Σελίδα 56 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris
    Ρε παλικάρια πήρα το τελευταίο τεύχος του Power Bikes που έχει συγκριτικό το GSR me Hornet kai Fazer. Με λίγα λόγια το Gsr το βγάζει ούτε λίγο ούτε πολύ το χειρότερο από τα 3. Και τι δε λέει... είναι λεει το πιο αργό με 98 άλογα, κάνει κοιλιά το διάγραμμα υποδύναμης, είναι λέει απελπιστικά μαλακο ειδικά μέτα τα 10.000χλμ. Το πιρούνι λεει τερματίζει εν σταση αν το πιέσεις. χάνει σε πληροφόρηση "δεν ξέρεις αν πατάς καλά ή οχι και εν τέλει δεν το εμπιστέυεσαι. ". Το μόνο θετικό που λέει είναι για την πίσω ανάρτηση και οτι είναι πολυ ευκολοδήγητο!
    Εν το μεταξύ έχει κάνει θεο το hornet! Για πείτε ρε παιδια κι εσεις γιατί όπως σας έχω πει τον άλλον μήνα, αν τα οικονομικά πανε οπως τα έχω υπολογίσει, θα το πάρω. Ομως με προβλημάτησάν πολύ αυτά που έγραψε το περιοδικό!
    ayto den to diabasa...alla skepsou perysi poy bgazane to gsr 600 to kalytero...bres pws allazoun ta pragmata ston entypo logo meta thn eleysh..toy new hornet.. :smilea:
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Καλα τα περιοδικα γραφουν παντα τα καλυτερα για αυτους που τους τα χωνουν περισσοτερο. Αν προσεξεις στα περιοδικα το νεο hornet εχει τις περισσοτερες διαφημησεις τι περιμενεις να το θαψουν?

Τεσπα οπως ειπε και το φιλαρακι παραπανω πριν απο 8 μηνες το ειχαν για θεο το εργαλειο μας και τωρα το θαβουν.

Υ.Γ.
    Ειδα το νεο χορνετ απο κοντα και με χαλαει παρα πολυ η εξατμιση του. Τελικα σχεδιο σαν το δικο μας δεν υπαρχει

Ποιοι απο σας το έχετε βάλει στην πιστα? Πως τα πάει εκει? Μπαινει σε πίστα ρε παιδί μου, το οδηγάς και κ@υλώνεις ή είναι τόσο μαλακο πια που δε το ευχαριστιέσαι και σε φοβίζει? Είπε ο Giorgos πιο πάνω οτι αυτό εξαρτάται και απο το τί οδηγούσες πιο πρίν κ έτσι είναι αλλά τελως πάντων κατα πόσο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων από μόνο του σαν μια street naked 600αρα!!
    Πάντως εγω fazer ή hornet δε παίρνω :smilea:
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
    AN ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ GSR ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

+600RR
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Τι να λεμε ρε παιδια......Για τον φουτσο ειναι τελειως ολοι.
    Περισυ,ειχε τον καλυτερο στησιμο απο τα ta naked 600
    Ειχε το καλυτερο γκαζι
    ειχε ειχει ειχε.....

Φετος το βγαζουν για τα μπαζα...

Ο,τι να 'ναι λεμε.
    Δεν ξερω αν πρεπει να η να .

Τι εγινε ξαφνικα??Το καινουργιο hornet και Fazer βελτιωθηκαν τοοοοοοσο πολυ???

Πιστα δεν το εχω βαλει (δεν εχω τα λ7 για παντελοοοοοονι )
    Ναι το μπροστινο ειναι μαλακο,πιο σκληρο ομως απο το προηγουμενο Hornet.ΚΑι στ κατω κατω ρε παιδια αν καποιος θελει μπροστινο απο μπετον χωνει 4 χιλιαρικα παραπανω παιρνει ενα ss600 η 1000

ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ NAKED 600 ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ αλλα οχι ρε πουστη μου να τερματιζει η αναρτηση αν την πιεσεις ακομα και σταματημενος!

Το μηχανακι κανει για πιστα...ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ειναι ο,τι πρεπει για να μπεις στο νοημα την γρηγορης οδηγησης.Ακομα και οταν θα αρχισει να σου φαινεται λιγο για τον ρυθμο τον οποιο θα εχεις αποκτησει καποτε,του αλλαζεις λαδια-ελατηρια μπροστα αντε και την αναρτηση πισο και ερχεσαι στα ισια σου.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Οπως ειπανε και η απο πανω (γεια σου ρε Alx κουλαδι που μου θες και rr ) πηγαινε κανε ενα τεστ ride τα naked 600 kai θα δεις απο μονος σου τι ισχυει.ΟΙ μαλακιες που γραφουν αυτοι εκει η οχι....
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Να ρωτησω και κατι αλλο?
    Φιλαρακι ειχε αγορασει το ιδιο τευχος του εν λογω περιοδικου και μου ειχε πει οτι το GSR to bgazoyn 2o,poly κοντα μαλιστα στο hornet.Τωρα ποιος απο τους 2 σας δεν καταλαβε καλα????
    Μπαινω στο merge...

Το εχω το τευχος και μπορω να πω τα εξης...

1ον) Δεν θαψανε το GSR απλα βγαλανε το μπροστινο βουτυρο και το μοτερ πιο αδυνατο απο 2-4 αλογα απο τα αλλα...Σιγα τα αυγα....

2ον) Εμενα μου εβγαλε την αισθηση οτι καταταξη δεν υπηρχε....Απλα εμμεσως βγαλανε το Hornet οτι μαμαει....

3ον) Αυτο που δεν ειπανε για το GSR ειναι τα γαματα φρενα....Με αισθηση και δυναμη....Τα θαψανε παρεα με το μπροστινο...Οτι δηλαδη εχει δυνατα φρενα αλλα με τοσο μαλακο μπροστινο χανουν κτλ κτλ....

4ον) Ρε δεν πανε να κουμπουριαστουνε....Δεν ξερω για το Hornet αλλα με τα FZ6 δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση περα απο το μοτερ και αυτο πανω απο τις 12000σαλ

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα......

Για την ιστορία και μόνο αναφέρω ότι έτυχε να διαβάσω αρκετά τεύχη πρίν το συγκρητικό/παρουσίαση του νέου τότε GSR με τα υπόλοιπα 600 γυμνά της αγοράς δλδ hornet/fazer/Z750 (750?)

Προσπερνώντας το γεγονός ότι άλλο 750 και άλλο 600 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΓΜΤΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!

Έβγαζε καλύτερο το GSR με δέυτερο το Ζ (το οποίο έχανε πόντους μόνο απο το design σε σχέση με το GSR - και άλλα χαριτωμένα που δέν θυμάμαι περί επιταχύνσεως με 5η μέσα κλπ κλπ) τρίτο το FZn και τελευταίο το hornet.

Τεσπά δέν ασχολούμαι με τι γράφουν τα περιοδικά αλλά θυμήθηκα (στο περίπου) τι είχα διαβάσει τότε και μου έκανε εντύπωση σε σχέση με αυτά που γράφετε τώρα.

Καλές βόλτες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Τι εγινε ξαφνικα??Το καινουργιο hornet και Fazer βελτιωθηκαν τοοοοοοσο πολυ???

Είναι ολοκαίνουριο το Hornet. Και ναι, έχει βελτιωθεί τρελά. άν είναι καλύτερο από το gsr δε ξέρω, δε το έχω οδηγήσει(το hornet λέω)

Πιστα δεν το εχω βαλει (δεν εχω τα λ7 για παντελοοοοοονι )

Το μηχανακι κανει για πιστα...ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ειναι ο,τι πρεπει για να μπεις στο νοημα την γρηγορης οδηγηση.
    Αφού ρε μπάρμπα δεν έχεις μπεί πίστα! το λές και μόνος σου. πώς λοιπόν υποστηρίζεις ότι κάνει για πίστα;;;;

άντε να σε δώ τι δικαιολογία θα βρείς!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Έχω μπει εγώ σε πίστα και κάνει. Να ρίξω ξανα τις φωτογραφίες μήπως;
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=40753

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Έχω μπει εγώ σε πίστα και κάνει. Να ρίξω ξανα τις φωτογραφίες μήπως;
    κάνε την πάπια! άσε να τον πειράξω λίγο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Αφού ρε μπάρμπα δεν έχεις μπεί πίστα! το λές και μόνος σου. πώς λοιπόν υποστηρίζεις ότι κάνει για πίστα;;;;

άντε να σε δώ τι δικαιολογία θα βρείς!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ειμαστε γρηγοροι σαν εσενα φιλος....Διαβασε τι γραφω ξανα...κανει για πιστα....ειναι ο,τι πρεπει για να σε μυησει στην γρηγορη οδηγηση....Τωρα αν θες εσυ να κυνηγησεις χρονους και βεβαια δεν κανει....
    ΚΑι στο κατω κατω τις γραφης,δεν μπορεις να κρινεις αν το μηχανακι σου κανει για πιστα εστω και δεν εχεις μπει?Ολο και καποια στριφτερη διαδρομη θα εχεις κανει,ολο και καποια αποψη θα εχεις σχηματισει.Ποσο πλεον να απεχει η πραγματικοτητα της πιστας?

Γενικοτερα η κατηγορια στην οποια ανηκουν τα μηχανακια μας,ειναι κατα τη γνωμη μου ο,τι πρεπει για να ξεκινησει καποιος...Ειτε σαν πρωτη μηχανη ειτε σαν μηχανη που θα του μαθει καποια βασικα πραματα αν θελει να ασχοληθει με το κεφαλαιο "στροφη".

Και στο αλλο που λες οτι το hornet ειναι ολοκαινουργιο...οk παω πασσο.
    Ποσο ομως να εχει βελτιωθει στο μοτερ πχ σε σχεση με το δικο σου μοντελο ωστε να θεωριεται το GSR ταφος?
    Ποσο να εχει βελτιωθει το μπροστινο του σε σχεση με το δικο σου ωστε του GSR να ειναι βουτηρο?(και εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι το μπροστινο του GSR ειναι πιο σκληρο σε σχεση με του hornet σου)
    Ποσο,ποσο,ποσο,ποσο,ποσο................

Αν ειχε υπαρξει τετοια βελτιωση πολυ απλα δεν θα επαιζε σε αυτην την κατηγορια τιμης και θα πηγαινε πιο πανω.

Τελος παντων,να πανε να κουμπουριαστουνε οπως λενε και στο χωριο μου.
    Αφου το γουσταρω εγω ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΤΟ GSR ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ@ΥΛΑ

Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Δεν ειμαστε γρηγοροι σαν εσενα φιλος

Επιτέλους το παραδέχηκες!!!

ΚΑι στο κατω κατω τις γραφης,δεν μπορεις να κρινεις αν το μηχανακι σου κανει για πιστα εστω και δεν εχεις μπει?Ολο και καποια στριφτερη διαδρομη θα εχεις κανει,ολο και καποια αποψη θα εχεις σχηματισει.

εγώ ναι, μπορώ! εσύ όχι γιατί είσαι κουλός!!

Γενικοτερα η κατηγορια στην οποια ανηκουν τα μηχανακια μας,ειναι κατα τη γνωμη μου ο,τι πρεπει για να ξεκινησει καποιος...Ειτε σαν πρωτη μηχανη ειτε σαν μηχανη που θα του μαθει καποια βασικα πραματα αν θελει να ασχοληθει με το κεφαλαιο "στροφη".

θα σου την έλεγα κ εδώ αλλά συμφωνώ!

Και στο αλλο που λες οτι το hornet ειναι ολοκαινουργιο...οk παω πασσο.
    Ποσο ομως να εχει βελτιωθει στο μοτερ πχ σε σχεση με το δικο σου μοντελο ωστε να θεωριεται το GSR ταφος?

έν είπα τέτοι πράγμα bro. μπορεί να περνάει το hornet μπροστά αλλά δε μπορούν να χαντακώνουν το GSR. δεν υποστηρίζω τα περιοδικά!

Ποσο να εχει βελτιωθει το μπροστινο του σε σχεση με το δικο σου ωστε του GSR να ειναι βουτηρο?(και εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι το μπροστινο του GSR ειναι πιο σκληρο σε σχεση με του hornet σου)

πολύ/αρκετά/καθόλου... δε ξέρω. αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορούν να βγάζουν το hornet σούπερ κ το GSR πατάτα κ μαλακό! κ τα 2 πάνω κάτω τα ίδια χάλια απο αναρτήσεις είναι! (αν κ το καινούριο δε το έχω οδηγήσει)

Τελος παντων,να πανε να κουμπουριαστουνε οπως λενε και στο χωριο μου.
    Αφου το γουσταρω εγω ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες.

ίσα ρε βλάχοο!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΤΟ GSR ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ@ΥΛΑ

πάσο, εμένα εκτός απο τον φανταστικό ήχο εν με τρελαίνει. ωραίο, αλλα προτιμώ το δικό μου!

Υ.Γ. Πάμε διαμάχες;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχε χαρη που ηρεμησα τωρα αλλιως θα σου ελεγα.

Μπαινω στο merge...

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα