Σελίδα 56 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106156 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Εψαξα για μπροστινα ελατηρια White Power ή Hyperpro και δεν βρηκα τιποτα παρα μονο κατοπιν παραγγελιας και μετα απο 2 μηνες...
    Γνωριζει κανεις καταστημα εν Ελλαδι που να φερνει ?

edit : Το k-shock υπολογιζει μετα απο κανα μηνα..ετοιμοπαραδοτο παντως τιποτα...
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος
    Και εγω εχω την εντυπωση οτι οι αναρτησεις θελουν βελτιωση.Το μπροστινο θελει πιο σφιχτο και το πισω θελει πιο μαλακο.
    Εχει κανει καποιος καμια αλλαγη να μας δωσει πληροφοριες;

Εγω παρατηρησα μια ασταθεια στο μπροστινο γυρω στα 200km μηπως φταιει η βαλιτσα,μηπως φισαγε λιγο παραπανω εκεινη την ημερα, μηπως ειναι ιδεα μου,μηπως πηρα λαθος μηχανακι..........

για πειτε μου παρακαλω..............

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
    Εγω παρατηρησα μια ασταθεια στο μπροστινο γυρω στα 200km μηπως φταιει η βαλιτσα,μηπως φισαγε λιγο παραπανω εκεινη την ημερα, μηπως ειναι ιδεα μου,μηπως πηρα λαθος μηχανακι..........

Ασταθεια, μηπως εννοεις ενα μικρο παιξιμο δεξια αριστερα; Το εχω νιωσει και εγω χωρις βαλιτσα οταν ειμαι στην κανονικη θεση οδηγου ενω οταν εσκυβα πισω απο την ζελατινα εφευγε.Τωρα επειδη εριχνα βαρος στο μπροστινο η λογο αεροδυναμικης δεν ξερω.Γενικα νιωθω αρκετη πιεση στους ωμους απο τον αερα μετα τα 180. Ειμαι και 1.82 υψος που μαλλον παιζει ρολο.

ακριβως αυτο ....τι νομιζεις οτι φταιει??

Νέο μέλος
    Φίλοι καλησπέρα,

Ξεκινάω σύντομα τη σχέση μου με τις μηχανές. Άργησα βέβαια μιά που πλέον είμαι 40 ετών με οικογένεια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Η οδηγική εμπειρία μου από μηχανή κοντά στο μηδέν. Φίλος μου μίλησε για το bandit 650 με ABS. Πιστεύετε ότι είναι μηχανή καλή για αρχάριους ?? Μήπως να πάρω κάτι μικρότερο ??

Εξυπακούεται ότι δεν την θέλω ούτε για σούζες, ούτε για κόντρες, απλά για αναψυχή και ήρεμες βόλτες. Κύρια χρήση της, επαρχιακό δίκτυο και εθνική.

Ααααα, και κάτι τελευταίο... Πώς να κάνω τη γυναίκα μου να μη φωνάζει ότι θέλω τώρα στα γεράματα να σκοτωθώ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία.
    Nick

Νέο μέλος
    Εάν δεν είχες στο παρελθόν καμία σχέση με μοτο καλύτερα να ακούσεις την γυναίκα σου.
    Πάντα φιλικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikHell
    Φίλοι καλησπέρα,

Ξεκινάω σύντομα τη σχέση μου με τις μηχανές. Άργησα βέβαια μιά που πλέον είμαι 40 ετών με οικογένεια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Η οδηγική εμπειρία μου από μηχανή κοντά στο μηδέν. Φίλος μου μίλησε για το bandit 650 με ABS. Πιστεύετε ότι είναι μηχανή καλή για αρχάριους ?? Μήπως να πάρω κάτι μικρότερο ??

Εξυπακούεται ότι δεν την θέλω ούτε για σούζες, ούτε για κόντρες, απλά για αναψυχή και ήρεμες βόλτες. Κύρια χρήση της, επαρχιακό δίκτυο και εθνική.

Ααααα, και κάτι τελευταίο... Πώς να κάνω τη γυναίκα μου να μη φωνάζει ότι θέλω τώρα στα γεράματα να σκοτωθώ

Μεγαλουτσικο ειναι για πρωτη μηχανη και ιδιαιτερα βαρυ .
    Απ'την αλλη ειναι προβλεψιμο μηχανακι και γενικα οσο το πας παει..
    Σουζες δε θα καταφερεις να κανεις , στις κοντρες θα χανεις ουτως λογω βαρους (της μηχανης ε? ) .
    Επαρχιακο δικτυο και εθνικη ειναι ακριβως το στοιχειο του..

Οσον αφορα τις εκ της γυναικος φωνες............απλα ανοιγε το γκαζι..απ τον αερα δε θα ακους τιποτα... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997

Η βαλιτσα θετει οριο ασφαλους ταχυτητος για την χρηση της τα 130 χλμ/ωρα νομιζω οποτε εξ'αρχης ειναι χαζο να την εχεις πανω πηγαινοντας με 200 . Αν τη φαει κανεις στο κεφαλι σκεψου τι θα γινει...(εκτος του οτι θα ψαχνεις για νεα μπαγκαζιερα )

Δοκιμασε να αυξησεις την προφορτιση του πισω αμορτισερ σταδιακα .
    Αν εχεις αλλαξει αντιβαρα οπως ο γραφων ετσι για μοστρα πετα τα οσο μακρυτερα μπορεις και ξαναβαλε τα δικα του .
    Αν εχεις μετακινησει το τιμονι σε αλλη θεση επισης οπως ο γραφων φερτο παλι πισω .
    Αν δεν εχεις τσεκαρει τον αερα τελευταια στα λαστιχα τελευταια ισως παιζει κι αυτο .

Λαθος εκανες μονο αν νομιζες πως ειναι ελαφρυ , γρηγορο , οικονομικο και παταει μια 250αρα στο κοντερ

Παλαιό μέλος
    Φίλοι καλησπέρα,

Οταν μιλας για εμπειρια κοντα στο μηδεν εννοεις ουτε απο παπι; Τοτε θα ελεγα οτι ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.Ειδικα οταν λες χρηση για επαρχιακο και εθνικη οπου τα χιλιομετρα ειναι πολυ περισσοτερα απο της πολης οπου μπορεις να πας και με 30. Τελειως διαφορετικο πραγμα τα 130 και ειδικα σε επαρχιακο που εχει και στροφες. Την μηχανη αν την φοβηθεις μεσα στην στροφη κλαφτα χαραλαμπε.Ασε που ειναι και βαρια και με το λιγο που θα σου γυρει αν δεν εισαι αρσιβαριστας ξαπλωσε μα την μια κατω.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Για τους φίλους που με αποθαρρύνουν. Θεωρείται παιδιά ότι λόγω εμπειρίας γενικά δεν πρέπει να ασχοληθώ με το "σπορ", ή ότι η συγκεκριμένη μηχανή είναι μεγάλη για την αφεντιά μου. Αν ισχύει το δεύτερο, παρακαλώ για ιδέες....

Αν αρχικά τη χρησιμοποιώ για βόλτες στα πέριξ, μέχρι να συνηθίσω και να αποκτήσω εμπειρία ( λέγοντα πέριξ εννοώ επαρχιακούς με μικρή κυκλοφορία).

Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές.

Φιλικά
    Νίκος
    Nick

Παλαιό μέλος
    το δεύτερο, παρακαλώ για ιδέες
    Κάτι ελαφρύ, χωρίς ξεσπάσματα, και αργό, ή μάλλον λίγο πιο γρήγορο απ' ότι μπορείς να το φτάσεις-κουμαντάρεις. Προτίμησε μεταχειρισμένο για να μην ανησυχείς για το κόστος. Μιας και ψάχνεις για streetάκι, δες κάτι ΤΕΤΟΙΟ.

Παλαιό μέλος

Για τους φίλους που με αποθαρρύνουν. Θεωρείται παιδιά ότι λόγω εμπειρίας γενικά δεν πρέπει να ασχοληθώ με το "σπορ", ή ότι η συγκεκριμένη μηχανή είναι μεγάλη για την αφεντιά μου. Αν ισχύει το δεύτερο, παρακαλώ για ιδέες....

Α
    Ισχυει το δευτερο. Αν και δεν ειναι κανονας, γιατι μπορει να εισαι "ταλεντο" και πολυ γρηγορα να την μαθεις ωστε να μπορεις να κινηθεις αξιοπρεπως.
    Και εγω ειμαι στα 40 και πηρα το Bandit πριν ενα χρονο, και μετα απο 15 χρονια απουσιας απο το αθλημα παρα μονο σποραδικα οδηγουσα ενα 250 Gb που εχω ανακατασκευασει.Στην αρχη δεν κρυβω οτι δυσκολευτηκα να το οδηγησω ειδικα σε μια βολτα σε επαρχιακο δρομο οπου στις στροφες σχεδον σταματουσα απο τον φοβο ( Και την σκουρια ).Και σκεψου οτι ειμαι στα μηχανακια απο 14 χρονων, και μονο η χρονια απομακρυνση που ειχα με εχει δυσκολεψει αρκετα. Οποτε φανταζομε για σενα χωρις εμπειρια θα ειναι πολυ πιο δυσκολο.

Ισως αυτο που σου προτεινε ο apav παραπανω να ειναι πιο καταληλο για αρχη.

Σημερα εκανα το πρωτο service στα 1000km για την ακριβεια 860km

Λαδια και φιλτρο λαδιου 65 ευρω,εβαλα τα castrol GPS 15W-50 ιμισυνθετικα.

Εγώ σε λίγο θα κάνω το σερβις των 6000km (έχω 5400). Μηπως ξέρει κανεις κόστος?(στο περίπου) (650 SA K8)
    Από τότε που το πήρα όταν κινούμε με μικρή ταχύτητα (πχ σε κατηφόρα με νεκρα) ακουγετε ότι βρίσκει ο δίσκος καθώς κυλάει η ρόδα.Είπα θα τριφτεί λίγο και δεν θα ακούγετε.Το παρουσιάζει όμως ακόμη.Συμβαίνει και σε εσάς?Θα το πω στο σερβις αλλά μήπως ξέρεται τι μπορεί να είναι?
    Giorgos

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •