Σελίδα 56 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Ενδεχομένως εσύ να είσαι όπως λες και πράγματι δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω αλλά η πλειοψηφία δεν είναι είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε όπως έχουν επιλέξει αυτοί.... Αλλά έχε υπ'όψην σου πως η γκρίνια δεν είναι αυτό που βελτιώνει τα πράγματα...
    δεν γκρινιαζω...εξοργιζομαι με μερικες αποψεις...
    το 80% του κοσμου κραζει τους πολιτικους τους "παλιοφουστες" που μας κοροιδευουν και τα φαγανε,ενω τους ψηφιζαν επι σειρα δεκαετιων και ομως,θα ζητησουν χαρη για να βολεψουν τον γιο,θα πανε στο ικα-συκα-πεδυ πως στο καλο το λενε,απτην πλαινη πορτα να βρουν τον γνωστο να μην περιμενουν,θα πανε στο νοσοκομειο να ρωτησουν απλα κατι που αυτο το κατι θα ειναι κανα 15λεπτο και πανω....
    με αυτους τα εχω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Κανεις και εσυ με την σειρα σου ενα καρο λογικα αλματα πατωντας πανω σε μια αφηγηση πολυ συγκεκριμενη (και εξ'ισου ηλιθια).
    Και ειλικρινα μπορεις να μου εξηγησεις ποιο ειναι αυτο το πολιτικο παιχνιδι;
    Και μετα πες μου αν θες εσυ γιατι πιστευεις οτι το κανει ο Ρωμανος ολο αυτο ασχετα απο το πολιτικο παιχνιδι που λες (του οποιου ο Ρωμανος ΔΕΝ ειναι μερος μιας και δηλωνει αναρχικος αλλα τελος παντων).
    Αν ήξερα θα ήμουν στη CIA δε θα έγραφα στο μοτο.... είναι προφανές όμως ότι για να δίνουν δημοσιότητα τα κανάλια έχει "ψωμί" η υπόθεση γιατί πίστεψέ με δεκάδες κρατούμενοι κάνουν παρόμοιες τέτοιες αιτήσεις και καμία δε φτάνει να παίζει στα κανάλια (ούτε να καίγεται η Ελλάδα)...
    Ο Ρωμανός μπορεί να πιστεύει ότι κάνει επανάσταση φίλε μου ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αλλά η πραγματικότητα είναι πως με το αίμα των στρατιωτών γεμίζουν οι τσέπες..... Ρωμανός=στρατιώτης αν δεν έγινε σαφές...

Υ.Γ. Οτιδήποτε παίζει στην τηλεόραση έχει σκοπό είτε το κέρδος (γιατί πουλάει τηλεοπτικά) είτε το κέρδος (γιατί επιρρεάζει την κοινή γνώμη).... κανείς καναλάρχης δε του κάικαν τα αρχίδια επειδή ένας κρατούμενος (απλός αναρχικός στην ιδεολογία) δεν θα πάει στο ΤΕΙ...

για παράδειγμα αυτό http://www.megatv.com/megagegonota/a...pubid=34212964 δεν είναι ο εκνευρισμός του υπουργού αλλά μια προσπάθεια να πάρει ψήφους η ΝΔ από το απλό αστυνομικό προσωπικό φαντάζομαι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Εσυ στη θεση μου τι θα καταλαβαινες δλδ;

Και συνεχιζεις να μου λες ολα τα ωραια για τον μικροκοσμο του γκαραζ μου....
    Ε ενταξει μωρε μην το παιρνεις και εσυ προσωπικα κουβεντα κανουμε αχαχαχα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ε ενταξει μωρε μην το παιρνεις και εσυ προσωπικα κουβεντα κανουμε αχαχαχα.
    Σωστα.... Θα ξαναγραψω στις ογδοντα σελιδες....

πουτσ@@@@@@@@@

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Μα σαφεστατα μου καταλογιζεις γραψαρχιδισμο για τα κοινωνικα θεματα επειδη τι; υπερασπιστηκα την ατομικη περιουσια; αναρωτηθηκες αν η τρυπα μου εγινε βαρελι για να την αποκτησω;

40 χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο, δεν ξανάδα ..................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αν ήξερα θα ήμουν στη CIA δε θα έγραφα στο μοτο.... είναι προφανές όμως ότι για να δίνουν δημοσιότητα τα κανάλια έχει "ψωμί" η υπόθεση γιατί πίστεψέ με δεκάδες κρατούμενοι κάνουν παρόμοιες τέτοιες αιτήσεις και καμία δε φτάνει να παίζει στα κανάλια (ούτε να καίγεται η Ελλάδα)...
    Ο Ρωμανός μπορεί να πιστεύει ότι κάνει επανάσταση φίλε μου ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αλλά η πραγματικότητα είναι πως με το αίμα των στρατιωτών γεμίζουν οι τσέπες..... Ρωμανός=στρατιώτης αν δεν έγινε σαφές...

Υ.Γ. Οτιδήποτε παίζει στην τηλεόραση έχει σκοπό είτε το κέρδος (γιατί πουλάει τηλεοπτικά) είτε το κέρδος (γιατί επιρρεάζει την κοινή γνώμη).... κανείς καναλάρχης δε του κάικαν τα αρχίδια επειδή ένας κρατούμενος (απλός αναρχικός στην ιδεολογία) δεν θα πάει στο ΤΕΙ...

για παράδειγμα αυτό http://www.megatv.com/megagegonota/a...pubid=34212964 δεν είναι ο εκνευρισμός του υπουργού αλλά μια προσπάθεια να πάρει ψήφους η ΝΔ από το απλό αστυνομικό προσωπικό φαντάζομαι......
    Το να γινονται διαφορες εξεγερσεις με αφορμες που εμας δεν μας πολυικανοποιουν δεν σημαινει κιολας οτι ειναι υποκινουμενες.
    Δηλαδη το 2008 θες να πεις οτι ο Συριζα εβγαλε την πιτσιρικαρια στους δρομους πχ;
    Και το οτι η αριστερα γενικοτερα και οποιοσδηποτε εκτος ΝΔ προσπαθει να καπηλευτει το θεμα με τον Ρωμανο επισης δεν εχει να κανει,ουτε το γεγονος οτι εχει πηξει το ματι μας να διαβαζουμε αρθρα απο διαφορους αναρχικους της πλατειας.

Σε ρωτησα εσυ τι πιστευεις για τον Ρωμανο.Μπορεις να μπεις εστω και λιγο στην θεση του -και ασε τα πολιτικα παιχνιδια αποξω- η σου λειπει ντιπ η οποια ενσυναισθηση;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Και ΑΝ,λεμε ΑΝ,ο μπατσος σκοτωσε,κακως,τον Γρηγοροπουλο και ο Ρωμανος και ο Καλτεζας κατεβουνε σε πορεια διαμαρτυριας και καψουνε εμενα,ειμαι παραπλευρη απωλεια?

Και ΑΝ (ξαναλεμε) αντι για μενα λαμπαδιασουνε το παιδι καποιου,θα ειναι και αυτο παραπλευρη απωλεια?

Δε με χεζετε με τις μαλακιες σας......

ΥΓ Μην το παρει κανεις προσωπικα,κουβεντα κανω.
    Ρε Πανο τι λες;
    Αν σκότωσε ο μπάτσος τον Αλέξη; ΑΝ;;;το αμφισβητείς;
    Και για τον Καλτεζά επίσης;
    θα πηδηχτω απ΄το παράθυρο ρε γαμωτο.
    θα φτάσουμε να πρέπει να καλύψουμε όλη την "διδακτέα υλη" για να έρθουμε σε ένα κοινό επίπεδο συζήτησης;

Όσο για το άλμα λογικής επιπέδου Μπούμπκα, που κάνεις στην δεύτερη σου υπόθεση, να σου απαντήσω ότι ποτέ μα ποτέ απλοι διαδηλωτές (και όχι κουκούλες του παρακράτους) δεν έβλαψαν πολίτες.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Πας να συνδεσεις ασχετα πραγματα/καταστασεις μεταξυ τους..... Επειδη δλδ οι μπατσοι δολοφονησαν εν ψυχρω, θα ερθω να σου καψω το μηχανακι;
    Και θα πεις "δε γαμιεται; παραπλευρη απωλεια"....
    Ελεος.....
    Σου απάντησα με "ερώτημα" στο "ερώτημά" σου.
    Όχι για να απαντήσεις.
    Απλά για να καταλάβεις ότι τέτοιου είδους ερωτήματα ,είναι ρητορικά ,κ δεν χρήζουν απάντησης.
    Όπως ρητορικό είναι και το νέο σου ερώτημα.
    Σαφώς κ όχι ,είναι η απάντηση ,η οποία είναι αυτονόητη κ δεν χρειάζεται καν να δοθεί.
    Αλλά ,αν΄δεν πάρω τα κατάλληλα μέτρα κ μου τύχει ,τότε θα καταλογίσω το "κακό που με βρήκε" στην κατάλληλη πλευρά.
    Και αυτή δεν θα είναι ένα μάτσο παιδιά που αντιδρούν στην δράση επιβολής καταστολής.
    Χωρίς δράση (καταστολή) ,δεν υπάρχει αντίδραση(επεισόδια).
    Ασε που όπως έχει αποδειχτεί περίτρανα ,όι βανδαλισμοί είναι τουλάχιστον καθοδηγούμενοι ,αν όχι απολύτως κ αυτονόμως προβοκατόρικοι.
    Βέβαια για να το δει κ να το αποδεχτεί κάποιος αυτό ,θα πρέπει να μην εθελοτυφλεί γενικά ,κ να μην αμοίβεται για να εθελοτυφλεί ειδικά.

Ας εξετάσουμε τώρα την υπόθεση εθελοτυφλούσας εργασίας ότι:
    "Δεν υπάρχει καμία προβοκάτσια κ οι ζημιές γίνονται αυτοβούλως κ οργανωμένα από ένα μάτσο κwlopaida."
    Σε ποιόν θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες των ζημιών;
    Στους "αναρχικούς"; (αυτούς δεν τους πληρώνω ουτε τους έχω εξουσιοδοτήσει για την διατήρηση της τάξης κ της νομιμότητας)
    Στους γνωστούς αγνώστους; (αυτοί δεν ξέρω ποιοι είναι ,και ,αν τους πληρώνω ,το κάνω εν'αγνοία μου ,εξαπατούμαι δηλαδή από το σύστημα)
    Στους αστυνομικούς: (αυτούς τους πληρώνω από τα γενοφάσκια τους ,ώστε να εκπαιδευτούν κατάλληλα ,να αξιολογηθούν σωστά ,κ να με προστατεύσουν επαρκώς ,όταν κ όποτε χρειαστεί)

Την απάντηση ας την δώσει ο καθείς μονάχος ,κ στον ευατό του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Και ΑΝ,λεμε ΑΝ,ο μπατσος σκοτωσε,κακως,τον Γρηγοροπουλο και ο Ρωμανος και ο Καλτεζας κατεβουνε σε πορεια διαμαρτυριας και καψουνε εμενα,ειμαι παραπλευρη απωλεια?

Και ΑΝ (ξαναλεμε) αντι για μενα λαμπαδιασουνε το παιδι καποιου,θα ειναι και αυτο παραπλευρη απωλεια?

Δε με χεζετε με τις μαλακιες σας......

ΥΓ Μην το παρει κανεις προσωπικα,κουβεντα κανω.
    Κατ'αρχήν δεν το παίρνω προσωπικά.
    Προσωπικά επίσης ,δεν συμφωνώ ούτε με τον όρο ,ούτε κ με με την αποδοχή των παράπλευρων απωλειών.
    Μου θυμίζει πόλεμο κ στρατόκα@υλους κ τα απεχθάνομαι κ τα δυό.
    Γιατί ,παράπλευρες απώλειες είναι κ τα παλληκαράκια που χάθηκαν από τον ακριβοπληρωμένο αλλά προβληματικό όλμο.
    Παράπλευρες απώλειες είναι και οι αυτοκτονίες της οικονομικής κρίσης.
    Παράπλευρες απώλειες είναι κ οι χαμένες ζωές των αστέγων.
    Παράπλευρες απώλειες είναι και οι κατεστραμμένες ζωές των ναρκομανών.
    Παράπλευρες απώλειες είναι κ ο Γρηγορόπουλος ,κ ο Ρωμανός ,κ ο Καλτεζας.
    Μπορώ να γράψω μεγάλο κείμενο παράπλευρων απωλειών.
    Ποιανού ευθύνη είναι όλες αυτές οι παράπλευρες απώλειες;
    Μα των εκάστοτε συντεταγμένων αρμοδίων οργάνων φυσικά.
    Όταν λοιπόν κάποια στιγμή ο κόσμος δεν θα αντέχει άλλο κ θα βγεί στους δρόμους ουρλιάζοντας ,εσύ ποιανού το μέρος θα πάρεις;
    Εγώ πάντως ,είμαι κ θα είμαι μαζί με αυτούς που έχουν δίκιο.
    Και όλοι νομίζω.
    Αρκεί να ανοίξουν τα μάτια τους ,να ΔΟΥΝ κ να παραδεχτούν.

Ενω αν καψουμε πεντεξι μερτσεντες και καμμια δεκαρια εθελ, θα φτιαξουν ολα.....
    Τίποτα δεν φτιάχνει έτσι.
    Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος λογικά σκεπτόμενος.

Το ερώτημα όμως είναι:
    Μήπως κάθε φορά που υπάρχει δυσανεξία του κόσμου προς τα "πολιτικά δρώμενα" ,επιτρέπονται -αν όχι καθοδηγούνται κιόλας- τέτοιου είδους περιστατικά ,με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολλών ,και την διάσπαση ενός πιθανού μαζικού κινήματος;

Σκέψου.........
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Δηλαδη εσυ προτιμας να δεις τον Ρωμανο και τον καθε Ρωμανο νεκρο,γιατι ετσι θα τον αναγνωρισεις σαν γνησιο επαναστατη που εφτυσε το συστημα και τους νομους μεχρι την τελευταια πνοη του;
    Δηλαδη η σποντα του "αφου θελετε νομιμοτητα οπως λετε δωστε μου την" ειναι καθαρη υποκρισια απο την πλευρα του;
    Κριμα που δεν εσφιξε και το χερι του Κακουλια (ναι ετσι γραφεται) για να σε δικαιωσει χωρις να χρειαστει να πεθανει προηγουμενως.
    Α και επισης τα εργαστηρια δεν μπορεις να τα παρακοπουθησεις με τηλεδιασκεψη (η οποια δεν υφισταται ουτως η αλλως αυτη την στιγμη) αλλα αυτες ειναι φιλολογιες.
    Να θέσω εδώ άλλη μια υπόθεση εργασίας:
    Υποτίθεται λοιπόν ,ότι ο "μικρός" είναι εν'δυνάμει επικίνδυνος κ ύποπτος διαφυγής ,άρα κ απορρίπτονται τα αιτήματά του για δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο εκπαιδευτικό ίδρυμα ,στο οποίο του έδωσαν υποκριτικά την δυνατότητα να περάσει.
    Τότε γιατί του επέτρεψαν να διαγωνιστεί;
    Τέλος πάντων...
    Μετά λοιπόν από τόσα επεισόδια και καταστροφές περιουσιών ,πάνε να περάσουν συμβιβαστική τροπολογία ,ώστε να παρακολουθήσει διαδικτυακά.
    Θα του δώκουνε κ λάπτοπ ,κ ΓούιΦούι ,κ εκτυπωτή ,και...και...
    Παρένθεση(Τι μαλάκες είμαστε όλοι όσοι κάναμε κ κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να σπουδάσουν τα παιδιά μας ,μια φυλάκιση και καθαρίζαμε.)Κλείνει η παρένθεση.
    Ακουσα στα κανάλια ότι ,μέχρι κ εξοπλισμό εργαστηρίων -λεει- θα στήσουν στην φυλακή για να μπορεί να "μορφωθεί" επαρκώς.
    Και μέχρι να γίνουν όλα αυτά ,έχουν 7,000 αστυνομικούς εκεί έξω να καταστέλλουν.
    Και δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες να καίγονται.
    Εγώ νομικός δεν είμαι ,ούτε κ πολλά πτυχία εχω.
    Σκέφτομαι όμως πρακτικά κ λογικά κ λέω.
    Αφού νομοθέτη -καλώς ή κακώς- του έχεις δώσει με νόμο το δικαίωμα στην μόρφωση ,τότε γιατί δεν του επιτρέπεις να φοιτήσει ,εστω φρουρούμενος κ με συνεχή συνοδεία 3 οργάνων;;;
    1 υπερεσιακό αυτοκινητάκι-10κμ καύσιμα την ημέρα-3 υπάλληλοι-πάνε-παρακολούθα-έλα πίσω στο κελί.
    Μήπως αυτό θα σου(μου) στοιχίσει ψίχουλα ,σε σχέση με το να φτιάξεις νέο τμήμα ΤΕΙ στον Κορυδαλλό ,να απασχολείς 1000άδες υπαλλήλους σου(μου) στους δρόμους για να με δέρνουν αντί να με προστατεύουν ,και να είναι και αναποτελεσματικοί ταυτόχρονα ,αφού τελικά η περιουσία μου καίγεται.

Ε ,φανταστικέ μου νομοθέτη........;

Μα σαφεστατα μου καταλογιζεις γραψαρχιδισμο για τα κοινωνικα θεματα επειδη τι; υπερασπιστηκα την ατομικη περιουσια; αναρωτηθηκες αν η τρυπα μου εγινε βαρελι για να την αποκτησω;
    Η δικιά μου τρύπα να δείς πως έγινε φίλε μου.
    Γιατί ως γνωστόν ,ο καθείς πονάει από το αγγούρι που μπαίνει στον δικό του κώλο.
    Κι όμως ,έτσι όπως κατασκευάστηκαν τα οικονομικά δρώμενα ,μέσα σε 3 χρόνια ,έχω εκποιήσει το 80% τω περιουσιακών στοιχείων που κατάφερα να φτιάξω τα τελευταία 20 χρόνια ,ώστε να μπορώ να ζώ ακόμα ,να σπουδάζω παιδιά ,κ να πληρώνω τους φόρους.
    Κάηκε λοιπόν η ατομική μου περιουσία.
    Στάχτη και μπούρμπερη.
    Εγώ τώρα από ποιόν ζητάω ευθύνες;
    Από τον Ρωμανό ή από τον Νομοθέτη;
    Τι κάνω;
    Που πάω;
    Ποιος είμαι;

Καλές Γιορτές φίλοι μου ,με Υγεία ,καλές μοτο βόλτες ,και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

και οι χαζοί που τους φταίνε οι μπάτσοι και οι πλούσιοι με τα χαμόγελα της Colgate....

Δεν θα επρεπε να μου φταινε δηλαδη οσοι θησαυριζαν για χρονια εις βαρος ολων,και ακομη και σημερα ειναι στο απυροβλητο;;
    Δεν θα επρεπε να μου φταινε οι μπατσοι που δερνουν οποιον βρισκουν;;
    Προσπερασες την τριτη προταση μου,οτι φταιμε ολοι,ο καθεις προσωπικα,γι'αυτο ειπα οτι δεν υπαρχουν αθωοι
    Αν εσυ καταλαβες οτι για να υπαρξει σωστα δομημενη κοινωνια εννοουσα πραξικοπημα,γαμα το.
    Και χαζος εισαι.

Αντε γεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    ...,οτι φταιμε ολοι,ο καθεις προσωπικα,γι'αυτο ειπα οτι δεν υπαρχουν αθωοι

Θα έρθει μια μέρα (σε λίγα χρόνια ίσως) που δεν θα είσαι έτσι απόλυτος και αυστηρός με τον κοΖμάκΙ.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Θα έρθει μια μέρα (σε λίγα χρόνια ίσως) που δεν θα είσαι έτσι απόλυτος και αυστηρός με τον κοΖμάκΙ.

ΦταιΜε ολοι εγραψα,οχι φταινε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ναι το κατάλαβα...

Αλλα αναρωτιέμαι ο τάδε που είναι καθυστερημένος τι φταίει?
    (άρα δεν μιλάμε για όλους αλλά για πολλούς )
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ναι το κατάλαβα...

Αλλα αναρωτιέμαι ο τάδε που είναι καθυστερημένος τι φταίει?
    (άρα δεν μιλάμε για όλους αλλά για πολλούς )
    Αναφερομαι στην πλειονοτητα.
    Οχι στους α.μ.ε.α που ετρωγαν ξυλο σημερα..

Παλαιό μέλος
    Το να γινονται διαφορες εξεγερσεις με αφορμες που εμας δεν μας πολυικανοποιουν δεν σημαινει κιολας οτι ειναι υποκινουμενες.
    Δηλαδη το 2008 θες να πεις οτι ο Συριζα εβγαλε την πιτσιρικαρια στους δρομους πχ;
    Και το οτι η αριστερα γενικοτερα και οποιοσδηποτε εκτος ΝΔ προσπαθει να καπηλευτει το θεμα με τον Ρωμανο επισης δεν εχει να κανει,ουτε το γεγονος οτι εχει πηξει το ματι μας να διαβαζουμε αρθρα απο διαφορους αναρχικους της πλατειας.

Σε ρωτησα εσυ τι πιστευεις για τον Ρωμανο.Μπορεις να μπεις εστω και λιγο στην θεση του -και ασε τα πολιτικα παιχνιδια αποξω- η σου λειπει ντιπ η οποια ενσυναισθηση;
    Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να καθορίσει το μέλλον, απλώς μπορεί να το εκμεταλλευτεί όπως αυτόν συμφέρει. Ούτε πιστεύω ότι η δολοφονία Κορκονέα ήταν σχεδιασμένη, απλώς (εγώ πιστεύω) ότι ήταν κάτι που έγινε και το εκμεταλλεύτηκαν αναλόγως οι πολιτικές δυνάμεις. Βλέπεις οι νέοι άνθρωποι έχουν μία τάση να θέλουν να αποδείξουν, λίγο επανάσταση, λίγο αδρεναλίνη, λίγο κατά του συστήματος και αυτό το εκμεταλλεύονται μερικοί. Πλησιάζει λοιπόν η 6η Δεκεμβρίου που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει και δεν είναι τυχαίο ότι τώρα έγινε όλο αυτό το θέμα με τον Ρωμανό. Εγώ λοιπόν αυτό πιστεύω. Ότι απλώς εκμεταλλεύονται για ακόμη μιά φορά ένα γεγονός.
    Με ρωτάς βέβαια για το Ρωμανό, και βέβαιο είναι ότι δε μπορώ να έρθω στη θέση του εγώ όπως και δε μπορεί να έρθει αυτός στη δική μου. Σίγουρα είναι ένας νέος άνθρωπος και δε μπορείς να του καταλογίσεις πολλά πράγματα. Σίγουρα σκέφτεται όπως του έχει διδάξει η μητέρα του και το περιβάλλον του. Ας μη ξεχνάμε ότι δεν προέρχεται από μία τυχαία οικογένεια (εννοώ όχι συνηθισμένη- καθημερινή). Ενδεχομένως να πιστεύει σε κάποιες ιδέες, δε μπορώ να φανταστώ ότι ένα τόσο νέο παιδί είναι εντεταγμένο στο σύστημα. Αλλά από κει και πέρα νομίζω πως ο δρόμος που έχει επιλέξει είναι πολύ λάθος για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα.
    Η αλήθεια είναι ότι με έκανες πολύ να σκεφτώ γιατί μπορεί να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο και ίσως είναι επειδή πλησιάζει η 6η Δεκεμβρίου....

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF