoun spitia tous opou ola epitreponte

ke esis tragoudate

to apotelesma tou metrou ine
    mizeria ke marasmos

ala as to kseperasoume afto

i mi kapnizontes den prokite na ofeli8oun
    8a pe8enoun apo karkino
    atiximata doksa ton 8eo iparxoun poles eties

afti pou kapnizoun pe8enoun me tin idia sixnotita peripou

den alazi tipota

ala magazia 8a klisoun sigoura ke para pola na iste sigouri
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    Μη το πιάσουμε το θέμα..έχω απαντήσει. Δε θα πάω σε καφετέρια πχ..γιατί καφές χωρίς τσιγάρο δεν υπάρχει για καπνιστή...άρα ή θα ψάξω καφετέρια που να έχει έξω διαμορφωμένο χώρο με σόμπες το χειμώνα και παραλία το καλοκαίρι ή δε θα πάω. Οι υπόλοιποι?Θα κλείσουν ή θα μειωθούν τα έσοδά τους πρώτα και θα κλείσουν μετά. Απλά θα μειωθούν οι επιλογές για εσάς τους μη καπνιστές και θα το δείτε...

Το δικαίομά μου να καπνίζω το συνηδειτοποιεί κανείς?Το υπερασπίζεται κανείς?Μπα ε?Εγώ το δικαιομά σας να μη καπνίζετε πάντως θα το υπερασπίζομαι πάντα. Μαγκιά σας.

Τι προβλήματα έχουμε, τα είπες μόνος σου πριν χωματερές κτλ..και?Τι θα κάνουμε γι αυτά?Ότι κάνουμε τόσα χρόνια τώρα και το ανέφερε ο ακατανόμαστος. Θα ψηφίσουμε ΝΔ ή ΠαΣοΚ και θα μας τα λύσει. Όχι μικρά κόμματα, όχι πολυφωνία στη βουλή. Α η ακόμα καλύτερα (που είναι και τση μόδας) δε θα πάμε να ψηφίσουμε!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF