Σελίδα 56 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Σημερα 13:30 Στην Λ.Πλαπουτα στο Ν.Ηρακλειο απεναντι απο το ATS μοτο, παω να φυγω και βλεπω εναν αντρα με κρανος ξαπλωμενο κατω και μια λιμνη αιματος να εχει βγει απο το κεφαλι του. Κοσμος γυρω γυρω. Δεν επικοινωνουσε με το περιβαλλον και περιστασιακα ειχε σπασμους.
    Απ'οτι ακουσα πρεπει να επεσε μονος του και να χτυπησε στην κολονα της δεη.
    Βρεθηκε στη σημειο ενας γιατρος και του μιλουσε και του επαιρνε τον σφυγμο συνεχεια.
    Σε καποια φαση κουνησε το κεφαλι του σαν να εννοουσε οτι πεθανε
    Μετα τον πηρε το ασθενοφορο.

Ξερει κανεις τιποτα;
    Οπως και να εχει παντως κουραγιο και σ'αυτον και στην οικογενεια του..

Οδηγουσε ενα μπλε Honda astrea, φορουσε κρανος LS2, και λιγο που μπορεσα να διακρινω ειχε γκρι μαλλια.

Τα κλειδια της μηχανης ξεχασανε να τα παρουμε μαζι τους στο ασθενοφορο, και τα εβγαλα ο ιδιος και τα αφησα στην καφετερια ακριβως εξω απο το ατυχημα.

Περαστικα..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Σε είδα.
    Και με έκανες να ορκιστώ ότι από σήμερα δεν ξαναδίνω προτεραιότητα σε γυναίκα οδηγό.
    Όλες με την ίδια συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι. Κ@ργιες. :a015:

σας ειδα ολους και τα ειδα ολα 15 μερες διακοπες στην Κρητη.ευχαριστω το θεο που γυρισαμε σωοι και οι δυο πισω.περασα ολους τουσ νομους{για πολοστη φορα}αλλα πιστευω το βραβειο εγκληματικης οδηγησης για αλλο ενα χρονο παει στο νομο χανιων...ευγε γαμω τη καταδικη μου μεσα δεν εχω τι να προτοπεριγραψω καθοτι και εγω και το σκουτερ και η συνεπιβατις ειδαμε πολλα,αποφυγαμε πολλα,και παμε για αλλα
    το δε φλας πρεπει να θεωρειται κατακριτεο.αλλη εξηγηση δεν βρισκω

Επισης σε ειδα πουτανας γιε σημερα πριν μερικες ωρες να μου χτυπας το αμαξι στο παρκιν του αεροδρομιου παρκαροντας και μετα να την κανεις και ουτε γατα ουτε ζημια.εχε χαρη που οι καμερες δεν αποθηκευουν οτι καταγραφουν στο χωρο του παρκιν{αλλο κουλο αυτο}αλλα και να σε ειχαν πιασει λεει οι καμερες επρεπε να κανω μυνηση και να τραβιεμαι αιωνες.τον αριθμο σου ηθελα μονο και θα εβλεπες μετα θεια δικη α ρε ξυλο που θελετε μερικοι

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Σε είδα.
    Και με έκανες να ορκιστώ ότι από σήμερα δεν ξαναδίνω προτεραιότητα σε γυναίκα οδηγό.
    Όλες με την ίδια συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι. Κ@ργιες. :a015:
    Σε είδα ηλίθια να βγαίνεις από τα παρκαρισμένα ...... πρόλαβα με τα χίλια ζόρια να σταματήσω ......
    Λέω να μην δώσω συνέχεια ..... και σου κάνω ΕΥΓΕΝΙΚΑ & ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ νόημα να περάσεις ..... αντί να πεις ένα συγγνώμη και ευχαριστώ ..... ακούω ...... "Αντε γαμίσου ρε μαλάκα !!! ......
    Σε προλαβαίνω στο φανάρι και ευγενικά (ακόμα και τώρα) σε ρωτάω ...... "Καλά, πας να με σκοτώσεις και δεν ζητάς ούτε συγγνώμη ...... σου παραχωρώ προτεραιότητα και με βρίζεις !!!" "Ναι γιατί δεν έπρεπε να περάσεις αφού με είδες να βγαίνω !!!"
    Αν την πλάκωνα στα χαστούκια θα έφταιγα ;;;

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Σε ειδα εσενα με το Ζ 750 στο πλοιο απο Σκυρο για Κυμη με το λαστιχο για πεταμα τα λινα εξω αλλα οταν το χρειαστηκες καημενε γιατι σου βγηκε ο τσελιγκας με το Lanta χεστηκες επανω σου στην Αμαρινθο ελπιζω να το διαβαζης και αντι για καφε και τσιγαρο να βαλης ενα λαστιχακι
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα πεθερουλη μου να οδηγάς μετά από είκοσι χρόνια αμήχανος το σκούτερ μου και να έχουν φθάσει τα μουστάκια σου στα αυτιά!

Σε έβλεπα τόσο καιρό που μας κοιταγες με την γυναίκα μου-κόρη σου και μας έδινες την ευχή σου,να φαντάζεσαι ότι οδηγάς ξανα μέσα από εμάς ώσπου στο έδωσα για βολτά, διστασες αλλά ξέρω ότι θελες καιρό τώρα, ήταν το δώρο των γενεθλίων σου και από εδώ και μπρος θα το παίρνεις με την γυναικούλα σου οπότε θες!

Ο πεθερός μου, τρελός μοτοσυκλετιστης την δεκαετία του 70 με πρωτιές σε αυτοσχέδιες κοντριτσες-αγώνες στο Τατόι, πούλησε τον "σατανακο" ( Nsu με μοτέρ zundapp 75cc ) του για να αγοράσει βέρες και έκτοτε δεν ξανά κατάφερε να πάρει μηχανή.Σύντομα θα οδηγήσεις και το Gixxer, να είσαι πάντα καλά χαρούμενος όπως χθες!!
    Keep spamming!!!:a13:

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Σε είδα πεθερουλη μου να οδηγάς μετά από είκοσι χρόνια αμήχανος το σκούτερ μου και να έχουν φθάσει τα μουστάκια σου στα αυτιά!

Σε έβλεπα τόσο καιρό που μας κοιταγες με την γυναίκα μου-κόρη σου και μας έδινες την ευχή σου,να φαντάζεσαι ότι οδηγάς ξανα μέσα από εμάς ώσπου στο έδωσα για βολτά, διστασες αλλά ξέρω ότι θελες καιρό τώρα, ήταν το δώρο των γενεθλίων σου και από εδώ και μπρος θα το παίρνεις με την γυναικούλα σου οπότε θες!

Ο πεθερός μου, τρελός μοτοσυκλετιστης την δεκαετία του 70 με πρωτιές σε αυτοσχέδιες κοντριτσες-αγώνες στο Τατόι, πούλησε τον "σατανακο" ( Nsu με μοτέρ zundapp 75cc ) του για να αγοράσει βέρες και έκτοτε δεν ξανά κατάφερε να πάρει μηχανή.Σύντομα θα οδηγήσεις και το Gixxer, να είσαι πάντα καλά χαρούμενος όπως χθες!!

Τα Gixxer συνήθως τα δίνουνε στις πεθερές.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

σας ειδα λαρισαιοι απο το v strom club στην πανεμορφη ρεντινα σημερα και τα ειπαμε λιγο φευγοντας.καλα χιλιομετρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    λόγω περιοχής,(παλαιά εθνική ιωαννίνων-ηγουμενίτσας) τα μάτια μου έχουν δει πολλές μηχανές να την κοπάνανε απο το καράβι για τα στροφιλίκια της πλακωτής και μετά γιάννενα και να αποφεύγουν την μονότονη εγνατία

σήμερα όμως σας χάρηκα!
    εσύ ασπρομάλλης και ξερακιανός και το γυναικάκι σου πολλών δεκαετιών να έχετε πιάσει τον ίσκιο κάτω απο τα πλατάνια στην άκρη του δρόμου και να τρώτε μεσημεριανό.
    πλάι στην μπουμπού επίσης πολλών δεκαετιών με το καλάθι της και τις ελβετικές πινακίδες.
    αν και ήμουν με φορτηγό,σας χαιρέτισα,με χαιρετήσατε και έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

μακάρι και εμείς όταν γεράσουμε να γουστάρουμε και να μπορούμε έτσι
    καλούς δρόμους ρε!

Σε είδα στη διαδρομή Μαντούδι - Χαλκίδα στα στροφιλίκια με το supermotard, με tshirt και βερμουδίτσα, να με περνάς τάπα σε δεξιά ανηφορική στροφή. Πρέπει να το ευχαριστήθηκες που με πέρασες σχεδόν από πάνω αλλά δεν υπολόγισες καλά το apex και την ταχύτητα που είχες με αποτέλεσμα στην έξοδο να σε πετάξει εντελώς στο αντίθετο ρεύμα. Είσαι τυχερός που δεν ερχόταν κάποιος από την άλλη γιατί ορατότητα ΔΕΝ είχες!...Αν το διαβάζεις αυτό, είσαι απαράδεκτος!
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Τα Gixxer συνήθως τα δίνουνε στις πεθερές.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε ειδα μπατσινα-νερομπατσινα με το f-650 γυρω στις μιαμιση στη βουλιαγμενης κι ερωτευτηκα!Ανεβαιναμε παρεα.Μελαχρινη με ανοιγομενο κρανος.Αν δεν ημουν με κοπελα δε θα μπορουσα να ΜΗΝ σου μιλησω..

Σε ειδα και σενα με το κοκκινο αγροτικο(τογιοτα) χθες το βραδυ να κανεις μπαντιλικια εξω απο το ταλως στη παραλιακη ηρακλειου. Μονο που δεν ειχες δει τους διας απο πισω σου που αμεσως μετα σε σταματησαν:rotflmao:

Σε είδα πράσινο λεωφορείο στη Λαυρίου να στρίβεις καθετα μπροστά μου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πριν λιγο Λ.Αλεξανδρας ,χαμος,μηχανακια ,αμαξια πανω στο διαζωμα ,ασθενοφορα, ελπιζω να εισαστε ολοι καλα!

Σε ειδα εχθες στην παραλιακη να εισαι στην ασφαλτο και το παπι διπλα σου με σπασμενο μπροστινο. Ελπιζω να εισαι καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σε είδα ηλίθια να βγαίνεις από τα παρκαρισμένα ...... πρόλαβα με τα χίλια ζόρια να σταματήσω ......
    Λέω να μην δώσω συνέχεια ..... και σου κάνω ΕΥΓΕΝΙΚΑ & ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ νόημα να περάσεις ..... αντί να πεις ένα συγγνώμη και ευχαριστώ ..... ακούω ...... "Αντε γαμίσου ρε μαλάκα !!! ......
    Σε προλαβαίνω στο φανάρι και ευγενικά (ακόμα και τώρα) σε ρωτάω ...... "Καλά, πας να με σκοτώσεις και δεν ζητάς ούτε συγγνώμη ...... σου παραχωρώ προτεραιότητα και με βρίζεις !!!" "Ναι γιατί δεν έπρεπε να περάσεις αφού με είδες να βγαίνω !!!"
    Αν την πλάκωνα στα χαστούκια θα έφταιγα ;;;
    Πω πω συφιλιάστικα
    Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει μην ανησυχείς.... Κάποια στιγμή θα βρίσει
    λάθος άνθρωπο και θα το φάει το μπουκέτο της.
    Καλά έκανες και δεν την πλάκωσες πάντως
    Παλιοπέτσες μερικές, θέλουν και αυτοκίνητα

Οι κορυφαίες ατάκες που έχω ακούσει και συνειδητοποίησα πως πολλοί δεν μας λογαριάζουν
    "Ε αφού έβγαλα φλας"
    "Ε αφού είμαστε σταματημένοι βγήκα"
    "Ε δεν με είδες;;"

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF