Σελίδα 56 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή για να καταλάβουμε. ..θα νοικιάσουμε την χώρα στην Ευρώπη για να την κάνουνε στρατόπεδο συγκέντρωσης με αντάλλαγμα κούρεμα του χρέους? Και θα μας φραξουν με συρματοπλεγμα γύρω γύρω και εκτός σεγκεν?
    Θα βάζουμε βύσμα για να δραπετευσουμε στην Αλβανία? ???
    Νομιζω πως δεν θα φτασουμε ως εκει... λεω εγω τωρα...

Πιο πιθανο μου φαινεται κατι του στυλ "αποφυγαμε το παραπανω με σκληρη διαπραγματευση και συνεχη αγωνα, αλλα επρεπε να υπογραψουμε αντ αυτου ενα μνημονιο 4 και 5".......
    Quod me nutrit... me destruit.....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Νομιζω πως δεν θα φτασουμε ως εκει... λεω εγω τωρα...

Πιο πιθανο μου φαινεται κατι του στυλ "αποφυγαμε το παραπανω με σκληρη διαπραγματευση και συνεχη αγωνα, αλλα επρεπε να υπογραψουμε αντ αυτου ενα μνημονιο 4 και 5".......
    Ετσι είναι
    Υπάρχει και η Βουλγαρία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Ρε μας παίζουνε φατούρο ρε κανονικά. Το θυμάστε το παιχνίδι με τις σφαλιάρες?
    Και έχουμε το 15 μελες να ξηγηθει

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Ρε μας παίζουνε φατούρο ρε κανονικά. Το θυμάστε το παιχνίδι με τις σφαλιάρες?
    Και έχουμε το 15 μελες να ξηγηθει
    Το αλλο με την ζώνη λέω εγώ που πονάει περισότερο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ένας μπακάλης πριν 60 χρόνια, θα έβγαζε ένα κωλόχαρτο και θα έγραφε ---> χρωστάω τόσα, βγάζω τόσα το μήνα πόσα μπορώ να δίνω? Δε βγαίνει ... θα δανειστώ από αλλού λίγα και θα κάνω οικονομίες οπότε θα χρωστάω τόσα - αυτά που θα δανειστώ - αυτά που θα μπορέσω να δώσω παραπάνω αν κάνω το σκ@το μου παξιμάδι (οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να μη ρίξουν το τζίρο τους με κάθε κόστος) Σε ένα οργανωμένο ευρωπαϊκό κράτος που χρώσταγε Χ, υποχρέωσε τους πολίτες του έξι χρόνια σε εξαθλίωση (έστω μέρος τους) στη λογική ζοριζόμαστε για να ξεχρεώσουμε και έχουμε φτάσει να χρωστάμε Χ+ Ψ, Ε αυτό δε το καταλαβαίνω και μη προσπαθήσει κανείς να μου αποδείξει το λογικό του πράγματος γιατί δεν υπάρχει! Το μόνο λογικό θα ήταν ΟΛΟΙ αυτοί που κάΜουν τα κουμάντα να ήταν φυλακή στη μέσα πτέρυγα και να τους κάνει spank δύο φορές τη μέρα ο σαδιστής από το "pulp fiction"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ένας μπακάλης πριν 60 χρόνια, θα έβγαζε ένα κωλόχαρτο και θα έγραφε ---> χρωστάω τόσα, βγάζω τόσα το μήνα πόσα μπορώ να δίνω? Δε βγαίνει ... θα δανειστώ από αλλού λίγα και θα κάνω οικονομίες οπότε θα χρωστάω τόσα - αυτά που θα δανειστώ - αυτά που θα μπορέσω να δώσω παραπάνω αν κάνω το σκ@το μου παξιμάδι (οι περισσότεροι θα προσπαθούσαν να μη ρίξουν το τζίρο τους με κάθε κόστος) Σε ένα οργανωμένο ευρωπαϊκό κράτος που χρώσταγε Χ, υποχρέωσε τους πολίτες του έξι χρόνια σε εξαθλίωση (έστω μέρος τους) στη λογική ζοριζόμαστε για να ξεχρεώσουμε και έχουμε φτάσει να χρωστάμε Χ+ Ψ, Ε αυτό δε το καταλαβαίνω και μη προσπαθήσει κανείς να μου αποδείξει το λογικό του πράγματος γιατί δεν υπάρχει! Το μόνο λογικό θα ήταν ΟΛΟΙ αυτοί που κάΜουν τα κουμάντα να ήταν φυλακή στη μέσα πτέρυγα και να τους κάνει spank δύο φορές τη μέρα ο σαδιστής από το "pulp fiction"
    όποιος πει την αλήθεια σε αυτό το ανώριμο κι επιπόλαιο εκλογικό σώμα που σέρνεται πίσω απ'όποιον τάξει τα περισσότερα είναι καταδικασμένος "από τα αποδυτήρια".δε δικαιολογώ τους πολιτικούς απλά λέω ότι αντικατοπτρίζουν πλήρως και με μεγάλη ακρίβεια το εκλογικό σώμα.και δε βάζω μέσα αυτούς που επέλεξαν συνειδητά την αποχή από σιχαμάρα.

edit:χωρίς να επικροτώ την αποχή γενικώς, για οποιονδήποτε λόγο.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ όσοι δηλώνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, πατριώτες, χριστιανοί (με μεγάλους σταυρούς) φιλάνθρωποι
    οικογενειάρχες κλπ κλπ
    ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ
    ΝΟΜΟΣ
    Συμφωνώ 100%... Από μικρό παιδί - πέσ το από ένστικτο - ήξερα μέσα μου ότι όπου ακούς μεγάλη "αριστεροσύνη" και όπου βλέπεις μεγάλες μετάνοιες και επικλήσεις στα Θεία, ψάχνε να βρείς σε ποια τσέπη σου έχουν χώσει το χέρι τους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Θα φέρουμε λέει τον Κυριάκουλα να μας σώσει απ τον Αλέξη
    που τον φέραμε να μας σώσει από τον Αντώνη
    που τον φέραμε να μας σώσει απ το Γιώργη
    που τον φέραμε να μας σώσει από τον Κώστα....

Τελικά τα θέλει ο κώλος μας έτσι???
    ανανήψαντας

Αν ακομα πιστευετε σε προσωπα-σωτηρες, ναι, τα θελει ο κωλος σας και καλώς να τους δεχτειτε.

Όταν αυτη η χωρα (κι αυτος ο λαός), καταλαβει οτι δεν υπάρχουν πλέον μεσσίες/ηγετες/μαγκες/πατερουληδες κλπ, παρα μονο ικανοι διαχειριστες δυσκολων καταστάσεων και ικανοι ομαδάρχες, τοτε ισως παει μπροστα.

Μεχρι τοτε, απο τον ένα μεσσια στον αλλο (ολο και πιο χαμηλα, ολο και πιο χαμηλα...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αν ακομα πιστευετε σε προσωπα-σωτηρες, ναι, τα θελει ο κωλος σας και καλώς να τους δεχτειτε.

Όταν αυτη η χωρα (κι αυτος ο λαός), καταλαβει οτι δεν υπάρχουν πλέον μεσσίες/ηγετες/μαγκες/πατερουληδες κλπ, παρα μονο ικανοι διαχειριστες δυσκολων καταστάσεων και ικανοι ομαδάρχες, τοτε ισως παει μπροστα.

Μεχρι τοτε, απο τον ένα μεσσια στον αλλο (ολο και πιο χαμηλα, ολο και πιο χαμηλα...)
    Πες μου μια χώρα στον πλανήτη που δε περιμένουν οι πολίτες από τους πολιτικούς να βελτιώσει τις συνθήκες που ζουν. Το λες αυτό από την "ελευθεριακή" Γαλλία που η Λεπέν ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ χτυπάει κόκκινα!

Δεν είπα να μην περιμένουν απο τους πολιτικους να κανουν κατι. Αλλωστε γι'αυτο εκλέγονται. Ειπα να ΜΗΝ περιμένουν τον ένα πεφωτισμένο "μεγάλο" που θα τους χωρέσει ολους στην αγκαλια του και θα τους κανει νανι.

Πουθενά δεν ανέφερα τη Γαλλια σαν παράδειγμα, εχει ενα προβληματικο πολιτειακο συστημα με προεδρο-αυτοκράτορα με υπερεξουσιες (ας ειναι καλα ο Ντε Γκώλ που τροποποίησε το συστημα για τον εαυτο του), με αποτέλεσμα τελικα να οδηγεισαι στο δευτερο γυρο των προεδρικων στην επιλογη ενος προσωπου απο τους δύο.

Εχω στο μυαλο μου χωρες σαν τη Γερμανια, με αποκεντρωμενο συστημα (ομοσπονδα κρατιδια) ή την Ελβετια με τα καντονια και το 7-μελες υπουργικο συμβούλιο. Ή ακομα και την Μ.Βρετανια, όπου ο καθε βουλευτης εκλεγεται απο τη δικη του περιοχη και οχι απο περιφέρειες-τέρατα σαν τη ΒΆθηνων ή το υπολοιπο Αττικής.

Και κυριως εχω στο μυαλο μου λαούς που επιλέγουν οχι γιατι καποιος θα τους σώσει αλλα γιατι καποιος πειθει οτι ειναι ικανος διαχειριστης της ομαδας διακυβέρνησης που επιλέγει.

Τουτων λεχθέντων (τρέμε μπλιτσερ), θεωρω οτι κακώς νομιζουμε οτι ο Τσιπρας μοιαζει στον Αντρέα. Πιο πολυ στον Καραμανλή (το χοντρο), εχει αρχισει να μοιαζει (ακομα και κιλα εχει παρει )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .... ή την Ελβετια με τα καντονια και το 7-μελες υπουργικο συμβούλιο....
    Δημιούργημα του Ι. Καποδίστρια, πριν έρθει εδώ και τον φάνε λάχανο οι Μαυρομιχάληδες.

Enjoy..

Εdit : Η δολοφονία του Καποδίστρια ήταν ουσιαστικά η ταφόπετρα σε οποιαδήποτε ελπίδα είχε η Ελλάδα να γίνει σύγχρονο, πολιτισμένο και αποτελεσματικό κράτος. Κανονικά θα έπρεπε να εξαφανίσουν οτιδήποτε Μαυρομιχαλέικο και να καταποντίσουν την Μάνη.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock

Εχω στο μυαλο μου χωρες σαν τη Γερμανια, με αποκεντρωμενο συστημα (ομοσπονδα κρατιδια) ή την Ελβετια με τα καντονια και το 7-μελες υπουργικο συμβούλιο.
    Ααα εσυ θες δημοψηφισματα και αμεσοδημοκρατια απο λαο που κοιτα αποκλειστικά το ατομικο συμφερον...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εdit : Η δολοφονία του Καποδίστρια ήταν ουσιαστικά η ταφόπετρα σε οποιαδήποτε ελπίδα είχε η Ελλάδα να γίνει σύγχρονο, πολιτισμένο και αποτελεσματικό κράτος. Κανονικά θα έπρεπε να εξαφανίσουν οτιδήποτε Μαυρομιχαλέικο και να καταποντίσουν την Μάνη.
    Σιγά. Ήρθε ο Οττο σαν σωτήρας μετά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Ααα εσυ θες δημοψηφισματα και αμεσοδημοκρατια απο λαο που κοιτα αποκλειστικά το ατομικο συμφερον...
    Ναι. Πλάκα θα έχει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σιγά. Ήρθε ο Οττο σαν σωτήρας μετά

...
    Όχι ρε, ο Αντρέας ήταν αυτός και ο σωσίας του τώρα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19