Σελίδα 56 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Οπως FACOM που μια σειρα απο 9 κλειδια γερμανικα απο 6χιλ μεχρι και 24χιλ εχει 40 ευρω περιπου...και πιο κατω ισως
    που το πέτυχες αυτό ?

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    που το πέτυχες αυτό ?
    Τα γερμανικά είναι πιο φτηνά από τα γερμανοπολίγονα επειδή δεν πουλάνε τόσο πολύ και έτσι οι τιμές τους είναι χαμηλές. Μια καλή λύση είναι τα toptul ταιβάν αλά πολύ καλά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    που το πέτυχες αυτό ?
    Στον Ηλία τον Βραττη υποθέτω;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Stahlwille στα 30 ευρό http://www.tbs-aachen.de/Stahlwille_...3736_49666.htm αλλά εσύ ψάχνεις μεμονωμένα κομμάτια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    που το πέτυχες αυτό ?
    ειναι στις προσφορες της Facom,σελιδα 29 το σετ 44.j1pb
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Τα Walter τα φέρνει ο Πικούνης!
    Είναι παρόμοια ποιότητα με Rahsol, Dowidat, Elora, δηλαδή δεν είναι στην Αγία Τριάδα (Hazet, Stahlwille, Gedore) αλλά είναι τίμια εργαλεία. Έχω δυο κατσαβίδια και καρυδάκια άλλεν 3/8. Κατά τη γνώμη μου ο Πικούνης τα έχει ακριβά.
    Πρόσεξε δίπλα σε τι μάρκες βάζεις τα dowidat.

H elora είναι πολύ καλή όπως επίσης και τα matadore. Elora έχω δουλέψει και έχω κάποια εργαλεία. Μερικά απ' τα παλιά της δε μου αρέσουν πολύ αλλά δεν μπορείς να πεις οτι δεν είναι καλά. Σε γενικές γραμμές γμν! Οι καστάνιες της δεν ξέρω καθόλου τι λένε.
    Η matadore είναι (ήταν) απ' τις κορυφαίες. Λίγο λιγότερο ανθεκτικό χρώμιο (οσο αφορά το ξέφτισμα μετά από χτυπήματα) αλλά μέχρι εκεί.

Τα carl walter δεν ξέρω πως συγκρίνονται με τα υπόλοιπα. Τα παλιά είναι σίγουρα πολύ καλά. (Καλά για ερασιτεχνική χρήση δε το συζητάμε, όλα τα παραπάνω υπερκαλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη και μένουν για τα εγγόνια).

Η εταιρία υπάρχει ακόμα! Δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί και τι ποιότητα έχει! Αυτά που έχει πάντως με μαυρη φωσφάτωση θα τα έπαιρνα. Χρώμια και μλκιες!!!!
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Τα Unior δεν τα αναφέρω επειδή πιστεύω είναι ακριβά για την ποιότητα τους.
    Τα unior είναι καλύτερα απ' ότι πιστεύεις. Πρόσεξε σε τι τιμές τα παίρνεις! Δεν είναι φθηνά φυσικά αλλά δε θα μπορούσαν να είναι φθηνότερα.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τα unior είναι καλύτερα απ' ότι πιστεύεις. Πρόσεξε σε τι τιμές τα παίρνεις! Δεν είναι φθηνά φυσικά αλλά δε θα μπορούσαν να είναι φθηνότερα.
    Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτά που έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής?
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Με φαίνεται αλλά έχω ακούσει πως όταν τους τα πας κάνουν τσιριμόνιες. Δεν έχω ασχοληθεί με την εγγύηση.
    Πάντως είναι πολύ καλά.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/12/2015 στις 02:45.

Moderator
    Μισκιν έριξα μια ματιά σε αυτά που έχει ο πικούνης.

Δε βλέπω καλά αλλά δε με φαίνονται original carl walter. Και δεν εννοώ ότι είναι αντιγραφές. Είναι μάλλον απ' τα καινούρια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Ξέθαψα μια κασετίνα κάποιας Walter (made in W.Germany γράφουν) σε 1/2 από τα εργαλεία του πατέρα μου. Λένε τίποτα ή να ξοδευτώ για κάτι καινούργιο;
    Είδες στην αρχή είχα γράψει ότι πολλοί έχουμε κάποια παλιά εργαλεία στο σπίτι μας που δεν ξέρουμε πόσο καλά είναι και απλά λέμε ότι κάνουμε τη δουλειά μας με κάτι πεταμένα χωρίς να αξίζει να πληρώσουμε μια περιουσία.

Να πάρεις καλύτερα θέλεις? Ναι αμέ, μπορείς!
    Έχεις αρκετά χρήματα στην άκρη?

Βάλε μια φωτό αν θέλεις!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 09/12/2015 στις 05:45.

Παλαιό μέλος
    Πρόσεξε δίπλα σε τι μάρκες βάζεις τα dowidat.

H elora είναι πολύ καλή όπως επίσης και τα matadore. Elora έχω δουλέψει και έχω κάποια εργαλεία. Μερικά απ' τα παλιά της δε μου αρέσουν πολύ αλλά δεν μπορείς να πεις οτι δεν είναι καλά. Σε γενικές γραμμές γμν! Οι καστάνιες της δεν ξέρω καθόλου τι λένε.
    Η matadore είναι (ήταν) απ' τις κορυφαίες. Λίγο λιγότερο ανθεκτικό χρώμιο (οσο αφορά το ξέφτισμα μετά από χτυπήματα) αλλά μέχρι εκεί.

Τα carl walter δεν ξέρω πως συγκρίνονται με τα υπόλοιπα. Τα παλιά είναι σίγουρα πολύ καλά. (Καλά για ερασιτεχνική χρήση δε το συζητάμε, όλα τα παραπάνω υπερκαλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη και μένουν για τα εγγόνια).

Η εταιρία υπάρχει ακόμα! Δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί και τι ποιότητα έχει! Αυτά που έχει πάντως με μαυρη φωσφάτωση θα τα έπαιρνα. Χρώμια και μλκιες!!!!
    Μου έκανε εντύπωση πως η κασετίνα που θυμόμουν μικρός είναι αξιόλογης μάρκας (Walter). Ήταν 20-25 χρόνια στην αποθήκη και εγώ στο μεταξύ είχα πάρει διάφορα άλλα φτηνά από Praktiker (όχι Proxxon). Tα USAG σε ταυ που ανακάλυψα μαζί με την κασετίνα Walter πρέπει να είναι και αυτά από την δεκαετία του '70. Γλύτωσα λοιπόν κανα 100ρικα για κασετίνα (όχι κορυφαία αλλά ΟΚ).

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    (όχι κορυφαία αλλά ΟΚ).
    Για βάλε μια φωτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Με φαίνεται αλλά έχω ακούσει πως όταν τους τα πας κάνουν τσιριμόνιες. Δεν έχω ασχοληθεί με την εγγύηση.
    Πάντως είναι πολύ καλά.

Σωστά τα λές daz!

Aς το αναφέρουμε μήπως ενημερώσουμε καποιο φιλο που σκεφτεται να αγοράσει Unior.
    Αν μη τι άλλο να ξέρει την πραγματικότητα.
    Η εγγύηση της Unior είναι εφ'όρου ζωής ...υπό προυποθέσεις.
    Αυτό το μαθαίνεις ύστερα , οταν πας να κάνεις αντικατάσταση κάτι σπασμένο ,μεχρι τότε όμως έχεις σκάσει τα λεφτά για την αγορά και με την πλάτη του ''εχω εγγύηση''.
    Η εγγύηση της έχει ως εξής .
    Πας το σπασμένο εργαλείο σε οποιοδήποτε συνεργαζομενο κατάστημα και τους το αφήνεις.
    Θα το στειλουν στα κεντρικά και τότε θα εξεταστεί και θα σου απαντησουν αν η φθορα του υπόκειται σε αντικατάσταση .
    Ολα αυτά θα γίνουν Με την προυποθεση οτι θα προσκομισεις μαζι με το εργαλείο και το παραστατικό αγορας.
    Ναι..την αποδειξη της καστάνιας που αγόρασες το 1995....

Τελικά έχουν εγγύηση ;

Αρκετά μαγαζιά εχουν τα εργαλεια της υπερκοστολογημένα. Ενας σετ γερμανικά που ψάχνει ο φίλος παραπάνω μπορει να το βρεί σε πολύ λογική τιμή αν δεν πάει σε Facom.
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Αρκετά μαγαζιά εχουν τα εργαλεια της υπερκοστολογημένα.
    Και είναι κρίμα! Γιατί είναι πολύ καλά εργαλεία και μπορεί κάποιος να τα βρει σε τιμές πολύ συμφέρουσες. Ο ιδιώτης δεν καίγεται για την εγγύηση, ο επαγγελματίας την χρειάζεται περισσότερο. Αν ο ιδιώτης μπορεί να ψωνίσει κάτι πολύ καλύτερο από force με λίγα παραπάνω χρήματα στ' @ του η εγγύηση. Μήπως τα force έχουν? Το επιπλέον ποσό συγκριτικά με τα force πάει στην καλύτερη ποιότητα.

Είναι κρίμα όμως να τα πουλάνε σε τιμές ότι να 'ναι. Τα κοστολογούν όσο τα beta και τα facom που πας στο μαγαζί και στα αλλάζουν πριν προλάβεις να σκουπίσεις τα πόδια σου στο χαλάκι.

Moderator
    που το πέτυχες αυτό ?
    Ρίξε μια ματιά στους καταλόγους με τις προσφορές στο ανάλογο θρεντ.

Τον κατάλογο της φακομ θα τον βρεις στο θρεντ της ψηφοφορίας για την καινούρια προσφορά του βράττη. Δεν μπόρεσα να τον βρω on-line με τιμές.

*Αν θέλει ο προδιαγραφής ας βάλει και εκεί ένα λίνκ.

Ή άνοιξε ένα θρεντάκι να μας πεις τι ακριβώς θέλεις. Τα γερμανικά με τα γερμανοπολύγωνα δεν έχουν την ίδια τιμή.

Ένα 32-36 γερμανικό μπορεί να κάνει όσο η συλλογή με γερμανικά απ το 6 έως το 22 της ίδιας μάρκας.

Υπάρχουν πολλές "οικονομικές" επιλογές που έχουν όλα τα κύρια χαρακτηριστικά των ακριβότερων.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)