Σελίδα 56 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σπάνια γράφουμε κατι καλο σε αυτό το θρεντ, ενα καο νεο, κατι ευχαριστο.

Ειδικα απο εναν τομέα/θεσμο που τα τελευταία χρονια εχει σηκώσει πολλές συζητησεις με τις ενεργειες και αποφάσεις του. Μιλώ για τη δικαιοσυνη.

Ομως, η χθεσινη αποφαση για τη μη εκδοση των 8 αξιωματικων με έκανε να νιωσω καλύτερα επειτα απο πολύ καιρο.

Επι λέξει:

«H πιθανότητα ακυρώσεως ή περιστολής του πλαισίου δικαιωμάτων όλων των εκζητουμένων, ανεξαρτήτως του βαθμού ενοχής ή βαρύτητας των αδικημάτων τους, δεν επιτρέπει την εφαρμογή διατάξεων που ρυθμίζουν την έκδοσή τους, αφού αυτές υποχωρούν έναντι των υπέρτερης σημασίας κανόνων που προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου»

Μια φράση, 20 λεξεις, μνημείο πολιτισμου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σπάνια γράφουμε κατι καλο σε αυτό το θρεντ, ενα καο νεο, κατι ευχαριστο.

Ειδικα απο εναν τομέα/θεσμο που τα τελευταία χρονια εχει σηκώσει πολλές συζητησεις με τις ενεργειες και αποφάσεις του. Μιλώ για τη δικαιοσυνη.

Ομως, η χθεσινη αποφαση για τη μη εκδοση των 8 αξιωματικων με έκανε να νιωσω καλύτερα επειτα απο πολύ καιρο.

Επι λέξει:

«H πιθανότητα ακυρώσεως ή περιστολής του πλαισίου δικαιωμάτων όλων των εκζητουμένων, ανεξαρτήτως του βαθμού ενοχής ή βαρύτητας των αδικημάτων τους, δεν επιτρέπει την εφαρμογή διατάξεων που ρυθμίζουν την έκδοσή τους, αφού αυτές υποχωρούν έναντι των υπέρτερης σημασίας κανόνων που προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου»

Μια φράση, 20 λεξεις, μνημείο πολιτισμου.
    Μλκ μου αν θες το πιστεύεις ,διαβάζω την 1η σου γραμμή ειδικά τα κόκκινα και λέω όχι ρε πούστη θα του βάλω το παρακάτω και σε όποιους αρέσει (φαντάσου ναταλεμεολα σε είχα και σένα στους άλλους ,όχι στους όποιους...)
    Μετά "τα είδα όλα" τα υπόλοιπα...
    http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ne...&utm_term=Pos5
    Σωραίος...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Στον διαγωνισμό κωλοτούμπας και λαϊκισμου ξανα περνάει στη πρώτη θέση τον Τσίπρα ο Άδωνις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1485517394158.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	46,3 KB 
ID:	378011

Τι άλλο θα γράψει για να πάρει κανα υπουργείο στο μέλλον..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Δεν ξέρω πως τα βλέπετε τα πράγματα εσείς ρε παίδες αλλά εγώ έχω αγανακτήσει, ήμουν κατά της αποχής πάντα, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά...

Θεωρώ πλέον τον εαυτό μου ηλίθιο να ψηφίζω ανθρώπους που πιάνουν καρέκλες με παχυλούς μισθούς και το αποτέλεσμα είναι να με δουλεύουν. Δεν πάει το χέρι μου πουθενά σε αυτούς που υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό... πόσο μάλλον στα άκρα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της αποχής, αλλά αποφάσισα να ψηφίσω τις τελευταίες φορές, επειδή θεώρησα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα. Ποτέ ξανά.
    Life begins at 45°.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της αποχής, αλλά αποφάσισα να ψηφίσω τις τελευταίες φορές, επειδή θεώρησα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα. Ποτέ ξανά.
    Πες μας τώρα και τί ψήφισες να ζωντανέψει το πράγμα, γιατί κυλάει ψόφια η Παρασκευή σήμερα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τη μοναδική λογική επιλογή. Τότε. Τώρα ξέρω.
    Life begins at 45°.

Meanwhile, σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, κάποια παιδιά με δίκαια αιτήματα κλείνουν την ΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης γιατί δεν υποχωρούν αν δεν δικαιωθούν. Ξανά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Meanwhile, σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, κάποια παιδιά με δίκαια αιτήματα κλείνουν την ΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης γιατί δεν υποχωρούν αν δεν δικαιωθούν. Ξανά.
    Τουλάχιστον θα δουλέψουν τα πέριξ μπορντέλα.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Όνομα:	16195026_589870137890779_1222384923447069744_n.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	58,0 KB 
ID:	378034

και πολύ καλά έκανε άσχετα αν μου κάθεται στα @@....
    ανανήψαντας

Άμα είσαι παίχτης...

Όνομα:	IMG_3836.JPG 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	378041
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

όλα καλά και όλα ωραία.

για όσους ωφελήθηκαν από την δράση του τόσα χρόνια και "γλίτωναν λεφτά" από πρόστιμα και από τα παραθυράκια που τους άνοιγε, τσι-μου-δια... Γιατί θα κάνουν την δουλειά τους με τον επόμενο και αν πάει να πει κουβέντα, ο εν λόγω θα είναι το παράδειγμα του "να τι θα πάθεις"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros

Θα κατέβεις κάτω ρε το καλοκαίρι θα δεις τι θα πάθεις από τα κορωνάκια!

Αδικία πάντως, πολλά τα χρόνια, έχει και PhD o άνθρωπος! Πέρα από την πλάκα με κάνουν να λυπάμαι τέτοια γεγονότα. Άνθρωποι που μπορούσαν να έχουν μια καλή ζωή, που τους τα είχε φέρει έτσι ώστε να μπορούν να περνούν καλά και ξεφτιλίζονται έτσι στο τέλος για μερικά σκατοευρό περισσότερα από αυτά που ΔΕ τους έλειπαν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Θα κατέβεις κάτω ρε το καλοκαίρι θα δεις τι θα πάθεις από τα κορωνάκια!

Αδικία πάντως, πολλά τα χρόνια, έχει και PhD o άνθρωπος! Πέρα από την πλάκα με κάνουν να λυπάμαι τέτοια γεγονότα. Άνθρωποι που μπορούσαν να έχουν μια καλή ζωή, που τους τα είχε φέρει έτσι ώστε να μπορούν να περνούν καλά και ξεφτιλίζονται έτσι στο τέλος για μερικά σκατοευρό περισσότερα από αυτά που ΔΕ τους έλειπαν...

Άπληστο ον ο άνθρωπος . Αχάριστο. Πλεονέκτης. Όσο μεγαλύτερη η επιθυμία για περισσότερα,τόσο πιθανότερες οι παραβατικές ,σε βάρος συνανθρώπων συμπεριφορές. Παν μέτρον Άριστον

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic