Σελίδα 56 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Λες;;;
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Kasidiaris.jpg‎  

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ειναι γνωστη κοτα
    υπαρχουν δεκαδες περιστατικα για τους γνωριζοντες
    και αυτος και το αδελφακι του
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πουτινικός Σύντροφε Αντωνάκη;
    Ιδανικός και ανάξιος εραστής των σημερινών καμπαρέ της Μόσχας σύντροφε...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Banned Το avatar του/της anco
    θα γινει της ποτανας.... αμα δουμε 1.000.000 ψηφους....

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Και κάτι που αρκετοί φαντάζομαι δεν γνωρίζουν:

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα!

Και επίσης η ίδια κυρία Κανέλλη εκτός από φασισταριά δεν τους αποκάλεσε και ''πουσταριά'' νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα; Κι εμένα αν με αποκαλούσε τοιουτοτρόπως θα τα έπαιρνα στο κρανίο.
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Συν το ότι οι πραγματικοί φασίστες βρήκαν την ευκαιρία που ζητούσαν για τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη και την επαναφορά της δημόσιας συζήτησης γύρω από το ''φασισμό'' της Χρυσής Αυγής. Οι μνημονιακοί υπηρέτες της Νέας Τάξης με τα ψευτοδιλλήματά τους: ''Ευρώ ή Δραχμή'', ''μνημόνιο ή καταστροφή'' κρύβονται πίσω από... τον δήθεν φασισμό της Χρυσής Αυγής για να αποκρύψουν ότι αυτοί είναι που έφεραν την εξαθλίωση στον Ελληνικό Λαό με τις αυτοκτονίες, την ανεργία, την κατάρρευση τους συστήματος υγείας και παιδείας, την εγκληματικότητα των λαθροέποικων. Μαζί τους και οι υπόλοιποι ψευτοαριστεροί που τάχα μου και δήθεν κόπτονται για τον κίνδυνο που διατρέχει η Δημοκρατία από το κόμμα του Μιχαλολιάκου αποκρύπτοντας επιμελώς ότι ακόμα κι αυτή η αστική κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία έχει καταλυθεί εδώ και καιρό. Η βία που μας επιβάλουν οι ορθώς πολιτικά φερόμενοι πολιτικοί ταγοί μας δεν συζητείται και όλοι στέκονται στη σωματική βία που άσκησε ο Κασιδιάρης στη Κανέλλη. Ουδείς καταδικάζει τη πρώτη ενώ όλοι οι υποκριτές και οι φαρισαίοι καταδικάζουν τη δεύτερη.
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ακόμα κι έτσι να είναι, που την είδες τη γυναίκα???? Ας με συγχωρήσουν τα κορίτσια του φόρουμ, από τα γραφόμενά μου τόσα χρόνια πιθανότατα έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας για το άτομό μου, αλλά στο συγκεκριμένο ξόμπλιο που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, που όταν της τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζει στην ειρωνεία στη χειρότερη μορφή της και άλλα πολλά, ένα βρωμόξυλο θα το έριχνα ευχαρίστως. Και για να διαχωρίσω τη θέση μου από τους κάφρους της ΧΑ, όχι ξύλο για να κάνω ζημιά, αλλά χαστούκια ν' ακούγεται το σπλάτς στο μάγουλο και να τρέμουν τα μούκουλα. Άντε γιατί πολύ μας τα έχει πρήξε το συγκεκριμένο ανθρωποειδές.

Της τέλειωσαν τα επιχειρήματα όταν η αδερφή, της έλεγε ότι η Παπαρήγα συνεργάζεται με την αστυνομία ?
    Καλό…
    Τώρα αν έχεις την τάση να χαστουκίζεις γυναίκες να το κοιτάξεις.
    Είναι σοβαρό.

Αντιπροχτές ήταν η μαχαιριά στο Πακιστανό στο μετρό
    Προχτές ήταν τα σπασμένα κεφάλια των ξένων στο Σουβλατζήδικο
    Χτες η μοτοπορεία και η αυτοονομασία σε απελευθερωτικό στρατό (κάτω από το γιούχα του κόσμου)
    Σήμερα η Κανέλη.

Αύριο ?
    Ξέρεις τι θα γίνει αύριο?
    Κάτσε να σου πω τι γίνεται στο Βερολίνο σήμερα.
    Αφού τις έφαγαν οι ξένοι μερικές φορές
    Αφού οι δημοκράτες Γερμανοί δεν κατάφεραν να τους προστατεύσουν αποτελεσματικά (αν και προσπάθησαν πολύ σοβαρά)
    Οι ξένοι οργανώθηκαν κι αυτοί σε ομάδες (τουρκ Μπόις, μαύροι πάνθηρες κλπ) και άρχισε το γλέντι.
    Μόνο που στο γλέντι αυτό είχαμε και παράπλευρες απώλειες (όπως πάντα)
    κι επειδή εμένα η γυναίκα μου είναι ξένη, και επειδή ο γιός μου δε δείχνει και πολύ Έλληνας λέω ότι πρέπει να της τα κόψουν τα χέρια της παλιαδερφής να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Προς aircop : Αν δεν ήμουν δίκαιος και φιλεύσπλαχνος (μην πεταχτεί κανένα γνωστό προβοκατόρικο τσόλι) διαβάζοντας τα παραπάνω 2 σου ποστ θα ορκιζόμουν ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις την ΧΑ και τις πράξεις της..

Προς το παρόν ακροβατείς.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από the who Προβολή μηνύματος
    Ρε ντοκτορα καταλαβαινεις τι εννοω.
    Ναι μωρε, πλακα κανω. Δεν ειναι τιποτε απ'ολα αυτα να τα παιρνεις στα σοβαρα....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aircop Προβολή μηνύματος
    Συν το ότι οι πραγματικοί φασίστες βρήκαν την ευκαιρία που ζητούσαν για τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη και την επαναφορά της δημόσιας συζήτησης γύρω από το ''φασισμό'' της Χρυσής Αυγής.

ΜΑΛΙΣΤΑ
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Mixaloliakos.jpg‎  

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πουτινικός Σύντροφε Αντωνάκη;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ιδανικός και ανάξιος εραστής των σημερινών καμπαρέ της Μόσχας σύντροφε...
    Με αλλα λογια, 'Πουτανικος'
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ......
    κι επειδή εμένα η γυναίκα μου είναι ξένη, και επειδή ο γιός μου δε δείχνει και πολύ Έλληνας λέω ότι πρέπει να της τα κόψουν τα χέρια της παλιαδερφής να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
    Καλά μην αγχώνεσαι κι εσύ..

Γνωρίζω κάτι Έλληνες που αν δεν σου δείξουν ταυτότητα παιζει και να τους κάνεις Κούρδους..

Χαλάρωσε, δεν είμαστε όλοι Αχαιοί..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Της τέλειωσαν τα επιχειρήματα όταν η αδερφή, της έλεγε ότι η Παπαρήγα συνεργάζεται με την αστυνομία ?
    Καλό…
    Τώρα αν έχεις την τάση να χαστουκίζεις γυναίκες να το κοιτάξεις.
    Είναι σοβαρό.

Αντιπροχτές ήταν η μαχαιριά στο Πακιστανό στο μετρό
    Προχτές ήταν τα σπασμένα κεφάλια των ξένων στο Σουβλατζήδικο
    Χτες η μοτοπορεία και η αυτοονομασία σε απελευθερωτικό στρατό (κάτω από το γιούχα του κόσμου)
    Σήμερα η Κανέλη.

Αύριο ?
    Ξέρεις τι θα γίνει αύριο?
    Κάτσε να σου πω τι γίνεται στο Βερολίνο σήμερα.
    Αφού τις έφαγαν οι ξένοι μερικές φορές
    Αφού οι δημοκράτες Γερμανοί δεν κατάφεραν να τους προστατεύσουν αποτελεσματικά (αν και προσπάθησαν πολύ σοβαρά)
    Οι ξένοι οργανώθηκαν κι αυτοί σε ομάδες (τουρκ Μπόις, μαύροι πάνθηρες κλπ) και άρχισε το γλέντι.
    Μόνο που στο γλέντι αυτό είχαμε και παράπλευρες απώλειες (όπως πάντα)
    κι επειδή εμένα η γυναίκα μου είναι ξένη, και επειδή ο γιός μου δε δείχνει και πολύ Έλληνας λέω ότι πρέπει να τις τα κόψουν τα χέρια της παλιαδερφής να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
    Πολύ μακριά το πάτε και δεν του πρέπει. ΟΚ η Λιάνα όπου την έχω ακούσει να μιλάει, μιλάει με ύφος και τουπέ χιλίων καρδιναλίων, άσε που δεν αφήνει συνομιλητή ν' αρθρώσει λέξη. Και οκ εμένα προσωπικά μου προκαλεί εμετικές τάσεις με διάθεση να της χώσω δυό τρεις καλές μπούφλες έτσι να αστράψουν λίγο τα μαγουλάκια της. Δεν την πάω βρε αδερφέ, τώρα από που και ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι έχω τάσεις να δέρνω γυναίκες δεν το κατάλαβα.Δεν μίλησα για άλλες γυναίκες, για το σκεύασμα αυτό μίλησα, άποψή μου κι αν τελικά χρειαστεί να το "κοιτάξω", θα το κάνω.

Επίσης όταν είπα ότι "της τελειώνουν τα επιχειρήματα" δεν εννοούσα τη σημερινή της εμφάνιση, μίλησα γενικώς.
    Και μιας και το κουβεντιάζουμε, μη τσουβαλιάζετε ανθρώπους και γεγονότα. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με Πακιστανούς, σπασμένα κεφάλια, ξένους και σουβλατζίδικα. Μακριά από εμένα όλα αυτά.

Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά: Ο vaska δεν γουστάρει Λιάνα.

Τέλος από μένα. Παρακαλώ συνεχίστε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aircop Προβολή μηνύματος
    Και κάτι που αρκετοί φαντάζομαι δεν γνωρίζουν:

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα!

Και επίσης η ίδια κυρία Κανέλλη εκτός από φασισταριά δεν τους αποκάλεσε και ''πουσταριά'' νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα; Κι εμένα αν με αποκαλούσε τοιουτοτρόπως θα τα έπαιρνα στο κρανίο.
    Κοίτα επειδή ιστορία ξέρουμε κι εμείς
    Κι επειδή συμβαίνει να είμαστε και λίγο μεγάλοι στην ηλικία και να θυμόμαστε πως οι «άντρες» οι Ελληναράδες πετούσαν τους φοιτητές από τα παράθυρα της νομικής άσε την πραπαγάνδα για τίποτα χαζούς.
    Η βία φέρνει βία και η βία σε γυναίκες (και ζώα και παιδιά) υποδηλώνει ψυχασθένεια και υπάρχουν ψυχίατροι και φάρμακα για όλα αυτά.

+ όλοι αυτοί που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τους ξένους καλά θα κάνουν να σκεφτούν ότι η Χούντα τους άνοιξε την πόρτα.
    Από τον ιππόδρομο που δούλευαν ως σταβλίτες, ως τα Ελληνικά πλοία που τους έπαιρναν κατώτερα πληρώματα.
    Για συνεργάτες των Γερμανών και για Ναζί που έτρεχαν ράλλυ ακρόπολης θα σου πω άλλη φορά.

υγ
    Τα ψήγματα ελευθερίας που απολαμβάνεις σήμερα, να θυμάσαι ότι σ αυτούς τα χρωστάς.
    Γιατί αλλιώς ΤΟΥΡΚΙΑ θα ήσουν σήμερα

Κοίτα επειδή ιστορία ξέρουμε κι εμείς
    Κι επειδή συμβαίνει να είμαστε και λίγο μεγάλοι στην ηλικία και να θυμόμαστε πως οι «άντρες» οι Ελληναράδες πετούσαν τους φοιτητές από τα παράθυρα της νομικής άσε την πραπαγάνδα για τίποτα χαζούς.
    Η βία φέρνει βία και η βία σε γυναίκες (και ζώα και παιδιά) υποδηλώνει ψυχασθένεια και υπάρχουν ψυχίατροι και φάρμακα για όλα αυτά.

+ όλοι αυτοί που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τους ξένους καλά θα κάνουν να σκεφτούν ότι η Χούντα τους άνοιξε την πόρτα.
    Από τον ιππόδρομο που δούλευαν ως σταβλίτες, ως τα Ελληνικά πλοία που τους έπαιρναν κατώτερα πληρώματα.
    Για συνεργάτες των Γερμανών και για Ναζί που έτρεχαν ράλλυ ακρόπολης θα σου πω άλλη φορά.

υγ
    Τα ψήγματα ελευθερίας που απολαμβάνεις σήμερα, να θυμάσαι ότι σ αυτούς τα χρωστάς.
    Γιατί αλλιώς ΤΟΥΡΚΙΑ θα ήσουν σήμερα
    απο τα πιο σωστα που διαβασα τελευταια..

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1