Ερώτηση: Στο γυμνό ΜΤ το μαγνητικό Tank Bag Πιάνει;
Αμφιβάλλω, αφού το ντεπόζιτο καλύπτεται από πλαστικό.
Life begins at 45°.
Σωστο, αλλα οπου υπαρχει θεληση υπαρχει και τροπος.
https://fz07.org/thread/7462/magnetic-tank-bag-mod
Καλησπέρα... 90% αύριο θα παραγγείλω το MT 07 17'... να ρωτήσω έχουμε κάποια πρόταση για συναγερμό ή/και GPS tracker? Κάτι άλλο που θεωρείτε must για την μηχανή? Επίσης έχω ένα δίλημμα απο που να το αγοράσω... απο εκεί που το βρήκα πιο φτηνά (100 ευρώ πιο κάτω) ή απο εκεί που είναι πιο κοντά μου..?? Την απάντηση την ξέρω αλλά ήθελα να ακούσω και καμια άλλη γνώμη!
Καλες αγορες να έχεις. Ο συναγερμός είναι κατι σχετικό ας σου πουν τα παιδια που εχουν το mt 07 ποιος κάνει καλη δουλειά. Οσον αφορά το κομμάτι της αντιπορσωπείαςθα σου έλεγα να επιλέξεις αυτον που πιστεύεις οι εχει καλυτερο after sales service και μάστορα :-ρ
Συναγερμό έβαλα αυτόν που δίνει η Yamaha. Απλά για να υπάρχει είναι έτσι κι αλλιώς.Τώρα, το τι είναι "must" για το μηχανάκι, είναι σχετικό. Εξαρτάται από τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και την οικονομική άνεση.
Για το άλλο, ό,τι σου είπε ο αποπάνω. 100€ είναι αστείο ποσό για να το λάβεις υπόψη.
Life begins at 45°.
Well, και εγώ την ίδια άποψη έχω, αλλά το κατάστημα που το έχει φτηνότερα και είναι πιο μακριά, έχει σίγουρα καλό μηχανικό, ενώ για το άλλο δεν ξέρω. Απλά θα είναι δύσκολο να το αγοράσω και μετά να πρέπει να κάνω και 17+ χιλιόμετρα για τα service του. Ενώ αν το πάρω απο αυτό που είναι σχετικά κοντά μου υποθέτω θα έχω και καλύτερη αντιμετώπιση για τα service, και πιο φτηνά after market. Απλά ήθελα να δω τι εμπειρίες έχουν και άλλοι, πρώτη φορά θα πάρω Yamaha και δεν ξέρω και πολλά.
O συναγερμός της yamaha είναι αυτός με τα 250 ευρώ? Δεν έχει μάρκα / μοντέλο, απλά yamaha λέει? Ήθελα να κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς τώρα που έχω χρόνο. Το κατάστημα που μου το δίνει 100 ευρώ πιο ακριβά μου είπε 150 τον συναγερμό (με έκπτωση), αλλά δεν ρώτησα ποιος είναι. Θα μου πεις αν σκαλώνεις για 100 ευρώ μην την πάρεις καθόλου, αλλά δεν είναι το θέμα τα 100 ευρώ... Είναι ότι δεν έχω εμπειρία απο τα καταστήματα / μηχανικούς της Yamaha. Για το Ninjaκι που έχω παιδεύτηκα λίγο να βρω καλό μηχανικό κοντά μου και δεν θέλω να τραβήξω τα ίδια![]()
Αν είναι κοντά σου, έχει καλό μηχανικό ΚΑΙ καλύτερη τιμή, τι το συζητάς; Εννοείται.
Η Yamaha βάζει META DEFCOM 3. Γύρω στα 150€ έχει, αν θυμάμαι καλά.
Life begins at 45°.
Τα έγραψα λίγο πιο αναλυτικά για να μην μπερδέψω αλλά μάλλον τα έκανα χειρότερα! Με την καλή τιμή και τον καλό μηχανικό είναι μακριά μουΤο άλλο κοντά μου μου φαίνεται πιο πολύ έμπορας παρά μάστορας, αλλά απλά υποθέσεις κάνω.
OK thanks! Θα τα σκεφτώ λίγο σήμερα και αύριο το πρωί θα κάνω την αγορά ! Αν έχει άλλος άποψη για συναγερμό και GPS tracker ας την πει.. !
Α, μπορεί κι εγώ να το διάβασα γρήγορα και να μην κατάλαβα.
Να προτιμήσεις τον καλό μηχανικό κι ας είναι 17 χλμ. μακρυά. 1-2 φορές τον χρόνο θα πηγαίνεις. Αξίζει τη "θυσία", αν προσέχει περισσότερο το μηχανάκι σου.
Δεν έχει GPS tracker ο συναγερμός που έβαλα.
Life begins at 45°.
Καλησπερα και Χριστός ανέστη σε όλους!
Προτάσεις για κανένα καλό λάστιχο?