Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
You got no option if you want to see a pic.
Den exeis allh epilogh an 8es na deis foto.
ωχ ωχ ωχ....αλλα 500 ποστ για να δουμε και αλλη φωτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχ ωχ ωχ....αλλα 500 ποστ για να δουμε και αλλη φωτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το original α-μηχανο™ μελος
Big Brother is watching U...![]()
![]()
Άργησα αλλά τό'πιασα !Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
![]()
![]()
![]()
Στροφάρει λίγο καθυστερημένα το 3ο γρανάζι του κεφαλιού μου τέτοιες ώρες...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έκλεισε ως άντρας δηλαδή...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: τουλαχιστον τωρα που ξερω τι φατσα του θα προλαβω να τρεξω αν ερθει στο δελεαρ!!
![]()
![]()
πα πα ξυλο που θα φαωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του εστειλα μια μπας και κοιμηθουμε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
Σεμνη φωτο..μην ανυσηχεις :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Big Brother is watching U...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT: Ρε..δεν μπορω να γραφω σωστα..μπερδευω τα Υ με τα Η. Ορθογραφια παπαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Του εστειλα μια μπας και κοιμηθουμε :rotflmao: :rotflmao:
Σεμνη φωτο..μην ανησυχεις :rotflmao:![]()
Eσύ μη φοβάσαι..Εμένα από προχτές όποτε με βλέπει με στραβοκοιτάι και βγάζει αφρούς..Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: τουλαχιστον τωρα που ξερω τι φατσα του θα προλαβω να τρεξω αν ερθει στο δελεαρ!!
![]()
![]()
πα πα ξυλο που θα φαωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
EDIT: Ρε..δεν μπορω να γραφω σωστα..μπερδευω τα Υ με τα Η. Ορθογραφια παπαλα![]()
οοοοουυυυυυυ εμεις δε θα δουμε τη φατσα σου??? οοοουυυυυ απατηηηηη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Eσύ μη φοβάσαι..Εμένα από προχτές όποτε με βλέπει με στραβοκοιτάι και βγάζει αφρούς..![]()
:rotflmao:
![]()
ωχ μανουλαααα....εεεε...δε θα εχει καλο καιρο αυριο...μην ερθετε....τελικα δεν εχουμε λεφτα να σας κερασουμε μπυρες!!! αφηστε το για αλλη φορα!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ζήλια, ζήλια !Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
οοοοουυυυυυυ εμεις δε θα δουμε τη φατσα σου??? οοοουυυυυ απατηηηηη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαλτην Μακη....βαριεμαι να κανω τα σχετικα resizing οποτε το αφηνω πανω σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ζήλια, ζήλια !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και παω για υπνο γιατι δουλευω την Τριτη και δεν με βλεπω να ξυπναω με τη φορα που πηρα το Πασχα. Το οτι αυριο ειναι Δευτερα ειναι ασχετο.....:rotflmao:
Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθουμε,εγώ τουλάχιστον..Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ωχ μανουλαααα....εεεε...δε θα εχει καλο καιρο αυριο...μην ερθετε....τελικα δεν εχουμε λεφτα να σας κερασουμε μπυρες!!! αφηστε το για αλλη φορα!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι και αλλιως την παιρνουμε πισω την προταση μετα απο αυτα που ειδαμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθουμε,εγώ τουλάχιστον..:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για ποιά λες;;Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ετσι και αλλιως την παιρνουμε πισω την προταση μετα απο αυτα που ειδαμε!!!:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: