Κάνουμε διαφορετική χρήση.![]()
Κάνουμε διαφορετική χρήση.![]()
Sent from me using a computer.
Και αφού με τόσο κλαρίνο που πήγαινε σύννεφο οι γεύσεις δεν βαστάγαν για παραπάνω απο βδομάδα ήρθε η πολυπόθητη ώρα παραγωγής "καλτσών αιχμαλώτου"...Για αρχή πήρα έτοιμες βάσεις με PG και VG και κανα 2 γεύσεις....σε καμμια βδομάδα τα σπουδαία να έχουν κάνει τις "ζυμώσεις"....Είπα να παίξω με τα φθηνά για αρχή,ένα citrus mix της FlavorArt και ενα RY4 που το δευτερο ειδικά είναι το αγαπημένο μου...Αν πετύχει η φάση θα την βγάλω και φίνα στο ταξίδι τον Αύγουστο γιατί θα ετοιμάσω κανα 50Ml να έχω να κάνω σαν άνθρωπος και να μη ψάχνω σα μαλακας στην Ιταλία για υγρά...
εχει να φαει ο νεροχύτης γλυκερίνη λέμεεεε!!
Μη μασας Αντώνη,ειμαστε δίπλα σου και στις κάλτσες!![]()
Φίου φίου φι φι φίου
πρωτες δοκιμες. ss kai ni200.
πιο ωραια αρωματα μου εβγαλε το ss. θα δω πως θα παει.
daz πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το βαμβακι.
αλλη δοκιμη και με κοτον
το platinum blend της native wicks με το ud καμια σχεση. πολυ πιο καθαρο το πρωτο και εβγαζε πιο ωραια την γευση.
σε καλο δομο ειμαστε![]()
Γιαννης
Ss δοκιμασα μόνο ud και σε vtc mini. Απογοήτευση σε σχέση με κανθαλ εκτός από ένα άντε δύο σεταπ που όμως είναι αρκετά ψηλά βαθμούς και δεν ήθελα να συνεχίσω τα πειράματα. Έχετε κάποιο ss σύρμα καλό;
Κεραμικό. Ωραία γεύση, πλούσιος ατμος. Άμα σπάσει κλαις. Ωραία γεύση όμως. Θέλει συχνό καθάρισμα.
Θενκς, θα κοιτάξω να στήσω κάτι για temprature control για να δω αν μου αρέσει. Clapton και twisted κτλ κανθαλοκόλπα δεν μου αρέσουν τελικά. Τώρα μέχρι να έρθει το μονό deck παίζω με 26άρια, 5 ή 6 σπείρες σχεδόν κολλητά και βγαίνει στα 0.42 και δίνω 3.24 volt. Γενικά δεν μ'αρέσει ο ζεστός καπνός γι αυτό κατέληξα σε αυτό. Ίσως το TC να είναι ιδανικότερο.
http://gizmodo.com/google-puts-forth...nda-1784420911 αρχίσαν τα κολπάκια.....το χειρότερο είναι οτι έγινε απο το γούγλη που επικαλέστηκαν "χακάρισμα"...
Παρέλαβα τον nautilus X
Είναι κυρίως για στοματικές εισπνοές. Πολύ καλή γεύση, ευκολο γέμισμα απο επάνω, μικρό-πρακτικό ...
Νομίζω είναι το φαβορί μου μεχρι τωρα για all-day use, αν κ δεν το εχω πολυ καιρο. 1.5 ohm, στα 14-22w οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά, η καταναλωση υγρου ειναι σχετικα χαμηλη κ δεν ζεστενεται.
Τελικά όλη αυτη η φάση με τα sub-ohm ειναι περισσοτερο μαρκετινγκ ή για εφεντζίδικο cloud chasing. Εχω δοκιμάσει πολλα μέχρι τώρα κ νομίζω οτι δεν εχει νοημα. (Εχω σπιτι αυτη την στιγμη Smok, GS-Tank air TC, Nautilus, Nautilus X, Vaporesso Target ccell, Melo 3 mini σε διαφορα modακια)
Οτι έχει σχέση με sub-ohm μου φαινεται οτι χάνει σε γευση, τρωει την μπαταρια κ το υγρο για πλάκα και ζεστενεται πολυ. Και οι κεραμικές δεν με έπεισαν, δεν εχουν καποιο ουσιαστικό προτέρημα σε σχεση με το βαμβακι Ωραια γευση στην αρχη αλλα μετα χάνει γρηγορα.