Σελίδα 56 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1010

Θέμα: ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Africaνοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    επισις ξεχασα να αναφερω πως εκει που ημουν στο λετσε της πουλια, ειχα παρκαρει το αφρικα διπλα σεbmw, ducati, ktm ολα υπερυτουμπανα μιλαμε...με βαλιτσες, προβολακια κλπ και καθομουν απεναντι σ ενα μπαρ και επινα ενα καφε, περναει μια κοπελιτσα και μπροστα σε ολα τα μεγαθηρια αυτη σταματαει μπροστα στο αφικ, βγαζει απο τη τσαντα της μια φωτογραφικη και εβγαλε φωτο την χοντρουλα μου!!!!!α ρε καιει καρδιες λεμε!!!!!!!!!!!!

Νόμιζε πως είχε τελειώσει με τις επισκέψεις της σε Μουσεία, αλλά είδε πως έκανε λάθος.

Να δεις που θα αρχίσει να ψάχνει και για ζωντανούς δεινόσαυρους.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Νόμιζε πως είχε τελειώσει με τις επισκέψεις της σε Μουσεία, αλλά είδε πως έκανε λάθος.

Να δεις που θα αρχίσει να ψάχνει και για ζωντανούς δεινόσαυρους.

εδω συζητανε αφρικανοι οι πρωην αφρικανοι ειναι στο

Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα >κτμ->δανεια->προβληματα-> ξανα ψαχνω αφρικα!

:rotflmao: :rotflmao:
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    επισις ξεχασα να αναφερω πως εκει που ημουν στο λετσε της πουλια, ειχα παρκαρει το αφρικα διπλα σεbmw, ducati, ktm ολα υπερυτουμπανα μιλαμε...με βαλιτσες, προβολακια κλπ και καθομουν απεναντι σ ενα μπαρ και επινα ενα καφε, περναει μια κοπελιτσα και μπροστα σε ολα τα μεγαθηρια αυτη σταματαει μπροστα στο αφικ, βγαζει απο τη τσαντα της μια φωτογραφικη και εβγαλε φωτο την χοντρουλα μου!!!!!α ρε καιει καρδιες λεμε!!!!!!!!!!!!
    Κι εγω την περασμενη βδομαδα ημουν σ ενα καφε κοντα στο ΤΕΙ με κατι φιλους, και τα μηχανακια μας απ εξω παρκαρισμενα. Ενα varadero, ενα cb1300, και το africa στη μεση. Δεν την ειδα τη φαση, αλλα ο φιλος με το cb, μου εδειξε μια κοπελα που μολις ειχε περασει και μου ειπε οτι χαιδεψε το at!! Βρε λες;;;
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    εδω συζητανε αφρικανοι οι πρωην αφρικανοι ειναι στο

Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα >κτμ->δανεια->προβληματα-> ξανα ψαχνω αφρικα!

:rotflmao: :rotflmao:
    bou hahahahah :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

bou hahahahah :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oμολογώ πως τέτοια απάντηση, με τόσα επιχειρήματα, δεν την περίμενα. Με ξάφνιασες.

(Κοίτα να δεις που τα λένε και τα εννοούνε κι όλας. ) :rotflmao: :rotflmao:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

φιλε ασε τα επιχειρηματα....τριτη σημερα και αυριο τεταρτη...θα εχεις πολλες δουλειες....υστερα απο 1300 χιλιομετρα σε 3 μερες δεν εχω ορεξη να σου δωσω επιχειρηματα και αποδειξεις οτι καβαλαω το καλητερο μηχανακι (κατ εμε ετσι)...γι αυτο πηγαινε να γραψεις στην ενοτητα που σου εδειξε ο τασος και ασε μας εμας....ειμαστε κολημενοι με μηχανακια 20αετιας....δεινοσαυροι κιετς....μην ασχολεισαι....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    υστερα απο 1300 χιλιομετρα σε 3 μερες

Αποκλείεται...δεν βγαίνουν οι μέρες. :rotflmao: Εδώ ο άλλος οδήγησε 120-130 χιλιόμετρα χωρίς να κουραστεί, και το θεωρεί κατόρθωμα.
    Βέβαια θα μου πεις πως έκανε και 3-4 ώρες.
    Αυτά δεν είναι ταξίδια...βαρκάδες είναι.

Πήγαινε μέχρι το Γράμο μια βόλτα...πρώτο ποστ πρώτη σειρά, και εδώ είμαι να τα ξαναπούμε.

http://www.moto.gr/forums/showthread...E1%EC%EC%EF%F2

Άντε γεια... Blog

εδω δεν ειναι αντιπαραθεσεις φιλε βαλες....και εχε χαρη που βαριεμαι να ψαχνω και να σκαναρω φωτο παλιες που ειχα παει ανδαλουσια με xt 600 2kf...το benetton....και αλλες δηλαδη απο ταξιδια με το αφρικα....160.000 χιλιομετρα δεν τα χω κανει μεσα στη πολλη....

οσο για το μηχανακη σου ειναι και γαμω δε λεω....κι εγω αν καποτε πουλουσα τη χοντρουλα μου μονο κτμ 990 θα επερνα...αλλα δεν θελω να παρω δανειο για να παρω μηχανακι...και μετα να μην περισευουν για να κανω ενα ταξιδακι...προτειμω να τα πιω σε μπυρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πριν φυγω για ιταλια πηγα στον μηχανικο μου μια βολτα και ηταν εκει ενας τυπακος με ενα 990 υπερτουμπανο...με μεταλικες βαλιτσες, και και και και....με ρωταει ιταλια θα πας ε???ε και μου λεει οτι θελει να το κανει και αυτος μια μερα αυτο το ταξιδι αλλα δεν παιζουν φραγκα....ελεος ρε πουστη μου....αντβεντουραδες της καφετεριας...

με φώναξε κανείς?
    ε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	15739_352577445576_858315576_9942609_2866023_n.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	21,9 KB 
ID:	196875

Νέο μέλος
    Παιδες καλησπερα!!!
    Ειμαι ο Μαριος απο Κέρκυρα και ειμαι ενας περιφανος ιδοκτήτης Africa Twin!! (mod 97)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mariost
    Παιδες καλησπερα!!!
    Ειμαι ο Μαριος απο Κέρκυρα και ειμαι ενας περιφανος ιδοκτήτης Africa Twin!! (mod 97)
    καλώς τον!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristoforos
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    :rotflmao: Εδώ ο άλλος οδήγησε 120-130 χιλιόμετρα χωρίς να κουραστεί, και το θεωρεί κατόρθωμα.
    Βέβαια θα μου πεις πως έκανε και 3-4 ώρες.
    Αυτά δεν είναι ταξίδια...βαρκάδες είναι.

Πήγαινε μέχρι το Γράμο μια βόλτα...πρώτο ποστ πρώτη σειρά, και εδώ είμαι να τα ξαναπούμε.

Mα και βέβαια είναι υπερκατόρθωμα και τρισμεγίστη επιτυχία όταν ( πριν την πατέντα ) τις πρώτες ενοχλήσεις τις ένιωθα στα 85χλμ ……

Και είναι γνωστό ότι όλοι μπορούμε να ‘’ καταπιούμε ‘’ γεμάτο το ντεπόζιτο του Africa ( χωρίς στάση δηλ. περίπου 260 -280 χλμ ) , αλλά προτιμάμε να απολάψουμε την οποιαδήποτε ‘’ βαρκάδα ‘’ και όχι να αποκτήσουμε σιδερένια κωλαράκια οδηγώντας μηχανάκι και μετά να θέλουμε μασάζ και ιαματικά λουτρά για να ‘’ ισιώσουμε ‘’ .
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

χριστοφορε μαλλων δεν εχεις την σελα του μπατζιου...φιλε μου σε ολο το ταξιδι σταματουσα μονο για βενζινη....δηλαδη καθε 220-250 χιλιομετρα για βενζινη και εκανα και ενατσιγαρο....πραγματικα τεραστια αλλαγη!!!!!!!!

φιλε απο τη κερκυρα καλως ηρθες!!!ερχομαι σχεδον καθε χρονο στο νησι σου για παστιτσαδα με κοκορο και κακοτρυγη!!!

Πιείτε από καμιά μπυρίτσα κερασμένες. Αλλά το νου σας... εδώ τριγύρω θα είμαι. :smilea:

Άντε γεια... Blog

Παρόμοια θέματα

1. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
    από all right στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 02:19
  2. ΕΜΠΡΟΣ του φόρουμ οι ανακυκλωμένοι
    από BELZEBOYLIS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 23:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα