Σελίδα 56 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κάνουμε διαφορετική χρήση.
    Sent from me using a computer.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Και αφού με τόσο κλαρίνο που πήγαινε σύννεφο οι γεύσεις δεν βαστάγαν για παραπάνω απο βδομάδα ήρθε η πολυπόθητη ώρα παραγωγής "καλτσών αιχμαλώτου"...Για αρχή πήρα έτοιμες βάσεις με PG και VG και κανα 2 γεύσεις....σε καμμια βδομάδα τα σπουδαία να έχουν κάνει τις "ζυμώσεις"....Είπα να παίξω με τα φθηνά για αρχή,ένα citrus mix της FlavorArt και ενα RY4 που το δευτερο ειδικά είναι το αγαπημένο μου...Αν πετύχει η φάση θα την βγάλω και φίνα στο ταξίδι τον Αύγουστο γιατί θα ετοιμάσω κανα 50Ml να έχω να κάνω σαν άνθρωπος και να μη ψάχνω σα μαλακας στην Ιταλία για υγρά...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    εχει να φαει ο νεροχύτης γλυκερίνη λέμεεεε!!
    Μη μασας Αντώνη,ειμαστε δίπλα σου και στις κάλτσες!
    Φίου φίου φι φι φίου

Moderator

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    πρωτες δοκιμες. ss kai ni200.

πιο ωραια αρωματα μου εβγαλε το ss. θα δω πως θα παει.

daz πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το βαμβακι.

αλλη δοκιμη και με κοτον

το platinum blend της native wicks με το ud καμια σχεση. πολυ πιο καθαρο το πρωτο και εβγαζε πιο ωραια την γευση.

σε καλο δομο ειμαστε
    Γιαννης

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος

daz πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το βαμβακι.

Βαμβάκι χρησιμοποιώ cotton bacon και fiber freaks αλλά έχω και απ' το ιαπωνικό. Όταν δοκιμάζω κάτι χρησιμοποιώ πάντα τα ίδια.

Παλαιό μέλος
    Ss δοκιμασα μόνο ud και σε vtc mini. Απογοήτευση σε σχέση με κανθαλ εκτός από ένα άντε δύο σεταπ που όμως είναι αρκετά ψηλά βαθμούς και δεν ήθελα να συνεχίσω τα πειράματα. Έχετε κάποιο ss σύρμα καλό;

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τι να παει πιο πανω;
    Ετσι ειναι η ονομασια του νικελιου.
    ούτε 240? έστω 210?

κεραμικό έχει δοκιμάσει κανείς για πάνω από μήνα;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Κεραμικό. Ωραία γεύση, πλούσιος ατμος. Άμα σπάσει κλαις. Ωραία γεύση όμως. Θέλει συχνό καθάρισμα.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    ... wire knowledge ...
    Θενκς, θα κοιτάξω να στήσω κάτι για temprature control για να δω αν μου αρέσει. Clapton και twisted κτλ κανθαλοκόλπα δεν μου αρέσουν τελικά. Τώρα μέχρι να έρθει το μονό deck παίζω με 26άρια, 5 ή 6 σπείρες σχεδόν κολλητά και βγαίνει στα 0.42 και δίνω 3.24 volt. Γενικά δεν μ'αρέσει ο ζεστός καπνός γι αυτό κατέληξα σε αυτό. Ίσως το TC να είναι ιδανικότερο.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    http://gizmodo.com/google-puts-forth...nda-1784420911 αρχίσαν τα κολπάκια.....το χειρότερο είναι οτι έγινε απο το γούγλη που επικαλέστηκαν "χακάρισμα"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Παρέλαβα τον nautilus X
    Είναι κυρίως για στοματικές εισπνοές. Πολύ καλή γεύση, ευκολο γέμισμα απο επάνω, μικρό-πρακτικό ...

Νομίζω είναι το φαβορί μου μεχρι τωρα για all-day use, αν κ δεν το εχω πολυ καιρο. 1.5 ohm, στα 14-22w οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά, η καταναλωση υγρου ειναι σχετικα χαμηλη κ δεν ζεστενεται.

Τελικά όλη αυτη η φάση με τα sub-ohm ειναι περισσοτερο μαρκετινγκ ή για εφεντζίδικο cloud chasing. Εχω δοκιμάσει πολλα μέχρι τώρα κ νομίζω οτι δεν εχει νοημα. (Εχω σπιτι αυτη την στιγμη Smok, GS-Tank air TC, Nautilus, Nautilus X, Vaporesso Target ccell, Melo 3 mini σε διαφορα modακια)

Οτι έχει σχέση με sub-ohm μου φαινεται οτι χάνει σε γευση, τρωει την μπαταρια κ το υγρο για πλάκα και ζεστενεται πολυ. Και οι κεραμικές δεν με έπεισαν, δεν εχουν καποιο ουσιαστικό προτέρημα σε σχεση με το βαμβακι Ωραια γευση στην αρχη αλλα μετα χάνει γρηγορα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    Παρέλαβα τον nautilus X
    Είναι κυρίως για στοματικές εισπνοές. Πολύ καλή γεύση, ευκολο γέμισμα απο επάνω, μικρό-πρακτικό ...

Νομίζω είναι το φαβορί μου μεχρι τωρα για all-day use, αν κ δεν το εχω πολυ καιρο. 1.5 ohm, στα 14-22w οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά, η καταναλωση υγρου ειναι σχετικα χαμηλη κ δεν ζεστενεται.

Τελικά όλη αυτη η φάση με τα sub-ohm ειναι περισσοτερο μαρκετινγκ ή για εφεντζίδικο cloud chasing. Εχω δοκιμάσει πολλα μέχρι τώρα κ νομίζω οτι δεν εχει νοημα. (Εχω σπιτι αυτη την στιγμη Smok, GS-Tank air TC, Nautilus, Nautilus X, Vaporesso Target ccell, Melo 3 mini σε διαφορα modακια)

Οτι έχει σχέση με sub-ohm μου φαινεται οτι χάνει σε γευση, τρωει την μπαταρια κ το υγρο για πλάκα και ζεστενεται πολυ. Και οι κεραμικές δεν με έπεισαν, δεν εχουν καποιο ουσιαστικό προτέρημα σε σχεση με το βαμβακι Ωραια γευση στην αρχη αλλα μετα χάνει γρηγορα.
    Διαφωνούν πολλοί (πάρα πολλοί - ειδικά για τους subohm) μαζί σου, αλλά περί ορέξεως...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Διαφωνούν πολλοί (πάρα πολλοί - ειδικά για τους subohm) μαζί σου, αλλά περί ορέξεως...
    Καλά σίγουρα .. Γούστα είναι αυτά! Απλά έγραψα την προσωπική μου γνώμη έχοντας δοκιμάσει αρκετά απο αυτά, δεν το πήγα για επίθεση στους λάτρεις των subohm.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    Καλά σίγουρα .. Γούστα είναι αυτά! Απλά έγραψα την προσωπική μου γνώμη έχοντας δοκιμάσει αρκετά απο αυτά, δεν το πήγα για επίθεση στους λάτρεις των subohm.

Καλά ναι, αυτή τη στιγμή είμαι με 0.08Ω κι ούτε ντουμάνια (οκ, έχει λίγο αλλά όχι δράκους) ούτε τπτ.. κι από γεύση σούπερ γουάου...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  4. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητηρας ΙΙ