Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Φίου φίου φι φι φίου
Αν και κανονικα επρεπε να το βαλω στο θρεντ με το τεστ ραιντ σαλονικα το βαζω εδω !
Κατα τους αλλους.. Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Αν και κανονικα επρεπε να το βαλω στο θρεντ με το τεστ ραιντ σαλονικα το βαζω εδω ! χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ ετσι ξηγιωνται οι αθηναιοι...
Ε είσαι θεός.. Αυτό με τις αλοιφές το είχα ξεχάσει!
Sent from me using a computer.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Ε είσαι θεός.. Αυτό με τις αλοιφές το είχα ξεχάσει! Μα, ξεχνιούνται αυτά; "Φιλαράκι, σαλάτα θες στο σάντουιτς; Καμμιά αλοιφή;" Όπως δεν ξεχνιέται το στάνταρ μουστάρδα-κέτσαπ ότι και να βάλεις μέσα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Αν και κανονικα επρεπε να το βαλω στο θρεντ με το τεστ ραιντ σαλονικα το βαζω εδω ! Άσχετοι....η Bepanthol είναι κρέμα, όχι αλοιφή
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Όπως δεν ξεχνιέται το στάνταρ μουστάρδα-κέτσαπ ότι και να βάλεις μέσα. αυτη την μ@λακια την εφαγα προχθες (και στο γυρο χοιρινο ΚΑΙ στο γυρο κοτοπουλο) που τα εφερε ο dennis, αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι το'χα ξεχασει και εγω...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Αν και κανονικα επρεπε να το βαλω στο θρεντ με το τεστ ραιντ σαλονικα το βαζω εδω ! Ρε άσε τους ΑθηναίΖους να λένε. Ότι έχει λίπος και απλώνεται είναι αλοιφή. Τέλος. Και ας μην τον χρησιμοποιώ τον όρο
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Αν και κανονικα επρεπε να το βαλω στο θρεντ με το τεστ ραιντ σαλονικα το βαζω εδω ! Η φωτό είναι τραγική απορώ που δεν την σχολίασε κανείς (και υπόψιν Αθηναίος είμαι...)
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016